Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok. Tükörszimeringhez kellene nekem gumigyűrűt csináltatni. Jóval rugalmasabb anyag kellene, mint a "hagyományos". Tudtok esetleg valakit? Vagy volt már valaki akinek ilyen problémája volt?
Válasz Rabó001 #6150. hozzászólásáraÁltalában 3-4 éves korában megveszi, ami nem ment sokat. Szolgáltat vele, majd 5 000 óra felett eladja, ha nyügje lenne, máshol jöjjön elő.
Szerintem jól gondolkodik, de én 3-4 éveset nem engedhetek meg magamnak az én területjeimnél, mert nem térülne meg. Szolgáltatni fel a hegyekbe nem megyek. Ott többet áll a kombájn, mint megy.
Válasz kajszi_71823 #6147. hozzászólásáraHa normálisan le van szorítva,és nem kopott a kaszasín,akkor nem mozoghat az hátrafelé!A könnyű mozgás attól is lehet hogy nincs leszorítva!
Válasz medikus #6145. hozzászólásáraMegnéztuk, kasza konnyen jár, ha elkotom ki-be tudom mozgatni kézzel. Ill. ha végignézunk az asztalon kozépen már kb. 1centin hajlik a kombajn felé, tehát hátrafele, ez okozhat esetleg vmit?
Válasz Sk Laci #6143. hozzászólásáraA hidromotorok és hidraulika szivattyú jól meg vannak csinálva, a Lexionban is. Sokat kibírnak, én nem tudok olyat az ismeretségi körömben ahol cserélték volna, persze ettől még biztos előfordul.
Hidrogenerator alatt mit értesz? A szivattyút?
Például a cat motorosokon az injektor csere aránylag gyakori, tehát valós probléma.
A hajtásnál a keréknél lévő hajtóműbe való behajtásnál a bordás hüvely megy szét egy idő után, én azt mondom sűrűn, persze ezt se úgy kell érteni hogy évente. Még a motornak lévő kihajtas se örök.
Válasz kajszi_71823 #6144. hozzászólásáraSokszor úgy tűnik hogy éles a kasza,de mégsem!Az ilyen szakadások általában a rossz vágás miatt van!Életlen,nincs leszorítva,stb,stb!Az erőltetés tép szét mindent!Szerintem ott keresd a hibát!
540 Lexionoknál mennyi motoróra után lehet számolni a kombájn hidromotor meghajtásának a felujításával?
6000 óránál még jó lehet, vagy már felujításra szorul?
Mibe kerül a hidromotorok és a hidrogenerátor felujítása, esetleg újonan milyen összeggel számolhat az ember?
Válasz gcastle #6140. hozzászólásáraKöszönöm. Beszéltem velük. Nekik is külön csinálni kellene egy sablont. Drágább lenne nekem, mint az "eredeti". De nagyon segítőkészek voltak. Köszönöm azért.
Válasz Béres József #6130. hozzászólásáraVégül ők is Selmeczivel tudták megoldani, Pesten meg Debrecenben nem volt akkor szerszám, amivel meg tudták volna csinálni! Tehát plusz 36 harminc 915 kilencven 37!
Szevasztok!
118as dominatorom 6m-es vágóasztalán nem marad meg a kaszahajtó sebváltó. Hornyok teljes egészében eltuntek rola. Ezéven kapott egy uj sebvaltot, 10ha után szétesett az is. Alatta a konzolok voltak már heggesztve, erősítve, lehet, hogy az akar kitolni velünk? Tavaly cseréltem az összes kaszaujjat, kaszarángatót, az alsó hajtókart, a kasza nem tompa, könnyen jár. Ötlet vkinek?
Válasz Béres József #6125. hozzászólásáraGondoltam hogy nem szégyenlősek az árral! Ezért kell megtudni (belső ismerősök által) hogy hova viszik mert biztos országon belül van és úgy olcsóbb lesz biztosan…
Válasz Bobo77 #6110. hozzászólásáraSajna nem a bovdennel van a baj!
Linde szivattyún lévő kar mozog nagyon nehezen
amit a bovden mozgat.Minden aratás kezdetekor nehezen mozgott de félnap után kikönnyült így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki,de most
nem akar. Linde szivattyú?
Válasz horvath64tibor #6109. hozzászólásáraA bowden belerohad a köpenyébe! Injekciós tűvel fékolaj becsurgatás megoldja a problémát. Aztán WD40 vagy grafit spray után jó lesz!
Válasz Gazda12 #6105. hozzászólásáraVonuláskor a termosztát nyitási hőfok helyben tartja a vízhőfokot, de ha terheled akkor valamivel több lesz, valójában a magasabb hőfok az üzemi höfok kb. Kisebb trakinál azért van ugyanott a víz, mert kicsi a lóerő nagy a hütő, simán visszahűl, de ha a széria végén lévő gépet hajtod ugyanakkora hűtővel, ott már megmozdul a hőfok, bàr még akkor is a zöldben van
7257 hozzászólás
Válasz Béres József #6156. hozzászólásáraEzek meg hol vannak a gépben??? Hát ez inkább egy gumitömítés mint egy szimering!
Ezekről lenne szó.
Válasz Ares 826 #6153. hozzászólásáraHolnap lefényképezem neked.
Válasz Béres József #6152. hozzászólásáraNekem most újat mondtál, mi az a "tükörszimering"???
Sziasztok. Tükörszimeringhez kellene nekem gumigyűrűt csináltatni. Jóval rugalmasabb anyag kellene, mint a "hagyományos". Tudtok esetleg valakit? Vagy volt már valaki akinek ilyen problémája volt?
Válasz Rabó001 #6150. hozzászólásáraÁltalában 3-4 éves korában megveszi, ami nem ment sokat. Szolgáltat vele, majd 5 000 óra felett eladja, ha nyügje lenne, máshol jöjjön elő.
Szerintem jól gondolkodik, de én 3-4 éveset nem engedhetek meg magamnak az én területjeimnél, mert nem térülne meg. Szolgáltatni fel a hegyekbe nem megyek. Ott többet áll a kombájn, mint megy.
Válasz Sk Laci #6149. hozzászólásáraAkkor viszont neki tudni kellett volna ezeket az adatokat.
Válasz Rabó001 #6146. hozzászólásáraKöszönöm a hozzászóllást.
Amit írtam Lexion tulajdonos szavaiból indultam ki. Van és volt már pár Lexije.
Válasz kajszi_71823 #6147. hozzászólásáraHa normálisan le van szorítva,és nem kopott a kaszasín,akkor nem mozoghat az hátrafelé!A könnyű mozgás attól is lehet hogy nincs leszorítva!
Válasz medikus #6145. hozzászólásáraMegnéztuk, kasza konnyen jár, ha elkotom ki-be tudom mozgatni kézzel. Ill. ha végignézunk az asztalon kozépen már kb. 1centin hajlik a kombajn felé, tehát hátrafele, ez okozhat esetleg vmit?
Válasz Sk Laci #6143. hozzászólásáraA hidromotorok és hidraulika szivattyú jól meg vannak csinálva, a Lexionban is. Sokat kibírnak, én nem tudok olyat az ismeretségi körömben ahol cserélték volna, persze ettől még biztos előfordul.
Hidrogenerator alatt mit értesz? A szivattyút?
Például a cat motorosokon az injektor csere aránylag gyakori, tehát valós probléma.
A hajtásnál a keréknél lévő hajtóműbe való behajtásnál a bordás hüvely megy szét egy idő után, én azt mondom sűrűn, persze ezt se úgy kell érteni hogy évente. Még a motornak lévő kihajtas se örök.
Válasz kajszi_71823 #6144. hozzászólásáraSokszor úgy tűnik hogy éles a kasza,de mégsem!Az ilyen szakadások általában a rossz vágás miatt van!Életlen,nincs leszorítva,stb,stb!Az erőltetés tép szét mindent!Szerintem ott keresd a hibát!
Válasz medikus #6131. hozzászólásáraErre nemtudok pontos választ adni, én csak az ujjakat cseréltem és persze a kopott pengéket. Mérvadó?
540 Lexionoknál mennyi motoróra után lehet számolni a kombájn hidromotor meghajtásának a felujításával?
6000 óránál még jó lehet, vagy már felujításra szorul?
Mibe kerül a hidromotorok és a hidrogenerátor felujítása, esetleg újonan milyen összeggel számolhat az ember?
Válasz gcastle #6140. hozzászólásáraKöszönöm. Beszéltem velük. Nekik is külön csinálni kellene egy sablont. Drágább lenne nekem, mint az "eredeti". De nagyon segítőkészek voltak. Köszönöm azért.
Válasz gcastle #6139. hozzászólásáraMegjött, köszönöm, ment válasz
Válasz Béres József #6130. hozzászólásáraVégül ők is Selmeczivel tudták megoldani, Pesten meg Debrecenben nem volt akkor szerszám, amivel meg tudták volna csinálni! Tehát plusz 36 harminc 915 kilencven 37!
Válasz GREVEN #6133. hozzászólásáraVálaszoltam!
Válasz GREVEN #6135. hozzászólásáraOhh bocsi. Nem is figyeltem
Válasz Béres József #6134. hozzászólásáragcastle-nek írtam.
Válasz GREVEN #6133. hozzászólásáraMég egyelőre semmi nem jött. A freemail nem a legélesebb kés a fiókban.
Válasz gcastle #6129. hozzászólásáraÍrtam neked egy mail-t. Less már rá kérlek.
Válasz Béres József #6118. hozzászólásáraSelmeczi Körösladány
Mi ide vittük a 8300T traktor görgőjét.
De keresek céget ahol az első feszítőt is meg tudnák sütni.
Válasz kajszi_71823 #6128. hozzászólásáraHány éves a kasza,Hány hektár van benne?
Válasz gcastle #6129. hozzászólásáraOkés. Köszönöm
Válasz Béres József #6125. hozzászólásáraÜdv! Cimbora 8345RT görgőt gumiztatott fel valamilyen pesti céggel, KITÉsek adtak neki címet, megpróbálom megszerezni!
Szevasztok!
118as dominatorom 6m-es vágóasztalán nem marad meg a kaszahajtó sebváltó. Hornyok teljes egészében eltuntek rola. Ezéven kapott egy uj sebvaltot, 10ha után szétesett az is. Alatta a konzolok voltak már heggesztve, erősítve, lehet, hogy az akar kitolni velünk? Tavaly cseréltem az összes kaszaujjat, kaszarángatót, az alsó hajtókart, a kasza nem tompa, könnyen jár. Ötlet vkinek?
Válasz Béres József #6125. hozzászólásáraGondoltam hogy nem szégyenlősek az árral! Ezért kell megtudni (belső ismerősök által) hogy hova viszik mert biztos országon belül van és úgy olcsóbb lesz biztosan…
Válasz Béres József #6118. hozzászólásáraMi lett vele megette a réti agyag száradás után?????
Válasz Bobo77 #6123. hozzászólására500 + áfa/ db 2db kell. Cseredarabot vinni kell
Válasz Béres József #6116. hozzászólására
Válasz Béres József #6122. hozzászólásáraAz axinál felújítanák?Mert ha igen akkor csak azt kell megtudni hogy ők hova viszik.
Válasz barazdabetyar. #6121. hozzászólásáraSenkinek sincs ekkora szerszámja
Válasz Béres József #6118. hozzászólásárahttp://vulkan.hu/hu/home
Válasz Gumóka #6119. hozzászólásáraEgyelőre zsákutca
Válasz Béres József #6116. hozzászólásáraAtra kecskemét?
.
Valaki tudna ebben segíteni? Vulkanizálni kellene erre gumifelületet. Claas Lexion Terra trac meghajtó kerék.
Válasz horvath64tibor #6114. hozzászólásáraElnéztem a nicknevet , bocs.
Van egy nagyon hasonló okoska , aki megérdemli az oltást.
SORRY
Válasz golyó 2 #6112. hozzászólására
Válasz Bobo77 #6110. hozzászólásáraSajna nem a bovdennel van a baj!
Linde szivattyún lévő kar mozog nagyon nehezen
amit a bovden mozgat.Minden aratás kezdetekor nehezen mozgott de félnap után kikönnyült így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki,de most
nem akar. Linde szivattyú?
Válasz horvath64tibor #6109. hozzászólásáraNem az van az oldalára írva , hogy STÁJER
Válasz Bobo77 #6110. hozzászólásáraköszi! már azt hittem nagy a baj
Válasz horvath64tibor #6109. hozzászólásáraA bowden belerohad a köpenyébe! Injekciós tűvel fékolaj becsurgatás megoldja a problémát. Aztán WD40 vagy grafit spray után jó lesz!
Sziasztok!
Class 108 hosszabb leállások után a lindekar kibaszott nehezen mozdul előre hátra mi lehet a baj?
Válasz Gazda12 #6105. hozzászólásáraVonuláskor a termosztát nyitási hőfok helyben tartja a vízhőfokot, de ha terheled akkor valamivel több lesz, valójában a magasabb hőfok az üzemi höfok kb. Kisebb trakinál azért van ugyanott a víz, mert kicsi a lóerő nagy a hütő, simán visszahűl, de ha a széria végén lévő gépet hajtod ugyanakkora hűtővel, ott már megmozdul a hőfok, bàr még akkor is a zöldben van