Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #3650. hozzászólásáraMind egyforma szögre, csak a 310, 320, 330 egyforma a mega 202, 203, 204 és a 350, a Medion 340 egyforma szélességre a Mega 360, 370. A szélessége a Medion 330-nak 1320 mili még a 340 az meg 1580 mili!
Válasz VMisi #3645. hozzászólásáraSoros adapterrel napraforgóban vagy kukoricában sokkal jobb az iránytartása ha egy kicsit sárosabb vagy csúszósabb a talaj,nem ficánkol úgy a fara.
Válasz VMisi #3645. hozzászólásáraMivel nem hajtott, így akkor jobb a ,,tapadása", ha fordítva van rárakva...a Monosemeken is fordítva van felrakva a mankóskeréken(gondolom ez hajtja a műxar szórót is), mert így nehezebben csúszik meg laza talajon. Remélem kihámozható, hogy mire gondoltam
Üdv. A boardinformátorban ami a Megában Medionban meg gondolom mindegyikben egyforma.. ott ,hogy lehet kiszűrni a pontos hektárt es a motorórát? Vagy abbol csak a hektárt lehet , lent meg az analóg méri a motorét mint amelyikben nincs boardinfo? Köszi a segitséget előre is.!
Válasz Claastra. #3633. hozzászólásáraHát az lehet, de az enyém az teleaszatalos úgy kell ráállni és felfogatni az asztalra külön felfogatóval, és külön kasza is van hozzá másik hajtóművel!
Válasz Claastra. #3622. hozzászólásáraAz enyém az 4,5 a friccnél a 80-100q búzában elég volt neki, meg hát náluk a közlekedés abban a kis városban ahonnét van a masina még személyautóval is elég közlekedni nem hogy kombival!
Válasz VMisi #3629. hozzászólásáraAzért van benne szerszám is,soroljam,de az axinál multkor láttam a webshoppban,de összerax pár szerszámot,nem kell Beta,vágó kalapács kiütő a legfontosabb a pengecseréhez,a többi meg ízlés kérdése fogók,csilla-villáskulcs,ékkiütő stb
Válasz medikus #3624. hozzászólásáramég nem néztem őket,hátha forumozik 1 kolléga,1,5 misiért meg nem veszek használtat,1,8-ért van új,arra a 40-60hekire jó bármely márka szerintem
Hello mindenki! Véletlen nem emlékeztek nagytályán hirdettek egy 204 ||. es Megát elég jo bôrben volt a gép arultak hozzá egy repce asztalt? Milyen állapotban lehet tudja valaki vagy ismeri valaki?
Válasz musits #3607. hozzászólásáraszia, Imreanevem, szeretnek egy Medion 310 ,320 kombajnt vasarolni, nem tudol gep katalogust , esazt szeretem volna meg meg kerdezni a kukorica dob fordulatcsokento az hogy van megoldva? valahol, vagy a neten mijen oldalon, elore is koszi
7257 hozzászólás
Válasz Claastra. #3655. hozzászólásáraEzen kívül mit tudnál ajánlani bontót?
Jó lenne egy haspáncél a biztonság kedvéért. A Tieden van?
Válasz Claastra. #3655. hozzászólásáraMég nem, de fog!
Tehettek volna rá 70%-os fordulatot is, ami földutaknál elég lenne.
Válasz VMisi #3654. hozzászólásáraigen,egyezik,megy már 26-t?
Válasz Claastra. #3652. hozzászólásáraAkkor biztos egyezik a 310-es medi meg a 360-as mega felfogatás?
Válasz Ares 826 #3651. hozzászólásáraEz a dobszélesség, a dobszélességgel együtt változna a felfogatási méret is?
Egy 510-es claas asztalt ami 320-as medin volt nem lehetne felakasztani egy 340-es medire?
Válasz VMisi #3650. hozzászólásáraminen "régebbi" claas-nak egyforma a fefogatási pontja,a lexi-é és a tucanó-é más
Válasz VMisi #3650. hozzászólásáraMind egyforma szögre, csak a 310, 320, 330 egyforma a mega 202, 203, 204 és a 350, a Medion 340 egyforma szélességre a Mega 360, 370. A szélessége a Medion 330-nak 1320 mili még a 340 az meg 1580 mili!
A medionok asztalfelfogatása melyik megáéval egyezik meg, az régivel (pl. 204) vagy újjal (pl. 360)? Vagy egyforma mind?
Válasz VMisi #3645. hozzászólásáraSoros adapterrel napraforgóban vagy kukoricában sokkal jobb az iránytartása ha egy kicsit sárosabb vagy csúszósabb a talaj,nem ficánkol úgy a fara.
Válasz VMisi #3645. hozzászólásáraMivel nem hajtott, így akkor jobb a ,,tapadása", ha fordítva van rárakva...a Monosemeken is fordítva van felrakva a mankóskeréken(gondolom ez hajtja a műxar szórót is), mert így nehezebben csúszik meg laza talajon. Remélem kihámozható, hogy mire gondoltam
Válasz Törpe #3646. hozzászólásáraHát annyi simán lehet, főleg ha vágtak vele kuccát is!
Válasz .Mega #3638. hozzászólására10000 vagy annál is több!
A hátsó kerekeket miért szokták fordítva feltenni? - persze nem összkerekes kombájnoknál
Számít, hogy merre van a minta?
Válasz Agronomus #3642. hozzászólásáraSzerintem is az hegyi masina lehet!
Válasz VMisi #3641. hozzászólásáraValamilyen adapter kezelője.Esetleg flexi asztalhoz hidraulikus vezérlő. (milyen nyomással feszítse elő az asztalt a talajról-vagy mennyivel engedje rá-kinek hogy tetszik) Gondolom én.......
Válasz VMisi #3641. hozzászólásáraSzintező...valami hegyi kivitel lehet
Mi van ennek a medinek a műszerfalán?
Válasz .Mega #3638. hozzászólásáraAttól függ milyen gépről van szó? Egy óra alatt nem annyit arat egy 370-es mega mint 310-es medi.
Válasz .Mega #3638. hozzászólásáradurván ennyi órák vannak a 330-as medionunkban,10800hekit mutat,de első évben lenulláztam,kombájnos ellenorzés miatt
Elvileg akkor a 6500motorora 5150cséplőora hány hektárnak felelhet meg 8000 lehet?
Válasz classmega204 #3636. hozzászólásáraA hektárt ki lehet nullázni az nem mérvadó,de a cséplőórát azt nem(elméletileg)
Üdv. A boardinformátorban ami a Megában Medionban meg gondolom mindegyikben egyforma.. ott ,hogy lehet kiszűrni a pontos hektárt es a motorórát? Vagy abbol csak a hektárt lehet , lent meg az analóg méri a motorét mint amelyikben nincs boardinfo? Köszi a segitséget előre is.!
Jo estét! Nincs valakinek véletlen Megához valo 50es dobttengelyre ékszijtarcsa és csapágyház meg az a kis tengelycsonkal?
Válasz Claastra. #3633. hozzászólásáraHát az lehet, de az enyém az teleaszatalos úgy kell ráállni és felfogatni az asztalra külön felfogatóval, és külön kasza is van hozzá másik hajtóművel!
Válasz Ares 826 #3632. hozzászólásáramost nézem agroparkosok 1,5 nokiásdobozért már adnak új toldatot 2oldali mechanikusat
Válasz Claastra. #3622. hozzászólásáraAz enyém az 4,5 a friccnél a 80-100q búzában elég volt neki, meg hát náluk a közlekedés abban a kis városban ahonnét van a masina még személyautóval is elég közlekedni nem hogy kombival!
Válasz ATIS78 #3623. hozzászólásáraMármint jo állapotu a kombájn? De az elkelt már .. Igazabol nem is a gép lehet csak a repce toldat kellene ..
Válasz VMisi #3629. hozzászólásáraAzért van benne szerszám is,soroljam,de az axinál multkor láttam a webshoppban,de összerax pár szerszámot,nem kell Beta,vágó kalapács kiütő a legfontosabb a pengecseréhez,a többi meg ízlés kérdése fogók,csilla-villáskulcs,ékkiütő stb
Válasz Claastra. #3628. hozzászólásáraÜres szerszámosládát?
Válasz VMisi #3626. hozzászólásáraBeta ládát adtak hozzá,a többit neked kellett megvenni
Válasz Claastra. #3625. hozzászólásáraJövő héten küldöm vissza! Már egy részét bemagoltam!
Új kombájnhoz milyen egyéb kiegészítőket adnak a kezelésin és alkatrészkat.-on kívül? (szerszámok, eü-doboz, porral oltó...??)
Válasz medikus #3624. hozzászólásáramég nem néztem őket,hátha forumozik 1 kolléga,1,5 misiért meg nem veszek használtat,1,8-ért van új,arra a 40-60hekire jó bármely márka szerintem
Válasz Claastra. #3622. hozzászólására2 oldal hirdetés van!1 sem jó?
Válasz classmega204 #3620. hozzászólásárakollégám szomszédjáé a gép igen jó kondiba van
tölem kb 10 km
Válasz Ares 826 #3621. hozzászólásáraén is keresek repcetoldatot,vagy c600-hoz vagy lexi c540-hez ha valakinek lenne ne tartsa magában
Válasz classmega204 #3620. hozzászólásáraMekkora repceasztalt keresel?
Hello mindenki! Véletlen nem emlékeztek nagytályán hirdettek egy 204 ||. es Megát elég jo bôrben volt a gép arultak hozzá egy repce asztalt? Milyen állapotban lehet tudja valaki vagy ismeri valaki?
Válasz Claastra. #3618. hozzászólásáraAz szerintem is egy alkalmi jó vétel lehet.
Válasz ananasz76 #3615. hozzászólásáraTudok egy jó 330-ast
Válasz VMisi #3613. hozzászólásáraAnnyiért én is meg venném,utána meg vennék hozzá egy megát!
Válasz ananasz76 #3615. hozzászólásáraMiért nem veszel 330 Mediont??? Miért ragaszkodsz a két kicsihez?????
Válasz musits #3607. hozzászólásáraszia, Imreanevem, szeretnek egy Medion 310 ,320 kombajnt vasarolni, nem tudol gep katalogust , esazt szeretem volna meg meg kerdezni a kukorica dob fordulatcsokento az hogy van megoldva? valahol, vagy a neten mijen oldalon, elore is koszi
Válasz classmega204 #3612. hozzászólásáraHááát kombájn bontó, vagy után gyártott. Egyébként itt is árulnak a oldalon ilyet.
Válasz classmega204 #3612. hozzászólásáraVas ár x 2.
Jo napot mindenkinek . Tudja valaki mit ér használtan egy Mega doblassito ? Ujonnan tudom de használtan nem talaltam sehol..
Válasz Feri #3610. hozzászólására105ös dominator asztalát veszem meg.
Válasz musits #3607. hozzászólására105-s dominátorban ugyanez a motor,és még szecskázott is.
Válasz Claastra. #3608. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod. Így biztosan megveszem az asztalt.
Válasz musits #3607. hozzászólásáraa 100-as domiban is ekkora motor volt elbírta,a 330-as medionom a 98-as utódja elbírja