Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz A. Ákos #6897. hozzászólásáraHa nem pumpálnál rá akkor be sem indulna? Hidegen nekem is viszonylag sokat forgat az önindító mire beindul. Nemsokára állítanak majd szelephézagoz, kíváncsi leszek, hogy változik-e majd valami.
Ha megleled a megoldást mindenképp írd meg, mert érdekel engem is.
Amúgy merci motoros?
Válasz A. Ákos #6897. hozzászólásáraAdagolós ??? Ha igen akkor az adagolón a nyomástartó szelep vissza enged. Mármint soros bosch adagolóval volt ilyen gondom.
310-es Medion-nál olyan problémám van a reggeli első indításkor, hogy csak a tápszivattyú folyamatos pumpálásával tudom elindítani. Napközben már szépen indul. Másnap reggel viszont lehet megint tápszivattyúzni. A tank és a motor között 3 visszafolyásgátló is be van építve. Új a tápszivattyú is. Búvárcső a tankba nem lyukas és a tömítések is rendben vannak. Valakinek ötlete?? Motornál esetleg vmi??
Válasz mtz1221 #6894. hozzászólásáraNem újat néztem ki, csak újszerűt.
Egyébként felnire fújva mást mutat ám a gumi, mint "polcon".
Ami fenn van az 500-as trelleborg, amit néztem az 550 alliance. Lehet nem sokkal lenne szélesebb. De ezt csak akkor tudnám biztosan, ha már felnin lenne.
Válasz atisgyulai #6892. hozzászólásáraHa ott van az új gumi a gumisodnál, én meg centizném a régihez képest. Újabban az olcsóbbakból 1 számmal nagyobbat kell venni, a régi márkásokhoz képest.
Válasz atisgyulai #6892. hozzászólásáraAha szóval 4wd is, azt én nem tudom, gondolom egy kis különmbség nem lenne gond ha csak arra használnád elakadáskor segítsen, ha meg mindig hajt biztos összhangban van nagyjából, nem ismerem. Amúgy az úgy csak jó ha kicsit nagyobb a hátsó, kevésbé szórna a kombájn.
Válasz csferri #6890. hozzászólásáraGondolom ha nem lenne annyira peres a gumi, akkor a magasabb oldalfal jobban elbírná ezt a szélesség különbséget.
A nagyobb átmérő okozna gondot a hátsó hajtásnál ha bekaocsolom?
Egyálltalán hogy van valamennyire is összhangban az első- hátsó hajtás?
Ahogy néztem, hátra közvetlen küldi az olajat. Ott van egy hidroakku benne, meg talán egy nyomás határoló.
Válasz csferri #6890. hozzászólásáraAhogy elnéztem, már az 500-ast is láthatóan összehúzza ez a felni.
De gyárilag ez volt rajta.
Gumisokkal sajnos az a tapasztalat, hogy rá akarják beszélni az embert arra, ami éppen nekik van. Mindegy hogy az jó lesz a használatakor vagy sem.
Ha nem ott veszem a gumit, akkor meg csak fikázzák hogy szart vettem, és ő tudott volna olcsóbban jobbat.
Most lett volna 550-esre lehetőség jó áron, azért gondoltam cserélni.
Még a gyári gumik vannak rajta, és már igen csak megkoptatta a sok torzs a futó felület belső felét.
Köszi a segítséget!
Válasz atisgyulai #6889. hozzászólásáraAz határeset lesz, beszélj gumissal hogy mit mond, az 550 szélességhez szerintem 18 colos felni kellene, de lehet elmegy a 16-oson. Számolgass, nekem volt kombájn hátsón 12colos felnin 440/65 gumi (gyári szerelés, kicsit összehúzta de 10-en évig ment), most 420/70 van rajta amúgy meg a katalógusok 14colos felnit írnak ezekhez.
Válasz ..,-:) #6870. hozzászólásáraVasarlni szeretnek es azert kerdezem! Lassitoval mennyire lehet es lassito nelkul mennyire?? Mer van egy Dominator 98 es annak csak 750 re lehet lehuzni:(
Válasz Sk Laci #6869. hozzászólásáraEgyszer minden elkopik!Mindegyiknél! Max a 2000 évek közepéig csináltak normális anyagból gépet!Aztán bililemez minden
7257 hozzászólás
Válasz KISMASZEK77 #6906. hozzászólásáraDobre.....
Válasz jozef19 #6905. hozzászólásáraTudod hogy van ez,van aki tudja meg van aki csinája..
Válasz KISMASZEK77 #6904. hozzászólásáraLáttál már kombájnt,lehet nem túl sokat...
https://youtu.be/yiWgbSdeGN8
Egy jó aratós videó uraim...
Azok a régi szép idők a LEXIONNAL..
Nem adagolós! Merci OM 906 LA - ha nem pumpálom a tápszivattyút nem indul el.
Válasz jozef19 #6901. hozzászólásáraBosch üzamanyagrenszer???
Válasz A. Ákos #6897. hozzászólásáraDe ez nem baj,baj az,hogy döglenek a nyulaink..
Válasz mtz1221 #6898. hozzászólásáraEzek főleg cr (merci) motorral jöttek.
Válasz A. Ákos #6897. hozzászólásáraHa nem pumpálnál rá akkor be sem indulna? Hidegen nekem is viszonylag sokat forgat az önindító mire beindul. Nemsokára állítanak majd szelephézagoz, kíváncsi leszek, hogy változik-e majd valami.
Ha megleled a megoldást mindenképp írd meg, mert érdekel engem is.
Amúgy merci motoros?
Válasz A. Ákos #6897. hozzászólásáraAdagolós ??? Ha igen akkor az adagolón a nyomástartó szelep vissza enged. Mármint soros bosch adagolóval volt ilyen gondom.
310-es Medion-nál olyan problémám van a reggeli első indításkor, hogy csak a tápszivattyú folyamatos pumpálásával tudom elindítani. Napközben már szépen indul. Másnap reggel viszont lehet megint tápszivattyúzni. A tank és a motor között 3 visszafolyásgátló is be van építve. Új a tápszivattyú is. Búvárcső a tankba nem lyukas és a tömítések is rendben vannak. Valakinek ötlete?? Motornál esetleg vmi??
Válasz csferri #6893. hozzászólásáraErre a "farhát"-emelésre nem is gondoltam.
Köszi!
Válasz mtz1221 #6894. hozzászólásáraNem újat néztem ki, csak újszerűt.
Egyébként felnire fújva mást mutat ám a gumi, mint "polcon".
Ami fenn van az 500-as trelleborg, amit néztem az 550 alliance. Lehet nem sokkal lenne szélesebb. De ezt csak akkor tudnám biztosan, ha már felnin lenne.
Válasz atisgyulai #6892. hozzászólásáraHa ott van az új gumi a gumisodnál, én meg centizném a régihez képest. Újabban az olcsóbbakból 1 számmal nagyobbat kell venni, a régi márkásokhoz képest.
Válasz atisgyulai #6892. hozzászólásáraAha szóval 4wd is, azt én nem tudom, gondolom egy kis különmbség nem lenne gond ha csak arra használnád elakadáskor segítsen, ha meg mindig hajt biztos összhangban van nagyjából, nem ismerem. Amúgy az úgy csak jó ha kicsit nagyobb a hátsó, kevésbé szórna a kombájn.
Válasz csferri #6890. hozzászólásáraGondolom ha nem lenne annyira peres a gumi, akkor a magasabb oldalfal jobban elbírná ezt a szélesség különbséget.
A nagyobb átmérő okozna gondot a hátsó hajtásnál ha bekaocsolom?
Egyálltalán hogy van valamennyire is összhangban az első- hátsó hajtás?
Ahogy néztem, hátra közvetlen küldi az olajat. Ott van egy hidroakku benne, meg talán egy nyomás határoló.
Válasz csferri #6890. hozzászólásáraAhogy elnéztem, már az 500-ast is láthatóan összehúzza ez a felni.
De gyárilag ez volt rajta.
Gumisokkal sajnos az a tapasztalat, hogy rá akarják beszélni az embert arra, ami éppen nekik van. Mindegy hogy az jó lesz a használatakor vagy sem.
Ha nem ott veszem a gumit, akkor meg csak fikázzák hogy szart vettem, és ő tudott volna olcsóbban jobbat.
Most lett volna 550-esre lehetőség jó áron, azért gondoltam cserélni.
Még a gyári gumik vannak rajta, és már igen csak megkoptatta a sok torzs a futó felület belső felét.
Köszi a segítséget!
Válasz atisgyulai #6889. hozzászólásáraAz határeset lesz, beszélj gumissal hogy mit mond, az 550 szélességhez szerintem 18 colos felni kellene, de lehet elmegy a 16-oson. Számolgass, nekem volt kombájn hátsón 12colos felnin 440/65 gumi (gyári szerelés, kicsit összehúzta de 10-en évig ment), most 420/70 van rajta amúgy meg a katalógusok 14colos felnit írnak ezekhez.
Válasz csferri #6886. hozzászólására16-os a szélessége.
Válasz csferri #6886. hozzászólásáraHolnap megnézem.
Válasz picus #6848. hozzászólásáraÜdv.
450 lexionnak 380-ig le lehet venni a dobfordulalatot biztosan.
Csak ajánlani tudom,megbízható gépek!
Válasz atisgyulai #6885. hozzászólásáraMilyen széles a felni? Bele szokott ütve lenni.
Sziasztok!
Kombájn hátulján 500/65 r22,5-ös gumik vannak.
550- széles mehet rá?
Felni méretét sajnos nem tudom. Az említett gumi még a gyári rajta.
Válasz Ares 826 #6883. hozzászólásáraKöszi szépen, majd legközelebb jobban odafigyelek
Válasz ananasz76 #6881. hozzászólásáraAnnyira nem fontos a törlés.
Válasz ananasz76 #6881. hozzászólásáraNem kell. Jobban az eszünkbe véssük ha töbször olvassuk
Válasz Ares 826 #6874. hozzászólásáraMeg akadt a net...bocsi majd törlöm
Válasz jozef19 #6879. hozzászólásáraNaprának persze kell a több de kuccánál nem jó a nagy fordulat persze víz függő a dolog.
Válasz Ares 826 #6876. hozzászólásáraKerületi sebesség van,az meg fizika,12m/s naprafogónál már jónak számit..
Válasz jozef19 #6877. hozzászólásáraTe is azt látod folyamatos gyarmatosítás folyik világ szinten, még a volt keleti blokkban is???
Válasz Bobo77 #6872. hozzászólásáraAmikor már kirabolták a keleti blokkot,látszott az alagút vége,de ez sokkal elöbb volt..
Válasz picus #6875. hozzászólásáraAz még elég sok a Medin lassító nélkül 650 az alja, olyankor kosár le és kevésbé töri a szemet.
Válasz ..,-:) #6870. hozzászólásáraVasarlni szeretnek es azert kerdezem! Lassitoval mennyire lehet es lassito nelkul mennyire?? Mer van egy Dominator 98 es annak csak 750 re lehet lehuzni:(
Válasz ananasz76 #6865. hozzászólásáraLátom te mindenben biztosra mész, mindent küldesz vagy ötször!
Válasz Bobo77 #6872. hozzászólásáraEz is igaz! Csak nem mindegy mikor
Válasz Sk Laci #6869. hozzászólásáraEgyszer minden elkopik!Mindegyiknél! Max a 2000 évek közepéig csináltak normális anyagból gépet!Aztán bililemez minden
Válasz ..,-:) #6870. hozzászólására Hát doblassito nélkül nem is érdekel, vásárlás előtt vagyok
Válasz picus #6848. hozzászólásáraVan rajta csökkentő vagy nincs !?
Válasz medikus #6868. hozzászólásáraMelyik részén az oldala? Dobnál?
Válasz bandigh #6867. hozzászólásáraAz oldala a Claasnak!
Válasz medikus #6859. hozzászólásáraMármint mi lyukad ki 5000-ha nál?
Válasz ananasz76 #6849. hozzászólásáraMert a ez a"komnájn",a többi csak annak látszó tárgy
Válasz medikus #6861. hozzászólásáraHát pont ez az hogy jó drága a Claas vazek
Válasz ananasz76 #6860. hozzászólásáraAddig csak az ára van meg,ha megvan!
Válasz medikus #6859. hozzászólásáraAddigra amortizáció meg van
Válasz ananasz76 #6852. hozzászólásáraJobb mert 5000 Ha-nál már kilyukad!?
Válasz Sk Laci #6851. hozzászólására Class Arion 640 em van JD mitros kitűnő gép