Hirdetés
Fórum
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Körbálázót, de milyet? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Műtrágya árak új
- Agrárjog új
Cikkajánló
Hirdetés
784 hozzászólás
Válasz #33. hozzászólásra
állítólag 45mázsa fér bele,de nekem ez nem lenne gond,inkább a teljesítménye érdekelne,meg az árak.
Válasz #25. hozzászólásra
kicsi a magtartálya, inkább 330, de azt már nem gyártják, úgyhogy marad a Tucano
Válasz #27. hozzászólásra
Válasz #26. hozzászólásra
Ez nem 310-es!de azért köszi.
senki sem akar medion 310-ről informálni?
Sziasztok!
Ha valakit érdekel termelői áron facsapágy vagy csúszóléc vagy gyürüshenger az bátran hívjon!Minden típusu kombájnhoz gyártunk!
06-37-370-106
Akkor az oros HSA-t sem könnyebb hajtani mint az SA-t? Mik a hibái?
ÜDV MINDENKINEK!
310-ES MEDION tapasztalatok érdekelnének elsősorban kombájnostól,vagy tulajdonostól.
-4,5 es gabona asztallal 5t-ás buzában mi a napi teljesítménye?
-6 soros napraforgó asztallal mennyit vág le,és mennyi a munkasebessége?
6 -os zúzós asztalt viszi-e?
2000 üzemóra alattit mennyiért lehetne venni?
Sajnos nálunk a 12000 is előfordul ezért csak a mega medion tud hasznot hozni
Érdeklődtem,18 körül mondták.Elmúlt évben Kalászost 14500+áfa,Napraforgó Nas asztallal 15500,kukorica 16000.Hallottam 12000 árakat is!
A rotorosnak állitolag 20 fölött van afogyasztása.Mi a tarifa nálatok ? Nálunk 13-15000
Hozzá kell tenni,ez az előző évek mérlege!Nálunk a Kisalföldön az elmúlt évben búzának méteres volt a szalmája.Mercimotoros 106-os is megette a 16 17litert.Van most egy 480-as Lexionunk is azzal még nem arattam,de biztosan több lesz mint a ládásnak.
Köszi a választ mi a208-al 10-12-be beleférünk.Én is sokat gondolkodtam aLexionon de a fogyasztás végett mindig lebeszélem magam
Fan-nak válaszolva Lexionnak kalászosba szecskázva 13-16liter között.Kukoricába 14-17litert mértem.Van 218-as Megánk is Mercedes motoros,kalászos aratáskor ugyanazok a feltételek mellett 11-14 között.A Lexionba újgenerációs Cat motor van.452
Kisdobostol:A lexionnak mennyi a fogyasztása hektáronként?
ha már kombájnt fogok venni akkor lesz hátsó hajtás is.és 260le-vel fogok venni.
Amúgy a cséplő és tisztító része bírná a tempót a Medion esetében is.Nekem volt 5soros kukoricaasztalom is,könnyebb volt vele közlekedni is.
Nekem Lexion 440kombájnom van Uni 4+2 Hsa kukoricaadapterrel.A motorteljesítménye 260Le.Kombájnba van motorterhelésmérő.Ha puha a föld vagy emelkedő van,nem tudom azt a sebességet tartani amit normál körülmények között megszokott,mert elfogy a motor teljesítménye.Menetközbeni ürittéshez meg végkép lassítani kell.Nyilván ha 4-5km/h sebeségnél más a helyzet,de ott meg a fogyasztás magas,na meg bérválalkozó vagyok.
Kisdobos hogy érted hogy kevés 260le ha puha a föld?
Szerintem is gyenge hozzá a motor,bár ha van idejük lassan menni!?Be kell kalkulálni azt is ,hogy puha a föld.Akkor a 260Le is kevés!
szárvágoval sok
Dehogy sok!
jol mondod fan a 6 sor egy kicsit sok neki.de amugy a kombájn nagyon tökéletes,nekünk bevált,nincs semi gond vele. Van még valami kérdés? nekem is 310 medionom van.
A hatsoros oros azért szerintem megfingatja.DE kérdezd Norbit
Ennek, ha jól tudom 5800l. Arra gondoltam bezárom a két háromszöget a tartály tetelyén, mikor ki van nyitva. Így pár mázsával több férne bele. A Claas Contour-ról mi a véleményetek mennyire lehet rá bízni az asztalt? Mi szokott a hibája lenni, már, ha van?
Nekem 330 van ott nincs probléma a lóerővel.Én a magtartály miatt vettem a 330-ast mert ennek 7500 literes
Mozgatja rendesen a 185Le-ös Perkins ezt a kombájnt? (4,5m-es gabona, és 6 soros HSA zúzós oros asztallal) A Merci motoros 204Le-s legalábbis katalógus alapján. Nem fog hiányozni ez a 20Le?
Megbizhato kiforrott egyszerü gép Évi 5-600hektárt le tudsz vele aratni jo fogyasztással.A98-as továbbfejlesztett változata Az üritőcsiga meg adizájn más
Mi a véleményetek a 310-es PERKINS (185Le) motoros kombájnról? Van valakinek tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban?