Hirdetés
- Mtz 82 kormányzás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Haszonbérleti szerződés új
- MTZ 1221 traktor új
- Kukorica terményárak új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Repce felvásárlási ára új
- T-25/A kistraktor új
Cikkajánló
Milyen vis maior változások léptek életbe?
A szabályozás a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazandó.
Hirdetés
64 hozzászólás
Válasz #12. hozzászólásra
Majd áll ki a kukorica tábla szélére integetni, nehogy a szomszédéra forduljak rá!
HA esetleg nem érnék oda novemberig, akkor kezdhettek tárcsázni.
6.3 maxiroll simítóval.2009 őszi.tetszik a munkája,a kivitelezése.Kezelni sem olyan bonyolult,mint elsőre gondolnád.Viszont Érdemes az összes zsírzási pontot(van jópár) legelőször megcsinálni.Volt ami "száraznak" tünt.
Válasz #11. hozzászólásra
Jó!
Akkor te veszel, ahogy leírtad. Én meg adom a kuk.tarlót. Szeptember végén egyeztetünk h mikor jössz.
Válasz #10. hozzászólásra
Meggyőztél, próbáljuk ki! Te veszel egyet, én meg adom hozzá a kukorica tarlót...
Válasz #9. hozzászólásra
"A puding próbája az evés." De nincs demógépük.
szerintem átlag évjárat mellett, nem kései betakarításnál (általában olyankor vizesebb a föld) vagy gyenge fagyon szépen dolgozhat kukoricában is
A henger a penge, de valaminek ellent kell tartson a másik oldalról, hogy tudjon vágni, különben csak belenyomkodja a földbe a szárat. Mondjuk egy Conspeed vagy más jól zúzó asztal után nem olyan nagy gond. Repcében, meg napraforgóban viszont még 3 faluba bérmunkázhatsz is vele
nekem a maxicut tetszik, csak kérdés h hogyan válna be kukoricában, illetve a nedves talajon.
Válasz #5. hozzászólásra
minimax van nekünk is. a lányom állandóan azt nézi
Válasz #4. hozzászólásra
Faxom , nem is maxiroll-unk volt , hanem Minimax.
Válasz #3. hozzászólásra
De ez a repedés csak a ti féléteknél van...
Van itt is egy palinak olyan , az is repedt , de a miénk(a kisebb MAXIROLL 6.3 ) az meg nem...
Dalbo Maxiroll 530 cambridge hengerünk van, simítóval az orrán.
7. éves újonnan vásároltuk, rengeteg sokezer hektárt lehöndörgőzött.
Gyári hibája, hogy a szárnyaknál a váz a sarkvarratnál megreped. Mi ezt meg csomólemezeltük jól megvarrtuk és kész.
Elég nagy hibának tartom, viszont így kijavítva jó.
Nem értem egyébként, mert tisztességes vastag nagy profilú zártszelvényből van, dehát ez a helyzet.
Egyébként 5 évig még csapágyat sem kellett cserélni benne, utána viszont szétment egykettő, megette a csapágyházat is mert nem ette észre a traktoros.
Meglepődtem olyan olcsó a gyári ház csapággyal együtt! olcsóbb mintha megveszel egy SKF Y csapágyat!
és sokáig kitart.
Húztuk nagygéppel is tavaszokon szántást elmunkálni, nem volt rossz, de az igazi előnye az a rögesebb helyeken van.
Válasz #1. hozzászólásra
Minimax hengerünk volt . Tökéletes , kiváló ár-érték arány.
Szeretnék megtudni többet a Dal-Bo gépeiről. Kinek milyen masinája van, mióta használja, mennyire megbízhatóak? Írjátok le milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatosan.
Köszi.