Hirdetés
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Massey Ferguson traktorok új
- Kukorica vetőmagok új
- Solis traktorok új
378 hozzászólás
Válasz ottozrinszki #277. hozzászólásáraTuti semmi baja sincs. Az enyém is ilyen pedig én magamnak készítem. Még soha semmi gond nem volt vele. Kicsit több lett benne a zsiradék ennyi. Tarthatod a fagyasztóban is. Felhasználás előtt 1-2 nappal kiveszed kiolvad, megszikkad és fogyaszthatod.
Köszi a válaszokat. Azert kérdeztem mert egy hentes ismerős azt mondta, h ne egyem meg, mert lehet a meleg miatt megromlott.
Ma is ettem. Majd holnap kiderul élek e még.....
Válasz ottozrinszki #274. hozzászólásáraMeg ne edd! Küld el hozzám!
Válasz ottozrinszki #274 hozzászólása eheted minél hamarabb mert avasodik így hamar ami történt vele nem egyedi járt már más is így
Jó napot. Egy olyan kérdésem lenne, h kaptam hazikolbaszt, és nagyon csöpög a zsír belőle. Utánaneztem, és azt írják, h a füstölés vol túl meleg, vagy a tárolás utána.
A kérdésem, h meg lehet e enni a kolbászt, lesz e valami probléma ha tároló, illetve nem leszek e beteg ha megeszem?
Köszönöm válaszát.
Válasz ND #272. hozzászólásáraIgen, egy sor üveggyapot valamivel alaposan betekerve, vagy lehet van valami jobb anyag is van, ne peregjen az ennivaló közelében a millió kis szirszar.
Erre gyébként tetszik a mű
Válasz A.I. #270. hozzászólásáralehet kap majd hőszigetelést
Válasz medikus #267. hozzászólásáraez így igaz, de így könnyű és mobil.
A fa a szigetelésen kívül fel is veszi a párát, ezért nem folyik meg rajta annyira
Kint 6 fok kürül volt, a szalcsi meg 14-re melegedett fel benne.
A csőben nagyon sok pára kicsapódott, több liter gyűlt össze a vedrekben, a hordón alig gyöngyözött, nem úgy mint a rövid egyenes csővel.
Ha kell "vizes borogatással" vagy vízbe mártással tovább tudom hűteni a csövet, még jobb a páraleválasztás.
Ugye az sem mindegy, mennyire nyers amivel füstölök (múltkori nyers volt, most szárított), meg mennyi huzatot engedek neki a nagyhordóból hogy a füst távozzon (magával víve a párát)
Majd kísérletezünk még, csak legyen min
Válasz medikus #267. hozzászólásáraÍgy készült az első fa cső!
Bocs a szemtelenkedésért! Kihagyhatatlan volt, de igazad van lecsapódik, nem lesz annyira hideg, mint környezet és a fém!
Válasz ND #268. hozzászólásáramármint támaszt
Válasz Pilátus" #265. hozzászólásáraeltaláltad, jött ki bőven.
És támast is
Válasz mtz1221 #266. hozzászólásáraA vason lecsapódik!Hiába "hideg" füst,a hőmérséklete más,mint a vas külső hőmérséklete!A fa szigetel,azért jó!
Válasz ND #264. hozzászólásáraNem a hordó alját kellene kivágni ,és nem lenne kondenzvíz ?
Na mi a zokba a vödrökbe cseppegteted a vízet!?? :))
Válasz ND #263. hozzászólására
Válasz medikus #261. hozzászólásáraVolt benne némi kondenzvíz, de a 2.0-nál majd orvosoljuk.
Valsz kap másfajta / hosszabb / alakos füstcsövet h kicsapódjon előtte.
Válasz medikus #261. hozzászólásáraLecsapódik a pára.
Válasz ND #260. hozzászólásáraA lemez belül levizesedik.Állítólag nem jó!Fa!
Válasz ND #258. hozzászólásáraGyorsított eljárásban készült füstölő
Az igazi...
Válasz medikus #256. hozzászólásáranem dohányzok
füstölés vidéken lesz, csak hétközben itthon elő kellett készíteni, mert az egész procedúra nem fér bele a hétvégébe
Válasz Wilde #253. hozzászólásáraAmikor a vendégek nem értik, hogy a kád fölött miért van 2colos csőből a zuhanyfüggöny tartó . . .
Hát a disznót akasztani kell valahova :)
Válasz ND #252. hozzászólásáraFüstölés a panelban?Vagy rágyújtasz?
Válasz ND #254. hozzászólásáralegyen finom,egészségetekre
Válasz Wilde #253. hozzászólásáraEzért van csak egy
Kellett a hely a töltőnek is
Válasz ND #252. hozzászólásárapanelos?akkor 2 ilyen múanyag láda épphogy elfér a konyhában keresztbe.
Panelos disznókodás
17 szál lett, szombaton füstölés
Válasz Magister #250. hozzászólásáraPedig volt rajta sapka
Válasz mtz1221 #249. hozzászólásáraAzért itt se kell a hülyeségért a szomszédba menni
Válasz mtz1221 #248. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/100001366487897/videos/3531148983607283/
http://
Köszönöm mindenkinek!
Válasz eva.boda #243. hozzászólására90 kg alatt nincs kanszag.
Válasz eva.boda #243. hozzászólásáraAz még jó, nyugodtan sütheted!!
Válasz eva.boda #243. hozzászólásáraAz még nem ivarérett.szóval szaga sincs
Malacot szeretnénk sütni egészben (mangalica-csüngő mix). Kérdésem az lenne, hogy a kb. 12-14 hetes kan ivarú malacnak lehet "kan" íze, tehát ivartalanítsuk, vagy nem érezhető még?
Válasz Jago #240. hozzászólásáraegyelőre viszik 3000 ért mint a cukrot, igaz jó minőségű. 1/3 a már oda van 1 nap alatt
Válasz Jago #240. hozzászólásáraköszi az infót! :)
Válasz Gatti #239. hozzászólásáraÉn 2500ft-ba adom/kg. A szalámit meg a kolbászt is.
üdv, felétek milyen árba megy a házi szalámi valamint a füstölt kolbász?
Felénk 3000 körül mondták akik szoktak árulni.
Lett az egyik anyadisznóból 130 szál szalámi, meg vagy 20 szál kolbász.
Válasz vén cigány #237. hozzászólásáraŐket hívtam nincs most készleten,kb 3 hét nekem meg hétvégére kellene,de azért köszönöm.megpróbálom a csapágyboltot hátha!
Válasz vén cigány #236. hozzászólásáraEz a másik!
https://www.parabellum.sk/eshop/elsuetobillentyu-rugo-jp4-1280.php
Válasz Bobi82 #234. hozzászólásáraMelyik kell?
https://www.parabellum.sk/eshop/uetoszeg-rugo-jp4-1281.php
https://www.parabellum.sk/eshop/uetoszeg-rugo-jp4-1281.php
Válasz Bobi82 #234. hozzászólásáraÉn a csapágy boltból vetem van rugó készletük vittem mintának a puskából vastagság volt ugyan az a méretben hosszából meg vágtam méretre
Üdv! cseh sertéskábítóhoz JP4 hez hol lehet kapni elsütő rugót,mert csak épp megüti a töltényt a töltény szétnyílik,de nem üt nagyott illetve semmit,valamikor nem is sül el!Válaszokat előre is köszöntem!
Válasz bandigh #231. hozzászólásáraCsak akkor ha a bal oldaladon van a szíved.Ha középen akkor nincs gond.
Válasz Molnár István_56605 #228. hozzászólásáraPészméker,meg gumikesztyű!
Válasz Molnár István_56605 #228. hozzászólásáraIde sorolnám még, amikor a vizes fűben hegesztitek a kapuzsanért, és “ha nem akarom is jár a lábam“.
Az tuti átalmegy a testeden. A villanypásztor is megcsapkodott a múltkor párszor. Ezek jelentenek valamit?
Válasz Wilde #218. hozzászólásáraVagy a "...szart a nutellával" Gattuzó
Válasz .Richard. #217. hozzászólásáraArról letiplizett! Jobb lábbal!