Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kukorica vetőmagok új
- Poénok új
- Vadkártérítés új
316 hozzászólás
Válasz *** HM *** #15. hozzászólásáraNagyon nem mindegy,hol,és mennyiért veszed.
Aki az árakat tudja....
1 250 kg disznóból ha feldolgozott termekkènt veszem meg amit kiad az mennyi zseton?
Kolb.
Májas h.
Préssajt
Töpörtyű
Zsír
Húsok
Csontos dolgok
Kevés szal
2 sonka
Csülkök körmök meg ami marad...
Válasz sanyi1965 #12. hozzászólására
Parizer nálunk nem igen fogy, azt meghagyjuk a panelhuszároknak.
Katakönyököt nyomtunk vagy hatot, hogy aratásig kitartsanak a finomságok. Fullon a kamra meg a frigó.
Válasz Mf-es? #7. hozzászólására
Köszi, kipróbáljuk!
Válasz ..MZ/X.. #3. hozzászólásáraez a cucc barátom, nem a pulykapép.a sakter meg tartson magának.
Válasz ..MZ/X.. #3. hozzászólásáraAtkins diéta!!!!!
Válasz ..MZ/X.. #6. hozzászólásáraMajd csak ki tudja valahogy fizetni azt a 10ft zsömlét is, szegény városi emberke! Sírnak mint a fürdős ku...va és tele vannak lóvéval mint a kutya bolhával!
Válasz ..MZ/X.. #6. hozzászólásáraMajd sajnálom is "szegény" városi embert! Minden szálloda tele az egész országban, továbbá nem lehet bevásárló kocsit találni a nagy áruházaknál mert tele van vevővel állandóan!
Válasz ..MZ/X.. #6. hozzászólásáraPersze.A malac az anyjából felmászott a rúdra!!!Arra nem is gondolt,hogy mennyi munka volt azzal addig!
Válasz ..MZ/X.. #4. hozzászólásáraA nyak körüli húsos részt levágod,feldarabolod,nagy kockákra,vagy csíkokra.Fogsz egy nagyobb edényt,ebbe rétegesen beleteszed a feldarabolt mállyal.Alól a nyakas,közé a mály.Fedőt rá,vagy alu fóliával letakarod.Be a sütőbe.Mikor szépen feljön a zsírja,4-5 fej apróra vágott vöröshagymát ráteszel.Sütöd tovább,míg a hagyma is megsül.Utána mikor nem sütős,szépen ledarál,fűszerezni só,bors.És mehet vékonybél,és a füstre.Jó zsíros lesz,de ez a lényeg,finom kenhető lesz.
Válasz medikus #5. hozzászólására
Jobban élünk mint 4 éve.
Kedves városi ember mondta aki kóstolgatta, nekünk könnyű mert csak le kell akasztani a speizban a rúdról, ő meg csomó pénzt kell adjon érte...
Válasz ..MZ/X.. #3. hozzászólásáraAkkor elmondhatod hogy léptetek egyet előre!
Jó májas receptje van valakinek?
Nálunk már lassan a kerítés is kolbászból van. A kupec aki gombokat akart adni értük meg bekaphatja.
Itt a szezon.
Az eltűnt topic helyére.
Koránkelős fogópálinkás disznóvalbirkózós tapasztalatok jöhetnek ide.