Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz jozef19 #119. hozzászólásáraCsak magában a ferdefelhordóban forgatja,és nem kapja el a dob,vagy fel sem jut a szalma a felső tengelyig.A 24-es mániája volt a ferde
Korni! A korábbiakben megbeszéltek alapján!
A variátor spankerekéről tudnál feldobni olyan képet, amin látszik, hogy hogy van megoldva?
Azt nekünk is meg kell csinálni, mert a puha talajon tele tartállyal meg-meg csúszott. Előre is köszi a segítséget!
hello ! információt szeretnék gyűjteni az 524esekröl! igazából a napi teljesítménye , fogyasztása és megbízhatósága érdekelne! Vételkor mire kell oda figyelni ? Segítséget előre is köszönöm!
Válasz #105. hozzászólásra
Néztem egyet,abban is kitört a jobb oldali,leütötte a felette levő vezértömböt.Azt mondták a 16-ost faragták bele.Nem tudom!!
nekünk 6 soros zuzóval megy egyszer már tört,de azóta nem.
a 16-osét nem lehet beletenni,már néztük.
alakitással sem vagy nagyon kellene mert még a borda sem passzol.
Üdv. mindenkinek!
Boldog új évet?
Azt szeretném kérdezni, hogy a 24-es mekkora súlyú adaptert bír el gond nélkül? (féltengelytörés)
Kinéztem egy adaptert de kb 21 mázsa. Szerintetek?
A franciák nem tudtak vele aratni csak repcét,megunták igy cserencsém lett lehet.Még csak pár napot ment,de majd jövöre lesz idö elötte átnézni.470 cséplöóra van benne,majdnem olyan mint az új...
Papir nélkül csak találgatni lehet,az elsö talán füfélék,a hármas meg gabona lehet.Elötte mész vagy ötven métert,utánna megnézed a szórást,elötte láttad mit mutatott a müszer és tudod mi a helyzet.Akkor biztos jól mér ha a szalmaláda sokkal több,mint a rosta...
Válasz #89. hozzászólásra
Itt a képen látszik 5 különféle növény.Azt látom hogy az 5-ös kukorica.De a többi mi lehet? A mellette lévő számmal kell beírni a monitorba!Valószínű annak megfelelőre van kalibrálva a műszer!
A variátor spankerekéről tudnál feldobni olyan képet, amin látszik, hogy hogy van megoldva?
Azt nekünk is meg kell csinálni, mert a puha talajon tele tartállyal meg-meg csúszott. Fixre van téve vagy rugós?
Előre is köszi!
Válasz #77. hozzászólásra
Amit hirdetnek itt, abból a műszer,baltával ki van szerelve!!
A mostani műszerem jobb oldala mér veszteséget,de nem tudom hogy kell kalibrálni,a 24-re meg nem emlékszem.Ott oldalt mutat 1-5 ig gabonákat,csak azt nem tudom,melyik mi akar lenni.Gondolom ki kellene választani,mit vágok,és annak arányába mér.Tudsz róla valamit?
175 hozzászólás
Válasz jozef19 #119. hozzászólásáraCsak magában a ferdefelhordóban forgatja,és nem kapja el a dob,vagy fel sem jut a szalma a felső tengelyig.A 24-es mániája volt a ferde
Válasz jozef19 #117. hozzászólására Dobhézag a beömlésnél nem kicsi?
Válasz jozef19 #119. hozzászólásáraA ferdefelhordó alsó lemeze meg van toldva?
Válasz jozef19 #121. hozzászólásáraEz nem kukoricalánc véletlenül?
Válasz medikus #120. hozzászólásáraHa felemelem felmegy,de saját súlyánál fogva visszamegy...
Válasz jozef19 #119. hozzászólásáraNem leng az a henger?
Válasz medikus #118. hozzászólásáraOtt a henger alatt beszorul a java,csak egy kis része megy tovább,mert hátul valami jön ki is...
Válasz jozef19 #117. hozzászólásáraMit csinál vele?
Adott egy 524 ferdefelhordó,ami a tritikálét nem eszi meg.Valakinek valami ötlete...
Válasz #83. hozzászólásra
Korni! A korábbiakben megbeszéltek alapján!
Azt nekünk is meg kell csinálni, mert a puha talajon tele tartállyal meg-meg csúszott. Előre is köszi a segítséget!
Válasz #114. hozzászólásra
Arra hogy amit itthon kapsz,azt NE vedd meg!!!!
hello ! információt szeretnék gyűjteni az 524esekröl! igazából a napi teljesítménye , fogyasztása és megbízhatósága érdekelne! Vételkor mire kell oda figyelni ? Segítséget előre is köszönöm!
Válasz #112. hozzászólásra
Gyárilag nem terveztek 6 soros adaptert rá!Csak 514 a belseje.
Válasz #111. hozzászólásra
Hivatalosan bír ennyit a 24-es ??
Szerintetek hogy tudom leellenőrizni a féltengely állapotát?
Válasz #109. hozzászólásra
A gyári Oros 6 soros SA 1900kg,plusz a zúzó 290kg.Katalógus szerint!
Válasz #109. hozzászólásra
nem tudom,de nem eredeti zuzó van rajta
hanem könnyebb
A ti asztalotok cak-pak milyen súlyú kb?
Válasz #106. hozzászólásra
lehet de szerintem a 16nem tört volna el,és a miénknek is a jobb oldala töröt el.
A miénk is kitört már egyszer (5-ös zúzós asztal). Típushiba!
Néztem egyet,abban is kitört a jobb oldali,leütötte a felette levő vezértömböt.Azt mondták a 16-ost faragták bele.Nem tudom!!
nekünk 6 soros zuzóval megy egyszer már tört,de azóta nem.
a 16-osét nem lehet beletenni,már néztük.
alakitással sem vagy nagyon kellene mert még a borda sem passzol.
Válasz #102. hozzászólásra
Bírja a zúzót is könnyedén.
Válasz #100. hozzászólásra
Állítólag az 516-ból lehet bele csinálni,és az bírja!
Felén is van egy 24 az is öt sorral szalad zúzó nélküli asztallal!!
Válasz #99. hozzászólásra
Az ötsorost simán bírja!
Válasz #99. hozzászólásra
Az enyém ötsorral is eltört és nem stimmei a 14-é
Üdv. mindenkinek!
Boldog új évet?
Azt szeretném kérdezni, hogy a 24-es mekkora súlyú adaptert bír el gond nélkül? (féltengelytörés)
Kinéztem egy adaptert de kb 21 mázsa. Szerintetek?
Válasz #94. hozzászólásra
Agrolux/fortschritt ott van róla egy kevés adat...
Válasz #93. hozzászólásra
A franciák nem tudtak vele aratni csak repcét,megunták igy cserencsém lett lehet.Még csak pár napot ment,de majd jövöre lesz idö elötte átnézni.470 cséplöóra van benne,majdnem olyan mint az új...
Válasz #95. hozzászólásra
EBC 14A-M ennek a típusa!
Válasz #92. hozzászólásra
Ott csak a tipusa van meg a gombok..
Válasz #92. hozzászólásra
Hogy keressem?
Válasz #91. hozzászólásra
Emlékszem a 24-re,ha 3-at mutatott árpában,akkor már elég jó sok volt alatta!!Neked hogy jött be az új gép?
Válasz #90. hozzászólásra
A lux-on a forstzritt topikban van leírás képe,ott érdeklődj
Válasz #90. hozzászólásra
Papir nélkül csak találgatni lehet,az elsö talán füfélék,a hármas meg gabona lehet.Elötte mész vagy ötven métert,utánna megnézed a szórást,elötte láttad mit mutatott a müszer és tudod mi a helyzet.Akkor biztos jól mér ha a szalmaláda sokkal több,mint a rosta...
Válasz #89. hozzászólásra
Itt a képen látszik 5 különféle növény.Azt látom hogy az 5-ös kukorica.De a többi mi lehet? A mellette lévő számmal kell beírni a monitorba!Valószínű annak megfelelőre van kalibrálva a műszer!
Válasz #75. hozzászólásra
Nekem annyi a választás getriede oder mais...
Válasz #86. hozzászólásra
jó valahogy megoldom
nincs szecskázó de nem is lesz mert a szalma nagy kincs.
Válasz #85. hozzászólásra
Hozzád írtam!!
Válasz #85. hozzászólásra
Rendben Korni!
Ha lesz rá lehetőséged akkor megköszönnék egy olyan képet, amin látszik, hogyan oldottátok meg!
Tiéteken van szecskázó?
Válasz #84. hozzászólásra
te igen de kisgazda nem
Válasz #82. hozzászólásra
Én hozzád írtam!
Válasz #80. hozzászólásra
ja hozzám irj már ha irsz
Válasz #80. hozzászólásra
rugosra csináltuk meg belülröl legyen a kerék mer ha kivülről feszited akkor szétszedi a szijat.
Azt nekünk is meg kell csinálni, mert a puha talajon tele tartállyal meg-meg csúszott. Fixre van téve vagy rugós?
Előre is köszi!
Amit hirdetnek itt, abból a műszer,baltával ki van szerelve!!
A mostani műszerem jobb oldala mér veszteséget,de nem tudom hogy kell kalibrálni,a 24-re meg nem emlékszem.Ott oldalt mutat 1-5 ig gabonákat,csak azt nem tudom,melyik mi akar lenni.Gondolom ki kellene választani,mit vágok,és annak arányába mér.Tudsz róla valamit?
Ismerem!
az enyémben meg ilyen oszlop tele mindennel de jó rajta minden valami gond van akárhol már sipol mint a fene és mutatja hol a gond.
Válasz #75. hozzászólásra