Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR409.5 FtUSD388.65 FtCHF439.37 FtGBP491.4 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Segítség kellene, eb4-es pótkocsi magas emelésű munkahengere tönkrement. A munkahenger alján található öntvény amibe csatlakozik a hidraulika tömlő eltört. Vki járt már így? Van valahol olyan cég akinél lehet alkatrészt venni?
Köszi!
Válasz zsoltrs #856. hozzászólásáraMazsik Műhely Eger. 304942395, de Google ki ad róla mindent, ahogy látom frászbukjuk is van.
Dolgoztattam már velük. Igaz nem a közelmúltban, de profik voltak.
Válasz zsoltrs #858. hozzászólásáraHát,rá lehetne,elvileg sikerül is,de normális helyen szerintem prèssel csinálják,mert ha kalapálod, akkor lehet megreped az anyag,aztán lehullik. Ha van rá vegyèl újat rá. Csak azèrt mondom,mert már jártam úgy,hogy a ferodol leszakadt, a fèkdob meg a pofa közè meg nèha bekapta azt lebökött. Ez azèrt rossz,mert szètkurja a difit is. Mondjuk a poton nincs ,csak befèkez,azt úgy marad. Na akkor a dobot sem szeded le,mert olyan mintha befèkezve akarnád szètszedni. Amúgy ezek után szerencsèd volt.
Válasz .Richard. #857. hozzászólásáraEnnek 1 évben csak 5 fuvarja van.
Találtam csak fékbetétet.
Azt akár én is rá tudom szegecselni vagy ehhez ügyesebb ember kell?
Válasz zsoltrs #855. hozzászólásáraKèpen kinagyitva tènyleg találtam egy szegecsnyomot. Szegecs ha lekopik a feje,vagy fellazul akkor esik szèt. Másik felèt is nèzd meg,nehogy aratáskor kelljen.
Válasz A.I. #853. hozzászólásáraPár èv alatt a ragasztót lenyomja a rozsda.ezzel a hibával egy autó odèbb se tud menni,mert beszorult,megáll. Ennyi. Nem látok szegecsnyomot, biztosan ragasztott volt. Amúgy ha van a ki felújítja az is jó de akkor a másik felèt is! Csak párban!
Válasz zsoltrs #850. hozzászólásáraHová tűnt róla? Agroker biztos tudja, hogy jó-e. Ha meg drága az új, újítasd fel. Az lehet lényegesen olcsóbb lesz. Ha gondolod tudok céget Egerben (Felnémeten).
Válasz zsoltrs #849. hozzászólásáraSzerintem semmit, vedd le a dobot. Esetleg a dob fel van forgatva az agyra süllyesztett csavarral, de a képen nem látok ilyet, amit feltettél, így csak a rozsra tarthatja.
Válasz zsoltrs #846. hozzászólásáraIlyen kocsit sose csináltam,de olyan mint a többi. Vagy elkopott leszakadt törött a ferodol,vagy a fèkkulcs, az az izè ami kifelé mozgatja a pofákat vagy elfordult,vagy a tengely nem fordítja. Amúgy a fèkhenger után a tengely fordul ami a fèkdobhoz megy, ? Fèkezèssel oldással meglátni,ha valaki ott nèzi ahol fotóztad.
Segítséget szeretnék kérni az Eb4es pótkocsimhoz. A bal oldali fék jó a jobb oldali nem.
Látszik a fotón h a jobb oldali teljesen kint van, mintha nem ütközne ellenállásba. A jobb oldali kereket megforgatva fura kalamoló hangot ad ki. Elsősorban a fékbetétre kéne ránéznem, gondolom. Pótkocsi fékkel még nem volt dolgom.
Válasz turospityu #841. hozzászólásárahello
az eb-8 munkahenger befér alá csak le kell raknia munkahenger tartót a váz aljához.
Nekem is úgy lett megcsinálva az eb7/70 az 1977 évjáratú volt.
A mostani tartó közepét(alját) ki kell vágni , és a váz aljáig levinni.
egy jó lakatos hamar megoldja.
itt egy videó amikor elkészült
https://youtube.com/shorts/QHLBj7QavFg
Jo napot valaki nem tudna nekem segiteni szeretnek venni egy eb7/70-es 1976-os potkocsihoz munkahengert vagy ha valaki tudna a gyari mereteket es hogy hol tudnak be szerezni mert a habinal ami van az nem fer alá koszonom a segitseget
Válasz gjoni #831. hozzászólásáraKöszönöm! Én is a tapancsost használom, csak a szélei le futottak. Műszakin nem felelne meg. Az áruk nagyon magas. 1400x20 as-t jóval olcsóbban lehet szerezni. Műszakin lenne rajta.☺️
Sziasztok! Eb 8 as felnire jó lehet az 1400/20 as honvédségi gumi. Műszakin átmegy vele? Most 16/70 20 as gyári van alatta. Kamion gumit nem szeretnék. Kicsit csúszkálós, erdőn állítólag gyenge.
Azok segítséget és jelentkezését kérném, akiknek EB7-es, EB8-as megfeltöltővel szerelt pótkocsijuk van!
A csiga nyitó munkahenger hosszára és annak felfogatasára, rögzítésére lennék kívancsi!
Sziasztok!
Felújítás alatt van egy EB 7-es kocsink, jelenleg nem akarok még rá vetőmagtöltő csigát, viszont nem akarom kizárni a lehetőségét, hogy egyszer felszerelhető legyen. Hogyan kellene kialakítani hátul a leeresztőt, van ennek valami szabvány mérete, vagy minden típusú csigához más kialakítás kell?
Köszi!
867 hozzászólás
Válasz vasszoltannn #866. hozzászólásáraHali köszi ez egyenlőre elég
Válasz gjoni #865. hozzászólásáraSzia. Van egy Eb7. Felújításra vár, papír nélküli
Új projekt már a hetedik eb kocsim
Valakinek nincs eladó eb 7 vagy 8 pótkocsi?
Sziasztok!
Segítség kellene, eb4-es pótkocsi magas emelésű munkahengere tönkrement. A munkahenger alján található öntvény amibe csatlakozik a hidraulika tömlő eltört. Vki járt már így? Van valahol olyan cég akinél lehet alkatrészt venni?
Köszi!
Válasz zsoltrs #858. hozzászólásáraSzegecselőgéppel szokták, ezt nem jó kalapálni.
Meg igazából az lenne a legjobb, ha ragasztja is.
Nálunk Rácalmáson csinálta régebben egy bácsi, nagyon ügyes volt, mi teherautókét csináltattuk ott, nem volt velük baj utána.
Válasz A.I. #860. hozzászólásáraKöszi
Válasz zsoltrs #856. hozzászólásáraMazsik Műhely Eger. 304942395, de Google ki ad róla mindent, ahogy látom frászbukjuk is van.
Dolgoztattam már velük. Igaz nem a közelmúltban, de profik voltak.
Válasz zsoltrs #858. hozzászólásáraHát,rá lehetne,elvileg sikerül is,de normális helyen szerintem prèssel csinálják,mert ha kalapálod, akkor lehet megreped az anyag,aztán lehullik. Ha van rá vegyèl újat rá. Csak azèrt mondom,mert már jártam úgy,hogy a ferodol leszakadt, a fèkdob meg a pofa közè meg nèha bekapta azt lebökött. Ez azèrt rossz,mert szètkurja a difit is. Mondjuk a poton nincs ,csak befèkez,azt úgy marad. Na akkor a dobot sem szeded le,mert olyan mintha befèkezve akarnád szètszedni. Amúgy ezek után szerencsèd volt.
Válasz .Richard. #857. hozzászólásáraEnnek 1 évben csak 5 fuvarja van.
Találtam csak fékbetétet.
Azt akár én is rá tudom szegecselni vagy ehhez ügyesebb ember kell?
Válasz zsoltrs #855. hozzászólásáraKèpen kinagyitva tènyleg találtam egy szegecsnyomot. Szegecs ha lekopik a feje,vagy fellazul akkor esik szèt. Másik felèt is nèzd meg,nehogy aratáskor kelljen.
Válasz A.I. #853. hozzászólásáraAzt megkoszonnem.
Válasz .Richard. #854. hozzászólásáraPár centis darabokban van a dob alján. Szegecses
Válasz A.I. #853. hozzászólásáraPár èv alatt a ragasztót lenyomja a rozsda.ezzel a hibával egy autó odèbb se tud menni,mert beszorult,megáll. Ennyi. Nem látok szegecsnyomot, biztosan ragasztott volt. Amúgy ha van a ki felújítja az is jó de akkor a másik felèt is! Csak párban!
Válasz zsoltrs #850. hozzászólásáraHová tűnt róla? Agroker biztos tudja, hogy jó-e. Ha meg drága az új, újítasd fel. Az lehet lényegesen olcsóbb lesz. Ha gondolod tudok céget Egerben (Felnémeten).
Válasz zsoltrs #849. hozzászólására4db. Új fèkpofa.
Válasz zsoltrs #849. hozzászólásáraSzerintem semmit, vedd le a dobot. Esetleg a dob fel van forgatva az agyra süllyesztett csavarral, de a képen nem látok ilyet, amit feltettél, így csak a rozsra tarthatja.
Szétment a ferodor.
Az EB7 fék pofája is jó rá?
Válasz .Richard. #847. hozzászólásáraA tengely mozog.
Innentől mit kell oldani?
Válasz zsoltrs #846. hozzászólásáraKerék le, dob le. Többet látsz. Sok oka lehet.
Válasz zsoltrs #846. hozzászólásáraIlyen kocsit sose csináltam,de olyan mint a többi. Vagy elkopott leszakadt törött a ferodol,vagy a fèkkulcs, az az izè ami kifelé mozgatja a pofákat vagy elfordult,vagy a tengely nem fordítja. Amúgy a fèkhenger után a tengely fordul ami a fèkdobhoz megy, ? Fèkezèssel oldással meglátni,ha valaki ott nèzi ahol fotóztad.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az Eb4es pótkocsimhoz. A bal oldali fék jó a jobb oldali nem.
Látszik a fotón h a jobb oldali teljesen kint van, mintha nem ütközne ellenállásba. A jobb oldali kereket megforgatva fura kalamoló hangot ad ki. Elsősorban a fékbetétre kéne ránéznem, gondolom. Pótkocsi fékkel még nem volt dolgom.
Hogy kell ennek nekiállni?
Remélem tud valaki segíteni...
Sziasztok. Beárazásban kérnék segítséget. Eb 8 as. Munkahenger, fék, váz jók. A plató lemezelés nincs szétrohadva. Papírjai nincsenek.
Sziasztok. Traktor mintás gumit vagy esetleg vízmintás gumi lehet jobb vegyes használathoz a pótkocsira.
Sziasztok! 16-70/20 as külsőt hol érdemes keresni jó áron? Nézegettem használtakat, de azok rizikósnak tűnnek. Műszakira kellenek majd szeptemberre.
Válasz turospityu #841. hozzászólásárahello
az eb-8 munkahenger befér alá csak le kell raknia munkahenger tartót a váz aljához.
Nekem is úgy lett megcsinálva az eb7/70 az 1977 évjáratú volt.
A mostani tartó közepét(alját) ki kell vágni , és a váz aljáig levinni.
egy jó lakatos hamar megoldja.
itt egy videó amikor elkészült
https://youtube.com/shorts/QHLBj7QavFg
Jo napot valaki nem tudna nekem segiteni szeretnek venni egy eb7/70-es 1976-os potkocsihoz munkahengert vagy ha valaki tudna a gyari mereteket es hogy hol tudnak be szerezni mert a habinal ami van az nem fer alá koszonom a segitseget
Elkészült. Jövőre kap két külsőt, aztan műszaki.☺️
Válasz ÁdámZoltán #795. hozzászólásáraEz a méret engem is érdekelne .
Válasz Jakabjóska #836. hozzászólásáraKöszi, eddig jó vagyok én is.???? De van egy ilyen "biz baz" ez nem valami biztosító lenne rajta.
Válasz toth.zoltan200 #835. hozzászólásáraKihúzod és elfordítod.
Sziasztok. A gyári billentőcsap rögzítése hogy van megoldva a pótkocsin? Az enyémről hiányzik. Tudna valaki fényképpel segíteni? Köszönöm.
Sziasztok!
Egy komplett plató mennyibe fájna eb7 es pótkocsira?
Válasz toth.zoltan200 #832. hozzászólásáraNincs mit
Válasz gjoni #831. hozzászólásáraKöszönöm! Én is a tapancsost használom, csak a szélei le futottak. Műszakin nem felelne meg. Az áruk nagyon magas. 1400x20 as-t jóval olcsóbban lehet szerezni. Műszakin lenne rajta.☺️
Válasz toth.zoltan200 #830. hozzászólásáraHali IFA tappancs gumi a legjobb ,hidd el .Én is azt tettem kamion helyett ,1400/20 nagyon terpeszt rajta ,és magasabb is .
Sziasztok! Eb 8 as felnire jó lehet az 1400/20 as honvédségi gumi. Műszakin átmegy vele? Most 16/70 20 as gyári van alatta. Kamion gumit nem szeretnék. Kicsit csúszkálós, erdőn állítólag gyenge.
Válasz kisváros #821. hozzászólásáraSzerintem attól függ, hogy mit fogsz javítani.
Üdv! EB 4 pótkocsin használ valaki katonai gumit az eredeti felnin? Ha igen, milyen méretű?
Üdv!
Azok segítséget és jelentkezését kérném, akiknek EB7-es, EB8-as megfeltöltővel szerelt pótkocsijuk van!
A csiga nyitó munkahenger hosszára és annak felfogatasára, rögzítésére lennék kívancsi!
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz Gabro #825. hozzászólásáraNIncs most méretem eladtuk a csigát komplett
Válasz gjoni #824. hozzászólásáraNem tudsz esetleg méreteket, hogy mekkorára kellene csinálni a súbert? Köszi!
Válasz Gabro #823. hozzászólásáraEgyforma a csiga mind ,a kialakítása is ahogy hátulra felfogatod .
Sziasztok!
Felújítás alatt van egy EB 7-es kocsink, jelenleg nem akarok még rá vetőmagtöltő csigát, viszont nem akarom kizárni a lehetőségét, hogy egyszer felszerelhető legyen. Hogyan kellene kialakítani hátul a leeresztőt, van ennek valami szabvány mérete, vagy minden típusú csigához más kialakítás kell?
Köszi!
Válasz Sanya085 #414. hozzászólásáraEzek megvannak meg ha igen kerekszepen egytelefonszamot
Szia. Mennyibe kerül egy ilyen felújítás? Nekem is lenne egy eb8-s, amit rendbe kellene tenni.
Válasz jamo #817. hozzászólásáraAxial.ott lehet venni
Válasz jamo #817. hozzászólásáraÜdv van egy vonószemem ha érdekel ami kellett axiáltól rendeltem
Válasz gyurgyik.erzsebet #798. hozzászólásáraGooglin próbáljatok keresgélni.
pl kettőt már találtam
http://www.gravirdekor.hu/geptabla_keszites
https://www.charma.hu/gravirozas-alkatreszgyartas/adattabla-tipustabla-logotabla/