Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kecsketenyésztés új
- Dohánytermesztés új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
Cikkajánló
Hirdetés
885 hozzászólás
Sziasztok. A gyári billentőcsap rögzítése hogy van megoldva a pótkocsin? Az enyémről hiányzik. Tudna valaki fényképpel segíteni? Köszönöm.
Sziasztok!
Egy komplett plató mennyibe fájna eb7 es pótkocsira?
Válasz toth.zoltan200 #832. hozzászólásáraNincs mit
Válasz gjoni #831. hozzászólásáraKöszönöm! Én is a tapancsost használom, csak a szélei le futottak. Műszakin nem felelne meg. Az áruk nagyon magas. 1400x20 as-t jóval olcsóbban lehet szerezni. Műszakin lenne rajta.☺️
Válasz toth.zoltan200 #830. hozzászólásáraHali IFA tappancs gumi a legjobb ,hidd el .Én is azt tettem kamion helyett ,1400/20 nagyon terpeszt rajta ,és magasabb is .
Sziasztok! Eb 8 as felnire jó lehet az 1400/20 as honvédségi gumi. Műszakin átmegy vele? Most 16/70 20 as gyári van alatta. Kamion gumit nem szeretnék. Kicsit csúszkálós, erdőn állítólag gyenge.
Válasz kisváros #821. hozzászólásáraSzerintem attól függ, hogy mit fogsz javítani.
Üdv! EB 4 pótkocsin használ valaki katonai gumit az eredeti felnin? Ha igen, milyen méretű?
Üdv!
Azok segítséget és jelentkezését kérném, akiknek EB7-es, EB8-as megfeltöltővel szerelt pótkocsijuk van!
A csiga nyitó munkahenger hosszára és annak felfogatasára, rögzítésére lennék kívancsi!
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz Gabro #825. hozzászólásáraNIncs most méretem eladtuk a csigát komplett
Válasz gjoni #824. hozzászólásáraNem tudsz esetleg méreteket, hogy mekkorára kellene csinálni a súbert? Köszi!
Válasz Gabro #823. hozzászólásáraEgyforma a csiga mind ,a kialakítása is ahogy hátulra felfogatod .
Sziasztok!
Felújítás alatt van egy EB 7-es kocsink, jelenleg nem akarok még rá vetőmagtöltő csigát, viszont nem akarom kizárni a lehetőségét, hogy egyszer felszerelhető legyen. Hogyan kellene kialakítani hátul a leeresztőt, van ennek valami szabvány mérete, vagy minden típusú csigához más kialakítás kell?
Köszi!
Válasz Sanya085 #414. hozzászólásáraEzek megvannak meg ha igen kerekszepen egytelefonszamot
Szia. Mennyibe kerül egy ilyen felújítás? Nekem is lenne egy eb8-s, amit rendbe kellene tenni.
Válasz jamo #817. hozzászólásáraAxial.ott lehet venni
Válasz jamo #817. hozzászólásáraÜdv van egy vonószemem ha érdekel ami kellett axiáltól rendeltem
Válasz gyurgyik.erzsebet #798. hozzászólásáraGooglin próbáljatok keresgélni.
pl kettőt már találtam
http://www.gravirdekor.hu/geptabla_keszites
https://www.charma.hu/gravirozas-alkatreszgyartas/adattabla-tipustabla-logotabla/
Üdv!
Vonószemet hol lehet venni EB póthoz? Illetve egyéb alkatrészeket? Fékpofa fék m.h. meg ilyesmik.
Válasz steca #809. hozzászólásáraDe fasza
[kep1]Szevasz Gjoni!
[kep1]Szevasz Gjoni!
[kep1]Szevasz Gjoni!
[kep1]Szevasz Gjoni!
[kep1]Szevasz Gjoni!
[kep1]Szevasz Gjoni!
Szevasz Gjoni!
Haver kocsiját is rendbe vágtam,mehet műszaki ,plató oldal mind új ,a padló lemez is ,a fékek is mind újak .
Válasz Luyi #805. hozzászólásáraigen eb 8 -ra való,de gumik szélei repedezettek
Válasz Luyi #805. hozzászólásáraén zalai vagyok tudok benn segíteni ha nem nagy a távolság
Válasz gjoni #566. hozzászólásáraSzia Gjoni!
Neked van eladó kamion kereked-gumival?
Sziasztok !
EB 7/70-es 1980-as évjáratú pótkocsihoz keresek fékpofákat,illetve a tartóját amivel a tengelyhez kapcsolódik.
Köszönöm!
Válasz youth #802. hozzászólásáraMásik pótkocsira simán , teljesítmény t soha nem mértük .
Válasz gjoni #801. hozzászólásáraKöszönöm a gyors választ, akkor valószínűleg beruhazunk egyre! Már használtál ilyet? Kukoricából kB. Teljesítmény mi lehet? 10q/perc tudja? Sulykorlát miatt sajnos nagyobb atrako kocsira esély sincs, de nagyon örülnénk neki ha ez működne. Milyen magasra tud üríteni max.?
Válasz youth #800. hozzászólásáraElég hamar ,igen nagy csiga az ám ,mint egy kombájn
Sziasztok! A Tisza mellet gazdálkodunk és van egy 10t híd ami miatt csak egy uritessel tudunk járni ráadásul elég messze kell szállítani, arra gondoltunk hogy uritocsigas Eb pottal athoznank a hídon túlra a terményt és atraknank nagyobb kocsira, körülbelül mennyi idő alatt rak át kB 40 mázsa terményt egy ilyen uritocsigas Eb kocsi?
Válasz gyurgyik.erzsebet #798. hozzászólásáraNem
Sziasztok. Tipus táblát lehet valahol szerezni EB7-es hez? Az eredeti teljesen eloxidálódot.
Válasz ÁdámZoltán #795. hozzászólásáraItt mi felénk van egy jó címborám,gyárt bele minden tömítést ,fasza is ám
Válasz ÁdámZoltán #795. hozzászólásáraSzia
Írtam privátban.
Valaki nem tudja véletlenül az EB 7/70 pótkocsi munkahengerének alsó gumigyűrű méretét, mert csak alulról az a tányér folyik.
Válasz Gergő80 #793. hozzászólásáraIgen rázó
Válasz gjoni #792. hozzászólásáraa t felől nyomja fel a rugó a golyót és mikor megnyomja a tolattyú elengedi a nyomást rázó szelepként van az ifa rajzokon
Válasz Gergő80 #791. hozzászólásáraNa igen ,itt nálunk nincs ifa ,és ez a T elágazás eszembe se jutott
Válasz gjoni #790. hozzászólására megnéztem egy ifán és bekötöttem de a furatokba belenézve is látható hogy kell bekötni
Válasz Gergő80 #789. hozzászólásáraNem tudtam bekötni
Válasz gjoni #787. hozzászólásárapedig nagyon egyszerű a munkahengert egy t-vel kell a szelephez kötni a másikat vissza a traktorhoz a beállított magasságnál szépen vissza ejt a platón 7 tonna sóderrel próbáltam 6000 Ft-ér volt a bolt polcán
Válasz Gergő80 #786. hozzászólásáraIlyen van új nekem ,de nem boldogultam vele.Rendeltem 35 pénzért eurowind kft
Válasz Gergő80 #786. hozzászólásáraIlyen van új nekem ,de nem boldogultam vele.Rendeltem 35 pénzért
Válasz jenci #759. hozzászólásáranehezen de elkészült a biztonsági szelep bekötés