Hirdetés
Fórum
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Napraforgó ára új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- AKG támogatás új
- Grubber új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Agrártámogatások kifizetése új
868 hozzászólás
köszönöm a választ
szeretnék venni egy ilyen kocsit,ami egybe van nagyon drága.
ezért érdeklődök,hogy papír nélkülit érdemes-e venni,
meg amit kinéztem munkahengere sincs
mennyiért lehetne munkahengert venni hozzá?
Válasz #116. hozzászólásra
Az enyémnek sem volt meg a papírja és akitől vettem ,volt ismerettsége az okmányirodában és alvázszám alapján visszakövethető. Annyi érdekesség van benne , hogy törzskönyve nincs ! Viszont a tulajdonjog bármikor átruhazható olyan papírt kapott. Én így is megvettem ,mert szárítóban dolgozott csak és minden gyári rajta , még a vonó feje sem lötyög igaz mentem is érte Nagykőrösig Nyíregyházáról ,de megérte!
papír nélküli kocsit,h lehetne levizsgáztatni?
mennyibe kerülne?
Válasz #114. hozzászólásra
Igazából nem tudom de kép alapján sem tűnik jónak de egy próbát megér.
Válasz #112. hozzászólásra
Mbp-é nem jó hozzá?
ez
Üdv az itt íróknak, olvasóknak!
Egy olyan kérdésem lenne a nálam tapasztaltabbaknak, hogy egy 1976-os EB 7/70 (mint az enyém a képen) milyen kerékcsavarral szerelhető? Jelen gép egy bordázott mint két végén menetes két anyás csavarral szerelt, de sehol nem kapni hozzá ilyesmit. A sima egymenetes bordázott csavar viszont megszorul benne és nem húzódik be koppanásig a kerékagyba. Köszönet.
Válasz #109. hozzászólásra
Válasz #109. hozzászólásra
Nehéz ügy,mért nem csináltatsz rá?Küldjek fotót az enyémről?
Helo EB8 -as magasítókat vennék jó árban, ha valaki tud kérem irjon vagy hivjon
704096158
horvath.matyas@freemail.hu
Válasz #107. hozzászólásra
EB4
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a konkrét típusa a magasra emelhető, és onnan billenthető EB pótkocsinak? Lehet olyat még találni? Előre is köszönöm!
Válasz #105. hozzászólásra
Bírta rendesen Palinak vittem vele 12 kanyart a markoló gyorsan dolgozott 170 méter a föld ahonnan szedte kifelé.Jó sűrűn volt benne ,sok össze volt nőve.
Válasz #103. hozzászólásra
Bírja ez a pót azért keményen!
Válasz #103. hozzászólásra
Tuskó hordás.
Válasz #93. hozzászólásra
Helló Dénes egy kis nyárfa fuvar a mai nap , kilenc köbméter jó vizes nyárfa döngölte a földet rendesen.
Én autós boltba találtam szeméjautó stabilizátor szilentet faragni kelet de teljesen jó.
SZiasztok RM5-ös pótkocsim van alkatrészt,és munkahengerhez felújítókészletet hol lehet rendelni hozzá ha egyáltalán lehet
Miénkbe is megvan csak kicsit kopott vagy ernyedt és jó lenne kicserélni ebbe se rossz de cserés
Válasz #98. hozzászólásra
Azt még nem láttam egyik boltban sem ,szerencse hogy még az enyémbe megvan mind.
Eb 8-as kocsinak az oldalfalához kellene gumi nem tudjátok hol lehet olyat venni ha nem értitek így akkor ahogy lenyitod az oldalfalat és ami akkor megtartja az a 4-5 pont annak a tengelye gumiba van olyan gumi kellene nem tudja valaki hol lehet venni????
írnál róla tapasztalatokat?
Válasz #95. hozzászólásra
Nézd meg visszább a fotókat a nyolcasomról nem adnám semmiért, bár hova betolok térfogatban egyforma csak a nyolcas hosszú vonórudas ,de hetesben is van olyan.
Sziasztok! Mi a véleményetek az eb7 vagy az eb8as kocsikról? Árban és térfogatban kb ugyanott van mint egy normális és gabonára magasított mbp 6.5 . Mivel ér ez többet? mert ugye erre nem igazán tudsz még egy kocsit kötni ha úgy van meg ilyenek. Viszont az egytengelyes sokszor jobb ugye. várom a válaszokat. köszi.
Sziasztok,
Használ vki itt Agrofix-03 pótkocsit? Egyébként lehet típusfüggetlen e kérdés, de hogyan lehet a fékhatást növelni? A gond az, hogy működik a levegő munkahenger, de a kerek elforog, azaz nem fog a fék! Vagyis egy teszt erejéig felemeltük a kocsit és úgy próbáltuk, akkor a kerék nem mozdult, tehát valamennyit fog, de ez nem elégséges.
Le kell szedni a kereket és ott lehet állítani?
Amúgy véleményetek eről a típúsról?
Én nagyon szeretem, könnyű, és sokat leht rá pakolni! Persze sokszor jó volna, ha a billenteni is tudna, de azért így sem rossz!
Köszi!
Válasz #92. hozzászólásra
Nagyon jó
2x nehezebb mint egy EB8-as, de lehet 3x
Nekem van, de vasárba tuti nem adnám, akkor inkább húzom műszaki nélkül...
Válasz #91. hozzászólásra
Az jó pótkocsi ,csak ritka akinek bevállt nem adja el.Nézegetni kell a hirdetéseket minden oldalon szokot lenni néha.Az enyémet is ,ha kérnék nem adnám semmiért ,olyan nekem ,mint ha az asszonyt kérnék,jó nekem nyolcas van ,de ritka madár.
Válasz #55. hozzászólásra
Üdv gjoni EB-4-est keresek valami lepukkantat 80-as után nekem is fára kellene mert 2tengelyű van RM5-ös de az nem erdőre való idén is behoztam 150erdei köbmétert,és a fákközött rossz manőverezni.
Válasz #89. hozzászólásra
Még szerencsésen megúsztad.
Válasz #86. hozzászólásra
ez is zégeres! piszok nagy szerencsém volt,hogy nem tudott lecsúszni róla az iszap mert akkor visszazuhant volna és a munkahengernek meszelnek., de ráadásul a kötél se tartotta a bilincs elengedte és azért tudott lecsúszni.
Néztem az EB nyolcasomat alul felül imbuszos!
Szint úgy jártam így, bár nekem AP 300-as kocsim van, fát billentettem. Nekem vissza is csapódott, de szerencsére úgy alakították ki gyárilag a munkahenger felfogatását, hogy el tud feküdni, így nem lett semmi gond.
Nálam a gömbfejet az ágyba 2 fél gyűrű fogja fel, azokat egy zeeger gyűrű rögzíti oda.
De hallottam olyanról, pl. EB pótkocsinál, hogy esztergáltattak oda szintúgy egy gyűrűt, majd odahegesztették, úgy, hogyha hozzá kell nyúlni, szét lehessen szedni.
Válasz #84. hozzászólásra
Én is jártam már így. Nekem elkopott a biztosító drótja. Van másfejta rögzítéses is. Ott imbuszcsavarok fogják össze a gömbfejet. Az talán biztonságosabb. Így még hagyján de ha olyan helyre billentesz ahol egyből lebír csúszni az anyag akkor visszazuhan a plató egyből a munkahengernek meg lőttek.
Válasz #78. hozzászólásra
Az axiálnál van tavaly vettem
Válasz #83. hozzászólásra
1 fával odatoltam a lyukjára és szépen lassan gurult előre fele a gép ahogy ment úgy engedte lefele a platót és vissza is ment a helyére!
Válasz #79. hozzászólásra
Ez jól kijött ,hogy tetted vissza?
Válasz #75. hozzászólásra
Dombokat, oldalakat nem lehet? Nálunk többször voltam, MTZ-rel komolyan veszélyes. Többször 16145-rel lejtős-területnél, mert nem csúszás. Ha MTZ-rel veszélyes csúszás, mert könnyű miatt.
Válasz #78. hozzászólásra
Sajnos már nem kapható. Csak felújításra van Kerepestarcsánál.
Válasz #74. hozzászólásra
Zetor Super 50 + EB-7 lehet vittek.
Üdv! EB7 pótkocsihoz keresek fékpofákat tud valaki segíteni?
köszönöm
Ez az oldal is nagyon halott, nem ír senki napok óta!
Köszi , a traktor nyomában megy annak is a legszélén,szélesebb ,mint a hetes volt.Itt is van olyan hely ,hogy télen nem megyek inkább oda ,A nagy bátyám felborult a télen letolta a kocsi az útról !Elég volt felállítani!
Válasz #74. hozzászólásra
Szép kocsi, ennek szerintem nagyobb a nyomtávolsága mint a miénknek Itt a dombokat, oldalakat nem szereti, nem lehet úgy haladni vele Kéttengelyessel pedig a lejtők gázosak , nincs tökéletes megoldás itt felénk
Válasz #72. hozzászólásra
Kész a szezonra ,addig beálltam a garázsba!
Válasz #72. hozzászólásra
Jó a pótkocsi tényleg hasonlít,lassan nekem is be kell szerezni télére a fát!
Válasz #71. hozzászólásra
Ittvan, bár magasítók nincsenek most rajta, mint látszik épp fát hoztunk haza
Válasz #70. hozzászólásra
Oké szívesen nézem a képeket ,egy húron pendülünk úgy látom!
Válasz #69. hozzászólásra
Milyen érdekes, egyszer mondtad hogy egyforma mtz-nk van, de még a pótkocsink is ilyesmi Bár az egy román kocsi platóból készült, 750-es unhz tengellyel, ballonos kerekekkel és kék Majd rakok fel képet, 42 mázsa megy fel búzából rá.
Válasz #68. hozzászólásra
Jó úton nincs gond ,de ha szar az út csak óvatosan.Még a hét tonnásnál ,mindig jobb nem ráz úgy sokkal kényelmesebb!Előnye hogy bárhová betolok ,mert java részt fát hordok !