Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- AKG támogatás új
- Grubber új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
868 hozzászólás
Válasz steca #519. hozzászólásáraEz tényleg brutálisan jó lett
Válasz gjoni #518. hozzászólásárahelo kűldök pár képet a felújjitott 550 en ről
Válasz Kolláth Tamás #516. hozzászólásáraHát ez a legolcsóbb megoldás.
Válasz gjoni #515. hozzászólásáraIgen. Nekem eb 7 van. 94 be vette a fater szerencsről a tszből. Ott vetőmagos kocsi volt és már akkor sem volt rajta a szelep csak az eredeti kötele volt a vázhoz kötve csak azt egy jó ívedt trágya billentése szétszakította. Azóta van rajta 16-os lánc a végáláshoz beszabva, úgy hogy a teljesen felbillentett platónál éppen csak megfeszül s lánc. Így megy 15 éve.
Válasz Kolláth Tamás #514. hozzászólásáraAkkor nyomassam ki teljesen a munkahengert és úgy tegyem be a láncot?
Válasz gjoni #513. hozzászólásáraAz enyémen sincs ilyen szelep. A munkahenger végállásához van szabva a lánc. Másfajta pótkocsin nin is tudom volna e ilyen szelep. Mbp-n ifa kocsikon nincs.
Válasz Kolláth Tamás #512. hozzászólásáraAzért mert véletlenül nem akarom szét szakítani a láncot ami a plató és alváz között van.
Válasz gjoni #510. hozzászólásáraMiért akarod rátenni?
Válasz gjoni #510. hozzászólásáraMiért akarod rátenni?
Válasz Kolláth Tamás #509. hozzászólásáraPróbáltam nem jó
Válasz Kolláth Tamás #508. hozzászólásáraKimarad a nem, az ifa-é nem jó!!!!!
Válasz gjoni #507. hozzászólásáraPótkocsira akarod rárakni? Az ifa-é jó rá!
Ilyen szelepet keresek .ha tud valaki megköszönném ?
Válasz steca #505. hozzászólásáraVagy ezt venném ez tuti
Válasz gjoni #58. hozzászólásáraüdv nagy feri vagyok
látom hogy eb potkocsit ujjitottál fel érdekelne engem
ilyen zár amit a képen láttam gyári eb nem tudnál nekem gyártani vagy gyártatni?meg mondanád mibe kerül
aztán rendezném
Moderátor által módosítva: 2016-03-10 11:27:30
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-03-10 11:26:51
Válasz Agromókuss #497. hozzászólásáraHalló valakinek véletlenül nincs műszaki leírás EB 7 pótkocsihoz? Pontos méretekkel meg minden ,az egyik havernak kellene!
Válasz am1987 #501. hozzászólásáraKöszi, de már sajnos nincs meg neki..
Válasz princz95 #500. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/potkocsi-utanfuto-alkatreszek/eb-8-tengely-alkatreszei-eladok/h_6506668
Próbáld meg itt hátha van.Lejárt hirdetés,de árul mást is ott van telefonszám!
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül EB7 pótkocsi hidat? vagy valami kamion bontó telefonszámot?
Köszönöm!
Üdv.: Dávid
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egy EB/7-es pótkocsit ami háromszög rendszámmal és valamiféle papírral rendelkezik mennyi pénzből lehetne leműszakiztatni, valamint a pótkocsira ráférne egy teljes felújítás (gumiabroncs,plató,fék) valamint kb mennyit ér egy ilyen? és mennyi a felújítás és műszaki?
Válasz Agromókuss #497. hozzászólásáraNem rossz Nekem azért van alatta 20 colos ,mert így vettem jó alacsony így
Válasz gjoni #494. hozzászólására385 22,5 milyen?
Válasz Dozer #495. hozzászólásáraErdőn csak akkor jó,ha nincsenek felfelé álló meglepetések vagy út mellett tudok rakodni amúgy be se megyekTarlón meg tökéletes a terepes Ifa ahová nem tudott bemenni én még lazán lavírozok ! Hegyvidék meg hál isten nincs mifelénk ! Ja és hóban is felejtős az erdő ,mert dimbes dombos letaposott havon semmi esély megállni vele ledob az útról
A kamion gumival az a baj, hogy a legkisebb sárban is nagyon csúszik plusz az oldalfala nagyon gyenge erdőben használhatatlan. Ha kis átmérőjű gumit teszel fel nagy sárban a kerék annyi földet nyom maga elé, hogy a végén már nem is forog. Ha csak úton sík területen használod jó, sárban, hegyvidéken életveszélyes.
Válasz Agromókuss #493. hozzászólásáraÉn már írtam a múltkor 370/80 R 20 van az enyémen brutál nagyon
EB 8-ás kocsira milyen kamion gumit ajánlanátok?
Válasz #491. hozzászólásra
06703371798 Kűld a címed sms -ben !
Válasz #490. hozzászólásra
Ige! Itt a telefon számom:06306503301 vagy hívhatlak én is ha gondolod és megírod a számod!
Válasz #489. hozzászólásra
Akkor megér neked ötöt?
Válasz #488. hozzászólásra
Engem érdekel, ilyet nem találtam én sem, ifát vettem újat az 10000ft volt,nézz vagy érdeklődj utána hogy mennyi lehet és meg egyezünk szerintem!
Válasz #487. hozzászólásra
Nincs mit ! Eladó ,de nem tudom mi pénzt ér így?
Válasz #486. hozzászólásra
Köszönöm a képeket, és eladó? Nekem is van egy ifa de az alaphelyzetben zárt, így nem tudom hogy hogy kéne annak működni!
Válasz #484. hozzászólásra
Nekem van egy pluszban ,de nem tudom jó -e?
Válasz #484. hozzászólásra
A fém vezeték jön a traktortól!
Válasz #483. hozzászólásra
Azt nagyon meg köszönném!
Válasz #482. hozzászólásra
Nehéz ügy beszerezni , rá lehet tenni bármilyet csak a bekötést le kell fotóznom hozzá!
Sziasztok, valaki tudna segíteni, eb7-es kocsira hol lehet billentéshatároló szelepet venni, vagy ifa is jó e hozzá, illetve hogy van bekötve?
Válasz #479. hozzászólásra
Az nagyon jó!
Válasz #477. hozzászólásra
Egy kis lakatos munka, festés,kerék csere /kamion/ vár még rá.
Válasz #478. hozzászólásra
Szerintem rövid huzórészes,1980-as gyártás,friss müszakival 900
Válasz #476. hozzászólásra
Hosszú vonórészes?
Válasz #476. hozzászólásra
Jól néz ki és mennyi pénz most egy ilyen?
Válasz #475 hozzászólás
Még így néz ki.
Válasz #471. hozzászólásra
Képeket is kérünk róla
Válasz #473. hozzászólásra
365/80 R 20
Válasz #472. hozzászólásra
Köszi !!!
Válasz #471. hozzászólásra
Gratula holnap után tudom ned adni a pontos méretet
Válasz #470. hozzászólásra
Helo gjoni! Sikerult vennem egy EB-7 -es kocsit. A segitségedet kérném hogy milyen méretu kamion kereket tegyek alá, hogy alacsonyabb legyen. Előre is köszönöm a segitségedet!!