Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ja lerontanám én csak egyszer találkoznék vele ,vannak ilyen elméleti traktorosok nálunk is csak mikor személyesen elküldöd a francba meglepődik ám ,hogy mennyire is buta
Nézz szét a habinál ,és a wiraxnál vagy keletagrónál
esteleg,KÁLLÓSEMJÉNBEN,de biztos van máshol is agroman vagy agroroll 96!
Csak mérd meg a két lyukat hogy stimmmeljen mert nem biztos hogy vissza veszik,pár helyen láttam de nem tudom hol,mert nekem is kell rá venni,darabja 5-10 között van!
Ha jól látom olyan mint egy vogel & noot eke p 80 ez volt az elsö ekéje !
30cm fogásszélesség,75cm fejosztás gerendamagasság + 65cm nekem is ilyen van,csak pirosban!
Nekem olyan bajaim is voltak a frankal, hogy nem passzol a heléyre.Pl: 3 ekenádból nem volt kettő egyforma.1 pont jó a másik rövidebb, a harmadik eleje hosszabb, és már indult is a flex hogy fel lehessen rakni.Valami vastag "papírt" tegyél majd a kormánylemez mögé nehogy idő előtt megrepedjen.
De az !!!
Ez csak egy az az két kormánylemez, és az eredetit annyiért tudnák csak beszerezni mint itt a kettőt. Az első évet muszáj így kibliccelni. Természetesen már rengeteg mindenben tapasztaltuk, azt ha nem az eredetit vesszük akkor az addig is tart...
Ha majd megtehetem eredeti is lesz rá.....
De most csak óvatosan..............
a fra orig az ugye nem frak original?Mert ha igen vegyél mellé egy eredetit, és meglátod mennyivel tovább bírja.Nem elszomorítás végett.Nekünk is kellett pár év, meg egy véletlen szerncse hogy nem volt frankos szántóvas csak eredeti.Ég és föld az élettartama.Pedig csak "egy" kühne-ről van szó.
Nem fontos de megosztom veletek...
Nos mint tudjátok, pontosabban aki olvasott korábban itt, az tudhatja ,hogy támkereket keresek az ekémre. A(z) xiáltól kaptam ajánlatot eredetire 2000 juró, na mondom akkor ennyi... Következő a B.bokodi helti kft..
Nagyon normális főnök, pozitív hozzáállás a problémámhoz, 80-180 000-ig mutatott többféle támkereket. Erősek masszívak.... És még ha elvállalja azt is hogy ráoperálja nekem az ekére akkor királyság van. De ez ügyben még Hétfőn vissza kell hívnom..
Hát kérem szépen végignéztem ott minden gépet, és elmondhatom hogy, sok hazai munkagép gyártó silányabb , és vékonyabb anyagokkal dolgozik...
Most voltam először itt, a látvány meggyőzött , és ha a gépek ilyen jól is dolgoznak. Hát ha a jövőben esetleg bővíteném a gépparkot, először oda megyek az biztos...
Még valami ma megjött a két előhántoló kormánylemez, csavarokkal együtt, Fra.Orig., és szerintem a többi árajánlathoz képest a 14 papír nem volt sok érte..
Ez utóbbi ügyben köszönöm a sok segítséget, és rámutatást hol nézzek ezek után...
Köszönöm szépen....
Gjoni állitottam az első ekefejen már nem csíkozz :) csak most meg jól meg kell nyomatni hátra fele a harmadik pontot de jó így csak a hátulja nem nagyon akar sokszor bele menni nem tudom miért. :/
3 fejese IH ekém hez keresek eke vasakat. Orbetétesen gondolkodok edig igaz sima volt. Habilnál 13ezer brutóba cakum puder de nem tudom milyen lehet a minősége. Tud valaki valamit ajánlani milyet nézek és hol?
8278 hozzászólás
Itt egy ekevas csak 21eft!http://webshop.keletagro.hu/niemeyer-ekevas-n151ss-jobb_id25136?visit_source=search
Válasz #2384. hozzászólásra
Az én állapotom nem romlik le alája múlt héten voltam alkalmasságin Pesten megtornáztatták az agyamat rendesen
Válasz #2382. hozzászólásra
Menne inkább zekézni tanulna legalább valamit
Válasz #2381. hozzászólásra
Nem jó értelmezted HaMi mondatját
Válasz #2380. hozzászólásra
Így igaz
Válasz #2380. hozzászólásra
Máshol ugyse találkoztatok volna ekkora aduásszal.
Legyetek hálásak szépen.
Szóval a zeke .....
Válasz #2379. hozzászólásra
Ja lerontanám én csak egyszer találkoznék vele ,vannak ilyen elméleti traktorosok nálunk is csak mikor személyesen elküldöd a francba meglepődik ám ,hogy mennyire is buta
Válasz #2378. hozzászólásra
Az ilyet még meg se lehet sérteni,úgyhogy ettől nem fogunk soha megszabadulni
Válasz #2378. hozzászólásra
Vigyázz nehogy leromoljon a te saját állapotod alája.......
Válasz #2377. hozzászólásra
Látod ezzel nem lehet mit csinálni sült bolond agyára ment a voogel meg a Leták!
Válasz #2376. hozzászólásra
Válasz #2375. hozzászólásra
Nem tudod ,hogy hol a fasznak szívatod a másikat megint a hülyeségeddel!
Válasz #2374. hozzászólásra
Nézz szét a habinál ,és a wiraxnál vagy keletagrónál
esteleg,KÁLLÓSEMJÉNBEN,de biztos van máshol is agroman vagy agroroll 96!
Csak mérd meg a két lyukat hogy stimmmeljen mert nem biztos hogy vissza veszik,pár helyen láttam de nem tudom hol,mert nekem is kell rá venni,darabja 5-10 között van!
Válasz #2373. hozzászólásra
H h mire? Hát az ekére :D
lsd- képek lejjebb. Koszi, rájuk keresek
Válasz #2372. hozzászólásra
És mire? mert van egy pár helyen, KÁLLÓSEMJÉNBEN HABINÁL,KELET-AGRó,stb! WIRAX! AGROMAN,AGROROLL 96
Igazából elsősorban ekevasak és kormánydeszkák kellenének:
Válasz #2370. hozzászólásra
Itt van egy pár aki tud kovácsolni!
Hát mifelénk nem sok kováccsal találkozik az ember.
Válasz #2368. hozzászólásra
hogyne lehet ha ha nem lenne akkor van kovács!
De láttam hogy van vogelhez minden laposvas!
Válasz #2357. hozzászólásra
Köszi!
Esetleg alkatrészeket lehet e még kapn hozzá?
Válasz #2358. hozzászólásra
Látod megtaláltad az eröségét.lehet hogy a csajoknak is igy betudja suvickolni mikor nem is akarják
Válasz #2359. hozzászólásra
Ha fizetnél érte,hogy elvigyem akkor sem kéne!CSak homoktúrásra való.
Válasz #2356. hozzászólásra
Nagyon tetszős, eddig még nem is láttam ilyet! Bár nekem a vadkerti is tetszett egy kiállításon, de ez azért szebben kivan dolgozva.
Válasz #2363. hozzászólásra
Addig örülj mig nem a te köldöködre gerjed..........
Válasz #2362. hozzászólásra
Ja megint jönnek a számok meg az adatok már lassan megy fejből nekünk is
Válasz #2360. hozzászólásra
Vigyázz mer bein SZEMI nál a 0,33 mét RS É-vL........
Válasz #2359. hozzászólásra
Nyugi 1 ezrest érte akármikor kér hecccccccc
Válasz #2357. hozzászólásra
Szevasz Leták meggyüttél 35 fogás 80 köldög meg mittudom én
Válasz #2358. hozzászólásra
Hátha valakinek megtetszik,és elviszi jó pénzzért,de kétlem,mert nem adom olcsón!
Csakbesuvasztotta megint...........
Válasz #2351. hozzászólásra
Ha jól látom olyan mint egy vogel & noot eke p 80 ez volt az elsö ekéje !
30cm fogásszélesség,75cm fejosztás gerendamagasság + 65cm nekem is ilyen van,csak pirosban!
és a kép........
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-18 16:04:28
Válasz #2350. hozzászólásra
Nekem olyan bajaim is voltak a frankal, hogy nem passzol a heléyre.Pl: 3 ekenádból nem volt kettő egyforma.1 pont jó a másik rövidebb, a harmadik eleje hosszabb, és már indult is a flex hogy fel lehessen rakni.Valami vastag "papírt" tegyél majd a kormánylemez mögé nehogy idő előtt megrepedjen.
Válasz #2208. hozzászólásra
kellene kép az ekéről, meg 30 vagy 30 cm átmérőjű legyen?
Tud valaki valamit erről az ekéről? Típus vagy valami? Esetleg alkatrészeket lehet e még kapni hozzá?
Válasz #2349. hozzászólásra
De az !!!
Ez csak egy az az két kormánylemez, és az eredetit annyiért tudnák csak beszerezni mint itt a kettőt. Az első évet muszáj így kibliccelni. Természetesen már rengeteg mindenben tapasztaltuk, azt ha nem az eredetit vesszük akkor az addig is tart...
Ha majd megtehetem eredeti is lesz rá.....
De most csak óvatosan..............
*frank
Válasz #2347. hozzászólásra
a fra orig az ugye nem frak original?Mert ha igen vegyél mellé egy eredetit, és meglátod mennyivel tovább bírja.Nem elszomorítás végett.Nekünk is kellett pár év, meg egy véletlen szerncse hogy nem volt frankos szántóvas csak eredeti.Ég és föld az élettartama.Pedig csak "egy" kühne-ről van szó.
Üdv Mindenkinek !!!
Nem fontos de megosztom veletek...
Nos mint tudjátok, pontosabban aki olvasott korábban itt, az tudhatja ,hogy támkereket keresek az ekémre. A(z) xiáltól kaptam ajánlatot eredetire 2000 juró, na mondom akkor ennyi... Következő a B.bokodi helti kft..
Nagyon normális főnök, pozitív hozzáállás a problémámhoz, 80-180 000-ig mutatott többféle támkereket. Erősek masszívak.... És még ha elvállalja azt is hogy ráoperálja nekem az ekére akkor királyság van. De ez ügyben még Hétfőn vissza kell hívnom..
Hát kérem szépen végignéztem ott minden gépet, és elmondhatom hogy, sok hazai munkagép gyártó silányabb , és vékonyabb anyagokkal dolgozik...
Most voltam először itt, a látvány meggyőzött , és ha a gépek ilyen jól is dolgoznak. Hát ha a jövőben esetleg bővíteném a gépparkot, először oda megyek az biztos...
Még valami ma megjött a két előhántoló kormánylemez, csavarokkal együtt, Fra.Orig., és szerintem a többi árajánlathoz képest a 14 papír nem volt sok érte..
Ez utóbbi ügyben köszönöm a sok segítséget, és rámutatást hol nézzek ezek után...
Köszönöm szépen....
Válasz #2345. hozzászólásra
Az a lényeg szépen lassan kitapasztalod ,három éve én se tudtam semmit a Lajta ekékről
Oké megpróbálom de sokall jobb mint volt! :)
Válasz #2342. hozzászólásra
Ha kemény a föld a tarló felőli orsót jobban tekkerd szét jobban belekap a földbe
Válasz #2342. hozzászólásra
Okés jó lesz az csak ,ha tompák az élei a vasnak akkor is eljátsza ezt ,és ha nagyobbat dob az eleje tényleg szét kell tekerni jobban a harmadikat
Gjoni állitottam az első ekefejen már nem csíkozz :) csak most meg jól meg kell nyomatni hátra fele a harmadik pontot de jó így csak a hátulja nem nagyon akar sokszor bele menni nem tudom miért. :/
Válasz #2338. hozzászólásra
nálam az élheggesztett bruttóba 8.877.-
Ilyen csoroszlyát használ valaki ? Mik a tapasztalatok, milyen talajra való ?
Válasz #2338. hozzászólásra
Dorkert is megkérdezheted.
3 fejese IH ekém hez keresek eke vasakat. Orbetétesen gondolkodok edig igaz sima volt. Habilnál 13ezer brutóba cakum puder de nem tudom milyen lehet a minősége. Tud valaki valamit ajánlani milyet nézek és hol?