Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
csak azon tudom lemérni, hogy nagyon száraz és kötött talajokban a 2-es kühne kiszorult a földből, terep 3-ban szenvedett az mtz 82, mig a 2es impalát terep 5-ben könnyedén húzta min 30 cm mélyen,az a 2 fokozat az sok üzemanyagot rejt magában.
Hat ha ez igaz akkor az Impala tényleg a XXI. száyad csodája.
Neked is jó reggelt!
Azt álmodtam, hogy vettem tőled egy 3-as vf ekét! :)))
Veled mizu?
Mostanában elvagyok mint a befőtt pesten. Ithon is lassan végzek a munkákkal, már a nagyja megvan: kuki levágva kb a fele letácsázva, még van 1-1,5nap tárcsázni való és utánna géptakarítás és megy szétszedésre váltó kuplungház teljes generál!
Jobban jársz egy új ekével, mert azon minden új és van 1év garancia! Van olcsóbb árfekvésű jó új eke! Csak keresni kell!
Itt nézd meg:
www.torogepek.gportal.hu
Néztem használt ekét is, de nem találtam igazán megfelelőt, veszek egy használtat, kell hozzá kormánylemez, ekevas stb! láttam olyan használt 3as ekét 2féle ekefej volt rajta kormánylemez sem egyforma! Drágább lehet hogy olcsobb!
a szempontok a kiválasztásnál:
- magas gerenda,
- nagy fej osztás,
- könnyű behúzás,
- könnyű szántás,
- a szármaradvány megfelelő leforgatása
- kedvező üzemanyag felhasználás
- tartós kopó alkatrészek
- kedvező ár
csak azon tudom lemérni, hogy nagyon száraz és kötött talajokban a 2-es kühne kiszorult a földből, terep 3-ban szenvedett az mtz 82, mig a 2es impalát terep 5-ben könnyedén húzta min 30 cm mélyen,az a 2 fokozat az sok üzemanyagot rejt magában.
aki 50-es mtz-vel dolgozik az nem valószinű, hogy meg fog venni több százezerért egy ekét hozzá
valószinüleg kevés a föld is hozzá és annyival nem fogyaszt többet a lajta, mint az impala
Sziasztok! Uj vagyok nem értek nagyon a dolgokhoz. Mtz 50 hez milyen ekét javasoltok,én interneten néztem 3 fejes Kühne nova ekét illetve 2 fejes kmf tipus tetszik! Valakinek van tapasztalata? köszönöm!
Nekem Vogel-Noot Farmer 3S-L950 van, WY-os kormánylemezzel. A 47AK-ás földben nem mondom meg, hogy egyáltalán szántva van. Nem látszanak csíkok, vagy ilyesmi. Sőtt, az idén a 20Ak-ás földben is csodálatosat szántott.
Beforgató lemez van az ekén? Milyen sebességgel húzod vagyis hanyadikban? Az ekét úgy kell beállítani, mikor belevan húzva a földbe vagyis elérted a megfelelő mélységet akkor hossz és keresztírányba vízszintesben kell állnia! Akkor elméletileg egyformán kell dolgozni a 3fejnek. A rendek azért is láthatóak, mert lassan húzod, mikor jól van beállítva, Sok a szármaradvány amit le kell forgatni, nagyot vág egy ekefej stb...
8278 hozzászólás
Válasz #174. hozzászólásra
Nem hord be arrafele senki ekéket? Egyébbként a kűhne jó masszív eke sokáig használta. Ja és van hozzá minden mindenhol jó áron.
Válasz #176. hozzászólásra
Mit nevetsz? Te még nem hallottál korszakalkotó dolgokrol?)))))))))))
Válasz #173. hozzászólásra
:)))))))) :DDDD
Válasz #167. hozzászólásra
Erre kérnék választ. tnx
Válasz #171. hozzászólásra
Győr-moson m
Válasz #170. hozzászólásra
Hat ha ez igaz akkor az Impala tényleg a XXI. száyad csodája.
Válasz #170. hozzászólásra
Ez gyenge volt, de mutassál már 1 vdeót ilyen fantasztikus korszakalkotó fenomenális külömbségről!!!!
Válasz #168. hozzászólásra
Merre vagy? Sztem van azokhoz is. szoktak beheozni kissebb mechanikus vf ekéket is használtba.
Válasz #164. hozzászólásra
zt mondják, hogy a hazug embert könnyebb utólérni, mint a sánta kutyát.
Mivel, hogy én mindig igazat mondok , innét nálad a labda.
Ha megjelenik Janix meg KPisti miért köll megpattanni?
Válasz #165. hozzászólásra
50pacihoz nem igen van
Inkabb azt mond meg nekem hogy a Kvern. LD -nel van -e jobb eke kukitarlora?(nincs ekezet nem is lessz)
Válasz #139. hozzászólásra
No comment!!!!
Válasz #163. hozzászólásra
Annyi eladó eke van. Miért nem keresel 1 jót jó áron?
Válasz #139. hozzászólásra
Nem volt eléga a sok hülyeségből??? nem kellene hülyiteni a népet!!!
Válasz #162. hozzászólásra
ezek nélkül tudok egy eladot
Válasz #161. hozzászólásra
és miért köll néked ilyen alkatrész?
az eredeti elveszett, vagy tönkrement?
Válasz #152. hozzászólásra
ez az
Válasz #159. hozzászólásra
Na most megyek majd este jövök!
Válasz #157. hozzászólásra
Ha jobb ára lett volna a kukinak akkor valóság lenne az álom! Így sem panaszkodom 1800ft/mázsáért eladtam!
Válasz #156. hozzászólásra
mult héten voltam Szlovákiában, körül néztem, h milyen eszközzel lehetne a piacukra betörni.
Válasz #156. hozzászólásra
miért álmodsz ilen hülyeségeket? inkább valóságot csinálj ! :-))))
Válasz #153. hozzászólásra
Neked is jó reggelt!
Azt álmodtam, hogy vettem tőled egy 3-as vf ekét! :)))
Veled mizu?
Mostanában elvagyok mint a befőtt pesten. Ithon is lassan végzek a munkákkal, már a nagyja megvan: kuki levágva kb a fele letácsázva, még van 1-1,5nap tárcsázni való és utánna géptakarítás és megy szétszedésre váltó kuplungház teljes generál!
Válasz #149. hozzászólásra
Nem hiszem, h. minden használt eke kókány lenne azért. Viszont hamarabb látod viszont az árát.
Válasz #151. hozzászólásra
Ekére nagyon kell a garancia:)))
Válasz #151. hozzászólásra
Jó röggölt Szaby!
Mizu, mit álmodtál?
Válasz #150. hozzászólásra
erre a tipusra gondoltál:
http://www.landwirt.com/gebrauchtmaschinen/upload/3359/517461/big_0.jpg
Válasz #149. hozzászólásra
Jobban jársz egy új ekével, mert azon minden új és van 1év garancia! Van olcsóbb árfekvésű jó új eke! Csak keresni kell!
Itt nézd meg:
www.torogepek.gportal.hu
Válasz #148. hozzászólásra
az LM-es egy váltvaforgatos a torony az amit kapcsolsz a trkihoz az ősszekötö pedig a gerendát kapcsolja a toronyhoz
Válasz #138. hozzászólásra
Néztem használt ekét is, de nem találtam igazán megfelelőt, veszek egy használtat, kell hozzá kormánylemez, ekevas stb! láttam olyan használt 3as ekét 2féle ekefej volt rajta kormánylemez sem egyforma! Drágább lehet hogy olcsobb!
Válasz #147. hozzászólásra
<------- erre gondoltál?
Válasz #145. hozzászólásra
mindjárt teszek be képet arról amire gondolsz
Válasz #145. hozzászólásra
ekealkatrészekből csak kopóalkatrészeket forgalmazunk, szinte minden tipushoz, a vn kitámasztót legfeljebb legyártani tudjuk
Válasz #144. hozzászólásra
kereskedö vagy, vogel LM-es tornyot és ősszekötöt nem tudsz véletlenül
Válasz #142. hozzászólásra
a szempontok a kiválasztásnál:
- magas gerenda,
- nagy fej osztás,
- könnyű behúzás,
- könnyű szántás,
- a szármaradvány megfelelő leforgatása
- kedvező üzemanyag felhasználás
- tartós kopó alkatrészek
- kedvező ár
Válasz #142. hozzászólásra
<----------
itt láthatod az egyik modellünket,
igen 2 fejessel
Válasz #141. hozzászólásra
de gondolom 2 fejessel
Válasz #140. hozzászólásra
Szia Buri!
Most azt mondhatnám, h a miénket :-)))
Az Ltz 55 egy nyomatékos motorú traktor kisebb fordulattal mint az MTZ.
Fejenként a 35-ös fogásszélességet, 28-30cm-es szántási mélységet tudnia kell.
szevasztok ltz55-höz milyen ekét akaszak
Válasz #138. hozzászólásra
Válasz #137. hozzászólásra
aki 50-es mtz-vel dolgozik az nem valószinű, hogy meg fog venni több százezerért egy ekét hozzá
valószinüleg kevés a föld is hozzá és annyival nem fogyaszt többet a lajta, mint az impala
Válasz #134. hozzászólásra
Sajnos nehézhúzású ekék, régi fejlesztésűek 50-60 év, mai drága világban valami üzemanyagtakarékosabbat válasz
Válasz #134. hozzászólásra
3 fejes kühne vagy lajta ekét
ha nem bírja a 3 fejet akkor vedd le a harmadikat és a 2-t húzd szét kicsit
Válasz #133. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁ Ez vadállat elöl hátul eke.Ezt nagyon megnéztem volna élőben!Szuper lehetett
Sziasztok! Uj vagyok nem értek nagyon a dolgokhoz. Mtz 50 hez milyen ekét javasoltok,én interneten néztem 3 fejes Kühne nova ekét illetve 2 fejes kmf tipus tetszik! Valakinek van tapasztalata? köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=sR2F5SbkT_o
Nekem Vogel-Noot Farmer 3S-L950 van, WY-os kormánylemezzel. A 47AK-ás földben nem mondom meg, hogy egyáltalán szántva van. Nem látszanak csíkok, vagy ilyesmi. Sőtt, az idén a 20Ak-ás földben is csodálatosat szántott.
Zolcsika! Ide ird le az eke problémádat!
Beforgató lemez van az ekén? Milyen sebességgel húzod vagyis hanyadikban? Az ekét úgy kell beállítani, mikor belevan húzva a földbe vagyis elérted a megfelelő mélységet akkor hossz és keresztírányba vízszintesben kell állnia! Akkor elméletileg egyformán kell dolgozni a 3fejnek. A rendek azért is láthatóak, mert lassan húzod, mikor jól van beállítva, Sok a szármaradvány amit le kell forgatni, nagyot vág egy ekefej stb...
Válasz #127. hozzászólásra
Helló!
Milyen tipusú az överum, és kormánylemez formály?
Válasz #126. hozzászólásra
Holnap felhívom őket.