Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraNa mi van csicska fáj az igazság . Attól hogy hülye vagy nem kell minden évben eljátszani mert az első óta tudjuk ezt rólad .
Csak tudod te már vagy 6 éve itt nyáladzol hogy nem tudod a szemetedet beállítani mikor itt párszor volt olyan ember aki most kezdte és a tiedétől sokal rosszabb ekével küzdött de páran segítettek neki aztán a segítő szavak és egy kis épelméjű gondolkodás után rájött hogyan is kell az ekét beállítani .
Válasz Tomi81 #6616. hozzászólásáraÈn föladtam. Évek òta nem raktam föl az ekèt. Nem volt meg a baràzdavizszint,meg szar oldalra dülve baràzdàban traktorozni.
Válasz Tomi81 #6614. hozzászólásáraVajon, neme A vìzszint megnevezése a gond? Vìzmèrtèk,meg mèrőszalag között,mi a különbség? Vizmèrtèken nèmelyiken van mérő skàla,de mèrőszalag, hogyan mér vìzszintet? Lehete otthon,Vìzmèrtèke a csòkànak? Vìzszint,hogy van az ekèn,mikor belehuzzuk a sárba ès a víz van alul. mi szoktunk vìzszinet mérni 8mèteres gumislaggal is. Végén fèl mèter àtlàtszò volt. Az,hogy lehet? Most fix a vizmèrtèk,vagy tekerhető mint a mérőszalag?
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraPersze, a víz a hülye mert a kacsa nem tud úszni...
Lehülyézel engem mert nem tudod beállítani az a saját ekéd!?
Kapjál már a fejedhez.
Minimum tízszer leírták már mit csinálj, de még arra sem veszed a fáradságot, hogy megpróbáld.
Mit állítanak azok a gazdák állandóan? Figyelted már?
Nekem három vagy négy éve van meg a vogel, egyszer be lett állítva, azóta csak az orsót tekerem. Hazafelé össze, szántás előtt meg szét.
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraHù,itt is mi megy... Pròbàltad màr azt a variàciot,mikor írják,hogy mit csinàlj a vassal, aztán kimennèl ès azt meg is csinàlnád vele? 5èv alatt egyszer sem Pròbàltad.
Válasz Hús Futár #6606. hozzászólásáraKöszi csak röhögjetek ,érdekel a faszom,ha valami nem tud valamit,már mindjárt elküldöd az anyjába,azt hittem okos emberek vagytok ,de tudom ,hogy hülyébb vagytok!
Nem értem,hogy itt is a gazdák állandóan állítják az ekét ,mikor jön szántani? Akkor hogy is van? mikor már megvan 3 éve ! Nem azt mondtátok egyszer kell beállítani? Én nem foglalkozok vele de mégis szántok vele,,,nem tökölök vele ,felteszem ,és megyek vele!
De el húzok de csak szántsál
Válasz 5465 #6607. hozzászólásáraha nem lakna olyan messze ez marha répa akkor elmennék hozzá és addig ütném a fejét az ekéhez amíg egy kis értelem nem jönne ki abból az üresen kongó vasvödörből .
Válasz Szem Howkinsz #6600. hozzászólásáraÓ hogy te Isten barma már megint kiengedtek . Nem igaz , hogy ezen a szájba szexuált szaros semmit érő ekéden szarakodsz újra . A 6 hektároddal együtt húz a búbánatos szőrös talpú jetu k.rva anyukádba innen .
Itt szarolsz a szemétrakásoddal közben meg játszod a nagy menőt , de mire te felveszed és bebohóckodod az ekédet addigra én 3 fejjel kiszántok 6 hektárt ( 9 hektárt felpörgetek naponta a 3 fejes heltivel meg a zetorral ) .
Válasz mtz1221 #6604. hozzászólására, de felénk az a szólás járja hogy akinek fölül kevés van azt alul pótolja a jóisten, így a kollégára nem tudom hogy találnál e méretet.
Válasz Tomi81 #6596. hozzászólásáraAz a baj,hogy ,csak úgy tudom,felső felső,vagy Közepső középső! Rövid az orsó vagy távol van az kitámasztó ! Meg kéne hosszabbítani de nem foglalkozok vele! köszi
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólásáraAmúgy mondd már meg nekem, hogy mi olyan bonyolult abban, hogy az a kurva eke vízszintesen menjen keresztben-hosszában? Nagyjából ennyi a lényege.
Te látod melyik karral mit állítasz, addig játszál míg mindenhogy vízszintbe van. Az középső orsót meg tedd a gépen legalulra, az ekén legfelülre. Ha akkorát emelne, hogy odab.sz a rendszámnak, akkor a traktornál tedd át a középsőbe.
Válasz Szem Howkinsz #6592. hozzászólásáraHallod b.zdmeg. Te öt éve állítod azt az ekét befelé, de még mindig nem jó.
Amúgy egyszer kell beállítani, te nagyon szürke...
Válasz mtz1221 #6586. hozzászólásáraJó sokat kell szerelgetni egy váltós ekén,nekem hagyományos van ,,,felteszem és megyek szántani,én már azóta amíg ő állítja ki is szántok egy hektárt
Szeretném ha lenne valaki aki leírná az eke beállítást?
Elejétől fogva !
Úgy értem ,hogy len van az eke és ráállsz a géppel!
Remélem érthető valamit nem értek
Köszi
Válasz Földönfuto #6578. hozzászólásáraAmennyit használom, arra jó. Költöttem rá eleget, ha nagyon unatkozom, majd összeválogatom hozzá a bontottból, hogy jobb legyen... (csak én nem szeretek annyira szerelni, mint Mtz550 barátunk...)
8278 hozzászólás
Válasz Garfield #6627. hozzászólásáranincs mit, hali.
Válasz 5465 #6626. hozzászólásáraKöszi Hello.
Válasz Garfield #6625. hozzászólásárapapíron 51,5 mázsa + 550 kg orrsúly
Válasz 5465 #6624. hozzászólásáraBocs az offért a traktorod mennyi kiló?
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraén őszintén kedvellek, mert mindig megnevettetsz...
Válasz csoppika #6621. hozzászólásáraTompika ő ehhez az ekéhez,de az élethez is?
Válasz Hús Futár #6620. hozzászólására
Válasz 5465 #6619. hozzászólásáraA remény sose hal meg....de mi lehet előbb minthogy a Szürke megtanulna szántani
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraNa mi van csicska fáj az igazság . Attól hogy hülye vagy nem kell minden évben eljátszani mert az első óta tudjuk ezt rólad .
Csak tudod te már vagy 6 éve itt nyáladzol hogy nem tudod a szemetedet beállítani mikor itt párszor volt olyan ember aki most kezdte és a tiedétől sokal rosszabb ekével küzdött de páran segítettek neki aztán a segítő szavak és egy kis épelméjű gondolkodás után rájött hogyan is kell az ekét beállítani .
Válasz Szem Howkinsz #6611. hozzászólásáraReménytelen...
Válasz Tomi81 #6616. hozzászólásáraÈn föladtam. Évek òta nem raktam föl az ekèt. Nem volt meg a baràzdavizszint,meg szar oldalra dülve baràzdàban traktorozni.
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraŐket kérdezd az eke beállításáról: tanujjá szántani
Válasz .Richard. #6615. hozzászólására
Nem kell azt ennyire bonyolítani.
Szemre.
Szemvízmérték
Válasz Tomi81 #6614. hozzászólásáraVajon, neme A vìzszint megnevezése a gond? Vìzmèrtèk,meg mèrőszalag között,mi a különbség? Vizmèrtèken nèmelyiken van mérő skàla,de mèrőszalag, hogyan mér vìzszintet? Lehete otthon,Vìzmèrtèke a csòkànak? Vìzszint,hogy van az ekèn,mikor belehuzzuk a sárba ès a víz van alul. mi szoktunk vìzszinet mérni 8mèteres gumislaggal is. Végén fèl mèter àtlàtszò volt. Az,hogy lehet? Most fix a vizmèrtèk,vagy tekerhető mint a mérőszalag?
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraPersze, a víz a hülye mert a kacsa nem tud úszni...
Lehülyézel engem mert nem tudod beállítani az a saját ekéd!?
Kapjál már a fejedhez.
Minimum tízszer leírták már mit csinálj, de még arra sem veszed a fáradságot, hogy megpróbáld.
Mit állítanak azok a gazdák állandóan? Figyelted már?
Nekem három vagy négy éve van meg a vogel, egyszer be lett állítva, azóta csak az orsót tekerem. Hazafelé össze, szántás előtt meg szét.
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraHa megértenéd a beállítást, akkor nem nyekeregnél itt minden évben...
Válasz Szem Howkinsz #6610. hozzászólásáraHù,itt is mi megy... Pròbàltad màr azt a variàciot,mikor írják,hogy mit csinàlj a vassal, aztán kimennèl ès azt meg is csinàlnád vele? 5èv alatt egyszer sem Pròbàltad.
Válasz 5465 #6607. hozzászólásáraNem tudom ki cumizik ,mert én a nőket szeretem,és nem ismersz Kolléga
Válasz Hús Futár #6606. hozzászólásáraKöszi csak röhögjetek ,érdekel a faszom,ha valami nem tud valamit,már mindjárt elküldöd az anyjába,azt hittem okos emberek vagytok ,de tudom ,hogy hülyébb vagytok!
Nem értem,hogy itt is a gazdák állandóan állítják az ekét ,mikor jön szántani? Akkor hogy is van? mikor már megvan 3 éve ! Nem azt mondtátok egyszer kell beállítani? Én nem foglalkozok vele de mégis szántok vele,,,nem tökölök vele ,felteszem ,és megyek vele!
De el húzok de csak szántsál
Válasz 5465 #6607. hozzászólásáraha nem lakna olyan messze ez marha répa akkor elmennék hozzá és addig ütném a fejét az ekéhez amíg egy kis értelem nem jönne ki abból az üresen kongó vasvödörből .
Válasz Hús Futár #6606. hozzászólására
Válasz Hús Futár #6606. hozzászólásárahát megint helybe jött a cumiért...
Válasz Szem Howkinsz #6600. hozzászólásáraÓ hogy te Isten barma már megint kiengedtek . Nem igaz , hogy ezen a szájba szexuált szaros semmit érő ekéden szarakodsz újra . A 6 hektároddal együtt húz a búbánatos szőrös talpú jetu k.rva anyukádba innen .
Itt szarolsz a szemétrakásoddal közben meg játszod a nagy menőt , de mire te felveszed és bebohóckodod az ekédet addigra én 3 fejjel kiszántok 6 hektárt ( 9 hektárt felpörgetek naponta a 3 fejes heltivel meg a zetorral ) .
Válasz mtz1221 #6604. hozzászólására, de felénk az a szólás járja hogy akinek fölül kevés van azt alul pótolja a jóisten, így a kollégára nem tudom hogy találnál e méretet.
Válasz csferri #6602. hozzászólásáraValami minőségi,az is duplán.Amúgy gondolok a következő nemzedékre,azért kellene felvilágosítanunk.
Hú gyerekek mi van itt!
Válasz mtz1221 #6601. hozzászólásáraÓvszer inkább az apjának kellet volna ,annó
Válasz Szem Howkinsz #6600. hozzászólásáraHol élsz te waze??Van téli nyári vaskerék is.Óvszerben is van,neked meg a többi embernek való.
Válasz 5465 #6599. hozzászólásáraNagyon vicces,mikor vas kerék Wazze
Válasz Szem Howkinsz #6595. hozzászólásáraviszont az ekén nyári gumi van, azt sürgősen le kellene cserélned télire
Válasz Tomi81 #6596. hozzászólásáraAz a baj,hogy ,csak úgy tudom,felső felső,vagy Közepső középső! Rövid az orsó vagy távol van az kitámasztó ! Meg kéne hosszabbítani de nem foglalkozok vele! köszi
Válasz Tomi81 #6594. hozzászólásáraSose volt ,jó beállítva,,,,de ez van,mégis le van szántva mind a 6 hektár
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólásáraAmúgy mondd már meg nekem, hogy mi olyan bonyolult abban, hogy az a kurva eke vízszintesen menjen keresztben-hosszában? Nagyjából ennyi a lényege.
Te látod melyik karral mit állítasz, addig játszál míg mindenhogy vízszintbe van. Az középső orsót meg tedd a gépen legalulra, az ekén legfelülre. Ha akkorát emelne, hogy odab.sz a rendszámnak, akkor a traktornál tedd át a középsőbe.
Inkább is ,legalább új
https://www.youtube.com/watch?v=HzGMIBkI7Uk
Válasz Szem Howkinsz #6592. hozzászólásáraHallod b.zdmeg. Te öt éve állítod azt az ekét befelé, de még mindig nem jó.
Amúgy egyszer kell beállítani, te nagyon szürke...
Válasz Szem Howkinsz #6592. hozzászólásáraHa ennyire penge vagy minek kérdezed a beállítást
Válasz mtz1221 #6586. hozzászólásáraJó sokat kell szerelgetni egy váltós ekén,nekem hagyományos van ,,,felteszem és megyek szántani,én már azóta amíg ő állítja ki is szántok egy hektárt
Válasz csoppika #6588. hozzászólásáraTanuljon meg,és csatlakozzon a bevándorlók közé.
Válasz csoppika #6588. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=s_AMQRu3tkQ
Válasz csferri #6583. hozzászólásáraKöszi a segítséget
Válasz mtz1221 #6586. hozzászólásáraGondolod, tud németül???
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólásárahazamégy beállsz az udvarba és beállítod egy olyan helyre ahol nem esel keresztül rajta
Válasz mtz1221 #6585. hozzászólásárahttps://youtu.be/TdyCQ5j25LM
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólására
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólására
Válasz Szem Howkinsz #6582. hozzászólásáraLeírták már egy párszor ,keresd vissza
Szeretném ha lenne valaki aki leírná az eke beállítást?
Elejétől fogva !
Úgy értem ,hogy len van az eke és ráállsz a géppel!
Remélem érthető valamit nem értek
Köszi
Válasz jocó64 #6580. hozzászólásáraNálunk ők, de lengyelbe is láttam már forgalmazót.
Válasz mtz1221 #6575. hozzászólásáraKi forgalmazza?
Válasz Földönfuto #6578. hozzászólásáraAmennyit használom, arra jó. Költöttem rá eleget, ha nagyon unatkozom, majd összeválogatom hozzá a bontottból, hogy jobb legyen... (csak én nem szeretek annyira szerelni, mint Mtz550 barátunk...)