Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv! vásásroltam egy regent ekét váltvaforgatóst ehhez szeretnék rendelni átfordító szelepet mit jelent az hogy 40-60, 60-80,80-100???? elméletileg így csak egy kart kell majd használni? válaszokat előre is köszi.
Válasz Tobszi #3646. hozzászólásáraOké, lehet a cégnél a fix emelőpadokon nincs akkora nyomás... Asszem a nagyobb függesztett ekéket nem is bírja emelni...
Válasz csoppika #3643. hozzászólásáraJól hitted!
Azt is vezérli, hogy a hidr vezérlő karral csak egy irányba kell hadonászni, oszt maga váltja az olaj útját!
Így működik.
Válasz Buvargabi #3639. hozzászólásáraNo... Érdeklődtem a gyárban... (sosem volt ilyen ekém, viszont egy hidraulikus felső "orsóm" az van) Az a kocka a szerelő szerint csak annyit csinál, hogy nyomásra engedi erre-arra a munkahengert...
(én naiv azt hittem azt is vezérli, hogy a hidr vezérlő karral csak egy irányba kell hadonászni, oszt maga váltja az olaj útját...)
Válasz Buvargabi #3639. hozzászólásáraHa jó a szelep meg jól van bekötve, akkor elvileg nyomásnövekedésre vált át, nem? (mh véghelyzet vagy határoló miatt)
Sziasztok!van itt olyas valaki aki èrt a fordìtos eke hidraulikàjàhoz?àtcsinàltam 1 mehanikus fordìtàsùt hidraulikàsra,a munkahenger irànyìtàsàra szolgàllò hidr.kockàt is ràszereltem de nem működik,nem vàlt àt.vìzszintbe teszi az ekèt ès megàll.
Tigar 3 fejes vontatott mélyszántó ekéhez keresek kopóalkatrészeket (kormánylemez, ekevas, ekenád stb.) Lehetőleg új, elfekvő vagy utángyártott alkatrész érdekelne. Esetleg ha valaki tud alkatrész kereskedő vagy gyártó elérhetőséget megadni, azt is megköszönném.
Köszönettel,Szabó Tibor (szabotibor01@freemail.hu)
Válasz gjoni #3619. hozzászólásáraHú vagy nem hú azt nem tudom, de itt az a kérdés, ha vissza is olvasol rájössz-e, nem mindegy mit teszel fel a youtube-ra. Pont a lehetséges háttérbeli dolgok miatt kicsit bántott, hogy többen neked ugrottunk, ezért békét emlegettem, de te fölényeskedsz. Lehet, hogy sixx 3596-0s hozzászólásában gondolta jól.
Válasz gjoni #3612. hozzászólásáraPont azért szúrt szemet többünknek mert a miénken is forognak Sokhektárosék, meg elszántanak a kevéske földünkből, leginkább azok akiknek nem kevés van. A videóból azt mi nem tudhattuk, hogy az hitvány ember földje-e és mit érdemel. Kisütött a nap, békés vasárnapot!
Válasz gjoni #3607. hozzászólásáraHa másé akkor parlagon is másé. Az meg éppen téged minősít, hogy nem gondoltad, hogy a videón nem csak a szántásod látszik, hanem az is, milyen ember vagy! Magyar ember nem a másik ember földjét tapossa.
Válasz sixx #3606. hozzászólására Tudok ajánlani neked nyugtatót ,vagy kezeltesd magad ,mert ideges ember vagy régi fórumos ember vagyok sok hozzád hasonlót kicsaptak már innen
3705 hozzászólás
Üdv! vásásroltam egy regent ekét váltvaforgatóst ehhez szeretnék rendelni átfordító szelepet mit jelent az hogy 40-60, 60-80,80-100???? elméletileg így csak egy kart kell majd használni? válaszokat előre is köszi.![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Graboxy1 #3655. hozzászólásáraszia!
váltószelep
idehaza tuti, hogy drágább bárhol is nézed
Válasz JOSEY #2578. hozzászólásáraHello hol lehet ilyen iranyvalto szelepet beszerezni olcson
Üdv mindenkinek. IMT 755 tip. Ekét keresek megvételre. Ha esetleg valakinek van ilyenről tudomása kérem jelezze.
Köszönöm
Válasz Tekergőkee #3652. hozzászólásáraAz előzőt elrontottam![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Na még egyszer
Válasz mtz1221 #3651. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Itt hamarabb hozzá jut
Hirdetnek itt agroinformon is, ott van egy 20-as telefonszám ő tud pontos infoval szolgálni.
Válasz rolandnagy198903 #3650. hozzászólásárahttp://www.hidraulika-elem.hu/
Válasz JOSEY #3649. hozzászólásáraSzia ha lesz megmondod az árát és rendelnék egyet előre is köszi
Válasz rolandnagy198903 #3648. hozzászólásáraSzia! Általában nálunk lehet megvásárolni, de most a kinti beszállitó márciusra prognosztizálja a beszállitást.
Válasz JOSEY #2589. hozzászólásáraSzia hol vásárolta ilyen szelepet és milyen áron van köszi szépen várom válaszod
Válasz Tobszi #3646. hozzászólásáraOké, lehet a cégnél a fix emelőpadokon nincs akkora nyomás... Asszem a nagyobb függesztett ekéket nem is bírja emelni...
Válasz csoppika #3643. hozzászólásáraJól hitted!![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Azt is vezérli, hogy a hidr vezérlő karral csak egy irányba kell hadonászni, oszt maga váltja az olaj útját!
Így működik.
Válasz Buvargabi #3644. hozzászólásáraMàr csak az kèrdèses,hogy ha àtvàlt merre fog megindulni az eke.ez csak holnap derül ki.
Válasz Tobszi #3642. hozzászólásáraMegvan a hiba!alapgàzon nem vàlt àt a kocka,kicsi a nyomàs!1000-1200as fordulaton szèpen működik!
Válasz Buvargabi #3639. hozzászólásáraNo... Érdeklődtem a gyárban... (sosem volt ilyen ekém, viszont egy hidraulikus felső "orsóm" az van) Az a kocka a szerelő szerint csak annyit csinál, hogy nyomásra engedi erre-arra a munkahengert...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
(én naiv azt hittem azt is vezérli, hogy a hidr vezérlő karral csak egy irányba kell hadonászni, oszt maga váltja az olaj útját...)
Válasz Buvargabi #3639. hozzászólásáraA kockán lévő állítócsavarral be kell állítani a nyomást. Valószínűleg növelni kell.
Válasz csoppika #3640. hozzászólásáraA szelep ùj,a csatlakozokat probàltuk megcserelve is,de semmi.lehet,h a szelep rossz?
Válasz Buvargabi #3639. hozzászólásáraHa jó a szelep meg jól van bekötve, akkor elvileg nyomásnövekedésre vált át, nem? (mh véghelyzet vagy határoló miatt)
Sziasztok!van itt olyas valaki aki èrt a fordìtos eke hidraulikàjàhoz?àtcsinàltam 1 mehanikus fordìtàsùt hidraulikàsra,a munkahenger irànyìtàsàra szolgàllò hidr.kockàt is ràszereltem de nem működik,nem vàlt àt.vìzszintbe teszi az ekèt ès megàll.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz JOSEY #2587. hozzászólásáramenyi az ára
Válasz *** HM *** #3636. hozzászólásáraBelarus észreveszi 3 fejesnél...
Mennyivel növelheti a fogyasztást a hosszabbra cserélt ekevas?
Merthát a max nyitásnál 1 rövidebb ugyi nem vág át zsíros talajon....
Válasz Jakabjóska #3516. hozzászólásáraÜdvözlöm Jakab úr nekem ugyan ilyen ekém van szeretem de nem tudom miért húzza be az első ekefejet?![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Sziasztok ezt az ekét ajánlották megvételre akciósan van valakinek ilyen mit kéne tudni róla? Köszönöm előre is!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170830071118_img_0742.jpg)
Hattat A110 - LKS Euro7 2+1 eke
Tigar 3 fejes vontatott mélyszántó ekéhez keresek kopóalkatrészeket (kormánylemez, ekevas, ekenád stb.) Lehetőleg új, elfekvő vagy utángyártott alkatrész érdekelne. Esetleg ha valaki tud alkatrész kereskedő vagy gyártó elérhetőséget megadni, azt is megköszönném.
Köszönettel,Szabó Tibor (szabotibor01@freemail.hu)
PLN 335
A mérete érdekelne, hogy a RahoKer-es linken jól vannak megadva a méretek, azaz felső éle 400mm hosszú ahol a kormánylemezzel találkozik?
Remélem jól vannak "felrakva" ezek az ekevasak és csak a hegesztéskori hőhatás látszódik a hátsófelükön. -link2
Ha használ valaki ilyeneket mi a véleménye róluk ?
Válasz Kolláth Tamás #3595. hozzászólásáraKöszönöm szépen az infót!
Válasz bobo77 #3627. hozzászólására Szép nagy vas.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz bobo77 #3627. hozzászólásáraEzzel lehet haladni![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Hogy a témánál maradjunk...![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161023155156_wp_20161023_12_23_12_pro.jpg)
Válasz bobo77 #3624. hozzászólásáraMondasz valamit![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz gjoni #3619. hozzászólásáraHú vagy nem hú azt nem tudom, de itt az a kérdés, ha vissza is olvasol rájössz-e, nem mindegy mit teszel fel a youtube-ra. Pont a lehetséges háttérbeli dolgok miatt kicsit bántott, hogy többen neked ugrottunk, ezért békét emlegettem, de te fölényeskedsz. Lehet, hogy sixx 3596-0s hozzászólásában gondolta jól.
Válasz gjoni #3623. hozzászólásáraAttól a perctől az útat egy centire sem hagyják el a gépei![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz bobo77 #3622. hozzászólásáraHú itt is így kellene,itt a vasoszlopot is kiszántja a nagy géeppel![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz gjoni #3621. hozzászólásáraMaradjunk annyiban hogy megtalálták az elhagyott boronát...
Válasz bobo77 #3620. hozzászólásáraHát ,ha dunántúli vagy ott kulturáltabban mennek a dolgok.
Válasz gjoni #3619. hozzászólásáraNálunk a sokhekis bevándorlók meg lettek tanítva az úthasználatra...![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz toronyiránt #3618. hozzászólásáraLátod csak végig kell olvasni mi van a háttérben,hiába a nap nagy sár van hú![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz gjoni #3612. hozzászólásáraPont azért szúrt szemet többünknek mert a miénken is forognak Sokhektárosék, meg elszántanak a kevéske földünkből, leginkább azok akiknek nem kevés van. A videóból azt mi nem tudhattuk, hogy az hitvány ember földje-e és mit érdemel. Kisütött a nap, békés vasárnapot!
Válasz sixx #3614. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20161023143523_paraszt_51_nagy.jpg)
Válasz csoppika #3615. hozzászólásáraMajd a kedvéért meghúzom tárcsával megyek még arra úgy is![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz toronyiránt #3610. hozzászólásáraAkkor errefele a nagyok közül nem sok a magyar...
Válasz gjoni #3611. hozzászólásáraTe meg,amit a favágók hagynak maguk után...
Válasz toronyiránt #3610. hozzászólásáraTe meg torony irányt mész csak![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz toronyiránt #3610. hozzászólásáraPersze az nem baj mikor fordítva is igaz?
Válasz sixx #3609. hozzászólásáraGondoltam ,hogy nem ijedtél meg nem azért írtam
biztos favágó vagy azok ilyenek ,mint te !
Válasz gjoni #3607. hozzászólásáraHa másé akkor parlagon is másé. Az meg éppen téged minősít, hogy nem gondoltad, hogy a videón nem csak a szántásod látszik, hanem az is, milyen ember vagy! Magyar ember nem a másik ember földjét tapossa.
Válasz gjoni #3608. hozzászólásáraÉn szintén tudnék neked ajánlani valamit...hú,de megijedtem.
Válasz sixx #3606. hozzászólására Tudok ajánlani neked nyugtatót ,vagy kezeltesd magad ,mert ideges ember vagy régi fórumos ember vagyok sok hozzád hasonlót kicsaptak már innen![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)