Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409 FtUSD392.62 FtCHF440.14 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Richard. #29620. hozzászólásáraNem voltam feszült eddig, viszont épp most ered el az eső. Kapja be!
Amúgy pont végeztem a kaszálással, meg akartam emelni és huss, ott maradt a fűben.
A csatlakozókat majd újraforrasztja a szaki. Sodrófogakat meg csak ad el vki a vidéken és a kasza is egy hegesztéssel újra életre kel.
Eltörött a kasza nyakban, letépte egy ág a kipufogót, a rendsodróból kitört 7 fog, egy ág alákerült és kitépett 2 vezetéket az elsőhajtás, difi bizbaszokból. Borítékolom, hogy ezek után xarrá fog ázni a széna. Én meg akkor faxán meggyújtom és ezután zúzni fogom a réteket. Kurva egy kibaszott nap volt ez a mai.
Összeszedtem kosárba ami kell, kimásoltam oldalanként képernyőfotóval, és elküldtem e-mailben az adataimmal, lerakták ők a rendelést ÁFA / MwSt nélkül és úgy jött a pro-forma számla amikor megvolt a cucc.
Elutaltam, amikor megkapták a pénzt feladták. Onnantól 3munkanap múlva itt volt a csomag.
Minden egyes lépésről, várható beérkezésekről jött a státusz e-mail.
Többször beszéltem velük, korrektek voltak, kavartam többször a rendeléssel, de rugalmasan lekezelték. Amikor speciális tipusfüggő szaktanácsot akartam kérni pont egy nénihez kerültem, ő pont nem tudott segíteni, de a kérdés is olyan volt, hogy nem csodálom
A bordó fejlécben lehet kiválasztani a gyártót és a modellt, bal oldalon a termékkategóriát.
Ebben a sorrendben célszerű, mert amúgy kattingathatod végig oldalanként a teljes listájukat, ami nem rövid
Válasz mtz1221 #29607. hozzászólásáraTuti.
Ha levennénk ami kilóg alig maradna a kamrából a dugó tetején.
Könyvében is benne h figyelj oda paraszt!
Csak amikor rendeltem még nem volt könyvem...
Régi dugóval passzol, annak meg azok a méretei mint a másik fajtának ami kapható.
Válasz ND #29605. hozzászólásáraÍgy van itthon semmi nem volt. Ez 24 ève volt. Pozitív testelèsű. Azon nem volt kabin. A 64es kiadásához kèpest,nagyon egyben volt 9ezer üzemorával. Amúgy a Jugo,vagy Szerb IMT539 kiköpött ez a traktor,csak a motor kinèzetre más,de a válto első híd, szinte ugyan az. Persze szemre.
Válasz .Richard. #29604. hozzászólására3 henger 106,68mm furat és löket. Nem köböztem még ki.
Minden collos rajta, itthon se csavar se csapágy se szimmering sztem hozzá.
Alkatrészeket Németországban rendeltem jó áron, minden passzol (kivéve amit benéztem), minőségi kinézet.
25Eur volt a fuvar csomagonként, feladás után 3 nappal lerakta nálam a DHL.
Volt sok minden raktáron, volt amire egy hetet várni kellett.
Hűtő pl. itthon 240ezer kint 250 Eur ha kivárom, nekem sürgősen kellett, így rendeltek máshonnan 335Eur-ért csak nekem. Nem mindegy...
Válasz ND #29603. hozzászólásáraFú. Szopás. Pedig olyan a kèpen mint a hüvely perem. Dexta is 3hengeres,az 2400köbcenti,lehet ez is olyan,csak hosszabb löket? Èn hamar eladtam,meghaladta az anyagi lehetőségeket,meg az alkatrészek hiányát az gèp. Egy szimering nem volt itt ami jó bele.
Válasz .Richard. #29602. hozzászólásáraEz a dugó felső holtponton.
Nem tudtam hogy két féle dugóval szerelték ezeket a motorokat mikor rendeltem.
Az enyémbe az alacsonyabb kell (ene), amit rendeltem kilóg 5mm
Ha valakit érdekel van 3 új dugó jó áron eladó
A fúrás faxának tűnik.
Mint kiderült nem hüvelyes a motor, gyárilag a blokk van megmunkálva, nincs benne.
2x kellett fúrni. Először hüvely külső méretre, bele a hüvely és azt belső méretre.
Mivel nem peremes a hüvely, így a blokk fúrat alján hagyott a mester egy vállat amin megül a hüvely, a tetejét meg síkba szedte.
Válasz Drisa #29599. hozzászólásáraAzthittem az önbeálló nemnyílk föl.
Amúgy mi nemjárunk 10-12től gyorsabban. A tökéletes fedés miatt. Nemhasználunk feszívódó szereket.
A gazdaság 3/4e bio ott tökéletes fedés kell.
Azmeg nagy sebességgel nemmegy.
Legtöbbször 8-10el megyünk.
Hála Istennek nemlett baja!
Isobusos?
Válasz rtamas76 #29598. hozzászólásáraKezelni tudják a gépet! Miért is gondoltad hogy alap dolgokhoz nem értenek. Menet közben egyszer csak fogja és egyik irányba a földig nyomja a keretet 12-15 km/h nál ez rendszerint törést okoz. Azt hittem ilyesmi hibátok van.
Válasz später77 #29595. hozzászólásáraegy ismerősöm 4 éve vette ugyanezt, neki az elején voltak kommunikációs problémái a gépkapcsolattal. A Horsch mérnöke a Fendt-re fogta, a Fendt-szakembere a Horsch-ra, csak a szokásos. Ő meg csak nézett ki a fejéből, de aztán megoldódott, még túl korán nyúlt bele.
Válasz später77 #29593. hozzászólására4400 literes asszem, 25 centinként fuvókák, nem emlékszem mi a típus, de ez a vontatott teteje tudásban. Megnézte az összes konkurense, ennek volt a legjobb a szintezése, ezt választotta
Válasz rtamas76 #29585. hozzászólásáraNekem UG3000 van 24m-es S2-es kerettel, félodali csukás, 7 szakasz, keretdöntés, amaspray+ monitor, két szivattyú. 7dik szezonja minden gond nélkül. Ennyit romlott a minőség pár év alatt?
Válasz Gandhy #29583. hozzászólásáraA keretnyitást nyomassa addig még ahidroakkumulátor megnem telik és felog nyílni a rögzítő.
Egyébként jógép.
De ha nem akkor a rögzítő potmétere lehet nemjó.
Ha új miért nem hívja
Amazóniát?
Válasz Lipi #29576. hozzászólásáraCsipegette, 1-2mm/ nap.
Nagyon hidegben xarul, normál időben jól, melegen is.
Terhelve nyomta a fekete füstöt, látszott hogy erőlködik, de nem bírt.
Szellőző füstölt terhelve, de nem csühögött, igaz mikor nyomtam neki a fülkében voltam, nem láttam. Sor végén nem nagyon
Válasz später77 #29575. hozzászólásáraazt nem tudom. annyit látok, hogy itt van egy új az osztráknak, azzal szoktak a szántóföld közepén megállni, várakozni, aztán újraindulni, hogy mi történik olyankor, azt nem tudom. de közelről is láttam régebben egyet, az ment, azt szerették, mert lehetett vele repeszteni, nem tiltott le, mind a dammann.
30174 hozzászólás
Válasz .Richard. #29620. hozzászólásáraNem voltam feszült eddig, viszont épp most ered el az eső. Kapja be!
Amúgy pont végeztem a kaszálással, meg akartam emelni és huss, ott maradt a fűben.
A csatlakozókat majd újraforrasztja a szaki. Sodrófogakat meg csak ad el vki a vidéken és a kasza is egy hegesztéssel újra életre kel.
https://drive.google.com/file/d/1hNRfsel1B2trCkiqxrI4-tb8_SrxAhZE/view
Válasz Gandhy #29618. hozzászólásáraA fiatal asszony átka, eladtad a lelkedet az ördögnek fizetned kell érte.
Válasz Gandhy #29618. hozzászólásáraMár egyébként hiányoltam, hogy mostanában nem történik Veled semmi...
Válasz Gandhy #29618. hozzászólásáraAz asszony kellett volna oda,levezetni a feszültsèget, akkor könnyebben vennèd az akadályokat a pusztában.
Válasz Gandhy #29618. hozzászólásáraIlyen nap elején visszakell feküdni az ágyba!
Igaz az ágy a legveszélyesebb!
Abban halnakmeg a letöbben.
Eltörött a kasza nyakban, letépte egy ág a kipufogót, a rendsodróból kitört 7 fog, egy ág alákerült és kitépett 2 vezetéket az elsőhajtás, difi bizbaszokból. Borítékolom, hogy ezek után xarrá fog ázni a széna. Én meg akkor faxán meggyújtom és ezután zúzni fogom a réteket. Kurva egy kibaszott nap volt ez a mai.
Válasz ND #29616. hozzászólásáraköszönöm
Válasz ND #29615. hozzászólásáranemzetközi adószámmal lejön a 19% ÁFA
Ezt webshopon keresztül nem tudod érvényesíteni.
Összeszedtem kosárba ami kell, kimásoltam oldalanként képernyőfotóval, és elküldtem e-mailben az adataimmal, lerakták ők a rendelést ÁFA / MwSt nélkül és úgy jött a pro-forma számla amikor megvolt a cucc.
Elutaltam, amikor megkapták a pénzt feladták. Onnantól 3munkanap múlva itt volt a csomag.
Minden egyes lépésről, várható beérkezésekről jött a státusz e-mail.
Többször beszéltem velük, korrektek voltak, kavartam többször a rendeléssel, de rugalmasan lekezelték. Amikor speciális tipusfüggő szaktanácsot akartam kérni pont egy nénihez kerültem, ő pont nem tudott segíteni, de a kérdés is olyan volt, hogy nem csodálom
Válasz uff #29614. hozzászólásáraSchlepper-teile.de
ahogy nézegettem nagyon sok féle tipushoz forgalmaznak alkatrészeket.
Még MTZ-hez is
A bordó fejlécben lehet kiválasztani a gyártót és a modellt, bal oldalon a termékkategóriát.
Ebben a sorrendben célszerű, mert amúgy kattingathatod végig oldalanként a teljes listájukat, ami nem rövid
Válasz ND #29605. hozzászólásáramelyik weboldalról rendeltél ? , szeretnék szétnézni, ha ennyivel kedvezőbbek
Válasz ND #29612. hozzászólásáraEsetleg fájdalomdij,egy jó Viszki,vagy mit tudomèn.
Válasz .Richard. #29611. hozzászólásáraLehet megkérdezem
Válasz ND #29610. hozzászólásáraLehet. Èn nem tudom. A bolt nem cserèli vissza?
Válasz .Richard. #29608. hozzászólásáraGyárilag két féle dugóval szerelték ezeket a fúrat átmérőjű motorokat.
Most már tudom
Válasz mtz1221 #29607. hozzászólásáraTuti.
Ha levennénk ami kilóg alig maradna a kamrából a dugó tetején.
Könyvében is benne h figyelj oda paraszt!
Csak amikor rendeltem még nem volt könyvem...
Régi dugóval passzol, annak meg azok a méretei mint a másik fajtának ami kapható.
Válasz mtz1221 #29607. hozzászólásáraŐ lehet tuning dugót vett,ami zsugorkarhoz való. Amúgy ha van ebbe való le ne esztergálja!
Válasz ND #29603. hozzászólásáraBiztos ez ??? Szerb perkins is kilóg 2-3 mmert az új, gyűrük nélkül szoktuk összerakni, bemérni és leesztergálni.
Válasz ND #29605. hozzászólásáraÍgy van itthon semmi nem volt. Ez 24 ève volt. Pozitív testelèsű. Azon nem volt kabin. A 64es kiadásához kèpest,nagyon egyben volt 9ezer üzemorával. Amúgy a Jugo,vagy Szerb IMT539 kiköpött ez a traktor,csak a motor kinèzetre más,de a válto első híd, szinte ugyan az. Persze szemre.
Válasz .Richard. #29604. hozzászólására3 henger 106,68mm furat és löket. Nem köböztem még ki.
Minden collos rajta, itthon se csavar se csapágy se szimmering sztem hozzá.
Alkatrészeket Németországban rendeltem jó áron, minden passzol (kivéve amit benéztem), minőségi kinézet.
25Eur volt a fuvar csomagonként, feladás után 3 nappal lerakta nálam a DHL.
Volt sok minden raktáron, volt amire egy hetet várni kellett.
Hűtő pl. itthon 240ezer kint 250 Eur ha kivárom, nekem sürgősen kellett, így rendeltek máshonnan 335Eur-ért csak nekem. Nem mindegy...
Válasz ND #29603. hozzászólásáraFú. Szopás. Pedig olyan a kèpen mint a hüvely perem. Dexta is 3hengeres,az 2400köbcenti,lehet ez is olyan,csak hosszabb löket? Èn hamar eladtam,meghaladta az anyagi lehetőségeket,meg az alkatrészek hiányát az gèp. Egy szimering nem volt itt ami jó bele.
Válasz .Richard. #29602. hozzászólásáraEz a dugó felső holtponton.
Nem tudtam hogy két féle dugóval szerelték ezeket a motorokat mikor rendeltem.
Az enyémbe az alacsonyabb kell (ene), amit rendeltem kilóg 5mm
Ha valakit érdekel van 3 új dugó jó áron eladó
A fúrás faxának tűnik.
Mint kiderült nem hüvelyes a motor, gyárilag a blokk van megmunkálva, nincs benne.
2x kellett fúrni. Először hüvely külső méretre, bele a hüvely és azt belső méretre.
Mivel nem peremes a hüvely, így a blokk fúrat alján hagyott a mester egy vállat amin megül a hüvely, a tetejét meg síkba szedte.
Összeszerelés közben derült ki a pittyputty
Válasz ND #29601. hozzászólásáraelkurták? Nem ment le a hüvely,vagy vastag a perem?
Houston baj van!
Válasz Drisa #29599. hozzászólásáraAzthittem az önbeálló nemnyílk föl.
Amúgy mi nemjárunk 10-12től gyorsabban. A tökéletes fedés miatt. Nemhasználunk feszívódó szereket.
A gazdaság 3/4e bio ott tökéletes fedés kell.
Azmeg nagy sebességgel nemmegy.
Legtöbbször 8-10el megyünk.
Hála Istennek nemlett baja!
Isobusos?
Válasz rtamas76 #29598. hozzászólásáraKezelni tudják a gépet! Miért is gondoltad hogy alap dolgokhoz nem értenek. Menet közben egyszer csak fogja és egyik irányba a földig nyomja a keretet 12-15 km/h nál ez rendszerint törést okoz. Azt hittem ilyesmi hibátok van.
Válasz Drisa #29597. hozzászólásáraNincs azzal baj.
Ha kinyitotta kb 15-20mp ig nyomatni kell a keretet még a szinbólumot felnem oldja a monitoron!
Válasz rtamas76 #29589. hozzászólásáraÉrtem. Azt hittem a szintezéssel van a baj. Van egy ismerős aki küzd a szintezéssel.
Válasz später77 #29595. hozzászólásáraegy ismerősöm 4 éve vette ugyanezt, neki az elején voltak kommunikációs problémái a gépkapcsolattal. A Horsch mérnöke a Fendt-re fogta, a Fendt-szakembere a Horsch-ra, csak a szokásos. Ő meg csak nézett ki a fejéből, de aztán megoldódott, még túl korán nyúlt bele.
Válasz Gandhy #29594. hozzászólásáraKöszöntem! Sok megoldása tetszik a Horsch-nak, de van, amiben az Ama szimpatikusabb. Mindegy is, álmodozni szabad.
Válasz später77 #29593. hozzászólására4400 literes asszem, 25 centinként fuvókák, nem emlékszem mi a típus, de ez a vontatott teteje tudásban. Megnézte az összes konkurense, ennek volt a legjobb a szintezése, ezt választotta
Válasz Gandhy #29591. hozzászólásáraÚgy értettem, hogy a barát Horsch-ot hozott ki. Bár a keret(vezérlés)ben talán nincs nagy különbség ott.
Válasz Georgosz #29590. hozzászólásáraErre is igaz !
Minél újabb annál szarabb!
Válasz später77 #29586. hozzászólásáraCommander, én kicsiben tolom, nekem a Ranger is tette a dolgát, de hamarosan egy Mega-ra váltok.
Válasz rtamas76 #29585. hozzászólásáraNekem UG3000 van 24m-es S2-es kerettel, félodali csukás, 7 szakasz, keretdöntés, amaspray+ monitor, két szivattyú. 7dik szezonja minden gond nélkül. Ennyit romlott a minőség pár év alatt?
Válasz Drisa #29588. hozzászólásáraEgy hidraulika cső nemvolt valőszínű meghúzva.
Kipattant, becsukódott a keret. Nemlett baja.
Borsod
Válasz rtamas76 #29541. hozzászólásáraHol vagytok? Én is tudok egy ilyen gépet ami szaggatja a szárnyát.
Virágzó mezőgazdaság!
Válasz Gandhy #29583. hozzászólásáraMelyik modellt?
Válasz Gandhy #29583. hozzászólásáraA keretnyitást nyomassa addig még ahidroakkumulátor megnem telik és felog nyílni a rögzítő.
Egyébként jógép.
De ha nem akkor a rögzítő potmétere lehet nemjó.
Ha új miért nem hívja
Amazóniát?
Válasz rtamas76 #29541. hozzászólásáraCseréld le egy Hardi-ra és jó lesz.
Válasz später77 #29575. hozzászólásáraBarátom hozott ki egyet a precíziósból azt mondja, hogy bármit csinál, a vízszintesből nem enged a keret
Válasz ND #29580. hozzászólásáraVanbelőle 3, mindhárom teljesen külömböző
Válasz ND #29580. hozzászólásáraBigarreau
Válasz rtamas76 #29578. hozzászólásáraMilyen fajta?
Válasz Lipi #29576. hozzászólásáraCsipegette, 1-2mm/ nap.
Nagyon hidegben xarul, normál időben jól, melegen is.
Terhelve nyomta a fekete füstöt, látszott hogy erőlködik, de nem bírt.
Szellőző füstölt terhelve, de nem csühögött, igaz mikor nyomtam neki a fülkében voltam, nem láttam. Sor végén nem nagyon
Vacsora fa!
Válasz später77 #29575. hozzászólásáraazt nem tudom. annyit látok, hogy itt van egy új az osztráknak, azzal szoktak a szántóföld közepén megállni, várakozni, aztán újraindulni, hogy mi történik olyankor, azt nem tudom. de közelről is láttam régebben egyet, az ment, azt szerették, mert lehetett vele repeszteni, nem tiltott le, mind a dammann.
Válasz ND #29562. hozzászólásáraOlajat ette? Hidegen és melegen hogy indult? Füstölt? Karternyomás mekkora volt? Nagy ,kicsi?
Válasz envagyok2 #29574. hozzászólásáraJól hangzik. Horsch nem csinál ilyet?