Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.67 FtUSD389.26 FtCHF438.79 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz hegesztocsabi #28415. hozzászólásáraPüspökladányban van egy alkatrészbolt ott szokott lenni orosz köszörű,és birkanyiró gép alkatrészek is.Szerintem az egyetlen az országban.
Válasz hegesztocsabi #28418. hozzászólásáraNézd meg a drót vastagságot. Végig minimum 2 mm legyen, 3-4, 2,5-3 mm-es vezér szálakkal.
Ez a minimum. ettől fölfele, amennyit a pénztárcád bír.
Kösz nektek.
Végül is a lényeg az lenne az őz ne vágtasson át rajta,se a disznó.
Azért kérdeztem volna itt ,hogy hátha tud valaki olyat ami azért nem arany áron van,de legalább stabil a drót.
Mert van olyan amit össze lehet tekerni mint a papirzsepit.
Nem olyat keresek
Válasz hegesztocsabi #28418. hozzászólásáraTarján acél. Ők gyártók, de szét kell nézni neten!
Miskolcról is vettem, de nem tudok már elérhetőséget, hogy ott gyártonak-e még, az passz, azóta a gazda már van vagy 75!
Válasz zotya71 #28409. hozzászólásáraA gólyák is csak kb 1 hete kezdtek vissza szivárogni! (Dél-Borsod)
A fecskéknél tavaly azt gondoltuk mi is, hogy már nem is jönnek!
Szerencsé vissza tértek, de jó későn! (Azt ne kérdezd mikor!)
Idén még sehol senki, de mint mondtam, tavaly is később jöttek!
Válasz Földönfuto #28403. hozzászólásáraSzuper de a viz , hogy jut el 5 méterre a tartálytol ahol nincs cső? Pl a tartállyal szembe? Ha odavonza a viz a ká rtevőket szétásnak mindent. Arra mi a megoldás?
Válasz Bárány #28396. hozzászólásáraÉn is gondoltam erre, de attól tartok, hogy vetésnél csírában lesznek a gyommagok és utána meg hamarabb kikelnek mint a napra.
Lepermetezed majd vetés után? Mivel? Sajnos a pre szerekre nem lehet hagyatkozni az nagyon zsákbamacska.
Válasz Ares 826 #28395. hozzászólásáraIgen, így keskenyebb a táblavégi forgó, amit többször taposok, talán gyorsabb is a visszafordulás, meg így csak egy irányba fordulok az ásóboronával. A V elrendezés így "szereti".
Válasz VMisi #28394. hozzászólásáraEz a terv. Gondolkodtam még a szotyi vetésén is, de az esőkkel lehűlés is jön, újra hideg lesz a föld, úgyhogy most azt mondom, azzal még várok.
De ezek a dolgok akár naponta is változhatnak...
Nem irigylem félre ne értsd, de térségünkben még az öntözés feltételei sincsenek meg, amikor öntözni kéne, a folyó majdnem kiszárad, de amúgy is itt semmi csatorna sehol, nomeg a domborzati viszonyok....
Remélem el rakjátok a dobokat mert 30mili két napos eső lemossa
Válasz szanberg #28382. hozzászólásáraItt is ilyen hidd el ez érzéki csalódás meg a Samsung a52 miatt van...Keserves a látvány van amit nem tudunk locsolni azzal nem tudjuk mi lesz.De amit tudunk megmentünk.Az apparátus megvan.
Válasz ZuzoBayer #28381. hozzászólásáraPedig a képen még jó is a búza, itt felénk ősszel legalább ilyenek voltak, most meg gatya az összes, messziről nézve a gyönyörű zöld táblák most barnák. Vissza sorvadt minden,meg le is fagyott.
Válasz Sk Laci #28348. hozzászólásáraNekem van egy 2188 as om, ha megbarátkozol vele akkor szerintem elégedett leszel.Azért van pár dolog amivel különb pl. egy 512-517 nél :)
Sok sikert !
Kis kerti munka a nagymamánál.
Nem lett fel ásva.Ilyen jó munka van benne egy sorral.Agyig le ment a kapa.A borsó,meg a mák már szerintem holnap a földben lesz.
Válasz Sk Laci #28370. hozzászólásáraAhogy mi mondani szoktuk: addig jó amíg van mit csinálni! Én is metszek, holnap szerintem végére járok, kap még egy lemosót, kicsit dűlő utat akarok javítani, meg földek mellett fákat megnyesni, hogy nehogy levegyenek valamit a traktorról, lassan monosemet is elő kell venni, közben készül a lazítóra a tüskés henger.... Meg mittudoménmégmi maradt ki!
30174 hozzászólás
Válasz hegesztocsabi #28415. hozzászólásáraPüspökladányban van egy alkatrészbolt ott szokott lenni orosz köszörű,és birkanyiró gép alkatrészek is.Szerintem az egyetlen az országban.
Fújdogált egy kis szellő tegnap.
Válasz hegesztocsabi #28418. hozzászólásáraNézd meg a drót vastagságot. Végig minimum 2 mm legyen, 3-4, 2,5-3 mm-es vezér szálakkal.
Ez a minimum. ettől fölfele, amennyit a pénztárcád bír.
Kösz nektek.
Végül is a lényeg az lenne az őz ne vágtasson át rajta,se a disznó.
Azért kérdeztem volna itt ,hogy hátha tud valaki olyat ami azért nem arany áron van,de legalább stabil a drót.
Mert van olyan amit össze lehet tekerni mint a papirzsepit.
Nem olyat keresek
Válasz hegesztocsabi #28418. hozzászólásáraTarján acél. Ők gyártók, de szét kell nézni neten!
Miskolcról is vettem, de nem tudok már elérhetőséget, hogy ott gyártonak-e még, az passz, azóta a gazda már van vagy 75!
Válasz hegesztocsabi #28418. hozzászólásáraAz olcsó vadhálón úgy megy át még az őz is,mintha ott se lenne.
Nem tudtok valami olcsó,jó vagyis jóolcsó vadhálót?
Kellene vagy 200méter.
Hátha van valakinek megmaradt.
Válasz Isssti #28416. hozzászólásáraKöszi!:)
Válasz ZuzoBayer #28414. hozzászólásáraSzép csapat!
Üdv
Nincs valakinek elfekvőben véletlenül juhnyírógép fésű,és kés köszörüje?
Vagy csak a korong.
Bocs ha nem ide való a dolog
Végre egyben a banda!:)
Válasz ..,-:) #28411. hozzászólásáraTalán Húsvétra be fut pár család.
Válasz zotya71 #28409. hozzászólásáraA fecskék hozzánk ápr. 20. környékén szoktak megjönni.
Válasz zotya71 #28409. hozzászólásáraSzelidi-tó, vannak.
Válasz zotya71 #28409. hozzászólásáraA gólyák is csak kb 1 hete kezdtek vissza szivárogni! (Dél-Borsod)
A fecskéknél tavaly azt gondoltuk mi is, hogy már nem is jönnek!
Szerencsé vissza tértek, de jó későn! (Azt ne kérdezd mikor!)
Idén még sehol senki, de mint mondtam, tavaly is később jöttek!
Csak egy kérdés... Ki hez jöttek már fecskék?
Válasz Földönfuto #28407. hozzászólásáraeső? Ha egy hét alatt esik 20 mili attol még az erdő száraz marad .. kell az öntözés.
Válasz .Richard. #28406. hozzászólásáraMost,hogy idáig eljutottam,rögtön megjött az eső is.Lehet nem is kell majd használni.
Válasz Földönfuto #28405. hozzászólásáraok.
Válasz .Richard. #28404. hozzászólásáraJa,ez csak a gerincvezeték,a csapoktól csepegtető szalag megy majd,ha már el lesznek ültetve a növények.
Válasz Földönfuto #28403. hozzászólásáraSzuper de a viz , hogy jut el 5 méterre a tartálytol ahol nincs cső? Pl a tartállyal szembe? Ha odavonza a viz a ká rtevőket szétásnak mindent. Arra mi a megoldás?
A kiskert felkészítve az aszály ellen.
Ketten gyorsan végeztünk!:)
Válasz VMisi #28400. hozzászólásáraPreemergensen. Állományban csak szüség esetén egyszikűirtót. Meg legalább egy kultit.
Meg később majd gombaölőt. Meg talán rovarirtót. Stb...
Válasz Bárány #28399. hozzászólásáraMár állományban?
Válasz VMisi #28398. hozzászólásáraRacer fog menni.
Válasz Bárány #28396. hozzászólásáraÉn is gondoltam erre, de attól tartok, hogy vetésnél csírában lesznek a gyommagok és utána meg hamarabb kikelnek mint a napra.
Lepermetezed majd vetés után? Mivel? Sajnos a pre szerekre nem lehet hagyatkozni az nagyon zsákbamacska.
Válasz Ares 826 #28395. hozzászólásáraIgen, így keskenyebb a táblavégi forgó, amit többször taposok, talán gyorsabb is a visszafordulás, meg így csak egy irányba fordulok az ásóboronával. A V elrendezés így "szereti".
Válasz VMisi #28394. hozzászólásáraEz a terv. Gondolkodtam még a szotyi vetésén is, de az esőkkel lehűlés is jön, újra hideg lesz a föld, úgyhogy most azt mondom, azzal még várok.
De ezek a dolgok akár naponta is változhatnak...
Válasz Bárány #28393. hozzászólásáraTe is "karikákban" jársz az ásóbával???
Válasz Bárány #28393. hozzászólásáraEső előtt megcsinálod a magágyakat és aztán csak vetés?
Zajlik...
Válasz ..,-:) #28391. hozzászólásáraToló súlyos.
Válasz barkaspisti #28389. hozzászólásáraTolósúlyos vagy körlapos körül !?
(magas labda vót….)
Válasz barkaspisti #28389. hozzászólásáraÉn nem adok nekik tápot!
Csak kukorica ,búza,árpa,kis borsó.
Magamnak hizlalom,nem eladásra.
Válasz hegesztocsabi #28387. hozzászólásáraAz enyém q körül járnak.
Végre beállt a vetőgép elé
Na most ilyenek a decemberi malacok.
Nincsennek elkényeztetve.
32 kilósan lett a többi eladva kb 3hete.
Karácsonyra jók lesznek.
Válasz szanberg #28385. hozzászólásáraKi lehet nyomni 60-at is.
Persze egy rendes esőnek nincs mása, de most már nem is egy eső kellene.
Nem irigylem félre ne értsd, de térségünkben még az öntözés feltételei sincsenek meg, amikor öntözni kéne, a folyó majdnem kiszárad, de amúgy is itt semmi csatorna sehol, nomeg a domborzati viszonyok....
Remélem el rakjátok a dobokat mert 30mili két napos eső lemossa
Tegnap bele fogtunk. Gyomírtó+rovarölő+lombtrágya.
Válasz szanberg #28382. hozzászólásáraItt is ilyen hidd el ez érzéki csalódás meg a Samsung a52 miatt van...Keserves a látvány van amit nem tudunk locsolni azzal nem tudjuk mi lesz.De amit tudunk megmentünk.Az apparátus megvan.
Válasz ZuzoBayer #28381. hozzászólásáraPedig a képen még jó is a búza, itt felénk ősszel legalább ilyenek voltak, most meg gatya az összes, messziről nézve a gyönyörű zöld táblák most barnák. Vissza sorvadt minden,meg le is fagyott.
Mentjük a menthetőt!:)
Válasz shr.miklos #28379. hozzászólásáraKöszönöm!
Ha nem gond privátban elküldhetnéd a telefonszámod, lenne pár kérdésem a kombájnoddal kapcsolatban.
Válasz Sk Laci #28348. hozzászólásáraNekem van egy 2188 as om, ha megbarátkozol vele akkor szerintem elégedett leszel.Azért van pár dolog amivel különb pl. egy 512-517 nél :)
Sok sikert !
Válasz Büresz #28376. hozzászólásáraKöszönöm
Kis kerti munka a nagymamánál.
Nem lett fel ásva.Ilyen jó munka van benne egy sorral.Agyig le ment a kapa.A borsó,meg a mák már szerintem holnap a földben lesz.
Válasz Sk Laci #28348. hozzászólásáraSok sikert hozzá.
Válasz Sk Laci #28370. hozzászólásáraAhogy mi mondani szoktuk: addig jó amíg van mit csinálni! Én is metszek, holnap szerintem végére járok, kap még egy lemosót, kicsit dűlő utat akarok javítani, meg földek mellett fákat megnyesni, hogy nehogy levegyenek valamit a traktorról, lassan monosemet is elő kell venni, közben készül a lazítóra a tüskés henger.... Meg mittudoménmégmi maradt ki!