Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Japán kistraktorok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- S.O.S. új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
1055 hozzászólás
Válasz jneerzso #1051. hozzászólásáraNekemis azóta nem nyultak hozzá! ???? ????
Válasz Pont #1053. hozzászólásáranehezen értelmezhető, azt kérdeztem tőlük akkor mi van ha több fát ültetek,értem én hogy csak x darabra kapok pénzt, de nagyon ritka lesz, ráadásul mennyi marad meg stb, másik azt sem értem, hogy eddig a legelömön a facsoportos részeket nem támogatható területté tették, ezért szépen vágjuk kifele, most meg ezért akar fizetni, egymásnak ellentmondó szabályok és végeredmények....
Üdv!
Megjelent ez:
https://www.agroinform.hu/palyazatok/agrar-erdeszeti-rendszerek-telepitese-palyazat-indul-a-tarsadalmi-egyeztetes-77927-001
https://www.agroinform.hu/palyazatok/agrar-erdeszeti-rendszerek-telepitese-palyazat-indul-a-tarsadalmi-egyeztetes-77927-001
Valamit nem értek, pl. fasor esetében max/ha 165 fa 5 sorban az 33 darab a max 3 méterrel az max 99 méter hosszú lehet a fasor hektáronként?
Válasz boldizsár1988 #1049. hozzászólásáranekem azt mondták, h szürkenyár a nemesnyárhoz képest szerkezet átalakitásnak minősül, mig az egyik 25 a másik 45 év kifutású
Válasz premium 385 #1047. hozzászólásáraIgen kaptam, de erdőtelepítési támogatást nem. Október 22 óta nem mozdul.
Válasz premium 385 #1047. hozzászólásáraugyan ez,tavaly Decemberbe küldték..
Válasz Agroporta #1045. hozzászólásáraén úgy tudom nem jár rá....de lehet rosszul tudom
Válasz premium 385 #1047. hozzászólásáraÁllítólag egy MEGOSZ rendezvényen azt mondták, hogy erdészeti kifizetések csak márciusban lesznek...
Üdv.Ápolás+jöv.potlót kapott már valaki?Itt 10.24 feldolgozás alatt, azóta semmi.Tavaly ilyenkor már jóváhagyott volt.somogy m.
Válasz Igazi Földönfutó #1044. hozzászólásáraNem idei, 2020 ban ültettük. Akác fa
Nemesnyár erdő adott, a kivágási terv után hazai szürkenyár kerülne bele a területbe, hogy van támogatás rá ? mert ugye ez szerkezetátalakitásnak minősül ugye?
Válasz jneerzso #1042. hozzászólásáraIdei telepítés?
Válasz jneerzso #1042. hozzászólásáranegatív, nekem sem változott...
Sziasztok, senki nem kapott még erdőtelepítési támogatást? Nekem 10 hó 22 től feldolgozás alatt van.
Üdv!valaki kért már potenciál helyre állítási támogatást? És hogy azt mikor szokták kifüzetni?
Válasz kbla06973 #1039. hozzászólásáraMa megkaptam a határozatot is.
Mi még mindig várjuk a 2022-es, és a 2023-as pénzeket! Utoljára januárban volt státuszváltás, azóta semmi!
Végre jóváhagyott lett ma
Ma státuszváltás, jóváhagyott lett. Remélem pénz is lessz.
Válasz Kiss007 #1035. hozzászólásáraTavaly Június végén kaptam meg.
Válasz juhaszne #1034. hozzászólásáraEbben az évben nekem már a 4.statusz váltás ilyenkor már jóváhagyott volt tavaly.
Válasz Kiss007 #1032. hozzászólásáraNekem már vagy 3x volt státuszváltás 03 -13 volt az utolsó azóta nem mozdult????
Múlt héten határozat és pénz végre
Ma státusz váltás de maradt feldolgozás alatt
Most elkeseredtem még jobban
Válasz Georgosz #1029. hozzászólásáraÉn a 2022 est tavaly Június végén kaptam meg. Remélem most nem kell annyit várni!
Válasz juhaszne #1028. hozzászólásáraNálam átlag másfél éves késés van, 2023 szeptemberben kaptam meg a 2022es "járandóságot"...
Senkinek semmi??
Válasz juhaszne #1026. hozzászólásáraNaponta 5ször nézem, nagyon jó lenne már ha küldenék!
Válasz monika.veress #1024. hozzászólásáraNekem 02,23 státuszváltás, azóta is feldolgozás alatt van.
Válasz premium 385 #1006. hozzászólásáraCsak nem nekem
Itt 02.28 státuszváltás, feldolgozás alatt. Pénz még semmi, pedig nagyon jó lenne már
Üdv!vp.erdő ápolás+jöv pótló jóváhagyot mid a kettő de a potenciál hejreálítás feldolgozás alatt van ! Remélem az is hamarosan jóváhagyot lesz
Válasz juhaszne #1020. hozzászólására
Válasz juhaszne #1020. hozzászólásáraMa megint státuszváltás!
Válasz premium 385 #1019. hozzászólásáraAkkor csak beindulnak végre.
Üdv.Tegnap utalás vp erdősittés ápolás+jőv.potló
Válasz premium 385 #1017. hozzászólásáraNem
Üdv.Utaltak ma valakinek?
Mai nappal státuszváltás, csak lesz már valami.
Válasz cyclo-400 #1014. hozzászólására2021-es telepités,csak nem sikerült nekik pontosan megmérni a területetés az erdős fedvényt kialakitani.Ezért a tavalyi kifizetésnél ápolás+jöv.potló,kértem rá váltvezetést,januárban küldték a mérési jegyzőkönyvet,abban ugy látszott hogy sikerült jól lemérni a támogatható tarületet.A mepáron még nem látszik az uj fedvény sem a terület nagysága,majd talán jövő héten.egy uj telepitést és kettő régebbit már decemberben kifizették.
Válasz premium 385 #1013. hozzászólásáraEz új telepítés, vagy ápolási?
Üdv.változásvezetéssel érintett vp erdősités,02.01jóváhagyott.Gondolom végezhettek a mepar adat beépitéssel,frissitésel.febr.5 volt a határidő a tájékoztatásban.Bár a mepáton még nem látszik a modositás.
Válasz premium 385 #1011. hozzászólásáraItt sem, November 15 én volt státuszváltás azóta semmi.
Válasz valler #1010. hozzászólásáraItt még semmi.
Mai nappal státusz váltás!
Valakinek jött e valami mostanában?
Biss-Griss előleget kaptam, azóta semmit.
Válasz valler #1007. hozzászólásáraEgyett nem fizetek ki decemberben,amire változásvezetés lett kérve,az január második hetében váltott háromszor.22-től van mepáradat beépités febr 4-ig gondolom majd utánna fizetnek.
Valakinek valami változás?
Üdv.jönnek a pénzek.