Hirdetés
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- S.O.S. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Robotkormány új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- MTZ 1221 traktor új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Kertészeti géptámogatás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
1329 hozzászólás
Válasz #627. hozzászólásra
Engem érdekelne a centerline hány éves kb,mennyit kérnél érte?
Válasz #628. hozzászólásra
Az Investnél van EZ-Guide 250-es sorvzető AG-15-ös antennával (15-20 cm). 375+ÁFA-ért megéri szerintem.
Válasz #627. hozzászólásra
Köszi de elsősorban új gép érdekelne.
Válasz #624. hozzászólásra
Nekem lesz egy centerline 220 eladó, ha gondolod.
Válasz #625. hozzászólásra
Investnél rendelted meg akkor az FM750est? Majd ha be lesz üzemelve készíts már róla pár képet vagy videót! Nekem csak április elején fog megjönni szerintem.
Válasz #624. hozzászólásra
Ez Giude 250 is jó, az 300 körül van...
Válasz #623. hozzászólásra
értem,köszi
jó lenne 300 000 körül valami jól és könnyen használható sorvezető
Válasz #622. hozzászólásra
Hülyeségeket nem akarok beszélni, de itt van a fórumon aki használja ezeket, ők többet tudnak mondani róluk.
Válasz #621. hozzászólásra
és ár érték arányában melyik a legjobb?
Válasz #620. hozzászólásra
HogyneCenterline220,Claas copilot, stb.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jóféle egyszerü sorvezetőt permetezéshez és mütrágyaszórásra?
Válasz #618. hozzászólásra
De van omnistar 8 cm-s ott havi vagy negyedéves is van!!! 8cm is bőven elég kormánnyal... Amit te mondasz az a Centerpoint RTX, az a 3,8 cm DE az tény más antenna nem kell hozzá!!!
Válasz #613. hozzászólásra
Utána kérdeztem a feloldó kódnak ami tudja a 3,8cm-t. A kód 1000euró és 1évre.
Egy jd ATU mennyivel lett volna drágább?
a 3,8 cm-es pontosságnál mennyi az előfizetési díj?
Válasz #599. hozzászólásra
A john deerés gps-ből nem lett semmi?
Ez engem is érdekelne,csak utalhatnák már a tám mindkét részletét
Válasz #612. hozzászólásra
Szerintem is meg lehet csinálni a tartót otthon is... Én is ma megrendeltem az FM750-et...
Válasz #611. hozzászólásra
Abban igazad van, hogy benne van a felfogatás is meg minden kellék, csak az EZ-Steer-hez az a laposvas nettó 70 ruppó... Én megrendeltem egyet, még egy van raktáron, ha valakinek kell, akkor gyorsan harapjon rá. A tartót meg majd megmaszekoljuk valahogy, a Fergára amúgy is másabb cucc kell.
Válasz #608. hozzászólásra
Benne van mindent felfogató és helyszini beüzemelés is beszéltem velük!!! Full ugyan az gyári dobozba MÁSHOGYAN NEM IS ÁRULJÁK!!!
Válasz #608. hozzászólásra
Még akkor is alig fél ár fölött van a 3000yuróhoz képest.
Én most jobban utána érdeklődtem de nem ajánják steer-t, legalábbis vetésre nem jó,nem elég pontos. Azt ajánlották ha vetéshez kell akkor a ez-pilotot kell választani az nem tud megcsúszni és sokkal pontosabb.
Válasz #585. hozzászólásra
" Nekem 250en van. De gondolkodom egy ez steeren hozzá. Főleg ilyen investes áron. "
Az előbb beszéltem valakivel, azt mondta, hogy ebben az
árban nincs benne a felfogató egység, ami bruttó 100 ezer
körül van.
Meg kell kérdezni tőlük a beüzemelést is, hogy az benne
van-e az árban, ill. mennyibe kerül, ha nincs.
Válasz #595. hozzászólásra
Semmi különbség nincs.
" Szerintem a kettő ugyan az csak mivel a case ih trimble sorvezetőket rak a traktorjaiba, ezért átnevezték FM 750re és a trimbe logo helyet CaseIH logó van raja. "
-Pontosan így van. Ugyanaz a készülék, más matricával.
Válasz #605. hozzászólásra
A keret egyenlöre szükös,ha rá kerül a sor akkor majd beszélünk.Elöször el kellene vetni az még kb 2 hónap...
Válasz #604. hozzászólásra
Lehet,hogy tudok segiteni,van egy kamionos ,aki nekem dolgozott aránylag normális áron,hivj fel!
Válasz #603. hozzászólásra
Azt hittem turista út.ősszel vettem egy trakit,haza kellene lassan hozni...
Válasz #601. hozzászólásra
Ez magyar projekt!
Válasz #600. hozzászólásra
igen, ez van az ajánlatban!
Germán...
Fömi-s korrekcióval kérted?
FM-1000-t fognak beszerelni a héten,hidraulikus kormánnyal,AGSS-25 antennával,bizom benne,hogy rendesen fog dolgozni. Egy 2,5cm-s pontossággal,és egy pedig 10cm pontossággal! Majd a gyakorlat megmondja!
Van CFX 750 de gőzöm nicsnen mi a különbség...
Válasz #595. hozzászólásra
Szerintem a kettő ugyan az csak mivel a case ih trimble sorvezetőket rak a traktorjaiba, ezért átnevezték FM 750re és a trimbe logo helyet CaseIH logó van raja.
Az FM-750ről a 24oldalt van magyar nyelvű leírás: http://www.investkft.hu/termekek/afs/afs_130125.pdf
A cfx-750ről meg sok helyen találni leírást, össze kell hasonlítani a kötött.
Kinézetre nincs sok különbség közte.
Gondolom ez az FM-750 nem azonos a CFX-750-nel. Egyébként tudja valaki, hogy mi a különbség a kettő között?
NA Beszéltem az Investtel!
NEM VOLT IGAZAM! Ennyi áron van jó antennával (AG25) helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel!!!
Marha jó ár tényleg. Azt mondták a többi tavaly bevásárolt ők meg nem és a Trimmble akcióz idén ezért lehet olcsóbban kapni...
Válasz #592. hozzászólásra
Zöme bérelt és kulébánya.
Válasz #589. hozzászólásra
NE kicsinyeld le a 100 hekit!!!
Válasz #590. hozzászólásra
ÉN akiket kérdeztem használókat azt mondták az csúszik nem is kicsit...és már nem is 4 cm....
Válasz #588. hozzászólásra
Akkor a 750-es meg az EZ-Pilot lenne jó a vetésre?? Tudná a 3,8 centit?? Videókon vetnek EZ-Steer-el meg 750-essel is, mivel jobb a Pilot??
Válasz #588. hozzászólásra
Én kis hal vagyok, nincs két gép és kicsi a föld de azért egy dörzskerekesbe látok fantáziát 100ha ra.
Válasz #587. hozzászólásra
Igen. Én azt látom akinek van 250-e az vesz hozzá dörzskereket és nyomja vele... a másik gépre meg amivel a precízióst végzi veszi a 750-et vagy vette az 500-at mai már nincsen és EzPilottal nyomja
Válasz #586. hozzászólásra
Vetésnél nem is gondolkodom benne. De talajmunkáknál ha csökkenteni lehetne az átfedéseket és kissé kényelmesebbé tenni a gépezést akkor lehet megérné.
Válasz #584. hozzászólásra
AG 15 csak taléajmunkára jó mer permetezésre és műkakira VETÉSRE NEM!!!
Meg igazából a dörzskerekes nem jó vetésre...
Válasz #582. hozzászólásra
Nekem 250en van. De gomdolkodom egy ez steeren hozzá. Főleg ilyen investes áron.
Egnos jellel (15-20 cm) vetett már valaki kukoricát, napraforgót?? Most elgondolkodtam ebben az EZ-Steer-ben, de attól félek, hogy AG-15-ös antennával csak talajmunkához lenne használható.
Ez steer milyen sebességig tudja nyomon tartani a gépezetet?
Válasz #581. hozzászólásra
AG 15 nem alkalmas Omnistar vételére pl ami már 8 cm-t tud... havi előfizetés lehetséges rá pl...nem kell éve RTK hozzá...
Szóval Én AG leadert akartam venni de az vicc ezek mellett.. DE mondom 750-hez AG 15 is vicc akkor vegyen az aki AG 15-el veszi egy 250-ezres sorvezetőt mert utána ha tovább akar menni venni kell 25-ös antennát sok 100 ezerér.. a 15-öt meg dobhatja ki
Válasz #576. hozzászólásra
Mi a baj az AG15ös antennával?