Hirdetés
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- Haszonbérleti szerződés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Ingyenes RTK korrekció közösségi alapon új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Talajélet! Miért fontos? Mit ad neked? Mivel tudod serkenteni? új
- Kukorica terményárak új
- AKG támogatás új
1434 hozzászólás
Válasz #929. hozzászólásra
A 6150R bőven 6 hengeres... Régen azt hívtak 6930-asnak...
Es mechanikus váltóval megáll 70 ropi körül, full felszerelve meg 100e körül....
Válasz #911. hozzászólásra
Szia. Mi is tavaly voltunk ebben a 100 lóerő kategóriás traktor vásárlásában, ugyan így kaszálni,rend képezni, bálázni, szállítani, stb stb megnéztük a New holland-ot de az volt a baj igaz akkor még nem a td 5 ös volt hanem a t5- t6 ,hogy nem volt bennük takarékos kardán fokozat,semmilyen!! Nem tudom azóta lehet e kapni bele de akkor nem is lehetett!! Voltaképp mivel Deutz-Fahr pártiak vagyunk így meg is vettünk egy Agrotron K 410 est, Abban van fülke, híd rugó 50 es váltó és az össze kardán fokozat eco változata is. Érdemes megnézni már most kinemő széia mert Az Agrotron K helyett megjelent az 5 ös széria. Ez csak egy ötlet! Én 11 éve dolgozok Deutz-Fahr ral és én nagyon szeretem! Sok sikert a vásárláshoz!! Az mindig olyan jó érzés ha az ember vesz valamit legyen az egy eke vagy csak egy műtrágyaszóró de csodálatos érzés!! :D Üdv Ákos
Válasz #931. hozzászólásra

gondolom Drisáék sem véletlenül nem vitték tovább a márkát
Válasz #930. hozzászólásra

A JD név üti ki a biztosítékot nálam,
Válasz #929. hozzászólásra

de rossz kedved van!
csak nem Pontát hallgatod a klubrádión?
Válasz #928. hozzászólásra

azt tudtam hogy a 150 lovas r 4 hengeres ki pöcs gondolta hogy a számozás nincs öszhangban a lóerővel
Válasz #927. hozzászólásra
Ok nyugi én csak mondtam nem kell rogton idegeskedni . Ha nem jon be akkor nem és kész .
Válasz #926. hozzászólásra

Ki a p..cst érdekel hogy milyen motor van a joniban
Válasz #925. hozzászólásra
A 6150M mikortol 4hengeres? Mert szerintem 6. Ja 90-ért meg mán R-is lehet kapni.
Válasz #924. hozzászólásra

Az csak egy 4hengeres foschtalicska
Válasz #916. hozzászólásra
90000 Euro? Annyiért 6150M is van már szerintem!
Asszem ma reggel láttam, hogy valakinek megjött a homlokrakodós kis fendtje.
De az árukat megérik? Mert most lehet lenne 9 darab valami más gép, mondjuk 9 db 100 lovas deutz-fahr és azok is megfelelnének. Vagy azért a fendt az fendt, és kimagasló a minőség?
Válasz #919. hozzászólásra

komly
Válasz #915. hozzászólásra

Üdv.MTZ 3db van,Szezonba kell ennyi kisgép.Dobokkal és Lineárokkal is öntözünk.Főleg ha 15-20 km ről szállitjuk a 3 LEXIONTOL a terményt.
Válasz #914. hozzászólásra
Üdv.2500ha van.Van mit csinálni a kicsiknek is egész évben.Tehenészetnek betakaritani a takarmányt,szemet hordani,stb...
Azta k.va! Annyiért 2db középkategóriás 110 lovas traktort lehet kapni!!

jó,hogy lehet kapni
9 db. az igen. ha lenne velük baj akkor ott tuti elő jött volna már valami. amúgy a 312-ről most kapunk majd árajánlatot, front hidraulika, minden rugózás meg 1-2 dolog van még benne és így 90 ezer euró!
Válasz #913. hozzászólásra

9 kis fendt van, a videón meg mtz húzza pótkocsit?
Válasz #913. hozzászólásra
9?
100hektár gyümölcsös vagy mibe kell ennyi kisgép?
Válasz #911. hozzászólásra
Üdv.Nálunk 9 db 310es van.Most van bennük 3000 üzemóra,csak könnyű munkát végeznek,nincs velük baj.7 liter átlagfogyasztás.Ajánlom nagyon.
Válasz #909. hozzászólásra
mit kérnek érte?
értem. kösz a választ. és tapasztalata esetleg valakinek róla? nálunk évi 400 üó-ra menne bele, érdemes e venni kaszálásra, bálázásra, homlokrakodózásra? new holland t5 lenne a másik variáció
Válasz #909. hozzászólásra
Névleges teljesítmény 110 ló, ha jó a tömeg lóerő arány illetve a guminyomás akkor szerintem ezt karcolja alulról amivel számolhatsz...
Üdv. valaki meg tudná mondani hogy a 312-es vario az hány lóerős földmunka közbe?
Válasz #899. hozzászólásra
Át kell ugrani Ausztriába ott van minden normális áron van eredeti meg Gránit nem drágább minta korabeli JD, Fiat, Deutz, stb. típusokhoz. Az MWM motorokat más típusokban is használták így bontva is sok mindent lehet találni. Az itthoni forgalmazók ritkább típusnál sajnos azt lesik, hogyan tudjanak a lehető legjobban kib@szni a vevővel.
Válasz #904. hozzászólásra
Nálunk volt olyan hogyy kevés volt a 660as tank.De akkor volt is mögöte terület.Ekkora ekénél meg nem kell csodálkozni hogy horpad tank.Már csak az a kérdés hogy milyen mélyen milyen földben hány hektárral milyen fogászéleséggel.Sok még a kérdés.
de gondolom a 25 heki megvolt...

Milyen hosszú volt az a műszak és hány hektárt jelentett?
Volt már olyan hogy a 7 fejes Gregorie Besson ekével egy műszakba megette az 550 litert.
Hát nem a szántásra vannak kitalálva...De könnyebb munkákra kivállóak.De idén egy JD8310R et terveznek,benne mindem földi jóval,ITEC PRO.
Válasz #901. hozzászólásra

Fateréknál most dúrják a 930-as váltóját, kb 5000 óránál.
Válasz #900. hozzászólásra

Fendt
#1. hozzászólás, lacika34 küldte be 2013-02-11 20:53:25-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
lacika34
Üdv.Csak nálunk kell szántás után mind a 3 Fendtet szervizbe vinni vagy máshol is?
Állítólag van itt minden persze horror áron ! Itt is az a helyzet amit tudsz le gyártatsz.....ferodolok-lamellák stb.Próbálkozni kell !
Sziasztok:) Fendt farmer turbotronikhoz mien az alkatrész ellátotság?:) És mien áron mérik hozzá?:) ha tudtok valami infot előre is köszi:)
Válasz #896. hozzászólásra
Mert gyorsan mennek,a kalászt nem mozdítja meg a motolla
Válasz #895. hozzászólásra

Csak azt nem értem mi a fausztnak kell a motollát ennyire pörgetni?????
Bár nem traki de elég jól át gyűrték a laverdát
alakul
Válasz #891. hozzászólásra

atles 836-okkal akarták lecserélni a kockamagnumokat,nem jött be ,váltó elsőhíd,oldallehajtás,azóta is azt ajánlják a szerelők rugózott hidast elkerülni nagyívben,pénteken ültem egy fúll 950-ben
Válasz #892. hozzászólásra
8000 fölött lehet benne, inkább talajmunkázik a hozzávaló eszközökkel.
Válasz #891. hozzászólásra
Na mesélj róla, mennyit toltak bele? Mi huzigálnak vele?
Válasz #889. hozzászólásra
motor vagy a váltó nem bírta?
Még az elsők közül van a környéken egy axion 820-as, évente 2000 óra körül megy de eddig csak egr szelepet cseréltek benne.
Válasz #887. hozzászólásra
MWM power,az maga már sütemény...
én meg az itteni gazdákét mondom, a rönó mégnagyobb szar ,aki igazán használta annál lepusztult 2-3 év alatt
én azt a szólást hallottam hogy akinek a fogyasztás számit az vegyen mechanikus landinit, akinek a pénz nem számít az vegyen fendtet, aki meg jó traktort akar az vegyen claast.
Ezt az axiálosok mondták.
Hát én is az itteni gazdák véleményét mondtam el itt,erre a Claastra azt mondta "suttyo kölök" vagyok!
Nembaj a Röncsi akkor is jobb gép!

Menjen a német a picsába a fendtjével!
Tegnap beszéltem egy ismerőssel, azt mondta a "nagy" nevű traktoráról, hogy csak járjon le a hitel és találjon egy hülyét aki megveszi, az ő udvarában soha a büdös életben nem lesz többet!!! Az elmúlt években 10 millát költöttek rá alkatrészre meg javításra, igaz az is, hogy ezért van használva a gép rendesen én azt látom!!

Válasz #884. hozzászólásra
Pontosan ahoz.Meg sorközműveléshez.A legjobb egy max 150 lovas holmi lenne, de az majd csak pár év múlva.Most máson van a hagsúly.Így nem tapossuk ki a kapásokat sem, meg a búzát sem ha esetleg nagyobb állapotában kezelni kéne gombabetegség, vagy rovar ellen.