Hirdetés
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Videók új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Kecsketenyésztés új
- Poénok új
1415 hozzászólás
Válasz #261. hozzászólásra
Igy van. Ezek mind tultöltött motork. Az én Renault Meganom 1,9DCI is ulyan 120le volt most 140.000km után füstöl mindt a gyákémény oda a sok loerö. Sogorom Kangója 1,9 D sima köradagolós 65le-ős. Az uj Megánnal akkor lépést se tudott tartani, de most van benne 165.000km és megy ugy mindt az én hires Megánom.
Válasz #257. hozzászólásra
Ők használják okosan. Valószínű könnyen találnak így egy közepes fordulatszámot. Kevesebb fejjel, de jól haladnak. És a traktort sem nyúzzák.
Válasz #255. hozzászólásra
Éppen az amcsi verdákra igaz ennek az ellenkezője: Nagy motor, kis lóerő, nayg nyomaték, örök élet.
Válasz #253. hozzászólásra
Jó estét!
Először is, nem 7400 kubikcentiméteres, hanem pontosan 7142. És igen nagyon sok hozzá ennyi ló.
Ekkora "teljesítmény" kiszolgálásához 9000-10000 ccm az optimális.
Ráadásul megsütheti a taktoros ezt a sok lovat, mert ennek a motornak a 200 lovas változata 1200 Nm-t tud leadni, a 360-as meg 1400-at. Tehát ez egy túlpörgetett motor, amit a FENDT a presztizssznobbauernek kendácsolt össze, hogy az októberfeszten két böffentés között odaröfögje az asztaltársának, hogy drájhunderkurvaerős traktorom van, he.
Ennyi. De mint a tuningosoknál már leírtam, ettől ez még nagyon jó, csak ésszel kell használni, és max a 270-es verzsönt megvenni. Szállítani, füvet nyírni, vetni jó.
Úgy hallottam, hogy azért nagyobb a mai motoroknál a Le/cm3 arány, mert így jobb fogyasztási értékeket lehet produkálni és a károsanyag kibocsátást csökkenteni. Plusz a motor élettartamát jelentősen lerövidíteni. Csak ezt nem mondják.
Azért nem mindegy, hogy:
Fendt 900 7400cm3
JD 8R 9000cm3
de a motornak ez a max teljesítménye a névleges az csak 330 az sztem nem olyan vészes..
Válasz #256. hozzászólásra
Ez is igaz!!De ExTrém terhelés örületes erö leadásal is közbejátszhat!! Halotam ojat hogy a JD motoros rába a vibrolázal nap mint nap kitépte a szelepet..Szerinted töbször is kevés nyomásal szerelték??! Ojan is volt amikor a 8220 jd a barázdában forditota meg a gumi köpenyt.. Ök valami ragasztóval probálkoztak a köpeny meg a felni közzé..
360 Le-nél már nagyon csúcsra van járatva, vagyis nem 360 mert hivatalosan csak 355, de még így is kihegyezték.
Válasz #254. hozzászólásra
itt egy 933-as 6os bessont húz(20 mázsa le van róla véve) 9-10el maxra kinyitva, 32centin 7km/h óránál 23literrel megy el , a 90lovas mtz 8km/h óránál fogyaszt ennyit 27 centi feletti mélységgel
Válasz #244. hozzászólásra
ez a problem vagy ezeréves
túlzott igénybevétel párosul alacsony tömlö nyomással !!!!!!
1 amcsi verdában elmegy ez az arány, de 1 normális traktorban 7.4es motor 200-250 ló.
az a 6 ekefej a kevés amit elbir húzni !!!
de szerintetek 7,4 literhez sok 360 le vagy kevés?
Az a nem semmi, hogy az új 800 Vario-kban már AdBlue-s Sisu motor van.
Válasz #250. hozzászólásra
Az egész 900-as szériában 7.4 literesek vannak :)
Egyébként a Deutz-fahr az nem Agco.
(Agco: Challenger, Fendt, Massey Fergusson, Valtra plusz pár dolog amik nem kifejezetten traktorok)
Válasz #248. hozzászólásra
mekkora hengerűrtartalmú motor van ezekben a 936 300ló feletti Fendt-ekbe????
egyébként ezek AGCO-s gépek. A Deutz is?
Válasz #248. hozzászólásra
GYOGYOS!!! akkor szerinted mivel végzem a talajmunkat vagy a német disznek használja
Válasz #246. hozzászólásra
Deutz a motor, DEUTZ FAHR a traktor. Vagy ha ugytettszik nem traktor hanem mezei vontató. Mit kell ezen most affektálni.
szia, zolika. te meg üljél jó forró tehén sz....ba
ZOLIKA862-nek üzenem: hogy van lehet 1-1 fendt amivel gond van de joni,mf,nh...annyira tökéletes??????nekem deutz és case van de van 311 fendt is a faluban 412 vario se nekem se nekik még nem volt gond a TRAKTORRAL!!!én csak jókat mosolygok napok óta hogy egyesek hogyan tudják fikázni a fendt-eket,ebből kiindulva a deutz se TRAKTOR???
traktorok királyaa te gyerek!!
Válasz #241. hozzászólásra
Mitől fordul meg a köpeny és hogyan? Én most hallom előszőr ezdt a problémát,
Hali936!! Traktorba űljél ne fendbe!!!!
Baz megyéhez közelebb?
Válasz #238. hozzászólásra
És szerintem utánna majd jön egy érdekes jelenség!!Mégpedig az ami már kevesebb sujozásal is megtörtént..-tömlös és tömlö nélküli gépel is!!Mégpedig az hogy megfordul a felnin a gumi köpeny.És vége a játéknak..
Válasz #239. hozzászólásra
Szoboszlón van egy.
Válasz #238. hozzászólásra
jaja
mindegyiket 18 tonnáig lehet.. dee valakinek akkor a környékén van 936 os??
Válasz #230. hozzászólásra
Mindegyik 18tonna lehet maximum*, és egyikre se tudsz annyit rátenni vasból, hogy elérje (hova többet?), így marad a kerékfeltöltés, ha kell...
Válasz #236. hozzászólásra
Gondolom meg..ha gázolaj helyett arannyal tankolom meg a gép tankját/52literes/
Válasz #235. hozzászólásra
Én cserélni szeretnék fendt-et vlagyira.egy az egybe.ez is megoldható???
Válasz #234. hozzászólásra
Megkérsz itt valamelyikünket aki betyár rendes persze, szépen ahogy illik,Lmész hozzá és mán mehetsz is öcsém..... BRRRRRRRRRRRRRMMMMMMM.......
Valaki nem tudná elintézni nekem hogy vezethessem a 936 ost??
az előző komment a 187 esnek ment!
egyébként meg a vidi amit küldtél azon a fendtnek az első kerék hajtás nincs bekapcsolva .. ha jól megnézed akkor a hátsó kerék nagyon forog!
http://www.youtube.com/watch?v=RzxmqW6YdZc
itt van az a vidi amit csináltam..az eróhúzón
Fendt 936
10380kg
+
7600kg max amit fel lehet rá pakolni
Válasz #227. hozzászólásra
Bárkivel nem is szabad!
Meg az akárkivel se!
DE A VALAKIVEL... (vlk. = én ) ...
Na az mán más káposzta!!!!!!
Válasz #227. hozzászólásra
Főleg Ficó egyik beépített emberével !!!!
Írtam.....
Válasz #225. hozzászólásra
nem mondtam vóna ???
akkor csak gondoltam????
lehet , DE AKKKOR IS ÍGY VAN !!!!!!!! (a legokosabb 5leteimet nem szivesen osztom meg bárkivel )
Válasz #224. hozzászólásra
Az eredmény meg nem egy olyanon múlik egyenlőre.
(Ha látnád, hogy beletalált.....)
Válasz #224. hozzászólásra
ÁÁÁ lófaxot mondtál Te ilyeneket!!!
Válasz #223. hozzászólásra
mondtam mán 1000X
nem az a lényeg hogy MIVEL
hanem, hogy MILYEN EREDMÉNNYEL műveljük a fődet
Válasz #222. hozzászólásra
Nem tudom én azt a tempót tartani, csak próbálom követni egy kis csúszással !!!
Válasz #221. hozzászólásra
mire vársz ?? akad még ott még 1 ahonnan vette , mutatsd meg az öregnek, hogy Te se vagy kutyaszarbul
Válasz #220. hozzászólásra
Amiről beszéltünk, aúúúúúúúú, de fajin
Válasz #216. hozzászólásra
ződ ?
Válasz #218. hozzászólásra
Az a jóóó!!!
Én se szeretek mint már azt tud6od... hehehhhhhhheheee
Igaz nincs is mivel...
Válasz #217. hozzászólásra
Nem egy dicsekedős emberke. Csak szépen nyugodtan, komótosan.
Válasz #216. hozzászólásra
Azannya vett ki traktort?????
Hozott be traktort???????
És nem is mondja??????
Hudegenya!
Válasz #215. hozzászólásra
Az már nem rám tartozik, hogy ennél többet írjak, de nagyon. Majd megírja ha akarja.