Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Videók új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Kecsketenyésztés új
- Poénok új
1415 hozzászólás
Válasz #114. hozzászólásra
Hálló!
Írjál kisebb betűkkel, mert jojózik a szemem!
VEDD LE A ZÖLD SZEMÜVEGEDET, PRÓBÁLJ KI MÁST IS ÉS MAJD UGY MONDJÁL VÉLEMÉNYT. MÁS TIPUSOK IS VANNAK 10.20EZER ÓRÁSAK, VAN FENDT VARIÓ IS 27000 ÓRÁS,VANNAK AKIK 5ÉVENTE LECSERÉLIK A GÉPEIKET AZÉRT VAN SOK BECSERÉLT GÉP, NEM CSAK FENDT JOHN DEERE IS. VAN 926VARIÓ AMIT HAJTANAK KÉTMÜSZAKBA 4 ÉV ALATT9325 ÓRA MENT BELE,ÉS NEM CSAK KÉT EMBER MEGY VELE. DE VAN IH,ÉS NEW HOLLAND IS G240ES VAN SOK AMI MENT 24000 ÓRÁT MÉGIS MÉG EREDETI A MOTORJA.VAN EGY JÓ ISMERŐSÖM AKI NAGY BA BÉRMUNKÁZIK 13DB FENDET VETT EDDIG ÉS MÉG EZUTÁN IS AZT VESZ, ÖVÉ VOLT AZ ORSZÁG ELSŐ 936 VARIÓJA AZÓTA VETT MÉG 3AT. KOMBÁJNJA VAN 17DB LEXION NEM JD. EZ CSAK JELENT VALAMIT.
Mindeggy hogy honnan veszi de még is jó mert van minőségi követelmény mért kinába is gyártat alkatrészt a jd és mégis jó!!! Fendt mért nem tudja ezt megbizhatoságban erre válaszoljál!!!!
MAJD HA ELMÉSZ VALAMI GÉPBEMUTATÓRA, VAGY MÁS HELYRE HOL LESSZ TÖBB MÁRKA NEM CSAK JOHN DEERE, NÉZD MEG JÓL MIBŐL RAKJÁK ÖSSZE ŐKET. ELSŐHID, VÁLTÓ VÉGLEHAJTÁS HIDRAULIKA, ELEKTROMOS ALKATRÉSZEK, STB NEM SOROLOM,A LEGTÖBB RÉSZEGYSÉGET MÁSTÓL VESZI,ZF TŐL-VÁLTÓ-HIDAK,MINT TÖBBI MÁRKA, MINDEGY HOGY MI A NEVE.
De most lessz uj gépem tavasszal jd 8530 vagy ha megjönne adigra az uj 8R-es akorr egy 8345 R lenne meg egy 9 fejes Lemken eke hidrolikus nyiro biztositással!
5 fejes rabaverk gondort! 30 cm mélyen 10-11-ben!
Válasz #107. hozzászólásra
Te milyen ekét húzol vele?
Válasz #107. hozzászólásra
ha menne nem lennék itt
esett 15 mm eső ezért ki se mentem vele szántani, mert nem akartam összesározni
van még 1 kis szántani való (kb 80 heki) nincs minek siessek vele,mert 6-7 nap a latt megcsinálom vele
K.PISTA megy 8110-es???
Válasz #100. hozzászólásra
voltam én is egy MF véder bemutatón, és nem estem hasra tőle ,
*de lehet hogy a pilóta volt a hibás ?????
*(bocsi MFP. de ezt nem hagyhattam ki )
TŰkrŐZI hogy milyen jd az eladásaibol!!! Nem is kell erről tőbbet mondani!! vegyél egyett és megtudod mért is jobb akár melyiknél!!! ezt csak az tudja aki dolgozik vele! Tők mindeggy milyen alkatrészt épitt bele nekem 8110-esbe 2002-es 9123 űóra van nincs rajta egy olaj folyás se nem lett megbontva még se váltó se mótor se őninditó se generátor csak egy szimering lett cserélve az első hidba mert be tekerte a bálamadzagot és könnyedzett!! ezt a fendt ről meg egyikről se lehet elmondani!!!!!
344 -űóra és 1345ha van a vederstad monitorban ha akarod le is fotozom!!! És tavasszal lett véve Rexius Carrier meg RAPID és csak az ősszel kezdtűnk el vetni vele!!
TE TUDOD HOGY JOHN DEERE MIJEN ALKATRÉSZEKET ÉPIT A GÉPEIBE?
KÉRDEZD meg a John Deere-os topicba a KORZO-t ő is tudja biztos ő a kiténél dolgozik!!!!!
AZT IROD HOGY 1435 HEKTÁR, NEM SOK EGY KICSIT? MEDDIG VETTETED EZT A MENYISÉGET EL?500TRAKTOR ÉS 100KOMBÁJN IS EGY KICSIT SOK NEM? HOL VAN AKKOR A TÖBBI KERESKEDŐ.
Haggyuk az MF nagy traktort volt MF Vederstad bemutató ott volt a nagy MF félórát demoztak vele már nem emelte ki a munkagépet meg ilyenek! Ezek mind csak traktorocskák!!! Akinek még nem volt JD-je nem tudja miaz hogy jó traktor!!! Nézz meg kite oldalát tőmérdek FENDT-det beszámoltak! Mért nincs FENDT-be 15000űzemorás? Mért van teli az axiál is 4000-5000 ezer űórás gépekkel ha annyira jó a FENDT???????????
Őszvér szedett vedett szarbol őssze koperált fos!!!
Oránként 3-4 hektár ez földöl fűggött tárcsázásban jobban huzta ott 13-dikba 17-18 km órával akkor oránként megment majdnek 5 hektár, szántott elmunkált földben ugye ott jobban bele süppedt a főldbe ott 12-dikben 12-13 km orával!
12-órás müszakban 45-50ha közt ment meg!
Válasz #95. hozzászólásra
A JD nem nagyon költ arra hogy ilyen év traktora címet vegyen, azt az örömöt meghaggya a kissebb márkáknak.
Tavaly pl. az MF új nagytraktora lett az év traktora és láss csodát amilyen jól néz ki olyan szarul teljesít a földeken.
AZT IRTAD HOGY ÖSZVÉR MARAD EZ MIT JELENT FELÉTEK?
Szerintem Jd lessz a 2010-es év traktorja vagy már az is! Jd-ből az idén magyarországon 500db traktort adtak el meg 100 kombájnt beszéltem eggyik terűleti vezetővel!!! Hol van ehez a FEND vagy bármelyik haggyad már vicc az egész szerintem magyarországon öszes márkábol ősszesen nem adtak el annyit mint JOHN DEERE-ből!!!
Válasz #93. hozzászólásra
Az szép terület , milyen sebességgel húztad ?
Hány heki ment /műszak?
Elvetettem a z új 4 méteres RAPID-dal az idén 1435 ha hibátlan cucc!
Válasz #90. hozzászólásra
Igen , a 8R széria most a traktorgyártás csúcsa, a többieknek lessz mit koppintani
Válasz #89. hozzászólásra
Ja igen Te húzod a Carriert ezerrel emlékszek
Az újabb 8000-es Jd- be már alap a rugózott első hid és a rugózott fülke
Meg jött az uj széria láttad John Deere 8000-es 8R-a neve már kiirják a számába hány loerős!
Hali K.PISTI nekem van 8110-esem beszéltűnk már! annyival kényelmesebb hogy rugos a fend fűlkéje a jd meg nem! ez kár!
Válasz #87. hozzászólásra
Miért lenne kényelmesebb a Fendt?
Azért nem mindegy hogy a Jd saját fejlesztésü Active Seatjében ülsz , vagy csak egy Grammerbe (most a (8000-es JD és a 900as Fendt szériárol beszélek)
Tők mindegy hogy DEUTZ vagy nem akkor is szar mert őssze nem folyhat se az olaj se a viz ha 10000évig lessz FENDT akkor se éri utol a JOHN DEERE-t megbizhatóságban!!!!!! Igaz a FENDT kényelmesebb mint a JOHN DEERE de Minőségre megbizhatóságra sehol sincs a
JOHN DEERE-hez képest meg nem is lessz mindig is őszvér marad!!!!!
Válasz #85. hozzászólásra
Rosszul tudjátok! A Fendtben DIESEL motor van, ide a rozsdás bökőt.
SZIA ZOLIKA NÉZD MEG AMIT KÜLDÖK NEKED, OLVASD EL MAGYARUL VAN,ODA VAN IRVA HOGY MILYEN TIPUSU MOTOROKAT SZERELNEK A FENDT TRAKTOROKBA, HA EZUTÁN IS BAROMSÁGOKAT IRSZ AZ A TE BAJOD. http://www.axial.hu/downloads/gepek/fendt_900vario_cs3.pdf
Válasz #83. hozzászólásra
Szép az a C matrica is
Válasz #82. hozzászólásra
Jó dolog ez a cummins motor, az ih-ban is szépen ketyeg. Holnap ragasztok rá egy CAT matricát is
Válasz #81. hozzászólásra
pl:
http://international.cummins.com/attachments/public/english/News/Powerlines%20-%20International/2004/PL44.pdf
Válasz #77. hozzászólásra
Moci az van, legalábbis a CAT honlapján saját név alatt, aztán hogy hol csinálják??
Válasz #79. hozzászólásra
Pedig állítólag,maga a járószerkezet Claas fejlesztés.
Válasz #76. hozzászólásra
A Claas úgy vonult ki, hogy eladta a CAT az mg üzletágat, az AGCO meg nem akarta hevederessel kiszolgálni, mert saját néven futtatja.
Válasz #77. hozzászólásra
Viszont a hevederes ch-kban is ki fogják váltani a motorokat lassacskán,az új 7 hengeres sisuval.
A sima-n már a célgépekben süsü motor volt.
Meg lassacskán minden Agco termékben az lesz.
Válasz #76. hozzászólásra
Én is így tudom.
Viszont caterpillar motor se van.
Cummins,meg Perkins van CAT tulajdonban.
Válasz #71. hozzászólásra
Hát annyi köze azért van , hogy azt a Caterpillar találta fel és fejlesztette tovább generációkon keresztül... Tudomásom szerint miután a Claas kivonult a fejlesztésből-bizniszből mellőle , akkor vette meg az AGCO -tervekkel együtt... Persze lehet nem pont így volt...
Válasz #74. hozzászólásra
Én is így tudom,de ezt már meg sem mertem említeni!
Válasz #72. hozzászólásra
Ez a Zolika tényleg hülyeségeket ír, de legalább határozottan! Először még el is hittem!
"kamionok ezzel a sisu motoral", tudomásom szerint a kamionokba nem teljesen ezek a motorok vannak.
Válasz #55. hozzászólásra
Teljesen igazad van .Van az axialnal egy szervizes ismerősöm aki szerint egy nagy szar az egész nem győzik javitani minden féle probléma elő jön hadne soroljam.PEDIG EDDIG NEKEM IS EZ VOLT AZ ÁLMOM DE MOST MÁR MARAD A JONNI de meddig, most mtzm van
Válasz #55. hozzászólásra
Te Zolika nagy egy segg vagy. Méghogy a 900-as Fendt szériába megomlott a SISU. Azokban soha nem volt SISU motor.
Válasz #62. hozzászólásra
Az a "CATER" amire Te gondolsz az egészen pontosan Agco Challenger néven fut, és semmi köze a Caterpillar-hoz, csak annyi hogy olyan motor van benne :-) Nem a motor SÜSÜ hanem Te!
Válasz #62. hozzászólásra
Mielőtt mást lehülyézel nem árt utána nézni a dolgoknak, tudom ajánlani pl a fendt.com-ot, ahhoz nem kell nagy angol tudás, hogy a katalógusból a "Deutz-engine" kifejezést ki tudja olvasni az ember!
Nos a legjobb tudomásom szerint jelenleg a legtöbb Fendt-ben Deutz motor van. Az uj 200-as szériában már belebujt a SÜSÜ. De ez nem lessz mindig igy. Nagyon valószinű, hogz pár éven belül már több modellben is SISU motor lessz.
Válasz #67. hozzászólásra
Az az 1ik kombájnom.
Válasz #66. hozzászólásra
süsü
Válasz #64. hozzászólásra
tuti sisu!