Hirdetés
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Adagoló új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- Poénok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló

Milliószámra pusztították a kártevő rágcsálókat ezek a madarak
Természetes kártevőirtóként ingyen dolgoznak a mezőgazdaságnak!
Hirdetés

1434 hozzászólás
Válasz #83. hozzászólásra

Szép az a C matrica is
Válasz #82. hozzászólásra

Jó dolog ez a cummins motor, az ih-ban is szépen ketyeg. Holnap ragasztok rá egy CAT matricát is
Válasz #81. hozzászólásra
pl:
http://international.cummins.com/attachments/public/english/News/Powerlines%20-%20International/2004/PL44.pdf
Válasz #77. hozzászólásra
Moci az van, legalábbis a CAT honlapján saját név alatt, aztán hogy hol csinálják??
Válasz #79. hozzászólásra
Pedig állítólag,maga a járószerkezet Claas fejlesztés.
Válasz #76. hozzászólásra
A Claas úgy vonult ki, hogy eladta a CAT az mg üzletágat, az AGCO meg nem akarta hevederessel kiszolgálni, mert saját néven futtatja.
Válasz #77. hozzászólásra
Viszont a hevederes ch-kban is ki fogják váltani a motorokat lassacskán,az új 7 hengeres sisuval.
A sima-n már a célgépekben süsü motor volt.
Meg lassacskán minden Agco termékben az lesz.
Válasz #76. hozzászólásra
Én is így tudom.
Viszont caterpillar motor se van.
Cummins,meg Perkins van CAT tulajdonban.
Válasz #71. hozzászólásra
Hát annyi köze azért van , hogy azt a Caterpillar találta fel és fejlesztette tovább generációkon keresztül... Tudomásom szerint miután a Claas kivonult a fejlesztésből-bizniszből mellőle , akkor vette meg az AGCO -tervekkel együtt... Persze lehet nem pont így volt...
Válasz #74. hozzászólásra
Én is így tudom,de ezt már meg sem mertem említeni!
Válasz #72. hozzászólásra

Először még el is hittem!
Ez a Zolika tényleg hülyeségeket ír, de legalább határozottan!
"kamionok ezzel a sisu motoral", tudomásom szerint a kamionokba nem teljesen ezek a motorok vannak.
Válasz #55. hozzászólásra

Teljesen igazad van .Van az axialnal egy szervizes ismerősöm aki szerint egy nagy szar az egész nem győzik javitani minden féle probléma elő jön hadne soroljam.PEDIG EDDIG NEKEM IS EZ VOLT AZ ÁLMOM DE MOST MÁR MARAD A JONNI de meddig, most mtzm van
Te Zolika nagy egy segg vagy. Méghogy a 900-as Fendt szériába megomlott a SISU. Azokban soha nem volt SISU motor.
Válasz #62. hozzászólásra
Az a "CATER" amire Te gondolsz az egészen pontosan Agco Challenger néven fut, és semmi köze a Caterpillar-hoz, csak annyi hogy olyan motor van benne :-) Nem a motor SÜSÜ hanem Te!
Mielőtt mást lehülyézel nem árt utána nézni a dolgoknak, tudom ajánlani pl a fendt.com-ot, ahhoz nem kell nagy angol tudás, hogy a katalógusból a "Deutz-engine" kifejezést ki tudja olvasni az ember!
Nos a legjobb tudomásom szerint jelenleg a legtöbb Fendt-ben Deutz motor van. Az uj 200-as szériában már belebujt a SÜSÜ. De ez nem lessz mindig igy. Nagyon valószinű, hogz pár éven belül már több modellben is SISU motor lessz.
Válasz #67. hozzászólásra

Az az 1ik kombájnom.
Válasz #66. hozzászólásra
süsü
Válasz #64. hozzászólásra

tuti sisu!
SZIA, ZOLIKA. HA NEM HISZED EL NEKEM HOGY A FENDT TRAKTOROKBA DEUTZ MOTOR VAN. AKKOR KÉRDEZD MEN A FORGALMAZÓKAT VAGY NÉZD MEG MI VAN A MOTORHÁZ ALATT. ADDIG NE MONDJÁL VÉLEMÉNYT SEMMIRŐL MIG NEMVAGY BIZTOS A DOLGODBAN. NÉZ MÁSOK ISMERIK A GÉPET NEM HISZNEK NEKED.
Válasz #63. hozzászólásra
zolika a 716os varioba milyen motor van?
Ezt honnan veszed?
Ezt most mindenféle rosszindulatés egyéb nélkül kérdezem....csak kiváncsiságból!
Te fonok uj nagy FENDEKBE SISU motor van azért mert tudatlan vagy ne szold le a másikat AGCO gyártja a FERGUSONT A FENDET CATERT MINDBE SISUT raknak te kérdezzél ha nem tudsz valmit haver!!!!!!!
Válasz #60. hozzászólásra
Majd nyilatkozunk a 24Sről. heheheheehehehheeeee
Válasz #58. hozzászólásra
Nem a nagyobbakkal, hanem az erősebbekkel. Tuti, hogy a 920-as, 922-es nem romlik el sem motorikusan, sem hajtásilag.
Valaki mondta itt, hogy látott már ilyet kaszával is. A Claas disco 8500-as 9 méteréhez passzol ez a nagy gép, vagy vetéshez, vagy kevesebb ekefejhez nagyobb sebességgel.
Ott van a kutya elesve, hogy nagy fordulaton kínozzák. Kb mintha a tgk. -3 fokozatal menne nyolcvannal. akor az is behányna rövid úton 2100-as fordulaton.
Válasz #57. hozzászólásra
Szerintem a nagyobbakal lehet enyi baj???!! A környékben a 412 az jól bevált!!! A Másik az hogy a 9 fejes eke az mindent meg esz!!

hu haver te aztán rendesen berágtál
Na de légy nyugott én egy japán márka szervízben dolgozom (nem a legalja) nálunk is van blokk csere 15 000km nél meg válto nagy javítás 1890! nél. Szoval a mai világ ezt hozza... De ettöl még nem trágya a gép csak nem sikeredett nekik elsöre
kedves zolika. a fendt traktorokba deutz motorokat szerelnek, nem sisut. a másik az mtz traktorokba nem mtz motor van hanem MMZ amugy az is minszk be készül. még a john deere váltójáról is valamit azokat nagyobb részben a zf gyártja nem a john deere. ha valamit nem tudsz inkább kérdezd meg nem szégyen.
Fend traktor a király legdrágább szemét tudok két új 936-osrol az egyikbe 560űó van motorcserés bele folyt a gázolaj a motorolajba mert valami magasnyomású gázolajszivattyú ősszetőrt motor csere (SISU)volt benne! a másikon szintén 936 ez másik gazdáé össze fojt az olaj meg a hűtőfolyadék nem birta a 9-fejes ekét ez is (sisu) hiába ez nem traktorba való motor (KB ez a fendnek az 5-dik motra és mind szar volt eddig) nem birják az egész napos nagy fordulat számot meg az erős igénybevételt a kamionok ezzel a sisu motoral 1400-as fordulaton bejárják a világot persze ki bir 1-2 millió kilométert nem rázkodik nem szivja port egésznap! Meg halottam még fendröl ismeröstől hogy évente le az öniditó megeszi a por csapágyakat! És mégis legdrágább traktor! Fendet látok köpök eggyet! SZOVAL AMELYIK TRAKTORNAK NINCS SAJÁT MOTRA AZ CSAK TRAKTOROCSKA AZ SOSE LESSZ TÖKÉLETES AZ MINDIG IS ÖSSZVÉR MARAD! KÉT TRAKTOR LÉTEZIK: JOHN DEERE MTZ EZEKNEK VAN SAJÁT MOTRUK VÁLTOJUK!!!!!!!
Fendt 936 6500 ft. Frontrakodóval 7900 ft.
www.brudertoys.hu
Válasz #51. hozzászólásra
Azannyaistenit!
Majd figyeld le mit hogyan csinál oszt számolj be nekem ....
Válasz #50. hozzászólásra
vagy csak nem birja fizetni a törlesztö részletet
Válasz #50. hozzászólásra
Mindent elad.
Minden helyet új jön.
Ott begyütt az élet.
ilyet is elad vlk.?
ilyet mér ad el vlk. ?
Válasz #48. hozzászólásra
:DD
a nagy hülye :DDD
Válasz #46. hozzászólásra
Jött ma szembe velem egy 936-os , kombájnból nagyon kicsinek tünt:-))))
IHIHIHIHIHIHIHIH !!!!:):):)
szerintem sok jd s jött a fendtes topicba :) velem is többen vagyunk..
Válasz #43. hozzászólásra
jó hogy JD !!!!!:))))
Válasz #27. hozzászólásra
Arra nekem is. És akkor a 20ft-os búza is tuti hogy nyereséges lenne!!!!!
jdjdjdjd
FOREVER KIROVETZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #29. hozzászólásra
A fennd 1 VESSZÉLYES IPARI HULADÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott voltam H-Böszörménybe A jd széttépte a kocsit amit elöte a fend erőmegfeszitve huzot!!!!!
Válasz #35. hozzászólásra
Ha ezt elhiszed, akkor meg érdemled! :))
érdekes mérlegelés lehetett. én is ott voltam, minket nem mérlegeltek. Az viszont biztos, hogy a Fendt tengelysúlyos is volt, még hencegtek is vele később...
Válasz #36. hozzászólásra
én elhiszem, ha te mondod, aki ott volt, az tudja
Ott voltam.
Elotte mérlegelték és azonos volt. A FENDT- re azért raktak előre és hátra is sújt.