Hirdetés
Fórum
- Kardántengelyek új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Poénok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Milyen a jó kombinátor? új
- Epertermelés új
- Kukorica és napraforgó vetése új
Cikkajánló

Újra jöhet az ukrán gabona Európába?
Módosíthatják az EU és Ukrajna közötti szabadkereskedelmi egyezményt.
450 hozzászólás
Jó estét kollégák. Talán valaki elad egy dobozt 540-750-1000 ford./perc TLT-vel Feng Shui 184-en
Válasz hegedus.zoltanka #448. hozzászólásáraEgy próbát megér!!!
Válasz Ohaza63 #447. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz hegedus.zoltanka #446. hozzászólásáraÜdv!
Csak egy tipp.
Ha kínai, vagy ázsiai a traktor és esetleg van hozzá valamilyen szervizkönyved, vagy a neten lévő robbantott ábrád, rendelési számokkal, akkor az Alibabán, vagy a Banggoodon megtalálod és rendelhetsz hozzá bármit.
Igaz nem gyors a kiszállítás, de negyed és féláron van minden az európai árakhoz képest és van mindig, minden készleten.
Ha szerencséd van és nem nehéz, akkor talán légi szállítással is kérheted, de az azért megdobja az árat.
Keress rá, ha más nem, fénykép alapján is működik, de úgy azért lutri a rendelés.
Sziasztok! Feng-Shou 254 három hengeres 4x4 trakim van 2 db,sajnos csepeg a gázolaj a porlasztócsúcsnál. Már szétszedtük alátétet is cseréltünk,de jobb nem lett. Valaki tudna tanácsot adni,honnan szerezek hozzá alkatrészt.? Hatvan Orakel KFT náluk nincsen sajna. Esetleg rs 09 trakinak a porlasztócsúcsa jó lenne rá? Egy tipp csak. Köszönöm előre is a segítséget.
sziasztok kollégák. Valaki árul Feng Shui 184-es mini traktort?
Sziasztok,
egy 254-en egy olyan problémám lenne, hogy menet közben többször kidobja az országúti sebesség kapcsolót. Lassú állásban nem vettem észre, de hosszabb távon menve vele országúton többször előfordult hogy kidobta, és vissza kellett húznom bele. Merre keressem a problémát? Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm!!
sziasztok elado traktort keresek öszkerekest lehet felszereléssel is köszönöm
Sziasztok.feng shou 180 kinai kinyomó csapágyát.lehetsègese kiváltani japán vagy valami márkásabb.csapágyra kiváltani.
Meg tudnád mutatni a főtengely meghajtás működését, szeretnék egyet beszerelni magamnak.
Válasz dstarovojt660 #438. hozzászólásáraTudok segíteni nekem volt építve ns szivattyú
Sziasztok. Mondja meg, ki telepítette az NSh 10 fogaskerék-szivattyút a Feng Shui 184 traktorra?
Sziasztok, tudok segíteni a 184-es traktorra vonatkozó utasításokkal
Jó napot. Eladta már a traktorját?
Jó estét!
Van egy FS 254/2 traktorunk. Sajnos hengerfejes lett. Azt szeretném kérdezni mekkora nyomatékkal kell meghúzni a csavarokat a hengerfejnél. A segítséget nagyon szépen köszönöm előre is!
Válasz 1kissmiklos #431. hozzászólásáraSzia, írtam messengeren privát üzenetben. Olvasd el kérlek.
Válasz Sinka424 #432. hozzászólásáraHa indítózáskor fehéren füstöl akkor valószínűleg izzítógyertya hiba lesz. Ritkán szokott adagoló probléma lenni. De viszont ha kevés az adagolóba az olaj előfordulhat hogy nem teszi oda az indító töltetet.
Jó napot olyan hiba jelenség jött elő a feng shou 184-4 es traktoron hogy nehezen indul sokat kell indítani tekertetni mint ha nem kapna rögtön üzemanyagot . Az lehetséges hogy az adagoló elengedi az üzemanyagot vagy az izzító gyertya lenne a másik ok ?
Sziasztok! Örökségből hozzám került egy feng shou 184-4 kistraki. 10 éve áll egy helyben. A hűtővíz szivattyúja eresztett, az utántöltések miatt felhígult a fagyálló, ezért ősszel le lett engedve belőle a hűtővíz, de mégis szétfagyott. Azóta áll egy helyben. Mit tudnék vele kezdeni? Eladható ebben az állapotban? Kb. mennyiért? Ha nem ebben az állapotban adom el, akkor hogyan? Megtartani nem szeretném. Köszönöm.
Válasz lupijani84 #429. hozzászólásáraKérhetek egy e-mail címet?
Válasz balazs19993 #428. hozzászólásáraÉrtem ez esetben ha emlékeim nem csalnak nekem meg van a régi szívesen át adom. Nem tudom mijen állapotban van nekem nem kell de hátha tudol vél valamit kezdeni, valamelyest működött az biztos. Ha érdekel keres imail len.
Válasz lupijani84 #427. hozzászólásáraÉn is jobban szeretném azt a megoldást de anyagilag elég rosszkor jött a dolog igy egyenlőre szeretném minnél olcsobban megúszni.
De egyszer jó lenne átalakítani.
Válasz balazs19993 #426. hozzászólásáraSzia a mienk is így járt végül át lett alakítva fogaskerék szivattyúra amit a hűtő alá építettünk be és a főtengelyröl kapja a hajtást. Jobb is lett mert pedál benyomásra nem áll meg a hidraulika. Nézd vissza a hozzászólásaimat ott van fent kép róla.
Válasz lupijani84 #425. hozzászólásáraSzia köszönöm a választ.
Tegnap rá is jöttünk a hibára az egyik rugó el volt törve.
De sajnos a ház is eléggé el van kopva és a rugó vége képes becsuszni a furatba.
Tettünk bele alátetet de igy viszont nagyon magas a nyomás sajnos szügség lesz egy új szivatyúra.
Ugyan itt keresek bontott jó állapotú működő szivatyút.
Válasz balazs19993 #424. hozzászólásáraSzia két dugattyús szivattyúja van és ha valamelyik nem szállít akkor rángat nagyon. Pedál benyomásra azért áll meg mert tlt meghajtó tengelye működteti és azt is oldja a tengelykapcsoló.
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 180-3 traktorom, a gondom annyi vele, hogy nagyon szaggatva rángatva emel a hidraulika.
Illetve kinyomott kuplungal nem emel.
Valakinek van valami tippe mit lehet kezdeni ezzel a jelenségel?
Sziasztok
Van egy feng-shou 254 trakim és az olaj nyomás ingadozik. Ha oda taposok neki megugrik de alapján 1.1.5 szokott lenni de ami zavaró hogy emelkedőn felfele lemegy a mutató 0 ra .
Szét volt szedve a motor jó főtengely dugatyuk stb.
Mi lehet a gond szerintetek? Segítséget előre is köszönöm
Válasz balazs.horvath1223 #421. hozzászólásáraNekem 80w90 van benne.20 liter kell bele.Minusz fokokban első 1-2 emelésnél darabos egy kicsit,de utána kisimul,és jó.
Halihó
254/2 -es gépem van.Érdekekelne hogy milyen olajat használtok a sebességváltóba?
-Az agrobix-os könyv hykomol 80w90-et ír (ez api gl-5 viszont nem utto) nem tudom,hogy a hidraulikához jó e? hiszen egy tartályból dolgozik.
-Az angol nyelvű mahindrás könyve Mobilfluid 424 -et ír (ez api gl-4 de utto is ami jó a hidraulikához is
Válasz hunteer2 #419. hozzászólásárafüggesztő emelőkarja ha beragad emelésbe szokott a szelep visítani indításkor vagy menet közben is döcögős úton. ha üresbe rakom elhalgat.
Sziasztok, Feng shou 184-esemből fura visító hangot hallok, és nem tudom behatárolni hogy melyik részről és hogy mi lehet az, álló helyzetben nem csinálja csak terhelés közben, olaj mennyiség rendben van.
Válasz Sinka424 #409. hozzászólásáraEbben van robbantott ábra, mondjuk orosz, de ingyen. Részletes magyar nyelvű leírás nyomatékokkal csak papír alapú van kettő, meg angol katalógus, és amíg miénk a gép nem is lesznek eladók, annyi oldal hogy nem állok neki beszkennelni hobbiból.
HTTPS://psv4.userapi.com/c240331/u27221183/docs/d9/99618fafcb3b/FENG_SHOU_180-3_Rukovodstvo_po_expluatatsii.pdf
https://psv4.userapi.com/c240331/u27221183/docs/d9/99618fafcb3b/FENG_SHOU_180-3_Rukovodstvo_po_expluatatsii.pdf
Válasz gosztro #416. hozzászólásáraTehát még nem a 254-II hanem a sima 254? Weld-tech (Naszály) megkérdezve hegesztésről?
Régi alapján valószínű megéri csinálni is másikat egyedileg, ha nincs jobb opció, vagy hegesztés (csak hogy ne eresszen) mellett megerősítéseket feltenni.
Sziasztok!
Feng-Shou 3 hengeres, 254-es, 2012-ig gyartott regi, meghibasodott, porlepte gep erdekel.
A mienknek a valtohaza kettetort, es javithatatlan.
Heggeszteni sehol nem tudjak. Kb 12 honapja igergenek alkatreszt, de sehol semmi.
A traktor egy uj valtohazzal ujra jo allapotba hozhato.
Tudtok-e segiteni?
Válasz matyas1957 #408. hozzászólásáraelvileg kisdutra felni jó hozzá. én valami nyugati parcellakombájnét raktam rá. a csillaghoz át kellett fúrni a felnikarikát, de sokkal jobb anyag! örökélet+! méhtelepen kellene körülnézni!
Válasz lupijani84 #413. hozzászólásáraSzia egy elérhetőséget tudsz küldeni sinka424@freemail.hu-ra
Válasz Sinka424 #412. hozzászólásáraNyilván sok a kartergáz. Ha gyűrűzni vagy henger perselyt is cserélni akarsz akkor hengerfej le olajteknő le feloldod a hjtókarokat és kihúzgálod a dugattyúkat. Az olajteknő bontásnál a két alsó kuplung harang tőcsavart ki kell venni mert nem jön le tölle. A hengerpersely-hez kihúzót kell gyártani. A főtengely egy másik téma. Ha valami érdekel még akkor írjál.
Válasz lupijani84 #411 hozzász
Motort akarom szétszedni mert veri kifele az olajat a kartergáz csővőn és pontos szétszedési rajz kéne .
Válasz Sinka424 #410. hozzászólásáraSzabad érdeklődni mire vagy kíváncsi? Nincs robbantott rajzom de nincs egy alkatrésze se amit ne láttam volna. Lehet tudok segíteni.
Válasz Sinka424 #409. hozzászólásáraNem gépkönyv hanem robbantott rajzra lenne szükségem .
Sziasztok véletlen valakinek nincs Feng shou 184-4 gépkönyve ?
ÜDV! Valakinek volna e Feng Shou 184 traktor hátsó kerék felni eladó ami jó állapotú nem üt! Köszönöm!
mármint hogy nekem volna eladó használt önindító 184- hez és vízszivattyú 254- hez és vízhűtő! ha valakit érdekel!
Válasz Szultan76 #404. hozzászólásáraAgrobix,Veszprém esetleg.
Válasz Horváth Róbert_55088 #400. hozzászólásáraOraker kft Hatvan
Sziasztok! Gondom van ,feng-shou 254 3 hengeres traktorom van . Az a gondom az üzemanyag nagynyomású csövem ereszt,volt már forrasztva de csak enged. Valaki tudna segíteni honnan lehetne szetezni hozzávaló csövet,vagy ki hogy oldotta meg? Köszönöm a válaszokat előre is.
Válasz Sinka424 #402. hozzászólásáraNekem 254-es van.Azt belűről fogja 3 csavar.Valószínűleg a tiédet is.
Jó napot érdeklődnék hogy valaki csinált már hátsó kerék csapágy cserét Feng-shou 184-4-esen teljesen szét kell szedni mert nem sikerült széthúzni csak pár centire .
Van valami ami belül fogja ?
Valakinek van gépkönyve,kezelési utasitása feng shou 184-4 kistrakihoz?