Hirdetés
Fórum
- New Holland traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- MTZ traktor átlagfogyasztás új
- Kukorica terményárak új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
444 hozzászólás
Válasz kovacsnezsuzsa41 #193. hozzászólásáraSzia. Ha dugattyús szivattyú akkor így emel. A valtokarnal véd le a fedelet, belelatsz a törzs e. Ott a szivattyú.
sziasztok laci vagyok.van egy feng shou 180 as traktorom.szaggatottan emel a hidraulikája pedig meg lett karmantyúzva amunka henger.és hogy van e benne hidraulika szűrő.előre is köszönöm.
Üdvözlök mindenkit !
A Fórum oldalon láttam FS 254- gépkönyvet,szeretnélek megkérni küldjetek az e-mail címemre. jocika1958@gmail.com
Nagyon nagy segítség lenne,mert ezzel a géppel dolgoznék és nincs hozzá gépkönyv :(((
Köszönettel József Veszprém
Válasz Plútó #190. hozzászólásáraNagyon köszönöm.
Válasz kapossyjanos4 #189. hozzászólásáraA nyüszítés a nyomásszabályzó szelep hangja.Amikor csak kicsit mozdítod a vezérlőt,a nyomást már ráengedi munkahengerre,de még nem nyitja az oda vezető utat.Ezért a nyomásszabályzón keresztül megy vissza a tartályba.Jelen esetben a váltóba.Ezért van a nyüszítés.Olyan mint amikor a munkahenger végállásba ér,akkor is nyüszít.Ha nagyobbat mozdítol a karon,akkor nyitja az utat és emel.Ne törődj vele,ez ilyen.A kínai mérnökök nem voltak elég alaposak amikor tervezték.
Üdvözlet mindenkinek! Vásároltam 184-4-est, Olyan gondom lenne ha csak finoman szeretnék emeltetni marozáskor a hidralika nyüszít. Ha jobban ráhúzom elhalgat. Ez mért van?
Üdvözlet mindenkinek! Vásároltam 184-4-est, Olyan gondom lenne ha csak finoman szeretnék emeltetni marozáskor a hidralika nyüszít. Ha jobban ráhúzom elhalhat. Ez mért van?
Üdv. Volna egy 180 centis alternáló fűkaszám,bontatlan gyári új állapotú. Felfogató csap vastagsága 22mm,kis traktor méretű. Meg van hozzá az eredeti gardán tengely is. Ár 175 000 ft egyben.
Válasz kuruczcs #185. hozzászólásáraHa nem okádja a kormot,meg a kartergázt,mindene rendeltetésszerűen működik akkor nyugodtan meg lehet venni.Típus hiba nem igen van.Motor és kopóalkatrészeket lehet kapni,ha majd kelleni fog.A váltó és a lehajtások ugyan az mint az erősebb motorral szereltekben.Úgyhogy a 18 lóerővel nem igen lehet megszakítani.Nekem 25 lóerős van,elégedett vagyok vele,teszi a dolgát.
Tisztelt urak! A napokban készülök megnézni egy feng shou 184-4 traktort vásárlás céljából.Mire érdemes fokozottan figyelni esetleg típushibák?Alkatrészek beszerzése mennyire gáz?Válaszokat előre is köszönöm.További szép napot.
Válasz kovacsnezsuzsa41 #182. hozzászólásáraEgyébként ha még is ki kell venni a munkahenger hüvelyt,az is ott jön ki. A fedél mögött van egy perem,az a hüvely pereme.A motor irányába ki lehet húzni.
Válasz kovacsnezsuzsa41 #182. hozzászólására Lentebb a 177-es hozzászólásban van egy kép.Azon pont a munkahenger látszik.A kollégának a munkahenger fedele tört el,amit le kell venni ahhoz,hogy ki lehessen venni a munkahengerből a dugattyút.A négy csavart kell kivenni,a csövet lekötni és már le is jön.Feltételezem,hogy karmantyúzni akarjátok,ahhoz elég ennyi bontás.
Sziasztok!
Érdekelődni szeretnék,hogy a Fengshou 180-ból hogyan lehet kiszedni a hidraulika munkahengert??előre is köszi.!!!
Válasz papp.janos67 #180. hozzászólásáraSzerintem hengerfej tömítésnél kifúj...meg a vízbe is...
Sziasztok! Érdeklödnék hogy az mitöl lehet hogy egyszercsak nagy hangja let ilyen csttogo a levegö szürönél, és forralja nagyon a vizet. Feng shou 180.
Válasz kovacsnezsuzsa41 #152. hozzászólásáraSzelephézag érték a 180 és 184-4 re vonatkozik...
Válasz kovacsnezsuzsa41 #152. hozzászólásáraGépkönyv szerint minden szelephézag 0,3 és 0,355 közt kell legyen!
Szerbusztok.Gondoltam megosztom veletek egy kellemetlen élményemet.Egy sietős nap reggelén feltettem szárzúzómat,szépen elvégeztem 2-óra alatt a munkát,majd indultam haza,viszont nem zártam el a hidraulikát az ülés alatt.Hazafelé kisebb nagyobb huppanó,majd egyszercsak leesett a szárzúzó,és ömlött az olaj.Szerintetek tudok szerezni alkatrészt,vagy esetleg sérülhetett más is.
Válasz Plútó #173. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm beállítottam már igy jobb lett ! hát 2000ft az sok érte szerintem :D
Válasz imre.szalay #174. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm ! :)
Válasz juhasz #172. hozzászólásáraKüldtem a könyvet emailben de az a sima 254-é neked nem a 254 új van?
Válasz juhasz #172. hozzászólásáraGépkönyvet az Agrobix-től tudsz rendelni(2000ft.)De ha eljössz Nemesbikkre érte,én kölcsönadom amíg lemásolod.A kuplungal meg azt tudod csinálni,hogy alátérdelsz és állítol rajta.2 14-es kulcs kell,és kifelé kell tekerni az anyákat a pálca végén.Addig tekerd amíg egy kis holtjátékot nem érzel a pedálon.
Szép napot.
A tegnapi nap folyamán vettem egy 1998 as Feng-shou 254 4wd traktort az lenne felétek a kérésem hogy nincs-e gép-kézikönyve esetleg valakinek? vagy termék katalogusa amit pl: a szerelésnél való való rendelésnél megkönnyíteni az email cimem: juhaszgergely0@gmail.com
Illetve az a kérdésem felétek hogy nekem a gépen a kuplung magasan fog mit lehet csinálni ?
A választ és a segítséget előre is köszönöm.
Vennék FS 184-hez első felnit komplett gumival vagy anélkül. Szerelhető, 12 collos, a képek szerint. Szekszárd, 06-70/63 77 328
Válasz davidmuzsai #168. hozzászólásáraElmondanom egyszerűbb.
Válasz pelyheattila1 #165. hozzászólására"kicsit" késve de... ez nem szivattyú hanem tömb hiba. azért nem változott semmi mert nem a szivattyút kell kicserélni, hanem a tömböt.
Válasz Gábor Gábor #167. hozzászólásáraErtem hat most nem megoldhato mert nem vagyok gepkozelbe de ha ugy is akkor adok egy email cimet es van par kepem!ha ugy megoldhato!koszonom.
Email:davidmuzsai@gmail.com
Válasz davidmuzsai #166. hozzászólásáraHa adol számot,holnap délelőtt felhívlak. A traktornál kellene állnod,úgy elmondom nekem hogy van a billentyű.
Válasz Gábor Gábor #103. hozzászólásáraÜdvözletem,olyan kérdésem lenne hogy lehete hidraulikus billenő kocsit megoldani feng shou 184-4es hez,meg markolot előre!milyen szerkenytyű szükséges hozza?és hogy egyátalan lehetséges e!
Válaszát előre is köszönöm!
Válasz csoppika #162. hozzászólásáraSzia,nem akarlak elkeseríteni,de én ugyanilyen problémával küszködök lassan 1 éve és az új szivattyú felszerelésével is fennáll a hiba.Én még az olaj lecserélésével próbálkozom meg de az is 20e.
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy 184-4 kuplungszerkezetnél a 3 db villát hány mm-re kell állítani a tárcsától mérve.Válaszotokat előre is köszönöm.
Válasz csoppika #162. hozzászólásáraÚjjat bele. Oraker kft Hatvan. Harminc pénz bele.
Srácok. Van egy kis gond. 4x4 Fengshou 184 traki. Szaggatottan, lassan emeli a munkagépet. Induláskor jó, de utána hamar xarakszik... Váltónívó max felett picivel... Az oldalán az a 2dugattyús biszbasz(szivattyú) már 1xvolt bactatva, rézalátéttel van megoldva, kissé folyat. A gazdája szerint régebben 1x már volt ilyen problem, akkor állítólag kitakarította a tömböt, jó lett... 5letek?
Válasz karesz53 #160. hozzászólásáraÍgy is van lehetőség,csak egy kicsit macerásabb.Írtam neked privát üzenetet.
Válasz Plútó #159. hozzászólásáraAz a baj,hogy ezen már semmi féle adat tábla nincs akitől vettem azt mondta,hogy ő is így vette és akitől vette az meg már nincs is magyarosságon.Nem tudja az előéletét volt e forgalomba vagy sem.Én egyébként Heves megyében lakom kérdeztem az autó felügyeletet ők az mondták leműszakiztatják,csak az a baj,hogy nem adnak így rá rendszámot.Szerinted van valami lehetőség a leírtak alapján.Köszi a választ.
Válasz karesz53 #156. hozzászólásáraAz előző hozzászólás második része is neked szól csak elfuseráltam.A műszakival kapcsolatban,helyileg hol vagy az országban,milyen évjáratú a gép,volt-e már valaha forgalomba helyezve?
Válasz Gábor Gábor #157. hozzászólásáraNa ihol vagyok mán e.
Válasz Gábor Gábor #157. hozzászólásáraBeütött számot ne keress.Csak alu tábla van.A motorszám a szelepfedél bal elejére van szegecselve,az alvázszám pedig,a műszerfal bal oldali alsó részére.Itt van két kép,nem túl közeli de azért látszik.
Válasz karesz53 #156. hozzászólásáraPlútó jelenésed van!)
Kedves kollégák!Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy tudja e valaki,hogy a Feng Shou 254 en.hol található a motor és alvázszám.Sajnos semmi papírja nincs a trakinak,hogyan lehetne leműszakiztatni,várom az ötleteket.Köszi
Válasz kovacsnezsuzsa41 #152. hozzászólásáraSzia.Nekem 254-es van,azon 0,25mm a szívó és a kipufogó is,hideg motornál.Szerintem az megfelel a 180-nak is.
Válasz kovacsnezsuzsa41 #153. hozzászólására
Válasz kovacsnezsuzsa41 #152. hozzászólására
sziasztok.érdeklődni szeretnék.van egy feng-shou 180.as traktorom.a szelephézagot mennyire kell beállítani.ha valaki tundna segíteni.előre is köszönöm.
Sziasztok!
ismét itt vagyok, 3 hét után kaptam alkatrészt veszprémből!
Összeraktuk a gépet, a hidraulika eztán jön, de ott lenne legalább 1 kérdésem.
A gondom ugyebár az volt vagyis még mindig, hogy fullad a motorha a mahindra 254-esnél a hidrsulikát vagy a kormányt mozdítom, mondtátok,hogy szivattyú csere.
A kérdés az lenne,mért van a leeresztett olajban fémforgács?kisebb nagyobb darabok!
Válasz Gimis81 #149. hozzászólásáraNekünk egyszer melegedett a 254 levett oldalfallal hasonló módon, akkor levettem a hűtőt kimostam. Semmi. Újra le, elvittem hűtőshöz. Megdöbbentő volt hogy még mit szedett ki belőle! Akkor elmondta hogy milyen adalékkal mosassam át a rendszert. És azt is elmondta hogy bizony bizony a hűtőfolyadékból ha olcsót veszek akkor sűrűn cserélgessem, mivel nem lesz megfelelő kenésem. Mindegy utána is melegedet. Lecseréltem a vízpumpát és megszűnt a probléma. Összegezve a jó öreg és koszos hűtőfolyadék szépen megette a szivattyúmat. Pumpált az valamit, de keveset.
Válasz Gábor Gábor #148. hozzászólásáraJa,azzal semmi bajom nincs!a kis taknyos megy, mint állat. Az szerencsére nem melegszik.
Ugyan olyan terhelésnél a 7 lóerővel erősebb mahindra 254-es az melegszik a 18 lovas viszi!
Válasz Gimis81 #147. hozzászólásáraEz még régi,18 ló.))
Válasz Gábor Gábor #146. hozzászólásáraA hűtő szép tiszta és a hengerfej is most lett csinálva, de ugyan az a helyzet így is!
Nálatok megy jól motorháztetővel együtt is?
Az újabb fajta van nektek is,igaz?
Válasz Gimis81 #144. hozzászólásáraHűtőlamellak átmossva slaggal,vomával de óvatosan. Lehet hengerfejes.
Válasz benceors #142. hozzászólásáraKöszi, majd lehet keresünk, ha jön hozzá alkatrész és összetolhatjuk,mert jelenleg két darabban van! :)
kinyomócsapágy miatt, amit küldtek nem volt jó, az új meg még nem ért ide!