Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraSzia! Május 21-én adtam be a kifizetési kérelmemet, kaptam egy gépi választ, hogy beérkezett és azóta semmi. Megkértem egy ismerőst,hogy pillantson már rá és azt mondta, hogy jól látom, még hozzá sem nyúltak. Tehát ennek egy hónapja.. Olvasom itt, hogy hiány pótolni kell, de mit??? Mert a kifizetési kérelemhez nem kért mellékleteket, de ugyan mit is kérne, a pályázati anyagban benne van minden, vagy lehet, hogy rosszul értelmeztem valamit....
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraMond meg neki, ne izguljon. Nyissa ki a száját nyugodtan... Amúgy szervezünk hozzájuk egy családi kirándulást ( ha mèg sem jönne lè), hátha hatásosabb lesz a dolog. Főleg, hogy elèg sokan vagyunk már
Válasz hasutas1 #12492. hozzászólására"...szokásos sablon szöveg..."
És mi van, ha az Alföldi egy csevegő robotot takar????
Arról már nem is beszélve, hogy ezt láthatóan önként nem tervezték közölni velünk..
Válasz Ebcsont #12490. hozzászólásáraDe de ott vannak. Nekem a hèten válaszolt az alföldi...szokásos sablon szöveg... Nem is èrtem ezt a struktúraváltásra való hivatkozást, mert a dátumokkal komoly gondok vannak. Aláírta mindenki május 9.-èn, a kormányhatározat május 22. Volt közte 2 hèt,addig mit csináltak, szotyiztak?
Válasz hasutas1 #12486. hozzászólásáraSzerintem az se biztos, hogy bármelyikük ott van-e még a túl végen. Egyébként zseniális a történet, apró szépséghiba, hogy rajta vagyok a szereplő listán.
Ebből innen csak jól jöhetünk ki. Ezerszer jobb a helyzetünk, mint taavaly ilyenkor volt.
Válasz Ebcsont #12481. hozzászólásáraGondolom arra sem reagálnak . Ezen a hèten vagy százszor hívtuk őket, nem vettèk fel a telefont egyszer sem.
Semmit nem küldenek, se a petneházi, se az alföldi.
Ha a tavaly augusztust ès az idei márciust vesszük alapúl (ennyi idő volt a felülvizsgálat) akkor október körül lesz zsè.....vagy nem.....de az biztos....
Válasz hasutas1 #12480. hozzászólásáraRendben értem, azt hittem ott is fog látszani a kifizetés. De a lényeg hogy megkapjuk így 3 év után, csak utalhatnának is.
Én már küldtem fizetési felszólítót is!
Elvileg már ketyeg a kamat is rá. Meg hát járulékot is fizettem.. Gyűlik, gyűlik.. Sajnos nem ennek kéne gyűlnie.
Válasz T.. #12479. hozzászólásáraBiztos elèg.
Milyen változás lenne az ügyfèlkapumon? Nem az mvh kezeli, hanem a miniszterelnöksèg (vagy most már inkább az agrárminisztèrium ), nem fog látszani sehol sem, mivel kompenzációs megállapodás...olyan pályázat meg nem volt az umvp-ben.
Azokat ne is hívd, mert semmit nem tudnak erről, max egyszer átdobnak oda minket is, de erősen kètlem. Jobban jártunk így, igaz 3 èvbe telt
Válasz hasutas1 #12478. hozzászólásáraSzerinted elegendő, ha lemásolom a kekkh értesítést amit akkor kaptam mikor kiváltottam a vállalkozóit? Az ügyfélkapudon már történt változás?
Válasz hasutas1 #12476. hozzászólásáraVállalkozói és bankszla már korábban megvolt. Küldjek nekik igazolást? Te küldtél? Nekem is május 9.volt pénzügyi ellenjegyzés.
Válasz T.. #12475. hozzászólásáraVállalkozói kell, meg bankszámla, más nem.
A vállalkozóinál elfogadták a bm-s igazolást is.
De a vállalkozói az fontos.
Válasz T.. #12473. hozzászólásáraVissza kaptam már. Május 9.-ei dátummal, pènzügyi ellenjegyző aláírásával.
Mindent megküldtem már április 12.vel, ès mèg mindig semmi.
Válasz T.. #12471. hozzászólásáraAkkor te is senior gazda vagy, mint mi.
Vagyunk elèg sokan...
Hasonló az ügyünk.
Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak, csak egy sablon szöveget küldenek, persze a saját határidejüket sem tudják tartani...
Válasz hasutas1 #12470. hozzászólásáraÉn még 2015-ös pályázó vagyok. Akkor elutasítottak, de fellebeztünk biroság javamra döntött. Idén küldtek egy komp.megállapodást hogy kifizetik. A kezdés időpontja 2018.júl.1. A kifiztetes még nem történt meg.
Válasz T.. #12468. hozzászólásáraÈn kèrtem a 2018 január1-t, de semmit nem tudok, hogy elfogadták vagy sem.
Az az infó, hogy mindenkinek 2019 január 1, a dátum.
Te mit tudsz, erről?
13461 hozzászólás
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraSzia! Május 21-én adtam be a kifizetési kérelmemet, kaptam egy gépi választ, hogy beérkezett és azóta semmi. Megkértem egy ismerőst,hogy pillantson már rá és azt mondta, hogy jól látom, még hozzá sem nyúltak. Tehát ennek egy hónapja.. Olvasom itt, hogy hiány pótolni kell, de mit??? Mert a kifizetési kérelemhez nem kért mellékleteket, de ugyan mit is kérne, a pályázati anyagban benne van minden, vagy lehet, hogy rosszul értelmeztem valamit....
Válasz U.ilonka074 #12507. hozzászólásáraHa volt is, nem találkoztam vele! 14-és volt egy statuszvaltasom (FA) utana tegnap elfogadott lett!
A változásbejelentő lapot elfogadták. Ezzel van még valami tehendő?
Baranya, somogy, tolnából van jóváhagyott kk?
Válasz Antonio Carraro #12506. hozzászólásáraStatuszba sorolasod nem volt?
Nekem ebben a pillanatban jovahagyott a kifizetesi kerelmem!
Melyik felületen lehet elkenôrizni a kifizetèsi kèrelem stàtuszàt?
Gondolom az MVH s ügyfèlkapun keresztül de Nem Tom Pontosan hol azon belûl?
Válasz rudolf.parajos #12503. hozzászólásáraKöszi :)
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraNálam dátum váltás.
Sziasztok!Van köztünk olyan aki borsod megyéből van és a kifizetési kérelemnél volt dátum váltás vagy esetleg jóváhagyott?
Válasz Ebcsont #12500. hozzászólásáraBiztos szèp hely lehet...
Válasz hasutas1 #12499. hozzászólásáraVigyük el őket is a zAmerikai úti postára.
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraMond meg neki, ne izguljon. Nyissa ki a száját nyugodtan... Amúgy szervezünk hozzájuk egy családi kirándulást ( ha mèg sem jönne lè), hátha hatásosabb lesz a dolog. Főleg, hogy elèg sokan vagyunk már
Válasz Ebcsont #12494. hozzászólásáraAzèrt mèg nem jött el a terminátorok kora
Valaki esetleg nem járt úgy mint én tegnap megkaptam a változás bejelentőről a papirt rendbe minden ma meg meghiánypotolt
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraHatáreset elfogadjuk!
Válasz hasutas1 #12493. hozzászólásáraNem csak egyik rokonom!
Válasz hasutas1 #12492. hozzászólására"...szokásos sablon szöveg..."
És mi van, ha az Alföldi egy csevegő robotot takar????
Arról már nem is beszélve, hogy ezt láthatóan önként nem tervezték közölni velünk..
Válasz medikus #12491. hozzászólásáraTe is benne vagy?
Válasz Ebcsont #12490. hozzászólásáraDe de ott vannak. Nekem a hèten válaszolt az alföldi...szokásos sablon szöveg... Nem is èrtem ezt a struktúraváltásra való hivatkozást, mert a dátumokkal komoly gondok vannak. Aláírta mindenki május 9.-èn, a kormányhatározat május 22. Volt közte 2 hèt,addig mit csináltak, szotyiztak?
Válasz hasutas1 #12489. hozzászólásáraÉrtem!!!!!!!!!!
Válasz hasutas1 #12486. hozzászólásáraSzerintem az se biztos, hogy bármelyikük ott van-e még a túl végen. Egyébként zseniális a történet, apró szépséghiba, hogy rajta vagyok a szereplő listán.
Ebből innen csak jól jöhetünk ki. Ezerszer jobb a helyzetünk, mint taavaly ilyenkor volt.
Válasz medikus #12487. hozzászólásáraDoki.
Nem a juli 1-en van a hangsúly.
Válasz medikus #12485. hozzászólásáraAz már eldőlt, hogy nyertem. A kérdés már csak az, hogy mennyire?
Válasz T.. #12471. hozzászólásáraMég júl 1 sincs!!!!!!!!!!!!!
Válasz Ebcsont #12481. hozzászólásáraGondolom arra sem reagálnak . Ezen a hèten vagy százszor hívtuk őket, nem vettèk fel a telefont egyszer sem.
Semmit nem küldenek, se a petneházi, se az alföldi.
Ha a tavaly augusztust ès az idei márciust vesszük alapúl (ennyi idő volt a felülvizsgálat) akkor október körül lesz zsè.....vagy nem.....de az biztos....
Válasz Ebcsont #12481. hozzászólásáraMajd neked meg küldenek egy (téves) riasztást és nézhetsz ki a fejedből hogy mégsem nyertél!
Válasz T.. #12483. hozzászólásáraVonatkozni vonatkozik rájuk is, csak meg kell őket győzni..
Most van meg az előnye a polgári jogi szerződésnek.
Válasz Ebcsont #12481. hozzászólásáraJa ja! Rájuk nem vonatkotik semmilyen határidő a 30 nap már rég lejárt.
Válasz hasutas1 #12480. hozzászólásáraRendben értem, azt hittem ott is fog látszani a kifizetés. De a lényeg hogy megkapjuk így 3 év után, csak utalhatnának is.
Válasz hasutas1 #12480. hozzászólásáraSorstársak!
Én már küldtem fizetési felszólítót is!
Elvileg már ketyeg a kamat is rá. Meg hát járulékot is fizettem.. Gyűlik, gyűlik.. Sajnos nem ennek kéne gyűlnie.
Válasz T.. #12479. hozzászólásáraBiztos elèg.
Milyen változás lenne az ügyfèlkapumon? Nem az mvh kezeli, hanem a miniszterelnöksèg (vagy most már inkább az agrárminisztèrium ), nem fog látszani sehol sem, mivel kompenzációs megállapodás...olyan pályázat meg nem volt az umvp-ben.
Azokat ne is hívd, mert semmit nem tudnak erről, max egyszer átdobnak oda minket is, de erősen kètlem. Jobban jártunk így, igaz 3 èvbe telt
Válasz hasutas1 #12478. hozzászólásáraSzerinted elegendő, ha lemásolom a kekkh értesítést amit akkor kaptam mikor kiváltottam a vállalkozóit? Az ügyfélkapudon már történt változás?
Válasz T.. #12477. hozzászólásáraÈn küldtem, valamivel kell igazolnod a vállalkozóidat.
Válasz hasutas1 #12476. hozzászólásáraVállalkozói és bankszla már korábban megvolt. Küldjek nekik igazolást? Te küldtél? Nekem is május 9.volt pénzügyi ellenjegyzés.
Válasz T.. #12475. hozzászólásáraVállalkozói kell, meg bankszámla, más nem.
A vállalkozóinál elfogadták a bm-s igazolást is.
De a vállalkozói az fontos.
Válasz hasutas1 #12474. hozzászólásáraA kifizetési résznél mi az írásbeli igazolás? Kell még küldeni valamit nekik?
Válasz T.. #12473. hozzászólásáraVissza kaptam már. Május 9.-ei dátummal, pènzügyi ellenjegyző aláírásával.
Mindent megküldtem már április 12.vel, ès mèg mindig semmi.
Válasz hasutas1 #12472. hozzászólásáraMegállapodást már kaptál?
Válasz T.. #12471. hozzászólásáraAkkor te is senior gazda vagy, mint mi.
Vagyunk elèg sokan...
Hasonló az ügyünk.
Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak, csak egy sablon szöveget küldenek, persze a saját határidejüket sem tudják tartani...
Válasz hasutas1 #12470. hozzászólásáraÉn még 2015-ös pályázó vagyok. Akkor elutasítottak, de fellebeztünk biroság javamra döntött. Idén küldtek egy komp.megállapodást hogy kifizetik. A kezdés időpontja 2018.júl.1. A kifiztetes még nem történt meg.
Válasz T.. #12468. hozzászólásáraÈn kèrtem a 2018 január1-t, de semmit nem tudok, hogy elfogadták vagy sem.
Az az infó, hogy mindenkinek 2019 január 1, a dátum.
Te mit tudsz, erről?
Válasz laszlo.orang #12450. hozzászólásáraHát a mérföldkövek datumát valtoztatni kellett mindenkinek!
Válasz hasutas1 #12467. hozzászólásáraMikortól kell elkezdened a tevékenységet, amit vállaltál?
Válasz T.. #12466. hozzászólásáraMit kell indítanom?
Válasz hasutas1 #12464. hozzászólásáraMikor kell indítanod?
Válasz hasutas1 #12464. hozzászólásáraMájus 9.-ei dátummal írták alá. Azóta semmi.
Válasz T.. #12463. hozzászólásáraMèg nem.
Struktúra váltásra hivatkozva, nem.
Megállapodást mikor kaptad vissza?
Kompenzációs megállapodással fizettek már valakinek?
Válasz droidrudi #12461. hozzászólásáraNekem is befogadta a MAK. Kiváncsi leszek ez mennyivel nyújtja el az ügyünket.