Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz T.. #12479. hozzászólásáraBiztos elèg.
Milyen változás lenne az ügyfèlkapumon? Nem az mvh kezeli, hanem a miniszterelnöksèg (vagy most már inkább az agrárminisztèrium ), nem fog látszani sehol sem, mivel kompenzációs megállapodás...olyan pályázat meg nem volt az umvp-ben.
Azokat ne is hívd, mert semmit nem tudnak erről, max egyszer átdobnak oda minket is, de erősen kètlem. Jobban jártunk így, igaz 3 èvbe telt
Válasz hasutas1 #12478. hozzászólásáraSzerinted elegendő, ha lemásolom a kekkh értesítést amit akkor kaptam mikor kiváltottam a vállalkozóit? Az ügyfélkapudon már történt változás?
Válasz hasutas1 #12476. hozzászólásáraVállalkozói és bankszla már korábban megvolt. Küldjek nekik igazolást? Te küldtél? Nekem is május 9.volt pénzügyi ellenjegyzés.
Válasz T.. #12475. hozzászólásáraVállalkozói kell, meg bankszámla, más nem.
A vállalkozóinál elfogadták a bm-s igazolást is.
De a vállalkozói az fontos.
Válasz T.. #12473. hozzászólásáraVissza kaptam már. Május 9.-ei dátummal, pènzügyi ellenjegyző aláírásával.
Mindent megküldtem már április 12.vel, ès mèg mindig semmi.
Válasz T.. #12471. hozzászólásáraAkkor te is senior gazda vagy, mint mi.
Vagyunk elèg sokan...
Hasonló az ügyünk.
Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak, csak egy sablon szöveget küldenek, persze a saját határidejüket sem tudják tartani...
Válasz hasutas1 #12470. hozzászólásáraÉn még 2015-ös pályázó vagyok. Akkor elutasítottak, de fellebeztünk biroság javamra döntött. Idén küldtek egy komp.megállapodást hogy kifizetik. A kezdés időpontja 2018.júl.1. A kifiztetes még nem történt meg.
Válasz T.. #12468. hozzászólásáraÈn kèrtem a 2018 január1-t, de semmit nem tudok, hogy elfogadták vagy sem.
Az az infó, hogy mindenkinek 2019 január 1, a dátum.
Te mit tudsz, erről?
Válasz Niko20 #12453. hozzászólásáramérföldkő. az a túlképzet pályázatíróm el.....te nem tud számolni! és persze nem kevés pénzért ezt a plusz 8 napot meghálálom nekik!!
Válasz hasutas1 #12432. hozzászólásáraMessze még az év vége. Én mindenesetre rágyúrok keményebben erre a témára. Már csak azért is, hogy érezzék a törődést.
Válasz Ebcsont #12431. hozzászólásáraIdèn max azt lehet venni ebbű a pènzbű. Szakadjanak a szèkükbe amin ezt kitalálták.
Csókoltatom a juditkát, meg a barbikát, nyaljanak sót!
13480 hozzászólás
Válasz T.. #12479. hozzászólásáraBiztos elèg.
), nem fog látszani sehol sem, mivel kompenzációs megállapodás...olyan pályázat meg nem volt az umvp-ben.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Milyen változás lenne az ügyfèlkapumon? Nem az mvh kezeli, hanem a miniszterelnöksèg (vagy most már inkább az agrárminisztèrium
Azokat ne is hívd, mert semmit nem tudnak erről, max egyszer átdobnak oda minket is, de erősen kètlem. Jobban jártunk így, igaz 3 èvbe telt
Válasz hasutas1 #12478. hozzászólásáraSzerinted elegendő, ha lemásolom a kekkh értesítést amit akkor kaptam mikor kiváltottam a vállalkozóit? Az ügyfélkapudon már történt változás?
Válasz T.. #12477. hozzászólásáraÈn küldtem, valamivel kell igazolnod a vállalkozóidat.
Válasz hasutas1 #12476. hozzászólásáraVállalkozói és bankszla már korábban megvolt. Küldjek nekik igazolást? Te küldtél? Nekem is május 9.volt pénzügyi ellenjegyzés.
Válasz T.. #12475. hozzászólásáraVállalkozói kell, meg bankszámla, más nem.
A vállalkozóinál elfogadták a bm-s igazolást is.
De a vállalkozói az fontos.
Válasz hasutas1 #12474. hozzászólásáraA kifizetési résznél mi az írásbeli igazolás? Kell még küldeni valamit nekik?
Válasz T.. #12473. hozzászólásáraVissza kaptam már. Május 9.-ei dátummal, pènzügyi ellenjegyző aláírásával.
Mindent megküldtem már április 12.vel, ès mèg mindig semmi.
Válasz hasutas1 #12472. hozzászólásáraMegállapodást már kaptál?
Válasz T.. #12471. hozzászólásáraAkkor te is senior gazda vagy, mint mi.
Vagyunk elèg sokan...
Hasonló az ügyünk.
Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak, csak egy sablon szöveget küldenek, persze a saját határidejüket sem tudják tartani...
Válasz hasutas1 #12470. hozzászólásáraÉn még 2015-ös pályázó vagyok. Akkor elutasítottak, de fellebeztünk biroság javamra döntött. Idén küldtek egy komp.megállapodást hogy kifizetik. A kezdés időpontja 2018.júl.1. A kifiztetes még nem történt meg.
Válasz T.. #12468. hozzászólásáraÈn kèrtem a 2018 január1-t, de semmit nem tudok, hogy elfogadták vagy sem.
Az az infó, hogy mindenkinek 2019 január 1, a dátum.
Te mit tudsz, erről?
Válasz laszlo.orang #12450. hozzászólásáraHát a mérföldkövek datumát valtoztatni kellett mindenkinek!
Válasz hasutas1 #12467. hozzászólásáraMikortól kell elkezdened a tevékenységet, amit vállaltál?
Válasz T.. #12466. hozzászólásáraMit kell indítanom?
Válasz hasutas1 #12464. hozzászólásáraMikor kell indítanod?
Válasz hasutas1 #12464. hozzászólásáraMájus 9.-ei dátummal írták alá. Azóta semmi.
Válasz T.. #12463. hozzászólásáraMèg nem.
Struktúra váltásra hivatkozva, nem.
Megállapodást mikor kaptad vissza?
Kompenzációs megállapodással fizettek már valakinek?
Válasz droidrudi #12461. hozzászólásáraNekem is befogadta a MAK. Kiváncsi leszek ez mennyivel nyújtja el az ügyünket.
Válasz Niko20 #12460. hozzászólásáraén is visszaküldtem 14:00 kor befogadta a MÁK.
Válasz droidrudi #12459. hozzászólásáraMár vissza is küldtem a nyilatkozatot, a G-nek. Amiben a helyes dátum szerepel
Válasz Niko20 #12455. hozzászólásáraAz a G betűs anyaszomorító társaság.....nem elég hogy az állambácsi szívat mindenkit...
Válasz jung #12456. hozzászólásáraNekem is státuszba sorolás alatt mardt
Válasz jung #12456. hozzászólásáracsak nem gordius?
Nézzetek emailt is nekem emailbe megjött a hiànypotlás rendszetbe meg més stàtuszba sorolàs allat.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz droidrudi #12454. hozzászólásáraSzintèn, igy vagyok. Lehet uhyanaz a pályázatirónk!
Válasz Niko20 #12453. hozzászólásáramérföldkő. az a túlképzet pályázatíróm el.....te nem tud számolni! és persze nem kevés pénzért ezt a plusz 8 napot meghálálom nekik!!![smile censored](/oldforum/images/smiles/censored.gif)
Válasz droidrudi #12452. hozzászólásáraSzia! Mit kell pótólni?
04.20 al beadva a KK. 06.06,06.12 dátumváltás 06.13 státuszba sorolás és a mai nappal hiánypótlás ez durván túl van a 45. ik napon.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz laszlo.orang #12450. hozzászólásáraGondolom kezdés időpontját, mint mindenki más.
Válasz Antonio Carraro #12447. hozzászólásáraSzia,
Milyen változás bejelentőt adtál be ?
Köszi .
Válasz Garo #12448. hozzászólásáraNekem is akkor lett beadva. Nekem még semmi. Úgy látszik Borsodbam nem dolgoznak.
05.07-én beadva, ma reggel jóváhagyott.
Én tegnap kaptam ügyfélkapura egy határozatot, hogy elfogadtak a változásbejelentőt! Pénzről meg szó se volt!![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz jung #12445. hozzászólásáraVan! 9.309.900.- forint
Válasz VéGé #12444. hozzászólásáraVan szàmìtott összeg is??
Kifizetési kérelem mai nappal jóvàhagyott! 24. én adtam be a kérelmet! Biztos lesz még 1 hónap mire utalnak...... vagy 2!![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz U.ilonka074 #12440. hozzászólására04.20.
Én 23.án adtam be a fizetési kérelmet 24.-én státuszváltás volt.Azóta semmi .Esetleg van még valaki így?
Kifizetèsi kèrelem 11-èn reggel óta státuszba sorolás alatt
Válasz droidrudi #12434. hozzászólásáraMikor adtad be a kifizetesi kerelmet?
Válasz roland1213 #12438. hozzászólásáraRoli!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Stand up comedyben nem gondolkodsz? Hatalmas poèn volt...
Válasz hasutas1 #12436. hozzászólásáraszületett egy ló de darabokban jön ki először csak a lófsz
Válasz hasutas1 #12436. hozzászólásáraszületett egy ló de darabokban jön ki először csak a lófsz
A "státuszba sorolásba sorolás alatt"-iaktól kèrdeznèm. Azóta törtènt valami, vagy mèg mindig úgy áll? Született ott jóváhagyott?
A "státuszba sorolásba sorolás alatt"-iaktól kèrdeznèm. Azóta törtènt valami, vagy mèg mindig úgy áll? Született ott jóváhagyott?
Kifizetési kérelem a mai nappal státuszbasorolás alatt....![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz hasutas1 #12432. hozzászólásáraMessze még az év vége. Én mindenesetre rágyúrok keményebben erre a témára. Már csak azért is, hogy érezzék a törődést.![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
Válasz Ebcsont #12431. hozzászólásáraIdèn max azt lehet venni ebbű a pènzbű. Szakadjanak a szèkükbe amin ezt kitalálták.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Csókoltatom a juditkát, meg a barbikát, nyaljanak sót!
Válasz hasutas1 #12430. hozzászólásáraA senior fig azok mi vagyunk.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Kaptam akcijós ajánlatot könnyűfém, váltva forgatós járókeretre.