Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én is megkaptam azt elutasító határozatot. Melynek indoklási részében az szerepel, hogy nem csatoltam a felsőfokú agrárvégzettség igazolására szolgáló megfelelő dokumentumot. A kiértékelő részben pedig az van,h: az ügyfél rendelkezik a 2. melléklet szerinti képzettséggel, azonban a képzettséget igazoló dokumentum nem hiteles...
>ellentmondás<
Nos a diploma fénymásolat lett benyújtva, "eredetivel mindenben megegyező hiteles másolat" "saját aláírás"
Tudtommal ez hiteles dokumentumnak számítana...
Úgy, hogy sem az aranykalászosra, sem semelyik szakmunkás, technikus vagy felsőfokú szakképesítés végzettségre nem jár pont, csak a jogosultság, hogy pályázhatsz. Ez le van írva a pályázati felhívásban és a rendeletben is...
Én most kaptam meg a levelet és nem sikerült!
De nem értem, hogy Aranykalászos végzettségem van és nem kaptam rá pontot (7 ből nulla).Ez most hogy van?
SAPSi és szerinted ez megállja a helyét?
Mármint,hogy nem úgy fizetik hanem,majd amivel fogják!
És most ne paragrafusokkal gyere,én a magánvéleményedre vagyok kíváncsi!
+annyi amiket most leírtál az kb:2013 április-május környéke hát...nem is tudom mit mondjak!
A jogcímrendelet figyelmes elolvasása sok kérdésre választ ad.
57/2012. (VI. 21.) VM rendelet
1. § E rendelet alkalmazásában
10. működtetési időszak: e rendelet szerinti támogatási kérelmet jóváhagyó határozat jogerőre emelkedését követő
év január 1-jétől számított ötödik naptári év végéig terjedő időszak;
Tehát ahhoz, hogy a program jövőre elinduljon, a támogatási határozatokat nem is elég csak idén kiküldeni, azoknak még jogerőre is kell emelkedni --> novemberben postázzák a rangsor alapján hozott döntéseket is.
8. § (1) Az ügyfél a támogatási összeg 90%-ára vonatkozó kifizetési kérelmet a támogatási kérelmet jóváhagyó határozat kézhezvételét követő 90 napon belül köteles az MVH által közzétett közleményben előírt formában, postai úton benyújtani az MVH-hoz.
Még a nyertes támogatási határozatokra sem történik közvetlenül kifizetés, hanem - az MVH által később meghirdetett időszakban - külön kifizetési kérelmet kell benyújtani. Kifizetés annak elbírálása után.
5. § (3) A támogatás forintösszege a folyósítás évének január 1-jén érvényes Európai Központi Bank (a továbbiakban: EKB) által rögzített árfolyamon kerül kifizetésre.
A fentiek tükrében nyilvánvaló volt, hogy kifizetés legkorábban 2013-ban lehet, már NEM a 2012. január 1-jei 314,58 Ft/€ árfolyamon.
A te szavaiddal élve:Maximális Respect!Már nem bírtam ki ami ott megy,bele kellett mennem ebbe az adok-kapokba!!
Neked valami?
Igaz nem várom,hogy mostanság írj ide mert az nem lenne jó.
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hasutas: bocs hogy ide írok és nem az emvahoz. De totál az a feeling (amit kb. írtál amott), hogy amikor igazán kellett volna egyik emberke se szagolt a fórumra, hogy valódi segítséget kérjen, most meg hogy pórul jártak (legtöbb saját ostobaságból) megjelent és köpköd itt mindent, pályázatírókra, pártoldalra, MVH-ra, és végül más sorstársakra... szóval egyetértek (veled is :D )
+30 nap a döntés úgyhogy ebben az évben nem lesz kifizetés,majd jövőre...(szégyen!)
Ami kb azt jelenti,hogy 270-285 ft/euro árfolyamon kapjátok meg a 314 helyett
RHát valószínűleg. Már csak az nem tiszta,hogy a fellebbezéseket gondolom megvárják és elbírálják,tehát addig senki nem kap nyertes határozatot??? Nem tudom meddig fellebbezhetnek az elutasítottak?
Köszi,de inkább maradok a férfiaknál,mert hát nem vagyok homo. De jó feltételezés volt! Ez tényleg jobb,mint a várakozás. Már nem is vagyok ideges,mert azóta új információk birtokába jutottam,úgyhogy ENNYI... Na akkor hogy is szaporodnak a cserebogarak Kedves ARES????
Nem ingerült vagyok hanem csalódott.
Át néztük 5 évre lett fejlesztések állomány bővítés is.
A növénytermesztő gčpčsz szakközép technikusim nincs,de vagy én vagyok figyelmetlem ,de ilyen kritériumot nem olvastam,ill akkor minek szerepeltetik az 1 mellékletben.
13467 hozzászólás
Válasz #2714. hozzászólásra
Már miért is nem kérheti?
Az nem minősül hiteles másolatnak ha te aláírod.
hát ez ebben a formában nem igaz. te összekevered a hiteles magánokirattal.
Válasz #2709. hozzászólásra
ügyvéd szárazbélyegző v.
közjegyző
Válasz #2713. hozzászólásra
Nem, mert nem így kérték.
Nem is kérhetik... és akár a szomszéd is igazolhatja aláírásával, hogy az adott másolat hiteles.
Lupus, közjegyzővel hitelesítetted a másolatot?
Lupus, hiteles másolatot elvileg csak a kiállító intézmény vagy közjegyző készíthet (legalábbis ők biztosan), én is emiatt rohangáltam a leadás előtt.
Válasz #2710. hozzászólásra
Igen a 2. melléklet szerint jár felsőfokú végzettségre.
Akkor bocsánat, tévedtem. Csak a szakmunkásra nem jár. Én sem olvastam el pontosan :)
Én is megkaptam azt elutasító határozatot. Melynek indoklási részében az szerepel, hogy nem csatoltam a felsőfokú agrárvégzettség igazolására szolgáló megfelelő dokumentumot. A kiértékelő részben pedig az van,h: az ügyfél rendelkezik a 2. melléklet szerinti képzettséggel, azonban a képzettséget igazoló dokumentum nem hiteles...
>ellentmondás<
Nos a diploma fénymásolat lett benyújtva, "eredetivel mindenben megegyező hiteles másolat" "saját aláírás"
Tudtommal ez hiteles dokumentumnak számítana...
Vélemények?
Válasz #2705. hozzászólásra
57/2012. (VI. 21.) VM rendelet 3. melléklet
De igen, a mezőgazdasági technikusira pl. jár pont. Aranykalászosra sajnos nem.
Úgy, hogy sem az aranykalászosra, sem semelyik szakmunkás, technikus vagy felsőfokú szakképesítés végzettségre nem jár pont, csak a jogosultság, hogy pályázhatsz. Ez le van írva a pályázati felhívásban és a rendeletben is...
Én most kaptam meg a levelet és nem sikerült!
De nem értem, hogy Aranykalászos végzettségem van és nem kaptam rá pontot (7 ből nulla).Ez most hogy van?
Válasz #2649. hozzászólásra
Én tudok, nem kell hozzá nagy tőke, rövid- és hosszútávú is lehet, likvid, tőkegarantált (szerződésben foglalt) és jobbak, mit a banki hozamok.
Privát üzenetet nem lehet itt küldeni?
Válasz #2700. hozzászólásra
Akkor ebben a hónapban mindenkit értesítenek?
Válasz #2701. hozzászólásra
"Mármint,hogy nem úgy fizetik hanem,majd amivel fogják!"
Bocsi, de nem értem mire gondolsz.
Válasz #2700. hozzászólásra
SAPSi és szerinted ez megállja a helyét?
Mármint,hogy nem úgy fizetik hanem,majd amivel fogják!
És most ne paragrafusokkal gyere,én a magánvéleményedre vagyok kíváncsi!
+annyi amiket most leírtál az kb:2013 április-május környéke hát...nem is tudom mit mondjak!
A jogcímrendelet figyelmes elolvasása sok kérdésre választ ad.
57/2012. (VI. 21.) VM rendelet
1. § E rendelet alkalmazásában
10. működtetési időszak: e rendelet szerinti támogatási kérelmet jóváhagyó határozat jogerőre emelkedését követő
év január 1-jétől számított ötödik naptári év végéig terjedő időszak;
Tehát ahhoz, hogy a program jövőre elinduljon, a támogatási határozatokat nem is elég csak idén kiküldeni, azoknak még jogerőre is kell emelkedni --> novemberben postázzák a rangsor alapján hozott döntéseket is.
8. § (1) Az ügyfél a támogatási összeg 90%-ára vonatkozó kifizetési kérelmet a támogatási kérelmet jóváhagyó határozat kézhezvételét követő 90 napon belül köteles az MVH által közzétett közleményben előírt formában, postai úton benyújtani az MVH-hoz.
Még a nyertes támogatási határozatokra sem történik közvetlenül kifizetés, hanem - az MVH által később meghirdetett időszakban - külön kifizetési kérelmet kell benyújtani. Kifizetés annak elbírálása után.
5. § (3) A támogatás forintösszege a folyósítás évének január 1-jén érvényes Európai Központi Bank (a továbbiakban: EKB) által rögzített árfolyamon kerül kifizetésre.
A fentiek tükrében nyilvánvaló volt, hogy kifizetés legkorábban 2013-ban lehet, már NEM a 2012. január 1-jei 314,58 Ft/€ árfolyamon.
Válasz #2691. hozzászólásra
Az a szám nem a születési dátumom. Fiatalabb vagyok pont 5 évvel
Válasz #2697. hozzászólásra
végül is nem én döntök erről, szóval mindegy mit gondolok
Válasz #2696. hozzászólásra
Az igaz csak az bukik vele aki 314-gyel számolt...vagy te nem így látod?
Már elnézést, de szerintem nem baj, ha nem 314-el fizetik ki, így 1-2 emberrel több nyerhet majd
Válasz #2694. hozzászólásra
A te szavaiddal élve:Maximális Respect!Már nem bírtam ki ami ott megy,bele kellett mennem ebbe az adok-kapokba!!
Neked valami?
Igaz nem várom,hogy mostanság írj ide mert az nem lenne jó.
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hasutas: bocs hogy ide írok és nem az emvahoz. De totál az a feeling (amit kb. írtál amott), hogy amikor igazán kellett volna egyik emberke se szagolt a fórumra, hogy valódi segítséget kérjen, most meg hogy pórul jártak (legtöbb saját ostobaságból) megjelent és köpköd itt mindent, pályázatírókra, pártoldalra, MVH-ra, és végül más sorstársakra... szóval egyetértek (veled is :D )
Válasz #2692. hozzászólásra
Miért, a 1 évvel fiatalabb az én "főnökömnél"!!
Válasz #2691. hozzászólásra
Na de Ares...ez már illetlenség
Válasz #2690. hozzászólásra
Fiatal és csinos "pipi" lehetsz ezzel a két számocskával 1978 09 !!
Hát ez van!
Válasz #2679. hozzászólásra
Na egy "jánnyal" több van a fórumon, szupi!!
Válasz #2687. hozzászólásra
De lehet...csak pénz nem!
Akkor nyertes határozat se nagyon lesz ebben az évben...
Köszi az info-t. Akkor mostanában nem jön levél szerintem.
Válasz #2684. hozzászólásra
+30 nap a döntés úgyhogy ebben az évben nem lesz kifizetés,majd jövőre...(szégyen!)
Ami kb azt jelenti,hogy 270-285 ft/euro árfolyamon kapjátok meg a 314 helyett
Válasz #2683. hozzászólásra
Kézhezvételtől számított 15 napon belül
RHát valószínűleg. Már csak az nem tiszta,hogy a fellebbezéseket gondolom megvárják és elbírálják,tehát addig senki nem kap nyertes határozatot??? Nem tudom meddig fellebbezhetnek az elutasítottak?
Válasz #2681. hozzászólásra
Hát az a 132 pont az érdekes, de lehet hogy a többlet lé miatt levitték 132-re!!
Ááááá! Az új info,h a 132 pont ponthatár ügyileg határeset. Ez a forrás 80%ban megbízható!
Válasz #2679. hozzászólásra
Milyen infó? Nyertél?
Válasz #2678. hozzászólásra
Köszi,de inkább maradok a férfiaknál,mert hát nem vagyok homo. De jó feltételezés volt! Ez tényleg jobb,mint a várakozás. Már nem is vagyok ideges,mert azóta új információk birtokába jutottam,úgyhogy ENNYI... Na akkor hogy is szaporodnak a cserebogarak Kedves ARES????
Válasz #2674. hozzászólásra
Pl!!! Hát a tiédről a barátnőd tuti nem tud deszélni mert ebben az idegállapotban "laza" lehetsz nagyon.
Igen. Ellenőrzés alatt... Ideges vagyok,sztem az is leszek,amíg ennek nem lesz eredménye... Annyira rühellek várni...
Válasz #2674. hozzászólásra
Gabi!
Egy kicsit ideges vagy!!
Eredmény volt már ügyfélkapus dologban?
Az MVH központi számán (06 1 374 3603)adnak felvilágosítást (reg. szám kell), a pillanatnyi státuszról.
Nálam még nincs eredmény.
Válasz #2664. hozzászólásra
Azért vergődünk ezen,mert ha jól tudom ez a fórum ezért lett létrehozva,h erről a témáról beszéljünk. Miről írkáljunk? A cserebogarak nemi életéről?
Válasz #2660. hozzászólásra
Úgy mint nekem az nfa-s pályázatot.Kitalált indokkal elutasítva.Fellebbezni nem lehet,így az ügy lezárva.
Válasz #2671. hozzászólásra
Még talán C is lenne na de D...az nincs
Válasz #2667. hozzászólásra
Mindig kell B, és C terv is, aztán jön a D !!
Válasz #2669. hozzászólásra
Azért írtam olvasd át...
Mert a szakmunkás 0 pont!
Azzal annyi jogod van,hogy eltudtál indulni,ha szabad így fogalmazni...
Válasz #2663. hozzászólásra
Nem ingerült vagyok hanem csalódott.
Át néztük 5 évre lett fejlesztések állomány bővítés is.
A növénytermesztő gčpčsz szakközép technikusim nincs,de vagy én vagyok figyelmetlem ,de ilyen kritériumot nem olvastam,ill akkor minek szerepeltetik az 1 mellékletben.