Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia! először is 2014 lesz a TE éved :), csak tarts ki addig. Ellenben valszeg jövő héten én is kapom a levelet, ha nem akkor majd utána... Nem számolok sikerrel! Másrészt meg próbálok visszaemlékezni augusztusi dolgokra, de nem megy :D. Azóta oda se szagoltam a pályázatnak... ugyhogy nem tok ehhez hozzászolni :) Egyetértek! :)
Ksik!
Ez neked szól!
A Pénzügyi tervet az alapján csináltam meg, amit itt kiírtatok!
El kell,hogy mondjam,hogy a eszközök hatékonységa én nekem 1pontra jött ki.-Itt az szerepel,hogy 2pont.
A jövedelmezősége nekem 1 pontra jött ki.-Itt 2 pont.
A hasznosulás:nekem 2pont.-Itt 0 pont.
Valószínű ezt sem jól értelmeztem...!
Neked szurkolok,szerintem te megérdemled!!!
Ne szomorkodj!
A rossz után mindig jónak kell jönni!!!
Most egy hullámvölgyben vagy, sajnos ezek is hozzátartoznak a mindennapokhoz. Túl kell élni őket, még ha ilyenkor úgy is érzi az ember, hogy minden összeesküdött ellene! De gondolj arra, hogy a felhők fölött mindig süt a nap!
Válasz #2611. hozzászólásra
Huu tényleg rendesek vagytok!!
B terv megvan talán jobb lesz sőt...,de vártam,már-már hittem benne,és erre kiderül már akkor elbuktam,mikor neki álltam!
Az SFH táblázaton nevettem,hogy útmutatót adnak hozzá...most már nem vicces
Ne keseredj el Hasutas, nem te vagy egyedül, akinek nem sikerült a pályázat. Ha nem sikerült most, majd sikerül legközelebb. Sose azon bánkódj, mi nem jött össze, azon agyalj inkább, hogy tovább előre!
Válasz #2598. hozzászólásra
Köszi rilex,rendes vagy!!
A héten csak negatívumok történtek velem.
Itt ez a rohadt fenyőm,jelentkezett rá két vevő,mind a kettő megígérte megveszi.Az egyik ajánlott rá 400ft/db árat,eljött,megnézte,mondja ok,kell neki 700db.1 hétre rá jött a másik 500ft feletti ajánlattal (hozzá teszem lucfenyőről van szó)!Eljött ő neki ez kicsi azt hitte legalább 2 méteresek,+ egyéb megjegyzések!
Erre felhívom a másikat,hogy ok, viheti,erre mit mond már tárgytalan áááááááááááááá,én tényleg egy balek vagyok
Fel a fejjel!!! Ettől még nem dől össze a világ!
Tudod, azt szoktam mondani, semmi sem történik véletlenül. Ha rossz dolog is ér, szerintem annak is oka van, s sosem tudhatjuk miért. Talán épp ez véd meg valami következő rossztól. S akkor már azt mondja az ember, hogy de jó, hogy így alakult!
Válasz #2595. hozzászólásra
Köszi rilex!
Ha az nincs 134 pontom van.Nem hiszem (remélem nem),hogy 133 pont lesz a határ!!
Egy rakás szerencsétlenség vagyok
Az öcsém is pályázott, a pénzügyi terv miatt (nem érte el a szükséges pontot), utasították el. Pályázat író csinálta. Kertészetre, felsőfokú végzettséggel próbálkozott. Szerintetek?
Ja még valami, most látom, hogy 1. évről 2. évre csökken az üzemméreted. Ezt nem lehet, az üzemméretnek vagy évről évre növekednie kell, vagy a maximálisan elért méretet fenn kell tartani a működtetési időszak végéig..
ja lehet, ha fideszes politikus szomszédja vagy
nem pályáztam
olyan föld pályázatra gondolok, amin csak fiatal gazdák vehetnek részt, persze ez már elmarad.....
Lehet itt vitatkozni ponthatárról, meg arról hogy kinek mit mondott az Mvh elnök meg a jósnő, de ez a pályázat alapból xar, ezzel egy kezdő gazdálkodó nem tud elindulni, csak az akinek van hozzá háttere, ergo nem nulláról indul.Pénz helyet mondjuk sokkal jobb lett volna, ha termőföldre, tenyészállatra pályázhattak volna a fiatalok és ehhez kaptak volna valamilyen támogatott, halasztott tőkefizetésű hitelt és ilyen eszement vállalásokba se kellett volna belekergetni a pályázókat.
Azon kivül 4 mrd forint van rá ha jól tudom, már ez magában egy röhej.Egyes nagy beruházásokra adnak ennél több támogatást, nem egy egész országnyi fiatal gazdának.
Átnéztem!
Nem kaptam 9pontot,hogy a 4.évére vállalt EUME érték,az állattenyésztés,a kertészet,vagy az állattenyésztés és a kertészet együttes aránya adja!
EUME cél 3.év végéig történő teljesítésének vállalása -5pont
Az SFH tábla nem megfelelő
Nem lett meg a 77 pontom.
Az SFH táblázatom a következő: 1.év 0,32 ha; 2. év 0,06; 3. év 0,06. Kérdésem, hol a hiba?
A 147 pont biztosan nem igaz. De ha a jogosultsági feltételek nem teljesülnek, akkor hiába van 160 pont is!
Most rangsorolják azokat, akik a jogosultsági feltételeknek megfeleltek, ameddig van pénz ott húznak egy vonalat. Aki fölötte, az nyert, aki alatta, az forráshiány miatt elutasítva.
Én nem vagyok ilyen jóban az MVH elnökével, nekem nem mond varázsszámot, de 135-138 pontra becsülöm.
ne kábitsd a fiatalokat,ők ebben bíztak,csak a hazug kormány átqurta őket (is), ki kellet volna mondani ,hogy fölösleges pályáznotok mert már megvannak a nyertesek(mint az NFA-as földeknél)
13467 hozzászólás
Válasz #2616. hozzászólásra
Szia! először is 2014 lesz a TE éved :), csak tarts ki addig. Ellenben valszeg jövő héten én is kapom a levelet, ha nem akkor majd utána... Nem számolok sikerrel! Másrészt meg próbálok visszaemlékezni augusztusi dolgokra, de nem megy :D. Azóta oda se szagoltam a pályázatnak... ugyhogy nem tok ehhez hozzászolni :) Egyetértek! :)
Ksik!
Ez neked szól!
A Pénzügyi tervet az alapján csináltam meg, amit itt kiírtatok!
El kell,hogy mondjam,hogy a eszközök hatékonységa én nekem 1pontra jött ki.-Itt az szerepel,hogy 2pont.
A jövedelmezősége nekem 1 pontra jött ki.-Itt 2 pont.
A hasznosulás:nekem 2pont.-Itt 0 pont.
Valószínű ezt sem jól értelmeztem...!
Neked szurkolok,szerintem te megérdemled!!!
Válasz #2614. hozzászólásra
Kivéve éjszaka!!
Válasz #2610. hozzászólásra
Ne szomorkodj!
A rossz után mindig jónak kell jönni!!!
Most egy hullámvölgyben vagy, sajnos ezek is hozzátartoznak a mindennapokhoz. Túl kell élni őket, még ha ilyenkor úgy is érzi az ember, hogy minden összeesküdött ellene! De gondolj arra, hogy a felhők fölött mindig süt a nap!
Ő egy a sok közül aki nem nyert, de lesznek még nagyon nagyon sokan, bár lenne annyi lé, hogy mindig nyerhetne mindenki!!
Huu tényleg rendesek vagytok!!
B terv megvan talán jobb lesz sőt...,de vártam,már-már hittem benne,és erre kiderül már akkor elbuktam,mikor neki álltam!
Az SFH táblázaton nevettem,hogy útmutatót adnak hozzá...most már nem vicces
Ne keseredj el Hasutas, nem te vagy egyedül, akinek nem sikerült a pályázat. Ha nem sikerült most, majd sikerül legközelebb. Sose azon bánkódj, mi nem jött össze, azon agyalj inkább, hogy tovább előre!
Válasz #2598. hozzászólásra
Köszi rilex,rendes vagy!!
A héten csak negatívumok történtek velem.
Itt ez a rohadt fenyőm,jelentkezett rá két vevő,mind a kettő megígérte megveszi.Az egyik ajánlott rá 400ft/db árat,eljött,megnézte,mondja ok,kell neki 700db.1 hétre rá jött a másik 500ft feletti ajánlattal (hozzá teszem lucfenyőről van szó)!Eljött ő neki ez kicsi azt hitte legalább 2 méteresek,+ egyéb megjegyzések!
Erre felhívom a másikat,hogy ok, viheti,erre mit mond már tárgytalan áááááááááááááá,én tényleg egy balek vagyok
Veszíteni valód nincs... Egy próbát megér...
Válasz #2606. hozzászólásra
Van lehetőség felebezni,csak értelmetlen!!
Az egyik fórumozó írta,h lehet. Azért mertem kiírni...
ÉN úgy tudom nincs lehetőség fellebbezni.
Válasz #2576. hozzászólásra
Én csodálkozom hogy nem tudod azt a számot ami alatt nem lehet nyerni!!
Ha nyerni akarsz,akkor ne várd...
ahww én még nem kaptam semit
Aki teheti fellebbezzen.... Mindenképpen...
Hasutas sajnálom,h nem jött össze,de ne add fel...
Válasz #2599. hozzászólásra
Azért talán ennyien nem csinálták rosszul!?
A pénzügyi terv kemény volt. De ez bebizonyosodott,mert nagyon sokan ezen buktak el. K... életbe....
Válasz #2597. hozzászólásra
Fel a fejjel!!! Ettől még nem dől össze a világ!
Tudod, azt szoktam mondani, semmi sem történik véletlenül. Ha rossz dolog is ér, szerintem annak is oka van, s sosem tudhatjuk miért. Talán épp ez véd meg valami következő rossztól. S akkor már azt mondja az ember, hogy de jó, hogy így alakult!
Válasz #2595. hozzászólásra
Köszi rilex!
Ha az nincs 134 pontom van.Nem hiszem (remélem nem),hogy 133 pont lesz a határ!!
Egy rakás szerencsétlenség vagyok
Az öcsém is pályázott, a pénzügyi terv miatt (nem érte el a szükséges pontot), utasították el. Pályázat író csinálta. Kertészetre, felsőfokú végzettséggel próbálkozott. Szerintetek?
Válasz #2593. hozzászólásra
Őszintén sajnálom, hogy most vetted észre csak.... Akár nyerhettél volna is...
Válasz #2590. hozzászólásra
Az még nem lenne gond.....
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mekkora barom vagyok!!!!!
Válasz #2590. hozzászólásra
Gabi!
Az összes mező előtt ott van miben kell megadni A D15 előtt ez áll (ha)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását megtaláltam én voltam a balf.sz!
Az üzemméretet mióta adjuk meg ha-ban? Én írtam idén egy pár pályázatot,de ezt most nagyon nem vágom...:/
Válasz #2587. hozzászólásra
0.32-ből hogy lesz 0,06?
Válasz #2583. hozzászólásra
Igen, de akkor hogy a francba értem volna el az üzemméret 90-100%-t a 3.évre
Válasz #2580. hozzászólásra
Gabi!
0,32ha,0,06ha,0,06ha
Válasz #2585. hozzászólásra
Ha úgy csinálom akkor a pénzügyi tervem 0pont lett volna akkor azt mondod,hogy növekvő méretben kellett volna megadnom?
Ja még valami, most látom, hogy 1. évről 2. évre csökken az üzemméreted. Ezt nem lehet, az üzemméretnek vagy évről évre növekednie kell, vagy a maximálisan elért méretet fenn kell tartani a működtetési időszak végéig..
Válasz #2582. hozzászólásra
ja lehet, ha fideszes politikus szomszédja vagy
nem pályáztam
olyan föld pályázatra gondolok, amin csak fiatal gazdák vehetnek részt, persze ez már elmarad.....
Kedves Hasutas!
Az SFH táblázatot csak 3 évre töltötted ki? Mertaz üzemeltetési időszak 5 év, nem lehet, hogy a további 2 év hiányzik?
Hiszen földre lehet pályázni... Kiskertész te pályáztál erre?
Lehet itt vitatkozni ponthatárról, meg arról hogy kinek mit mondott az Mvh elnök meg a jósnő, de ez a pályázat alapból xar, ezzel egy kezdő gazdálkodó nem tud elindulni, csak az akinek van hozzá háttere, ergo nem nulláról indul.Pénz helyet mondjuk sokkal jobb lett volna, ha termőföldre, tenyészállatra pályázhattak volna a fiatalok és ehhez kaptak volna valamilyen támogatott, halasztott tőkefizetésű hitelt és ilyen eszement vállalásokba se kellett volna belekergetni a pályázókat.
Azon kivül 4 mrd forint van rá ha jól tudom, már ez magában egy röhej.Egyes nagy beruházásokra adnak ennél több támogatást, nem egy egész országnyi fiatal gazdának.
Mi az a 0,06? Nem értem mit írtál ide... Segítenék a megoldásban.
Átnéztem!
Nem kaptam 9pontot,hogy a 4.évére vállalt EUME érték,az állattenyésztés,a kertészet,vagy az állattenyésztés és a kertészet együttes aránya adja!
EUME cél 3.év végéig történő teljesítésének vállalása -5pont
Az SFH tábla nem megfelelő
Nem lett meg a 77 pontom.
Az SFH táblázatom a következő: 1.év 0,32 ha; 2. év 0,06; 3. év 0,06. Kérdésem, hol a hiba?
Válasz #2571. hozzászólásra
"Nem is értem miért ragaszkodtok ennyire ehhez a fiatal gazdás pályázathoz, mia a jó benne"
Kérdezd meg azokat, akik már nyertek, és tisztességesen írták meg a pályázatot.
Válasz #2569. hozzászólásra
NEM CSAVARTAM SEMMIT!!!! Miről beszélsz? No komment...
Válasz #2564. hozzászólásra
A 147 pont biztosan nem igaz. De ha a jogosultsági feltételek nem teljesülnek, akkor hiába van 160 pont is!
Most rangsorolják azokat, akik a jogosultsági feltételeknek megfeleltek, ameddig van pénz ott húznak egy vonalat. Aki fölötte, az nyert, aki alatta, az forráshiány miatt elutasítva.
Én nem vagyok ilyen jóban az MVH elnökével, nekem nem mond varázsszámot, de 135-138 pontra becsülöm.
Válasz #2574. hozzászólásra
ne kábitsd a fiatalokat,ők ebben bíztak,csak a hazug kormány átqurta őket (is), ki kellet volna mondani ,hogy fölösleges pályáznotok mert már megvannak a nyertesek(mint az NFA-as földeknél)
Senki nem ragaszkodik hozzá,többször leírtam,nekem ez csak egy lehetőség,szerencsére van más megoldásom is!
Válasz #2570. hozzászólásra
Akkor mennyi??
Ha jövőhéten kapnak olyanok is akiknek 145 pontja van?(SAPSi szerint)
Nem is értem miért ragaszkodtok ennyire ehhez a fiatal gazdás pályázathoz, mia a jó benne????????????
Válasz #2564. hozzászólásra
Szerintem nem!!!
Válasz #2565. hozzászólásra
Fogalmazzál akkor rndesen, ne csavarva!!!
Miért nem lehetett azt mondani,csak azok pályázzanak akinek A+B részből min.110pontja van,és akkor a sok birka nem adja be többek között én is