Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #304. hozzászólásra
Milyen középső tartóoszlop? Az ívek távolságát írtam 1,5 méterre. Nagy gép vagy kombájn csak középre fér egymás mellett nem fér el
oldala magasan kezdjen ívelni h. fal mellé is lehessen állni stb
nekünk csak a középső tartóoszlopok vannak betonba
tehát hol 1,5m
pár talicskányi csak bele
24x10es
Kellene egy 10X15ös szín. Akkor kell 11 db 16 méteres szál, ezeket meghajlíttatom. Minden ív talpánál fúrok egy 1,5 m mély gödröt, beállítom, majd bebetonozom?
5/4 v 6/4 es elég 3.2 fal leszúrod a földbe 60 centit 1.5 méterenként. Ha nagyon viharjárta hely akkor érdemes duplavázból csinálni mint itt lejjebb a kolégánál van
nem hiszem hogy olcsobb csinálni csak akkor ha már otthon van anyag hozzá ... mi 2 colos vastagfalú horganyzott csőből készült foliavázat vettünk 18 bordát 3x6 méteres cső plusz 2 végén toldva van egy egy 80centis egyenes darab!! összekötökkel fülekkel mindennel együtt 300 volt !!! mi számolgattuk de ugyanott lettünk volna ha csináljuk!
A fehér oldala miatt sokkal hűvösebb,a végében sima 16 perlon kötél van,a szél keresztül fúj rajta nem mozgatja,egyébként kész-vannak az ajtók is.A sima fekete fólia ugyanolyan erős mint a fekete fehér.
a fektefehér folia jobban bejött mint a sima fekete?? milyen anyagu kötelet huzol bele a két végébe??? szél mennyire bántja hogy ennyire nyitott mind 2 vége?? nekem is van egy ekkora meg egy nagyobb ami képemen van foliaváz a kisebben 6 évet kibirt a folia ......
1509 hozzászólás
Válasz #308. hozzászólásra
Minek olyan magas? milyen széles?
Válasz #306. hozzászólásra
nekünk van tartóoszlop
ez 6m magas középen
Válasz #305. hozzászólásra
persze tyúkólat
de itt nem betonozol
Válasz #304. hozzászólásra
Milyen középső tartóoszlop? Az ívek távolságát írtam 1,5 méterre. Nagy gép vagy kombájn csak középre fér egymás mellett nem fér el
Megkérdeztem az ép.hatóságot és nem engednek csak 25 nm-est és 2,5 m magas épületet, engedély nélkül.
Válasz #301. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
oldala magasan kezdjen ívelni h. fal mellé is lehessen állni stb
nekünk csak a középső tartóoszlopok vannak betonba
tehát hol 1,5m
pár talicskányi csak bele
24x10es
Válasz #302. hozzászólásra
Traktoroknak. Nem fér el nagyobb, max 18 m hosszú.
Válasz #301. hozzászólásra
Nem kell bebetonozni csak leütsz egy gömbvasat a földbe,aztán kihúzod és a csövet beteszed a helyére. Milyen gépnek kell? mert a 10x15 az nem túl nagy
Válasz #300. hozzászólásra
Kellene egy 10X15ös szín. Akkor kell 11 db 16 méteres szál, ezeket meghajlíttatom. Minden ív talpánál fúrok egy 1,5 m mély gödröt, beállítom, majd bebetonozom?
Válasz #296. hozzászólásra
5/4 v 6/4 es elég 3.2 fal leszúrod a földbe 60 centit 1.5 méterenként. Ha nagyon viharjárta hely akkor érdemes duplavázból csinálni mint itt lejjebb a kolégánál van
földbe beleszurkálás
földön futó csőre hegesztett gömbvasakra rászurkálás
tartólábakra hegesztett gömbvasakra rászurkálás
stb
Válasz #297. hozzászólásra
Géptároló kell.
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ne mond, hogy ebben a témában akarsz indítani
No, szóval. Akk vki segítsen, mert rossz a felfogókám.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Pl szeretnék egy 10méter fesztávosat. Mekkora cső kell, átmérő, falvastagság? Hogyan rögzítem a földhöz? Egymáshoz nem is kell?
Válasz #293. hozzászólásra
elhiszem csak nekem otthon van az anyag,na mega méhtelepen debrecenbe sok van a csőböl is.
Válasz #292. hozzászólásra
csak olyan 8-10 bordát fog kiadni szeritnem,8méter széles és 20 körüli hosszú lesz.magassága 4 körül.
nem hiszem hogy olcsobb csinálni csak akkor ha már otthon van anyag hozzá ... mi 2 colos vastagfalú horganyzott csőből készült foliavázat vettünk 18 bordát 3x6 méteres cső plusz 2 végén toldva van egy egy 80centis egyenes darab!! összekötökkel fülekkel mindennel együtt 300 volt !!! mi számolgattuk de ugyanott lettünk volna ha csináljuk!
Válasz #291. hozzászólásra
Milyent akarsz csinálni?
Az más
Válasz #288. hozzászólásra
heeeeeee ez mán itt van ingyen.
érted?
Válasz #276. hozzászólásra
Alapterülete? Gerincmagassága?
Válasz #273. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ez qrva jó!
Vázát vettétek vagy csináltátok?
Válasz #287. hozzászólásra
de tudom csak nem tudom mi értelme van az alu-nak mikor sokkal drágább a vastól vagy ingyen van
Válasz #285. hozzászólásra
hogy hogy milyen alucsövet, nem tudod mi az?
Válasz #284. hozzászólásra
már jöttek de elmentek nem birták
Válasz #281. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
milyen alu csövet?
Válasz #283. hozzászólásra
Majd lesznek . Ne aggódj!
Válasz #282. hozzászólásra
ááááááááááá itt nincs egy se sosem engedték be őket hála istennek.
csak csőhajlitóra várok.
Válasz #281. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Az alucsövet nálunk kibontanák a tezsvírek!
mi is most csinálunk egyet,meghajtsuk az alucsövet és ráhuzzunk egy fekete fehér fóliát és kész.
Válasz #278. hozzászólásra
Csőhajlítót szerezz valakitől , a Dunaferrből meg csövet. Azt gyia!
Válasz #278. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Csövet kell venni és olyat csinálsz amilyet akarsz
Válasz #273. hozzászólásra
ezt hol vettétek? Mennyi volt? Mekkora alapterületű?
Válasz #250. hozzászólásra
A Pannonagri-ra gondoltál? A honlapjukon nem látom a fóliatárolókat.
A fehér oldala miatt sokkal hűvösebb,a végében sima 16 perlon kötél van,a szél keresztül fúj rajta nem mozgatja,egyébként kész-vannak az ajtók is.A sima fekete fólia ugyanolyan erős mint a fekete fehér.
Válasz #274. hozzászólásra
a fektefehér folia jobban bejött mint a sima fekete?? milyen anyagu kötelet huzol bele a két végébe??? szél mennyire bántja hogy ennyire nyitott mind 2 vége?? nekem is van egy ekkora meg egy nagyobb ami képemen van foliaváz a kisebben 6 évet kibirt a folia ......
BOCS AZ ÖSSZE VISSZA KÉPEKÉRT.
Még 1![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120201142259_trak_folia_016.jpg)
BOCS.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120201141259_trak_folia_008.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120201141259_trak_folia_008.jpg)
1-2 kép.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120201141049_trak_folia_013.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120201141049_trak_folia_013.jpg)
1-2 kép a gép,vetőmag tároló fóliánkról.
Válasz #262. hozzászólásra
Szél meg a hó az ellensége.Benyomja a széllel ellentétes területre befújja a havat és töri az egészet.
Válasz #265. hozzászólásra
pvc cső
na végre
Válasz #264. hozzászólásra
Válasz #263. hozzászólásra
Ezzel az csővel találkoztál:
Válasz #262. hozzászólásra
Szerintem pont az ív miatt van tartása,ha középen megtöröd akkor azzal tudsz neki gerincet csinálni.
Itt egy blokkos fólia rajza.
kék tetőfólia
piros igény szerint felhajtható oldalfal
fekete középső oszlopsor
zöld álmennyezet
Válasz #261. hozzászólásra
Volt vele a baj?
Sz Peti, háromszög alakú a teteje. Mint a házaké.
Válasz #259. hozzászólásra
Nekünk volt de lófaszt se ér.
Nem tudom milyen a nyeregtetős folia