Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #3345. hozzászólásáraÉs ezt hogy nézem meg vagy döncsem el hogy mennyire kupos.na nekünk az alsó tárcsa meg a középsö fémlap között alátét volt véleményük szerint ezért csúszott meg, követtük az alátéteket így meg akkora lett a kuplung holtjáték hyogy nem tudjuk beálitani hogy kiemeljen
Válasz gabika82 #3344. hozzászólásáraNem feltétlenül!A Kuplung szerkezet(kínai kalap) kúpossága határozza meg!Van hogy beteszel 2 újat,azzal biztos nem lesz jó!
Válasz medikus #3341. hozzászólásárahát szétszetük a kuplungot és levetem a felső kuplungtárcsát és az alat van a nyomólap és azalat körbe vannak alátétek ezek gyáriak meg még annyi hogy a két tárcsa egyforma széles?
Válasz gabika82 #3340. hozzászólásáraA lemeznek mindnek egyformának kell lenni!!!Csak ha úgy guberáltad,akkor felemás!!a kuplungot úgy kell beállítani,hogy legyen holtjátéka!mást mit állítanál rajta?
üdv lene egy olyan kérdésema dobtakaro lemezekben van 4 vastag meg 2 vékony a két vékonyat egymásal szemben kel rakni igaz?meg anyi hogy valaki lehirná hogy kel a kuplungot jól és helyesen beálitani?
Válasz dr.T #3335. hozzászólásáraJól működött , kisebb javítások azért voltak de lényegében ment minden finomul . 12 hektárt vágtam le vele az idén , bízok benne jövőre többet kell
Menet variátor tengely kiszedéséhez szeretnék tanácsot kérni . mennyire bonyolult kivenni , melyik oldalról érdemes nekiállni ? olyan problémám van vele , hogy a bal oldalon a tengely valamiért kikopott és kotyog a csapágyban .
Válasz Trakiszaki #3321. hozzászólásáraAzt tudom, hogy passzol, a 514-be vettem a múltkor... Ide lehet kisebb kellene...Nem a legideálisabb a kormány-ülés pozíció
Válasz medikus #3315. hozzászólásárate azt a kb30 oldalast mondod amit a gyár kiadott? az semmi, pedig a konkurens claas gyár a 106 dominátorhoz egy egész dossziét adott
Válasz csoppika #3314. hozzászólásáraegy két évvel ezelőtt itt az oldalon hirdettek könyveket minden féle gépekhez. mivel a neten nem találtam /akkor/ meg az általam keresett papírokat ezért csináltam egy "nagy bevásárlást". beszéltem velük telefonon és én mivel egyszer élünk megvettem. de ilyen könyv nem volt közte. ha rosszul tudom majd javítanak
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraBiztosan van...magyar-é...az kérdéses... Dojcsét se nagyon találok... asszem ebéjon van 70 juró...
Akkor marad Provásznai Úr...
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáralétezett ehhez egyáltalán ilyen? A gépkönyvön és az alkatrész katalóguson meg a prospektusokon kívül mást nem találtam ilyen, hogy javításikönyv
Válasz medikus #3307. hozzászólásáraMost pl pdf ben sem lenne olyan jó... Gondolom nem akarod azt a 300 oldalt lemásoltatni
A múltkor kinyomtam a szuper nyomtatóval 170 oldalt egy szuszra: Azzal reagált, hogy két nap múlva a következő akció előkészületeikor bekakilt... Persze a gari 6hónapja lejárt...tervezett avulás...megy a levesbe... nyomott vagy 900-1200 oldalt összesen...
Asszem megkérdem Provásznai urat...vagy esetleg Myrrdint előtte...hátha a faszbukon van vmi
Válasz csoppika #3296. hozzászólásáraAkkor te tényleg nagy ember vagy,ha már T-150-esben sem bírsz elférni....
Gondolom az nem is érte el az ingerküszöböt,hogy a kormány jobboldalt van.
4846 hozzászólás
Válasz medikus #3345. hozzászólásáraÉs ezt hogy nézem meg vagy döncsem el hogy mennyire kupos.na nekünk az alsó tárcsa meg a középsö fémlap között alátét volt véleményük szerint ezért csúszott meg, követtük az alátéteket így meg akkora lett a kuplung holtjáték hyogy nem tudjuk beálitani hogy kiemeljen
Válasz gabika82 #3344. hozzászólásáraNem feltétlenül!A Kuplung szerkezet(kínai kalap) kúpossága határozza meg!Van hogy beteszel 2 újat,azzal biztos nem lesz jó!
Válasz medikus #3343. hozzászólásáraés a tárcsák egyforma vastagok ??
Válasz gabika82 #3342. hozzászólásáraNincs ott semmiféle alátét!!!
Válasz medikus #3341. hozzászólásárahát szétszetük a kuplungot és levetem a felső kuplungtárcsát és az alat van a nyomólap és azalat körbe vannak alátétek ezek gyáriak meg még annyi hogy a két tárcsa egyforma széles?
Válasz gabika82 #3340. hozzászólásáraA lemeznek mindnek egyformának kell lenni!!!Csak ha úgy guberáltad,akkor felemás!!a kuplungot úgy kell beállítani,hogy legyen holtjátéka!mást mit állítanál rajta?
üdv lene egy olyan kérdésema dobtakaro lemezekben van 4 vastag meg 2 vékony a két vékonyat egymásal szemben kel rakni igaz?meg anyi hogy valaki lehirná hogy kel a kuplungot jól és helyesen beálitani?
Válasz lovasnorbi #3338. hozzászólásáraHat az jo kerdes meg mindig nyomjuk a melot de remelem mar valamikor lessz idom elmotorozni arra.
Válasz dr.T #3337. hozzászólásáraMikor jöttök el megnézni a gépet ?
Válasz lovasnorbi #3336. hozzászólására
Válasz dr.T #3335. hozzászólásáraJól működött , kisebb javítások azért voltak de lényegében ment minden finomul . 12 hektárt vágtam le vele az idén , bízok benne jövőre többet kell
Válasz lovasnorbi #3330. hozzászólásáraMar regen voltal fent,joll mukodott a gep,mennyit vagtal vele?
Válasz lovasnorbi #3330. hozzászólásáraHa szembe alsz vele akkor a bal felen ahol van a hajtas is
Válasz lovasnorbi #3330. hozzászólásáraE 514! 6846hsz.
Válasz medikus #3331. hozzászólásáraMegtalálod!
Válasz lovasnorbi #3330. hozzászólásáraValahol a nevemnél
Sziasztok !
Menet variátor tengely kiszedéséhez szeretnék tanácsot kérni . mennyire bonyolult kivenni , melyik oldalról érdemes nekiállni ? olyan problémám van vele , hogy a bal oldalon a tengely valamiért kikopott és kotyog a csapágyban .
Válasz csoppika #3328. hozzászólására
Válasz dr.T #3327. hozzászólására...én úgy voltam vele...inkább agyra gyúrok...
Válasz csoppika #3325. hozzászólásáraJa akkor neked csak 1 nagy kockad van ezek szerint ,nekem megvan mind a 8,az mas.
Válasz csoppika #3325. hozzászólásáraEgy 1000-es dutra kormány kell,hogy könnyen tudjad tekerni!
Válasz dr.T #3323. hozzászólásáraCsak vmi kisebb sportkormány(vagy targonca) jöhet szóba...vagy lehasítok a hasamból egy 15 kilós flekkent...
Válasz dr.T #3323. hozzászólásáraAz kisebb?
Válasz csoppika #3322. hozzászólásáraEn vettem anno a 14-be a Bócsaiaktol beloruszos kormanyt a kozepe attvol csinallva ugyhogy passzolt a 14 be.
Válasz Trakiszaki #3321. hozzászólásáraAzt tudom, hogy passzol, a 514-be vettem a múltkor... Ide lehet kisebb kellene...Nem a legideálisabb a kormány-ülés pozíció
Válasz csoppika #3295. hozzászólásáraKormány kiváltására ajánlom a kétütemű wartburg kormányàt 85 évjárattól vagy a 4 ütemű wartiét.
Válasz medikus #3319. hozzászólásáraIgaz is
Válasz Myrrdin #3317. hozzászólásáraEz egy egyszerű gép!!Fele ékszíj van rajta,mint egy másikon!!Ezért nem kell hozzá Biblia!
Válasz Myrrdin #3317. hozzászólásárahttp://m.ebay.de/itm/REPARATURHANDBUCH-MAHDRESCHER-FORTSCHRITT-E514-no-BELARUS-ZT303-ZT323-/302037105021
Válasz medikus #3315. hozzászólásárate azt a kb30 oldalast mondod amit a gyár kiadott? az semmi, pedig a konkurens claas gyár a 106 dominátorhoz egy egész dossziét adott
Válasz csoppika #3314. hozzászólásáraegy két évvel ezelőtt itt az oldalon hirdettek könyveket minden féle gépekhez. mivel a neten nem találtam /akkor/ meg az általam keresett papírokat ezért csináltam egy "nagy bevásárlást". beszéltem velük telefonon és én mivel egyszer élünk megvettem. de ilyen könyv nem volt közte. ha rosszul tudom majd javítanak
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraGépkönyv.
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraBiztosan van...magyar-é...az kérdéses... Dojcsét se nagyon találok... asszem ebéjon van 70 juró...
Akkor marad Provásznai Úr...
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáralétezett ehhez egyáltalán ilyen? A gépkönyvön és az alkatrész katalóguson meg a prospektusokon kívül mást nem találtam ilyen, hogy javításikönyv
Válasz medikus #3311. hozzászólásáraJó...majd megkeresem öreganyám rózsafüzérjét...hátha viszi...
Bár nem értek hozzá...hegyestérdű vagyok
Válasz csoppika #3310. hozzászólásáraValami olvasóba!
Válasz medikus #3309. hozzászólásáraOszt a CDt hova tegyem??? A bakelites lejátszó is viszi??? Netbookom van... cdak usb van benne...
Válasz csoppika #3308. hozzászólására5000 körül kínálják CD-n!!És még tesznek rá neked valamit,pl kuki
Válasz medikus #3307. hozzászólásáraMost pl pdf ben sem lenne olyan jó... Gondolom nem akarod azt a 300 oldalt lemásoltatni
A múltkor kinyomtam a szuper nyomtatóval 170 oldalt egy szuszra: Azzal reagált, hogy két nap múlva a következő akció előkészületeikor bekakilt... Persze a gari 6hónapja lejárt...tervezett avulás...megy a levesbe... nyomott vagy 900-1200 oldalt összesen...
Asszem megkérdem Provásznai urat...vagy esetleg Myrrdint előtte...hátha a faszbukon van vmi
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáraPedig könyvem is van!Nyomtatott formában!
Magyar javításija nincs valakinek? Most nem állok úgy anyagilag, hogy Medikust főállásban alkalmazzam, mint állandó szaktanácsadót
Válasz Magister #3300. hozzászólásáraHirdetésekben benne van
Válasz medikus #3303. hozzászólásáraSajna még kint áll...
Válasz csoppika #3299. hozzászólásáraNem ragad az be,ha nem locsolod agyon!!!
Válasz csoppika #3301. hozzászólásáraSajna azt nem tudom, én csak az út mellett láttam, hogy rajta az eladó tábla...
Válasz Magister #3300. hozzászólásáraNem hirdetik???
Üdv!
Mátészalkán láttam egy E512-t eladót, ha valakit érdekel akkor megszerzem a telefonszámot.
Válasz medikus #3298. hozzászólásáraEnnél nem ragad be?
Válasz csoppika #3295. hozzászólásáraMit akarsz a kuplunggal?
Válasz csoppika #3296. hozzászólásáraAkkor te tényleg nagy ember vagy,ha már T-150-esben sem bírsz elférni....
Gondolom az nem is érte el az ingerküszöböt,hogy a kormány jobboldalt van.