Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz dr.T #1845. hozzászólásáraNem baj , nem is lényeges . Még azt akarom kérdezni , hogy akkor szerinted milyen gépnek a szűrőjét tegyem be az üzemanyagcsőhöz ?
Válasz lovasnorbi #1842. hozzászólásáraJaj mar tudom,ami hajtja kivulrol azt a lapatot ( amit adtam neked amin azok a spanifer darabkak vannak,a hutotol tereli el a koszt),na es annak a csapagy haza szok kikopni,es ha kivan kopva akkor tesznek bele nagyobb csapagyt,azt nezzetek meg hogy nem e lotyog a csapagy a hazban,ha szembe allsz a huto feluli oldalon a huto jobb also felen van,azt hiszem 2 kerek van rajta.
Válasz dr.T #1840. hozzászólásáraMég nem volt vele semmi gond , csak mondtad hogy mielőtt neki állok vele aratni mindenképpen nézzük meg . ( azt hiszem valamit ott a motornál mutattad , hogy ott nézzük meg ) ( úgy emlékszem mintha a ventilátornál mondtál volna valamit )
Válasz 4964 #1838. hozzászólásáraHat egyenlore nemtudok sokmindent hozzafuzni hisz csak 1 evet ment azt is csak gabonaban,miert a tieddel mar volt valami gond?
Válasz dr.T #1837. hozzászólásáraazt akarom kérdezni hogy mit is mondtál mit nézzünk meg minden képen a kombájnon ? ( te is mondtad hogy már tőled is kérdezték hogy a te kombájnodba van-e , te meg mondtad hogy igen van de esztergálva volt )
Válasz lovasnorbi #1830. hozzászólására189km re vagyunk egymástól.Esetleg ha jöttök fel Pestre valamiért (pl agromash) akkor eltudnátok vinni. Gondolom nem sürgős.
Válasz ÖSzabi #1814. hozzászólásáraIgen arra gondolok . Én is gondoltam rá hogy így csinálom meg csak gondoltam ha van valakinek akkor nem szórakozok vele .
Válasz lovasnorbi #1813. hozzászólásáraSzia! A vágóasztal 2 végén a rendválasztóra gondolsz? Mert ha igen akkor egy laposvasra hegesszél rá egy 10 köracélt és hajlítsad vissza és azt rögzítsed, az is teszi a dolgát!
4846 hozzászólás
Sziasztok !
Abban tudna segíteni valaki , hogy hogyan tudom kivenni a gyűjtőasztalt ? ( milyen nehéz lehet ? )
Válasz dr.T #1845. hozzászólásáraNem baj , nem is lényeges . Még azt akarom kérdezni , hogy akkor szerinted milyen gépnek a szűrőjét tegyem be az üzemanyagcsőhöz ?
Válasz lovasnorbi #1844. hozzászólásáraPassz azt mar en most fejbol megnem mondom,de nem tevesztheto el.
Válasz dr.T #1843. hozzászólásáraoké köszönöm . egyébkét az a tengely honnan kapja a hajtást ?
Válasz lovasnorbi #1842. hozzászólásáraJaj mar tudom,ami hajtja kivulrol azt a lapatot ( amit adtam neked amin azok a spanifer darabkak vannak,a hutotol tereli el a koszt),na es annak a csapagy haza szok kikopni,es ha kivan kopva akkor tesznek bele nagyobb csapagyt,azt nezzetek meg hogy nem e lotyog a csapagy a hazban,ha szembe allsz a huto feluli oldalon a huto jobb also felen van,azt hiszem 2 kerek van rajta.
Válasz dr.T #1840. hozzászólásáraMég nem volt vele semmi gond , csak mondtad hogy mielőtt neki állok vele aratni mindenképpen nézzük meg . ( azt hiszem valamit ott a motornál mutattad , hogy ott nézzük meg ) ( úgy emlékszem mintha a ventilátornál mondtál volna valamit )
Válasz lovasnorbi #1839. hozzászólásáraHat most igy hirtelen nememlekszem,hogy mire gondolsz?
Válasz 4964 #1838. hozzászólásáraHat egyenlore nemtudok sokmindent hozzafuzni hisz csak 1 evet ment azt is csak gabonaban,miert a tieddel mar volt valami gond?
Válasz dr.T #1837. hozzászólásáraazt akarom kérdezni hogy mit is mondtál mit nézzünk meg minden képen a kombájnon ? ( te is mondtad hogy már tőled is kérdezték hogy a te kombájnodba van-e , te meg mondtad hogy igen van de esztergálva volt )
Válasz dr.T #1837. hozzászólásáraA cx-el mennyire vagytok megelégedve?
Válasz lovasnorbi #1836. hozzászólásáraHalli nemjott att semmi,hivj fel vagy ird ide.
Válasz dr.T #1829. hozzászólásáraÍrtam privátban !!
Válasz horesz01 #1834. hozzászólásáraMég írtam .
Válasz lovasnorbi #1832. hozzászólásáraMent válasz!
Válasz dr.T #1829. hozzászólására
Érdekelne,majd írok privátban és eggesztetünk akkor.
Válasz horesz01 #1831. hozzászólásáraNem nem sürgős . majd ha esetleg megyünk arra akkor majd írok . ( egy másik témában írtam privátban )
Válasz lovasnorbi #1830. hozzászólására189km re vagyunk egymástól.Esetleg ha jöttök fel Pestre valamiért (pl agromash) akkor eltudnátok vinni. Gondolom nem sürgős.
Válasz horesz01 #1828. hozzászólásáraHát így már akkor bocsi de mégsem érdekelne . ( győr-moson-sopron , azon bellül : Csorna )
Válasz Gyuri gazda #1824. hozzászólásáraHello Gyuri nekem meg megvan,nagyon jo allapotban van 100 euro. 512
Válasz lovasnorbi #1827. hozzászólásáraNeten körbenéztem, másik 10es lenne a futár. Biztos megérné neked így? Merre laksz ha nem titok?
Válasz horesz01 #1826. hozzászólásáraFutárral el tudnád küldeni ?
Válasz lovasnorbi #1822. hozzászólásáraEgy Szent István lenne. Holnap rakok fel képet róla ha érdekel.
Válasz Gyuri gazda #1824. hozzászólásáraMelyik fajtát?
Sziasztok,keresnék használlt jó állapotú dobkosarat,nincs esetleg valakinek na meg persze milyen áron?
Válasz Sötét Paraszt #1820. hozzászólásáraKettőt,mert az egyik úgy is rossz lenne mindig!hehe!
Válasz horesz01 #1816. hozzászólásáraTudod mit mégis érdekelne , majd valahonnan szerzek egy balosat . mennyi lenne az ára ?
Válasz horesz01 #1816. hozzászólásáraEgyébként mennyiért adnád ?
Válasz lovasnorbi #1817. hozzászólásáraTartalék kombányt vegyé kettőt az egyikhe kukorica asztalt is kapná tőlem hehe.
Válasz lovasnorbi #1817. hozzászólásáraSzerintem vedd meg ha csak 1 drb is van,majd lessz hozza masik is kesobb,meg hosszu a tél.
Válasz lovasnorbi #1817. hozzászólásáraLemásolod fordítva!
Válasz horesz01 #1816. hozzászólásáraKöszi , de egybe szeretnék kettőt . ( csak azért mert ha vennék egy jobbosat , akkor honnan szerezzek balosat .
Válasz lovasnorbi #1815. hozzászólásáraEgy jobbosom van!
Válasz ÖSzabi #1814. hozzászólásáraIgen arra gondolok . Én is gondoltam rá hogy így csinálom meg csak gondoltam ha van valakinek akkor nem szórakozok vele .
Válasz lovasnorbi #1813. hozzászólásáraSzia! A vágóasztal 2 végén a rendválasztóra gondolsz? Mert ha igen akkor egy laposvasra hegesszél rá egy 10 köracélt és hajlítsad vissza és azt rögzítsed, az is teszi a dolgát!
Sziasztok !
Nincs véletlenül valakinek eladó 2 db vágóasztalra való osztócsúcsa ?
Válasz Myrrdin #1811. hozzászólásáramásik topicban megtalálod
Válasz számüzött #439. hozzászólására
[link1]
[link2]
Üdvözlet!
Érdeklődnék esetleg valakinek nincs-e elfekvőben gépkönyve, kezelési,javítási, karbantartási, meg alkatrész katalógusa 512-höz?
Válasz Myrrdin #1806. hozzászólásáraItt lathatod kb mi maradt.
Válasz Myrrdin #1806. hozzászólásáraNa vegre valami sikerult
Válasz dr.T #1803. hozzászólásáraSzia!
megkaptam a leveled nem lesz gond a előhívószámal dolgoztam már Nemeshódoson az ilyennel már nincs gondom
Válasz medikus #1804. hozzászólásáraHat az nekem nincs.
Válasz dr.T #1803. hozzászólásáraÍrjatok Skypon!
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-03-17 11:25:33
Válasz csoppika #1787. hozzászólásáraKüldtem üzenetet privátban
Válasz dr.T #1797. hozzászólásáranem kaptam meg, myrrdin42@gmail.com-> erre írj
Válasz dr.T #1799. hozzászólásáraMegkeresem az egyik hirdetésednél .
Válasz lovasnorbi #1798. hozzászólásáraOk,a szamom megvan?
Válasz dr.T #1795. hozzászólásáraÉrdekelne a vágóasztalkocsi , holnap hívlak .