Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
megpróbáltam újra de megint ez az üzenet jött vissza:
'tyutyu@icedsl.hu': 2008.10.13. 20:54
552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4)
'trakiszaki@vipmail.hu': 2008.10.13. 20:04
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy keresek E-512 kezelési utasitást! Ha valaki tudna nekem segiteni nagyon megköszönném! Az e-mail cimem:
pitti0524@citromail.hu
Az AGROMOTÍV 99 kft-re gondoltam,szintén Baján.Én ott veszem, az alkatrészt.Nekem 525-ös MDW-m van.Ami nincs hozzá, azt meghozzák,vagy legyártatják szerintem nagyon jó minőségben.
Az Elán Kft-re goldoltál? Náluk nincs Amugy a ferdefelhordót meg hajtó két ékszíjtárcsáravan szükségünk, mind a kettőre három soros ékszíjhoz való. Sajnos ollyan a ferdefelhodónk, hogy nem lehet meghajtatni vele a kukorica asztalt, nincs alsó átmenő tengely,(a helye sincsmeg) csak egy tengelycsonk van csapágyházzal az oldalára rögzitve. Amugy napraforgó aratásra készitem a gépet.
Sajnos ferdefelhordót nem tudok,bár nem írod,hogy kukoricára kellene,vagy gabonára?Szíjtárcsa pontosan melyik kellene?A szíjtárcsának utána tudok nézni,mert van eggy kft a közelben ahol sokminden kapható 524-525-höz.De nagyon messze vagyok kb.350km.
Nekem egy 512-esem van abba kell hűtő ,mert a ventillátor egyik lapátjából egy kis darab letört és a hűtőbe repült,ezt akarom ott megnézni de csak két hét múlva mert még most más meló van ,kukiaratásig meg van egy kis idő.
Merre való vagy ,mert debrecen mellett,létavértesen van egy bontó ahol van egy pár fortschritt is,csak nem tudom milyen típusúak,mert én is csak egyszer voltam haverral arra alkatrészért ,neki 516-ba kellet doblassító.
Az 525-ös MDW-nél már megoldották a kaszahajtás problémát.Ezen Pro-Drive horizontális kaszahajtómű van,130mm-es lökethosszal.Maga a kaszaszerkezet,váltvavágó kasza.Nagyon üzembiztos.Mióta nálam van agép közel 2000 ha-t arattam vele,de kasza probléma a penge törésen kívül nem volt!
Nekem is volt 512-esem 1982-es kiadású kék színű.Németországból behozott eredeti motorja volt.1200 üzemóra volt benne.Én majnem5000-et hajtottam még bele.A motorhoz még ekkor sem kellett hozzányúlni,csak a szükséges karbantartásokat végeztem rajta.Egyébként 5,60-as asztalja volt és a legnagyobb gabonatömeggel is gond nélkül megbirkózott.
Én annak idején 3500000-ért vettem.Csak gabonaasztallal.Napi teljesítménye kb.20 hektár,de ez sokmindentől függ.Főleg a kis táblaméretek rontják a teljesítményt,mer sokat kell vonulni.Ez eggy átlag.
Eléggé üzembiztos gép!Vol olyan szezon,hogy pár kaszapengét kellett csak cerélni.Én 500-600hektárt aratok vele évente.Alkatrészellátása elég jó.sokminden stimmel a többi E kombájnból.
Az 524-esnek nincs hidróhajtása,csak az 525Hnak van.Az524-es cséplőrenszere hasonló az 514-es hez fődob utóverő 4 szalmarázó viszont 3 lépcsős rosta.van benne.Ez átmenet az 514 és az 525között.Sokmindenben megegyezik már az 525-tel.Ebben 6 hengeres IFA motor van.
4846 hozzászólás
egyébként 21mb a mérete
Válasz #294. hozzászólásra
Sziasztok!
megpróbáltam újra de megint ez az üzenet jött vissza:
'tyutyu@icedsl.hu': 2008.10.13. 20:54
'trakiszaki@vipmail.hu': 2008.10.13. 20:04
Lehet hogy azért nem jött még!! Akkor itt a másik cimem! tyutyu@icedsl.hu remélem már sikerül fogadnom!
Köszönöm elöre is
Válasz #292. hozzászólásra
Szia Laci!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy el tudnád-e küldeni nekem is az 514 kezelési utasítását? Nagyon megköszönném. Az emil címem:
trakiszaki@vipmail.hu
Előre is megköszönve: Trakiszaki
Válasz #290. hozzászólásra
Nem fogadja a nagyméretű emailt a citrommail,azért nem kaptad meg
Válasz #290. hozzászólásra
Ne gondolkodj!
CSERE!!!!
Köszönöm a kezelésit! Még nem érkezett meg!
A 14-esen még gondolkodom :-)
Válasz #287. hozzászólásra
Majd vesz hozzá egy 14-est
Válasz #287. hozzászólásra
Fúúú! nagy ám a külömbség. :)
Válasz #286. hozzászólásra
512 kellett volna
sebaj!
Válasz #282. hozzászólásra
Hali
Küldtem 514-es kezelésit
www.haon.hu
Válasz #283. hozzászólásra
Így terjed a pletyka. Hajdúszoboszló határában Hajdú- Bihar megyében !
Most néztem a hirekban, hogy egy 512-es beborult egy tóba valahol szabolcsban.
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy keresek E-512 kezelési utasitást! Ha valaki tudna nekem segiteni nagyon megköszönném! Az e-mail cimem:
pitti0524@citromail.hu
http://www.mascus.hu/Mezogazdasag/Self-propelled-foragers/Fortschritt-E-302/8a6289b6-3393-419a-a6e8-768717caca4c.html
Válasz #278. hozzászólásra
A falunkban most adtak el 3db E516-ot Szank-ra azt mondták,bontják őket széllyel és viszik moldáviába .negyven valahány darabot bontanak.
Válasz #264. hozzászólásra
Biztos,hogy Létavértesen van, mert nem tudnak róla.
Tudsz-e pontosabb cimet vagy telefonszámot.
Válasz #276. hozzászólásra
0620-9160873 Ikotics Zoltán
Válasz #270. hozzászólásra
tudnál -e a bajai cégnek telefonszámát megadni a rosta miatt?
Válasz #274. hozzászólásra
Én Mélykúti vagyok bár a Myvip-ről ismerjük már egymást .
Válasz #272. hozzászólásra
Én vagyok a tompai.
Válasz #266. hozzászólásra
Szia,
Szabolcsból irok, nekem van 512-es hűtőm.
Nem tudod a bontó cimét.
Válasz #271. hozzászólásra
Merről Írsz ?Mert Tompán van egy 525-ös gép
Válasz #268. hozzászólásra
Az AGROMOTÍV 99 kft-re gondoltam,szintén Baján.Én ott veszem, az alkatrészt.Nekem 525-ös MDW-m van.Ami nincs hozzá, azt meghozzák,vagy legyártatják szerintem nagyon jó minőségben.
Válasz #269. hozzászólásra
Agromotív 99 kft Baja neki ha jól láttam van de a jövő héten meg nézhetem mert megyek hozzájuk
E 512 hez keresek alsó 16 furatu rostát!!!!!
Válasz #267. hozzászólásra
Az Elán Kft-re goldoltál? Náluk nincs Amugy a ferdefelhordót meg hajtó két ékszíjtárcsáravan szükségünk, mind a kettőre három soros ékszíjhoz való. Sajnos ollyan a ferdefelhodónk, hogy nem lehet meghajtatni vele a kukorica asztalt, nincs alsó átmenő tengely,(a helye sincsmeg) csak egy tengelycsonk van csapágyházzal az oldalára rögzitve. Amugy napraforgó aratásra készitem a gépet.
Válasz #262. hozzászólásra
Sajnos ferdefelhordót nem tudok,bár nem írod,hogy kukoricára kellene,vagy gabonára?Szíjtárcsa pontosan melyik kellene?A szíjtárcsának utána tudok nézni,mert van eggy kft a közelben ahol sokminden kapható 524-525-höz.De nagyon messze vagyok kb.350km.
Válasz #265. hozzászólásra
Nekem egy 512-esem van abba kell hűtő ,mert a ventillátor egyik lapátjából egy kis darab letört és a hűtőbe repült,ezt akarom ott megnézni de csak két hét múlva mert még most más meló van ,kukiaratásig meg van egy kis idő.
Válasz #264. hozzászólásra
Én kb 2 hét múlva megyek arra ,hea nem annyira sűrgős meg tudom nézni neked.De gondolom már te is végeztél az aratással.
Válasz #263. hozzászólásra
Merre való vagy ,mert debrecen mellett,létavértesen van egy bontó ahol van egy pár fortschritt is,csak nem tudom milyen típusúak,mert én is csak egyszer voltam haverral arra alkatrészért ,neki 516-ba kellet doblassító.
Válasz #261. hozzászólásra
Szia, légyszi jelentkezz.
Válasz #261. hozzászólásra
szia,
Ferdefelhordó kompletten plussz a meghajtó ékszijtárcsa (háromsoros ékszíjhoz).
Szabolcsból irok, fsanyimtz952@freemail.hu
30/424-0441 visszahivlak, mert nem leszek gépközelben estig.
Válasz #260. hozzászólásra
Milyen alkatrészek érdekelnek,és honnan írsz?
sziasztok,
én 524-es hez keresnék alkatrészeket, tudnátok nekem segíteni.
Válasz #258. hozzászólásra
Jó a kombájn amit vettem 50 ha levágtam és csak egy szíj szakadt el,meg generátor kellet bele.
Válasz #256. hozzászólásra
Az 527-esről sajnos csak nagyon keveset tdok.csak pár alapvető dolgot.
Válasz #237. hozzászólásra
Az 525-ös MDW-nél már megoldották a kaszahajtás problémát.Ezen Pro-Drive horizontális kaszahajtómű van,130mm-es lökethosszal.Maga a kaszaszerkezet,váltvavágó kasza.Nagyon üzembiztos.Mióta nálam van agép közel 2000 ha-t arattam vele,de kasza probléma a penge törésen kívül nem volt!
Válasz #255. hozzászólásra
Az 527-esről mit tudsz?
Válasz #253. hozzászólásra
A 106-os nagyobb teljesítménykategóriába tartozik.
Válasz #240. hozzászólásra
Nekem is volt 512-esem 1982-es kiadású kék színű.Németországból behozott eredeti motorja volt.1200 üzemóra volt benne.Én majnem5000-et hajtottam még bele.A motorhoz még ekkor sem kellett hozzányúlni,csak a szükséges karbantartásokat végeztem rajta.Egyébként 5,60-as asztalja volt és a legnagyobb gabonatömeggel is gond nélkül megbirkózott.
Válasz #252. hozzászólásra
Hogy érted?
Válasz #250. hozzászólásra
Azért ez két külön kategória!
Válasz #221. hozzászólásra
Én annak idején 3500000-ért vettem.Csak gabonaasztallal.Napi teljesítménye kb.20 hektár,de ez sokmindentől függ.Főleg a kis táblaméretek rontják a teljesítményt,mer sokat kell vonulni.Ez eggy átlag.
Válasz #249. hozzászólásra
Akkor az jobb, mint a cd 106?
Válasz #220. hozzászólásra
Eléggé üzembiztos gép!Vol olyan szezon,hogy pár kaszapengét kellett csak cerélni.Én 500-600hektárt aratok vele évente.Alkatrészellátása elég jó.sokminden stimmel a többi E kombájnból.
Válasz #237. hozzászólásra
Az 524-esnek nincs hidróhajtása,csak az 525Hnak van.Az524-es cséplőrenszere hasonló az 514-es hez fődob utóverő 4 szalmarázó viszont 3 lépcsős rosta.van benne.Ez átmenet az 514 és az 525között.Sokmindenben megegyezik már az 525-tel.Ebben 6 hengeres IFA motor van.
Válasz #245. hozzászólásra
Nincs mindegyik kombájnnak váltója!Az E516-E517-es nek külön hidrómotor hajtja a kerekeit,difi és váltó nélkül.