Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
Válasz atti212. #8287. hozzászólásáraMég valami 150000 éves kerék agy lehetett,még nem találkoztam ilyennel!A tengely végén 2db körmös anya biztosította a tengelyt.Azok az anyák leszakították a menetet a tengelyről,és elindult kifelé!Még jó hogy megjelent az olaj,különben le sem vettem volna a kereket!Persze abba az agyba nem passzol az új tengely!
Válasz 44claasgarantos #8280. hozzászólásáraTermészetes hogy belemezelünk!Hogy Bócsán kapsz e lemezt,nem tudom!Együtt szokott lenni a kuki tartozékokkal!De lehet csinálni is!450 körüli fordulat!
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraMedikus ti napraforgó kukoricára a dobot be lemezelitek-e? ezt a lemezt Bócsán lehet-e kapni speciális vagy lapos vasból (meg felelő vastagságú )le szabjátok és kifúrjátok. Kukoricánál meg kora fordulattal mentek????
Előre is köszönöm válaszotokat.
Válasz medikus #8268. hozzászólásáraMedi a kőgyűjtő toldaton a gumicsík milyen széles és a dob felé belül vagy a ferde alatt van kivül felakasztáskor ???
Válasz medikus #8274. hozzászólásáraA létra felöli oldalon is voltak bajok nekem mert nem gyári a variátor szíjtárcsája, pont az a két három centi amit levágtam belőle az nagyon sokat segít, azóta pikk pakk megy a dolog
Válasz horesz01 #8271. hozzászólásáraÉn már levágtam mindegyik hátsó csapból két centit kb, már jóval könnyebb vele bánni, és mindkét kosárra esztergáltam egy hüvelyt és ráhegesztettem, hogy ne legyen gond a rövidebb csap miatt.
Válasz medikus #8270. hozzászólásáraAnno úgy csináltuk mindig hogy felvariáltuk teljesen aztán kintebb húztuk a variátor tárcsákat, egyszerre hogy ne jöjjön szét. Sokkal könnyebb kulcsokkal is hozzáférni. Az ékre kell vigyázni hogy ki ne essen!
Válasz 44claasgarantos #8252. hozzászólásáraTavaj mi beleáltunk gabona asztallal ,de 100 méter után tele lett a gyomra,Nemgyőztük kipucolni,fel kellett rakni a kukoricaadaptert.
Lassan de biztosan össze áll az ifa motor.
mi a véleményetek gabona asztallal kukoricát vágni?? Mert 4-5 hektárért nem veszek sor adaptert mert az több milliárd.
Nem akarom megzavarni beszélgetést, de muszály megkérdeznem.
A 106-osba az a ventilátor lapát átalakítás nélkül beszerelhető? Stimmel a vízpumpára, meg az átmérője is kb ugyan az? Sajnos a képről amit találtam nem derül ki.
Ha már mindenképp csere, egy L60 IFA moci nem jöhet szóba, nem tudom belefér-e.
OFF
Ami még hang ügyileg tetszik az amerikai kétütemű dízel motorok, egy olyat berúgnál reggel a falubán gyerkőcök összefutnának azt hinnék verseny van :)
- videó 1:27-től kimutatja a foga fehérjit
Egy kétütemű menet közben (így érdekes napi szinten melóba nem tudom meddig bírnám)
- videó
13741 hozzászólás
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
Válasz atti212. #8290. hozzászólásáraHasonlóan,csak a menet a tengely teljes átmérőjén volt!
Válasz medikus #8288. hozzászólásáraÍgy mint ezek ? Rs-é.
Válasz medikus #8288. hozzászólásáraJó lehet ha kisétál alóla a nagy kerék. Ha ezt még úton teszi...
Válasz atti212. #8287. hozzászólásáraMég valami 150000 éves kerék agy lehetett,még nem találkoztam ilyennel!A tengely végén 2db körmös anya biztosította a tengelyt.Azok az anyák leszakították a menetet a tengelyről,és elindult kifelé!Még jó hogy megjelent az olaj,különben le sem vettem volna a kereket!Persze abba az agyba nem passzol az új tengely!
Válasz medikus #8284. hozzászólásáraElszakadtak a csavarok? Vagy mi történt ?
Válasz VW passat #8285. hozzászólásáraHirdetnek!!!!!! 500 körül ferdével!
Sziasztok
Valakinek nincs eladó 4 soros kukorica asztal 512-514-re való?
Válasz Claastra. #8283. hozzászólásáraMég jó hogy el nem hagyott a nagykerék!!!Már semmi nem fogta!
Válasz medikus #8282. hozzászólásáramert van benne,nem csúszott ki egy picit?
Miért csepeg a kerék agy?
Válasz 44claasgarantos #8280. hozzászólásáraTermészetes hogy belemezelünk!Hogy Bócsán kapsz e lemezt,nem tudom!Együtt szokott lenni a kuki tartozékokkal!De lehet csinálni is!450 körüli fordulat!
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraMedikus ti napraforgó kukoricára a dobot be lemezelitek-e? ezt a lemezt Bócsán lehet-e kapni speciális vagy lapos vasból (meg felelő vastagságú )le szabjátok és kifúrjátok. Kukoricánál meg kora fordulattal mentek????
Előre is köszönöm válaszotokat.
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraKöszönöm a gyors választ .
Válasz medikus #8277. hozzászólásáraÍgy!
Válasz Szabolcsi #8276. hozzászólásáraHesston heveder,a szélességből kb 2cm-t elvesz a csavarozás!Alatta van a ferdének!
Válasz medikus #8268. hozzászólásáraMedi a kőgyűjtő toldaton a gumicsík milyen széles és a dob felé belül vagy a ferde alatt van kivül felakasztáskor ???
Válasz medikus #8274. hozzászólásáraA létra felöli oldalon is voltak bajok nekem mert nem gyári a variátor szíjtárcsája, pont az a két három centi amit levágtam belőle az nagyon sokat segít, azóta pikk pakk megy a dolog
Válasz Koszi. #8273. hozzászólásáraNem tudom miért olyan nagy ügy ez nektek?2 vékony pájszerral megoldom az egész csap berakást negyed óra alatt!
Válasz horesz01 #8271. hozzászólásáraÉn már levágtam mindegyik hátsó csapból két centit kb, már jóval könnyebb vele bánni, és mindkét kosárra esztergáltam egy hüvelyt és ráhegesztettem, hogy ne legyen gond a rövidebb csap miatt.
Köszi a segítséget mindenkinek, sikerült!
Válasz medikus #8270. hozzászólásáraAnno úgy csináltuk mindig hogy felvariáltuk teljesen aztán kintebb húztuk a variátor tárcsákat, egyszerre hogy ne jöjjön szét. Sokkal könnyebb kulcsokkal is hozzáférni. Az ékre kell vigyázni hogy ki ne essen!
Válasz horesz01 #8269. hozzászólásáraKi jön az anélkül is,hogy a variátort lelazítanád! Inkább NE mozgassuk!!
Válasz zsupi #8264. hozzászólásáraSzedd le az anyákat és kintebb tudod húzni egy kicsit az egészet, de előbb a spanolót lazítsd fel!
Válasz medikus #8267. hozzászólásáraKb így!
Válasz zsupi #8266. hozzászólásáraOlyan,hogy szinte összeérjen a kőgyüjtő helyére felszerelt fedéllel!
Köszönöm a segítséget, sikerült! Még egy kérdés: a kukorica dobkosár első részén lévő toldat milyen széles kell, hogy legyen (cm) ???
Válasz zsupi #8264. hozzászólásáraFel kell variálni, akkor ki kell férnie, de el lehet vele játszani azért
Sziasztok. Még a dobkosarat soha nem bontottam meg. Van valamilyen jó ötlet a jobb hátsó csap kiházására? (menetvarátor mögött)
Válasz Tamás1977 #8262. hozzászólásáraPostáznak!!!!!
Válasz medikus #8261. hozzászólásáraKöszi, egy kicsit messze van, de ha nem lesz jobb megoldás, akkor ez marad.
Válasz Tamás1977 #8260. hozzászólásáraBócsa!
Válasz Tamás1977 #8259. hozzászólásáraMég annyi, hogy a hátsó részére való tüskés kellene.
Jó reggelt! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy eladó kukorica dobkosárhoz való gyári toldat. Tettünk rá egy Claas-ét, de nem igazán jó.
Válasz Gepi #8257. hozzászólásárane add a kezére és nem von le!
Válasz sanyi1965 #8256. hozzászólásáraÚgy is levonják a szemetet...
Válasz 44claasgarantos #8252. hozzászólásáravenni kell adaptert,mert a végeredmény a fontos.
Válasz 44claasgarantos #8252. hozzászólásáraLehet csinálni,de gazos kukiban nem járható út!A probléma az,hogy mindent lekaszálsz! A gaz mag meg bemegy a tartályba!
Válasz 44claasgarantos #8252. hozzászólásáraTavaj mi beleáltunk gabona asztallal ,de 100 méter után tele lett a gyomra,Nemgyőztük kipucolni,fel kellett rakni a kukoricaadaptert.
Válasz 44claasgarantos #8252. hozzászólásáraA youtube-n találni videókat, hogy a németek 516-al nyomják kukoricában.
Lassan de biztosan össze áll az ifa motor.
mi a véleményetek gabona asztallal kukoricát vágni?? Mert 4-5 hektárért nem veszek sor adaptert mert az több milliárd.
Válasz Vinkó75 #8242. hozzászólásáraÜdv!
Nem akarom megzavarni beszélgetést, de muszály megkérdeznem.
A 106-osba az a ventilátor lapát átalakítás nélkül beszerelhető? Stimmel a vízpumpára, meg az átmérője is kb ugyan az? Sajnos a képről amit találtam nem derül ki.
Válasz medikus #8249. hozzászólásáraVideót akartam betenni,de hogy,
Válasz _NB_ #8248. hozzászólásárahttp://nagy motor.gifÍgy járnál utána!!!!
Ha már mindenképp csere, egy L60 IFA moci nem jöhet szóba, nem tudom belefér-e.
OFF
Ami még hang ügyileg tetszik az amerikai kétütemű dízel motorok, egy olyat berúgnál reggel a falubán gyerkőcök összefutnának azt hinnék verseny van :)
- videó 1:27-től kimutatja a foga fehérjit
Egy kétütemű menet közben (így érdekes napi szinten melóba nem tudom meddig bírnám)
- videó
Válasz Gepi #8246. hozzászólásáraIgen,a T64 turbinás motorja biztosan vinné!Nekünk abból nem adtak!
Itt a megoldás a motorra
katt
Ilyet kell bele faragni és nem lesz gond még ha szecskáz is
Válasz szoltán #8244. hozzászólásáraez-az, 50é minden ocskavastelepen van
Válasz 44claasgarantos #8212. hozzászólásáraÜdv!Végül is mi a baj azzal az IFA motorral?
Válasz Vinkó75 #8242. hozzászólására(Merci)..akart lenni.