Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #7689. hozzászólásáracsak azért kérdeztem a méreteket kérnek itt külső és belső méreteket is,a képek a felszerelés miatt is jobb volna nem kellene annyit lottozni
Válasz vasvarikriszta #7688. hozzászólásáraKörbe méritek a tárcsákat felszerelve,és ahány milliméter, akkora a szíj.Kicsi ráhagyással a spanolás miatt!Nagy teljesítményű üvegszál erősítésű szíj jár rá!Méretre már nem emlékszem,de a mérés biztos!!!!!
Válasz medikus #7687. hozzászólásáraazt nem tudjuk milyen mert lomtalanításkor találtuk és a képek is azért kellenek mert tudjuk még mit kell keresni.hogy lehet megtudni milyen?
514 kombájnra való szecskázóról szeretnék segítséget kérni.milyen méretű szíjak valók rá illetve ha valaki tudna képeket felrakni mer nekünk minden darabba van.
Válasz medikus #7678. hozzászólásáraJogos igazad van napraforgónál nem vetem észre mert még számomra ilyen gépet akkor vezetem ellőszőr mihelyt lehet kap egy jobat
AZ előző tulaj magas hozzá értő és magas muszaki ismerete és hiba felismerése illetve még ezt kicsit megcsinálom és majd javitok Nem akarom kidobni a csigát az asztalnak a lemezét cserélem ki mert kivolt likadva helyileg hegesztve és a napraforgó meg még rátett
Válasz ferenczrallyteam #7642. hozzászólásáraNekem van egy mfka 4011 nem zúzós itt van fent a hirdetések között, Szabolcs megye.Hirdetnek zúzót több helyen , találd ki, össze lehet hozni.
Válasz Buvargabi #7631. hozzászólásáraA harangon van három M10-es menetes fúrat a lehúzáshoz ezzel sokat segíthetsz magadnak ez direkt azért van kell hozzá 3 M10-s végig menetes csavar és egyedül leveszed egy rövid ékszíjjal .
Válasz sanyeee #7640. hozzászólásáraHa rendben van a gép szerkezetileg és esztétikailag
akkor igen!a miénk 1988 volt gyári szecskázós minden burkolat eredeti volt rajta szóval gyári állapotú volt annyi hogy volt hozzá kuki asztal is egyik ismerős vette meg neki 2,8 millió ért oda adtunk másnak több lett volna!a miénknek a motorban a hüvelyeknél még látszott a gyári honolás tudjuk mert egyszer szemközt néztünk vele.....
13739 hozzászólás
Válasz medikus #7689. hozzászólásáracsak azért kérdeztem a méreteket kérnek itt külső és belső méreteket is,a képek a felszerelés miatt is jobb volna nem kellene annyit lottozni
Válasz vasvarikriszta #7688. hozzászólásáraKörbe méritek a tárcsákat felszerelve,és ahány milliméter, akkora a szíj.Kicsi ráhagyással a spanolás miatt!Nagy teljesítményű üvegszál erősítésű szíj jár rá!Méretre már nem emlékszem,de a mérés biztos!!!!!
Válasz medikus #7687. hozzászólásáraazt nem tudjuk milyen mert lomtalanításkor találtuk és a képek is azért kellenek mert tudjuk még mit kell keresni.hogy lehet megtudni milyen?
Válasz vasvarikriszta #7686. hozzászólásáraMilyet adtak vele?
514 kombájnra való szecskázóról szeretnék segítséget kérni.milyen méretű szíjak valók rá illetve ha valaki tudna képeket felrakni mer nekünk minden darabba van.
Válasz medikus #7684. hozzászólásáraKoszonom
Válasz lorant90 #7683. hozzászólására
Udv. Valaki atkuldene az alkatreszkatalogust? Nagy segitseg lenne
Igen a lemezek sarkai kivágva és a vázhoz jól oda illesztve
Válasz 44claasgarantos #7680. hozzászólásáraA kasza gerenda helye egyenes maradt?
Elkészült a lemezelés.
https://www.youtube.com/watch?v=l5a6ApuQNZY&feature=youtu.be
Válasz medikus #7678. hozzászólásáraJogos igazad van napraforgónál nem vetem észre mert még számomra ilyen gépet akkor vezetem ellőszőr mihelyt lehet kap egy jobat
Válasz 44claasgarantos #7675. hozzászólásáraA probléma az,hogy ennyi hegesztés,és ilyen irányú,elgörbíti a csigát!!!!!Rázza az egész gépet!!!Majd meglátod!
Válasz Tomi81 #7676. hozzászólásáraMost is tanult valamit az ember. Erre mondják azt, hogy csútkóra dolgoznak
Válasz Myrrdin #7673. hozzászólásáraKukoricánál, hogy a csutka ne verje szét a ládát
AZ előző tulaj magas hozzá értő és magas muszaki ismerete és hiba felismerése illetve még ezt kicsit megcsinálom és majd javitok Nem akarom kidobni a csigát az asztalnak a lemezét cserélem ki mert kivolt likadva helyileg hegesztve és a napraforgó meg még rátett
Válasz Myrrdin #7673. hozzászólásáraVirágos ládának jó az is!
A szalmarázóládák belemezelése melyik növénynél van és miért is csinálják?
Válasz 44claasgarantos #7671. hozzászólásáraTöbbet ér,ha veszel egy konzolcsigát!Ezt meg állítsd a végére,és a bab majd szépen felkúszik rajta!
Megkezdtem a komán felkészítését vágóasztal nagy javítást előző tulaj szakszerű javításának kijavítását.
https://www.youtube.com/watch?v=9zzCTJCAZdg
https://www.youtube.com/watch?v=tYRDyyU4qSw
Ez is egy jó fogás,csak 10 ropiba kerül,magtartályszintjelzö.Nyugodtan sörözhet a pilóta,ez szól mikor kell megállni...
Köszönöm szépen a jó tippeket.
Válasz Józsi53 #7662. hozzászólásáraJófogás!!wartburg alkatrészek!5000ft!!!!!
Válasz Myrrdin #7666. hozzászólásáraNe foglalkozz azzal hogy nincs tompított
Válasz Józsi53 #7662. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni de ezzel jobban járnál:
Munkalámpa
Ez csak a foncsor, de barátibb az ár
http://mlt.boltaneten.hu/kinalat/10_wartburg_alkatreszek-16/2440_wartburg_fenyszoro_foncsol_353_oval/
Válasz Tomi81 #7663. hozzászólásáraJó drága
http://www.eautosbolt.hu/index.php?page=Products&command=showProduct&id=936
Válasz Józsi53 #7662. hozzászólásáraÚgy tudom hogy a kétütemű wartburg lámpája van benne (wartburg 353).
Keleti autósboltba hátha van megmaradt.
Üdv. Urak. E-514 kombájnhoz keresek első lámpát /komplett vagy csak foncsort/. Ha van ötlet, hogy hol lehet beszerezni nagyon megköszönöm.
514-es motorra való szíjtárcsa kellene... Ha esetleg vkinél lenne...
Válasz Buvargabi #7659. hozzászólásáraAnnyi munka volna ra ,hogy erdemes megcsinallni?
Válasz dr.T #7656. hozzászólásáraNem olyan rossz,de van mit rajta csinàlni,h munkàba legyen fogva.
Válasz medikus #7657. hozzászólásáraPersze!az also rèsze ràült a fàra ami a motor alatt volt!...hülegyerek...
Válasz Buvargabi #7650. hozzászólásáraLe jött a harang?
Válasz Buvargabi #7655. hozzászólásáraMiért olyan rossz állapotban van?
Válasz medikus #7654. hozzászólásáraNagyon köszönöm!
Válasz medikus #7653 hozzászólásárValamiét előbb nem tette be,(még útban volt)Azért küldtem még 1x!!!
Válasz Buvargabi #7651. hozzászólásáraFőcsapágy 19 +- 1mkp!Hajtórúd 14 +-1mkp!
Válasz Buvargabi #7651. hozzászólásáraHajtókar 14+-1mkp!Főcsapágy 19 +-1mkp!
Válasz medikus #7649. hozzászólásáraSzia Medikus!lenne 1 kèrdèsem:mekkora nyomatèkkal szoktàtok lehùzni a főtengely ès a hajtòkar csavarjait?
Válasz dr.T #7648. hozzászólásáraMèg nem tudom.lehet befogom a munkàba vagy rendbevàgom ès eladom vagy megmarad alkatrèsznek.
Válasz dr.T #7648. hozzászólásáraHa vett,biztos aratni akar vele!
Válasz Buvargabi #7635. hozzászólásáraTe most vettel megeggy kombajnt ? Mi a szandekod vele?
Válasz ferenczrallyteam #7646. hozzászólásáraTuzsér kb 65 km
Válasz rsándor #7645. hozzászólásáraSzabolcsi vagyok én is. Hol vagy helyileg én Nyíregyháza
Válasz ferenczrallyteam #7642. hozzászólásáraNekem van egy mfka 4011 nem zúzós itt van fent a hirdetések között, Szabolcs megye.Hirdetnek zúzót több helyen , találd ki, össze lehet hozni.
Válasz Buvargabi #7631. hozzászólásáraA harangon van három M10-es menetes fúrat a lehúzáshoz ezzel sokat segíthetsz magadnak ez direkt azért van kell hozzá 3 M10-s végig menetes csavar és egyedül leveszed egy rövid ékszíjjal .
Válasz ferenczrallyteam #7642. hozzászólásáraZákányszéken biztos
Szép napot uraim. Tisztelettel érdeklödnék hogy nem e tud valaki MFKA-4011 es hátsó zuzós asztal 514-esre. ha valaki tud kérem ne tartsa magában.
Válasz sanyeee #7640. hozzászólásáraHa rendben van a gép szerkezetileg és esztétikailag
akkor igen!a miénk 1988 volt gyári szecskázós minden burkolat eredeti volt rajta szóval gyári állapotú volt annyi hogy volt hozzá kuki asztal is egyik ismerős vette meg neki 2,8 millió ért oda adtunk másnak több lett volna!a miénknek a motorban a hüvelyeknél még látszott a gyári honolás tudjuk mert egyszer szemközt néztünk vele.....