Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ZT 303 hidroszivattyú kapcsoló bordáshüvelyre lenne szükségem. Ha be tudnád szerezni az nagyon jó lenne.
Az elérhetőségem: robert69@freemail.hu
06-30/985-4729
Ja, meg kapott egy első féltengelyt is. Mióta itt van azóta kb 350-et küldtem rá. De alakul. Tavasszal meg át lesz festve. teljesen gyári színre. Tehát lassan elkészül.
Válasz Tanonc #3059. hozzászólásáraMagától sajnos nem javult meg. De kapott egy alapos mosást, fékbetét felcsiszolást, új fékmunkahengereket, csöveket, főfékhengert. Így talán nem lesz vele gondom. Hátra meg várom az új kézifék-szalagokat, meg az új munkahengereket. Talán 5.-én megérkezik. Kicseréltem a féltengelyszimeringeket is.
Válasz musits #3036. hozzászólásáraelnézést ha hülyeséget kérdezek : ti mit neveztek tandemszelepnek és hol van. A kuplung , fék rásegítő hol van , ha lehet képet rólla , a kuplung fömunkahengert lehet-e felújítani v. inkább cserélni kell.
4185 hozzászólás
éppen itt nézegetek. Hátha valakit még érdekel.http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-zt-323/k0
Válasz herry 74 #3085. hozzászólásáraAz sajnos nem segít. Lóg a kapcsolókar. Körbe tudnám forgatni. Valami elszállt benne
Válasz musits #3084. hozzászólásáraLehet csak állitani kell a bowdenon
Válasz herry 74 #3083. hozzászólásáraAmúgy az enyém se kapcsol ki. Majd valamikor alámászok, és leszerelem a szívattyút. Megnézem mi a bánata.
Válasz musits #3082. hozzászólásáraNem tudom mîért ide irnak mikor ök is tudták a
Válasz herry 74 #3081. hozzászólásáraOlajozottan mennek a dolgok a zt-esek között. :)
Válasz musits #3080. hozzászólásáraZolikám rendes vagy már postázva is van
Válasz robert69 #3077. hozzászólásáraHeló. Keresd Herry74-et. Kattints a nevére, aztán ott találsz telefonszámot. Ő küld neked postán. Üdv
Válasz csoppika #3078. hozzászólásáraAz enyém elég jól kivan repedezve. Nem akarok vele sokat szórakozni
. Veszek bele újat.
Válasz musits #3076. hozzászólásáraElvileg, gumis besütötte a rugón a lyukat...
Szia!
ZT 303 hidroszivattyú kapcsoló bordáshüvelyre lenne szükségem. Ha be tudnád szerezni az nagyon jó lenne.
Az elérhetőségem: robert69@freemail.hu
06-30/985-4729
Válasz csoppika #3075. hozzászólásáraPontosan mire gondolsz? Bocsi, de nem értem.
Válasz musits #3072. hozzászólásáraHaver az övét megsüttette, amikor ZT-je volt...
Válasz musits #3073. hozzászólásáraJa, és nem én csinálom. Egy autófényező ismerősöm.
Válasz Laxa #3071. hozzászólásáraMég nem. Egyenlőre nem erre koncentráltam. De előre láthatóan szárezres tétel lesz
Válasz herry 74 #3070. hozzászólásáraIge, van. De a légrugót is kell cserélnem. Valahol enged.
Válasz musits #3061. hozzászólásáraKalkuláltál már mennyi lesz átfesteni?
Válasz musits #3068. hozzászólásáraÜlés levegö szeleped van már
Válasz musits #3068. hozzászólásáraEnnyiért sok tábla lemezt adnak
Válasz herry 74 #3067. hozzászólásáraKomolyan mondom, hogy csinálok újat.
Kintről lenne, de darabja 175- 250 euró között van
Válasz musits #3066. hozzászólásáraNehéz lesz de sose lehet tudni
Heló mindenkinek! Keresek 2 db oldalsó motorburkolatot.
Válasz janika123 #3063. hozzászólásárahttps://baja.cylex.hu/ceg-info/el%C3%A1n-kft--396793.html
Válasz janika123 #3063. hozzászólásáraNézz körül az ebay-en. De lehet, hogy a terepes ifa orbitja jó bele.
Hali
Hol lehet új kormányorbitot venni zt-hez
Mindig van mit csavarozni...
Ja, meg kapott egy első féltengelyt is. Mióta itt van azóta kb 350-et küldtem rá. De alakul. Tavasszal meg át lesz festve. teljesen gyári színre. Tehát lassan elkészül.
Válasz Tanonc #3059. hozzászólásáraMagától sajnos nem javult meg. De kapott egy alapos mosást, fékbetét felcsiszolást, új fékmunkahengereket, csöveket, főfékhengert. Így talán nem lesz vele gondom. Hátra meg várom az új kézifék-szalagokat, meg az új munkahengereket. Talán 5.-én megérkezik. Kicseréltem a féltengelyszimeringeket is.
Válasz musits #3057. hozzászólásáraAz első fékek bejáródtak? Sajna nem volt fék tisztítónk.
és a speciális emelőm... :)
Hátsóhíd, és fék szerelése folyamatban.
Válasz Laci1955 #3055. hozzászólásáraHolnap hívlak
Válasz Tomi81 #3050. hozzászólására0 németnekem van eredeti
06 30 360 48 o9
06 30 360 48 o9
06 30 360 48 o9
06 30 360 48 o9
06 30 360 48 o9
Válasz musits #3047. hozzászólásáraNekem egy áramtalanító kapcsoló kellene
Válasz herry 74 #3048. hozzászólásáraMond meg, hogy mit. Megkérdem.
Válasz musits #3047. hozzászólásáraEngem érdekelne
Ha valakit érdekel, akkor tudok németből mindenféle új, vagy bontott alkatrészt rendelni.
Lassan készül a traktorom. és az új fékmunkahengerem is megjött.
Válasz Berente Antal #3037. hozzászólására
Válasz ZT-alkatrészkereskedő #3041. hozzászólásáraKöszi, ha szétszedtem kereslek.
Válasz mjm #3038. hozzászólásáraA kuplung főhenger jav készlet KB 3000,-Ft
postázni tudom
És itt van összerakva.
Válasz Berente Antal #3037. hozzászólásáraaz email ben küldött telefonon v a ztalkatresz@gmail.com cimen lehet megrendelni és postázom
Válasz musits #3039. hozzászólására
Válasz mjm #3038. hozzászólásáraÉppen most javítom a tandemszelepet. Mindjárt csinálok képet.
Válasz musits #3036. hozzászólásáraelnézést ha hülyeséget kérdezek : ti mit neveztek tandemszelepnek és hol van. A kuplung , fék rásegítő hol van , ha lehet képet rólla , a kuplung fömunkahengert lehet-e felújítani v. inkább cserélni kell.