Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
jo estét .Janix olvastam a traktor klimánál hogy szk-d van kukorica asztalhoz kellene neken t hajtás ami a 2 orsot meg a 2 láncot hajtja, lánckerekekkel kpcsolodnak egymáshoz nem tudsz valahol ilyet főleg bontott érdekekne.
Azt megnézném, hogy, hogy a f@xb@ tudod megállapítani, hogy pont itt a 20% nyomatéknövekedés, ne tovább :DDD
A 0.9 bar az már van simán 40-50% plusz le.
Válasz #727. hozzászólásra
Azért irom mert diák korombann énis gondolkodtam, hogy a regi UTB650 turbot szereljek valami Ford traktor turbóját ajánllották. Megkérdeztem egy öreg szakit a válasz az volt, hogy a töltőlevegőnyomás ne lépje tul a 0,9bar és a forgatonyomaték max 20%-al lehet nagyobb a gyárinál.
A főtengelytörés, ami a legkevésbé veszélyes sztem, ezen a téren van elég tartaléka az ifának, meg nem kell 200 lóerősre felnyomni.
Inkább a hengerfej tömítés a leggyengébb láncszem.
Viszont igényel némi átalakítást.
Másrész e.főtengely szimmeringet cseréltem, nem tudom mirét kellett így megoldani, az Ifákon sokkal egyszerübb volt cserélni. A gépkönyv még mindíg érdekel, nem árt ha van!
nem baj remélem nem sértettem meg senkit de tényleg érdekelne hogy szuperál a turbo az ifa motoron birja a hengerfej tömités? nem melegszik ?stb mert lehet én is belevágnék az átalakitásba
tudom hogy te raktad rá a tubot de régebben beszéltünk telefonon akkor mondtad hogy vettél 1 komolyabb gépet de a zt -t is meghagyod de ennek több mint 1 éve akkor vettem a zt -met töled érdeklödtem uszóállás fogyasztás stb
hivatalos vizsgán győrben 24350 kg átmenőfékkel,az eredeti vonófejen lévő érték 9500 kg ,de ez nem ugyan az az érték mint az mtz vonófejbe ütött vontathatósági tömeg,én direkt rákérdeztem és azt mondták hogy azzal a fejjel 40t fölött vontathatna
eze a szürők tiszták az a kerék meg sem mozdul majd bejáratom, egy gépkönyv jo lenne már érdeklödtem de csak cd lenne azt nem kértem,a dereka bal oldalán van 3 zsirzoszem azt zsirozzátok, a középsö a nyomcsapágy abba kevesebbet elöte utána 1-1 darab 2z -s csapágy van abba mehet böven mert ha beáll nem 2 perc kicserélni
Az üléstől felől az első a nyomás szabályzó:be van tekerve ütközésig?A szürő az olajtartályban a finom szürő:4db 8-as csavar fogja fel a szürőházat.A másik az olajtartály elött:kb 10db 6-os csavar de mondjuk az kormány/kuplung.
ha az a nyomásszabályzo amit le lehet kontrázni egy kis kezikerékkel az ülés mellett akkor nem tudom mert meg se mozdul ,majd befujkálom ,az ekét leraktam azt jol emeli igaz melegen csak gázzal/3 fejes ih függesztett van vagy hány mázsa /vetni meg mtz-vel fogok de hol van a hidraulika szürő én csak 1 -et találtam az olajtartály tetelyen az tiszta
Szerintem csak olyan helyen érdemes vele pótkocsit huzgálni ahol az mtz nem bir vele mert azért jobban szereti a hasát . Ősszel ahol az mtz 80 -as 1 póttal elakadt ott a zt -vel 2 kihuztam A vontathatoság hivatalosan az önsuly négyszerese max ,a zt 323 nál ez 24 t de az enyémbe is csak 19t van irva persze ahoz 24 t vonofely is kell. Vagy olyan vizsgabiztos aki kenhető
Köszi a segitséget csak az a gond hogy az uszokapcsolón kivül a másik kettö be van rohadva mert ezzel a géppel" állitolag" sziput huzgáltak valoszinü nem sokat tekergették ezeket, és a pótkocsit kb ugy billenti fel mint egy mtz vagy még szarabbul, hátha ezekkel van a gond és nem a szivattyuval. A jobb hátso sarokban is van egy kézikerék egy koocka alaku házon azzal mit lehet szabályozni?
A hidraulika kezelő karoknál van egy gomb aminek a legalsó állásában lehet úszózni a többi állás milyen célt szolgál vagy miben változik a hidraulika müködése és a hárompont függesztéshez van köze vagy a kihelyezett csatlakozókhoz is? Ettöl hátrébb va egy kézikerék az a nyomást is szabályozza a kihelyezett csatlakozokhoz vagy csak az olaj mennyiségét?
Én arra szerettem volna utalni hogy ez a réges-régi gép tud még mutatni a mai technikának.Valamelyik nap láttam az egyik osztrák kereskedői oldalon 19500euroért ZT 323.Azért ez nekem utal valamire.Nem?"a képek szerint mintha újjak lettek volna 2db"
4185 hozzászólás
Válasz #734. hozzászólásra
Még bontatlant is csak fényképen láttam.
Hát akkor bukta, nem tudsz valahol bontott orosz adaptert,
Válasz #732. hozzászólásra
Ja, így világos.
Nekem fka adapter van hozzá.
ha van orosz ck kombájnod annak a kukorica vágoasztalában vannak ezek a t hajtások ahány soros az asztal annyi darab
Válasz #730. hozzászólásra
Már bocs, de fogalmam sincs miről beszélsz.
Mármint, hogy mit keresel.
jo estét .Janix olvastam a traktor klimánál hogy szk-d van kukorica asztalhoz kellene neken t hajtás ami a 2 orsot meg a 2 láncot hajtja, lánckerekekkel kpcsolodnak egymáshoz nem tudsz valahol ilyet főleg bontott érdekekne.
Válasz #728. hozzászólásra
Azt megnézném, hogy, hogy a f@xb@ tudod megállapítani, hogy pont itt a 20% nyomatéknövekedés, ne tovább :DDD
A 0.9 bar az már van simán 40-50% plusz le.
Válasz #727. hozzászólásra
Azért irom mert diák korombann énis gondolkodtam, hogy a regi UTB650 turbot szereljek valami Ford traktor turbóját ajánllották. Megkérdeztem egy öreg szakit a válasz az volt, hogy a töltőlevegőnyomás ne lépje tul a 0,9bar és a forgatonyomaték max 20%-al lehet nagyobb a gyárinál.
Válasz #726. hozzászólásra
A főtengelytörés, ami a legkevésbé veszélyes sztem, ezen a téren van elég tartaléka az ifának, meg nem kell 200 lóerősre felnyomni.
Inkább a hengerfej tömítés a leggyengébb láncszem.
Viszont igényel némi átalakítást.
Válasz #725. hozzászólásra
Joestét!
Jani X olvastam ezt a tutrbositásí dolgot nemárt meg ez a motornak (főtengely tőrés, stb.)?
Válasz #722. hozzászólásra
Hozzáteszem, hogy szívkapával lényegesen nehezebb húzni.
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-04-23 22:26:25
Válasz #722. hozzászólásra
3.1
ezt melyik fokozattal birja turbo nélkül ?1/4 vagy2/3 vagy országuti 1
Én 4.2es rugósat 15 cm széles szívkapákkal.
Turbó nélkül nem az igazi, de fogasosat elvisz szélesebbet is.
Ti milyen széles kombinátort huztok a zt-vel rugoskapást vagy boronást és melyik sebességgel birja huzni ?
Válasz #718. hozzászólásra
Igen van.petsudo@citromail.hu
Elado a gépkönyved? Ha igen mennyiért ?
Válasz #716. hozzászólásra
Másrész e.főtengely szimmeringet cseréltem, nem tudom mirét kellett így megoldani, az Ifákon sokkal egyszerübb volt cserélni. A gépkönyv még mindíg érdekel, nem árt ha van!
Válasz #680. hozzászólásra
Szia, bocsi de kukózok és elevagyok havazva mint állat.
Találtam magyar g.könyvet de horror pénzért.
Válasz #701. hozzászólásra
Nekem van egy magyar gépkönyvem.
Válasz #713. hozzászólásra
Az olaj melegszik nagyon, a hf. bírja,(legalább is eddig)
De a hűtést se árt javítani!
nem baj remélem nem sértettem meg senkit de tényleg érdekelne hogy szuperál a turbo az ifa motoron birja a hengerfej tömités? nem melegszik ?stb mert lehet én is belevágnék az átalakitásba
lehet ugy látszik már este van meg mondom tobb mit 1 éve /bocs ki hgytam a t-t
Válasz #710. hozzászólásra
Sztem Ő rá illik a leírásod, de tuti nem én voltam.
lehe ugy látszik már este van meg mondom hogy több mint 1 éve
Válasz #708. hozzászólásra
Sztem az a fiatos Tom lesz, akiről beszélsz!
tudom hogy te raktad rá a tubot de régebben beszéltünk telefonon akkor mondtad hogy vettél 1 komolyabb gépet de a zt -t is meghagyod de ennek több mint 1 éve akkor vettem a zt -met töled érdeklödtem uszóállás fogyasztás stb
Válasz #692. hozzászólásra
hivatalos vizsgán győrben 24350 kg átmenőfékkel,az eredeti vonófejen lévő érték 9500 kg ,de ez nem ugyan az az érték mint az mtz vonófejbe ütött vontathatósági tömeg,én direkt rákérdeztem és azt mondták hogy azzal a fejjel 40t fölött vontathatna
Válasz #705. hozzászólásra
Nem vettem 1iket se.
De turbós zt-t azt csináltam.
te használod a turbos zt vagy csak a jd ha jol emlékszem azt vettél
Válasz #703. hozzászólásra
Akkor bocsi!
ige az elözökben irtam
Válasz #701. hozzászólásra
Gondolom azt észre vetted, hogy le van kontrázva az állítócsavar.
eze a szürők tiszták az a kerék meg sem mozdul majd bejáratom, egy gépkönyv jo lenne már érdeklödtem de csak cd lenne azt nem kértem,a dereka bal oldalán van 3 zsirzoszem azt zsirozzátok, a középsö a nyomcsapágy abba kevesebbet elöte utána 1-1 darab 2z -s csapágy van abba mehet böven mert ha beáll nem 2 perc kicserélni
Válasz #699. hozzászólásra
De egy gépkönyv többet tudna segíteni.
Válasz #698. hozzászólásra
Az üléstől felől az első a nyomás szabályzó:be van tekerve ütközésig?A szürő az olajtartályban a finom szürő:4db 8-as csavar fogja fel a szürőházat.A másik az olajtartály elött:kb 10db 6-os csavar de mondjuk az kormány/kuplung.
ha az a nyomásszabályzo amit le lehet kontrázni egy kis kezikerékkel az ülés mellett akkor nem tudom mert meg se mozdul ,majd befujkálom ,az ekét leraktam azt jol emeli igaz melegen csak gázzal/3 fejes ih függesztett van vagy hány mázsa /vetni meg mtz-vel fogok de hol van a hidraulika szürő én csak 1 -et találtam az olajtartály tetelyen az tiszta
Válasz #694. hozzászólásra
Bocs rosszúl írtam mert a hidromotor csatlakozó mindig 10L-t nyom.A traktor bal oldalán a felső párt lehet állítani ezzel a kapcsolóval.
Szerintem csak olyan helyen érdemes vele pótkocsit huzgálni ahol az mtz nem bir vele mert azért jobban szereti a hasát . Ősszel ahol az mtz 80 -as 1 póttal elakadt ott a zt -vel 2 kihuztam A vontathatoság hivatalosan az önsuly négyszerese max ,a zt 323 nál ez 24 t de az enyémbe is csak 19t van irva persze ahoz 24 t vonofely is kell. Vagy olyan vizsgabiztos aki kenhető
Válasz #693. hozzászólásra
Tisztítsd ki a szürőket.Meg a nyomás szabályzó mere van tekerve?
Válasz #693. hozzászólásra
Azal a kapcsolóval lehet beállítani az olaj mennyiséget a hidromotor csatlakozókhoz 10-50L.
Köszi a segitséget csak az a gond hogy az uszokapcsolón kivül a másik kettö be van rohadva mert ezzel a géppel" állitolag" sziput huzgáltak valoszinü nem sokat tekergették ezeket, és a pótkocsit kb ugy billenti fel mint egy mtz vagy még szarabbul, hátha ezekkel van a gond és nem a szivattyuval. A jobb hátso sarokban is van egy kézikerék egy koocka alaku házon azzal mit lehet szabályozni?
Érdeklődnék hogy a ZT 323-as hány tonát vontathat és potkocsi vontatásra menyire alkalmas.
Válasz #689. hozzászólásra
Plussz a hidraulika gyors csatlakozóknak is meg van a saját szerepük a munkában.
10-50L - - hidromotor
normál ( )normál
Válasz #689. hozzászólásra
A gomb balraforgatva:10l-50l-ig pl:T088
középállás:üres
jobbraforgatva:úszóállás
az ülés felöli gomb az pedig hidraulika nyomászabályzó
A hidraulika kezelő karoknál van egy gomb aminek a legalsó állásában lehet úszózni a többi állás milyen célt szolgál vagy miben változik a hidraulika müködése és a hárompont függesztéshez van köze vagy a kihelyezett csatlakozókhoz is? Ettöl hátrébb va egy kézikerék az a nyomást is szabályozza a kihelyezett csatlakozokhoz vagy csak az olaj mennyiségét?
Válasz #687. hozzászólásra
Képzel el akkor, hogy turbóval, milyen erő van benne!
Válasz #686. hozzászólásra
Én arra szerettem volna utalni hogy ez a réges-régi gép tud még mutatni a mai technikának.Valamelyik nap láttam az egyik osztrák kereskedői oldalon 19500euroért ZT 323.Azért ez nekem utal valamire.Nem?"a képek szerint mintha újjak lettek volna 2db"
Válasz #685. hozzászólásra
Arra elég hogy így elhúzza bőven.
Amúgy meg nagyobb lényegesen a forgatónyomatéka is.