Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudom-tudom soká lesz még a fórumtali, de most eszembe jutott, ahogy áthaladtunk Bugacon egy másik fórumos cimborával. Mikor és hol lesz a következő? Már szomjas is lettem!
Válasz Moderátor #824. hozzászólásáraAzért,aki olvasta,nem felejti.Én is baxtam már el a szót,vagy nem megfelelő topicba írtam,de...Párral feljebb jeleztem,nem politizálok.Itt legalábbis.Vagy ha igen,biztosan nem személyeskedem.Vécsei Pista meg nem elfogult politikus ááááá ,dehogy...
Válasz rilex #919. hozzászólásáraLehetőség az újabb spontán találkozóra ezen a héten szerda-csütörtök-péntek-szombat délután 2-kor Budapest Vásárváros G pavilon!
De biztosan lesz olyan fórumos aki jár a környéken, ám az ismerősök elől bujkál.
Más...
Nem kell mindenkivel sem egyetérteni, sem vitatkozni vele, de bárhogyan is van, egymás tiszteletben tartása kultúráltság kérdése. ( vagy ezt csak a vének gondolják?)
Válasz Kémlelő #922. hozzászólásáraMég nem vagyok képben ,majd az idő eldönti ,agromashexpora megyek meg a fehovára meg a tanyára is ki kellene jutnom.
Válasz apuci #920. hozzászólásáraNe tessék már ilyen ünneprontónak lenni! Micsoda pesszimizmus ez kérem?!?!
Ha mindenhez így állnánk hozzá, jól is néznénk mi ki!
Válasz Bárány #890. hozzászólásáraA fotókat én említetem meg, de csak jó indulatból, mivel nekem edig nem jött ki, hogy részt vegyek. Személyesen is ismerek inen a fórumról pár kollégát, és ha ott letek volna, jó érzés lett volna látni újból. Nem gondoltam volna, hogy ilyen "kalamajkát" indítok el egy fényképel.....
Ne veszekedjetek itt egymásal ezért, hisz jó hangulatú társaság jött ösze az Agroinform fórumon, akor is, ha nem értünk mindenel egyet.
Válasz vén cigány #897. hozzászólásáraA régi mezőgazdasági értelmiség nem az a személy akiről írsz maradjunk ennyiben.
Tudod támogatás rendszer hozadéka az utólag képzett mindent tudók is hehe
Egyébként visszatérve találkozóra Mgportál kolléga volt annó a leg fiatalabb 16 évesen!?!?!?!? ha jól emlékszem, de 60 feletti ember is járt ott és olyan dolog amit írsz ebben a közösségben nem létezik hidd el.
Válasz *** HM *** #891. hozzászólásáraMost lehet írok egy nagy hülyeséget, de azért leírom.
Lehet, hogy Radocz még a régi mezőgazdasági értelmiségi csoportot képviseli, és közben felnőtt egy új generáció, akik "8 általánossal" is jól boldogulnak. Mit boldogulnak, lekörözik a régi agrármérnök garnitúrát. Akik még a régi átkosban, megszokták, hogy a megszólítás agromonus úr vagy elvtárs.
Válasz szanberg #895. hozzászólásáraJól mondja pedig,rendes ember nem változik,csak a köpönyegforgató,És ők a havárjával a második csoportba tartozik,meg van aki csak azért ment el a fórumtalira mert uj üzletet,kuncsaftot akart szerezni
Válasz Mf-es? #887. hozzászólásáraAz hogy a te, Radocz vagy mások húzásai változásokat inditanak be egyeseknél az normàlis nem?
Ember változik .....kapcsolatok változnak.
Így megy ez.
Mi a franc ezzel a gond?
Válasz apuci #888. hozzászólásáraÉn nem tudom, mi a fene ütött be ide!
Volt egy jó hangulatú találkozó, ugyanakkor meg olyanok keverik itt a szart, meg keltik a hangulatot, akik nem is szoktak odajárni, semmi személyes tapasztalatuk, ismeretségük nincs az ottaniakkal.
Nincsenek fotók, na és! Miért lenne kötelező? Speciel az én képeim elég homályos, rossz fotók lettek. Bobó látta is, milyen ramaty állapotban volt a telefonom, amivel fényképeztem, és most sajnos úgy tűnik, meg is adta magát. Nyilván másnak is meg van az oka rá, miért nem tette közzé a saját képeit. Lehet, hogy csak mert tojik rá, ez is lehet érv.
Aki ott volt, tudja, hogy jó hangulat volt ismét, jó emberek társaságában. Aki meg nem jött el, az ne gyártson elméleteket. És a saját rosszindulatú komplexusaival is küzdjön meg mindenki maga.
Válasz -Moncsi- #886. hozzászólásáraaz van,hogy van néhány ember és ők osszák az észt szinte minden témában ezen a fórumon,mert ugye ők azok akik mindenhez értenek és mindent mindenkinél jobban tudnak és ezt próbálják teljes erővel itt a fórumon osztani....
Válasz Mf-es? #887. hozzászólásáraNincs tapasztalatod nem lehet mert még nem voltál!
Akik elmennek Bugacra mind barátként üdvözlik egymást!
Nincs veszekebés és vita mint ahogy azt vizionáljátok!
Te mindég azt hiszed az a legjobb amit te mondassz más meg azt hiszi hogy az amit ő!
Nem kell mindent túl magyarázni, mindenki csinálom minden úgy ahogy akar!
1437 hozzászólás
Válasz Berkó_ #934. hozzászólására
Felénk is porzik minden...
Válasz apuci #933. hozzászólásáraNem csak a határ, a veséje is porzik már, meg 1 jó ok lenne kimaradásra .
Válasz apuci #933. hozzászólásáraHát jó lenne már inni Veletek, lassan egy éve, hogy nem iszom!
Válasz Berkó_ #932. hozzászólására
Innál mi?
Tudom-tudom soká lesz még a fórumtali, de most eszembe jutott, ahogy áthaladtunk Bugacon egy másik fórumos cimborával. Mikor és hol lesz a következő? Már szomjas is lettem!
Válasz Moderátor #824. hozzászólásáraAzért,aki olvasta,nem felejti.Én is baxtam már el a szót,vagy nem megfelelő topicba írtam,de...Párral feljebb jeleztem,nem politizálok.Itt legalábbis.Vagy ha igen,biztosan nem személyeskedem.Vécsei Pista meg nem elfogult politikus ááááá ,dehogy...
Válasz vénkabi #928. hozzászólására
Válasz vénkabi #928. hozzászólásáraÚgy ahogy írod .
Válasz Diesel Tibor #925. hozzászólásáraAPU!
Vége a szegény vaddisznók nyugalmának?
Válasz rilex #919. hozzászólásáraLehetőség az újabb spontán találkozóra ezen a héten szerda-csütörtök-péntek-szombat délután 2-kor Budapest Vásárváros G pavilon!
De biztosan lesz olyan fórumos aki jár a környéken, ám az ismerősök elől bujkál.
Más...
Nem kell mindenkivel sem egyetérteni, sem vitatkozni vele, de bárhogyan is van, egymás tiszteletben tartása kultúráltság kérdése. ( vagy ezt csak a vének gondolják?)
Válasz rilex #924. hozzászólásáraKúva jó volt elég rövid
Válasz Kémlelő #922. hozzászólásáraMég nem vagyok képben ,majd az idő eldönti ,agromashexpora megyek meg a fehovára meg a tanyára is ki kellene jutnom.
Válasz Diesel Tibor #921. hozzászólásáraDe jó volt Neked!!!
Majd egy rövid élménybeszámolót kérünk azért!
Válasz apuci #920. hozzászólásáraNe tessék már ilyen ünneprontónak lenni! Micsoda pesszimizmus ez kérem?!?!
Ha mindenhez így állnánk hozzá, jól is néznénk mi ki!
Válasz Diesel Tibor #921. hozzászólásáraTibi bácsi!
Az Expora, vagy a Prega konferenciára mégy?
https://www.agroinform.hu/prega_konyv
Válasz vénkabi #780. hozzászólásáraMost jöttem haza Ír országból ,11-én mentem most jöttem 1 órája haza,különben ott vagyok.
Válasz rilex #919. hozzászólásáraVolt már rá példa és nem nagyon működött!!
Válasz apuci #918. hozzászólásáraA spontán dolgok sokszor nagyobb horderejűek, mint a jól bevált gyakorlat.
Válasz rilex #917. hozzászólásáraSzerintem nem működne mert nem elég tradicionális!!!
Válasz apuci #916. hozzászólásáraA "rendes" oké.... no de egy rendkívüli bármikor lehet!
Válasz rilex #915. hozzászólásáraSzerintem a gyorsan az kb.:50 hét múlva lesz!
Válasz apuci #914. hozzászólásáraSzerintem meg gyorsan össze kell hozni egy újabb talit Bugacon, s Adorex tripla mennyiséggel keljen útra.
Válasz Claastra. #912. hozzászólásáraAz én részem is elhozhatod!!
Válasz Claastra. #912. hozzászólásáraNincs "részem", de ha hozol két zacsival, megköszönöm.
Legalább lesz ürügy megint kicsit dumcsizni.
Válasz Bárány #910. hozzászólásáraén megyek,elhozzam a részed???
Válasz Bárány #910. hozzászólásáraMinden le van zsírozva!
Válasz Adorex #909. hozzászólásáraÉn nem megyek az Expóra, de emiatt azért ne legyenek álmatlan éjszakáid, majd kibírom valahogy tökmag nélkül!
Válasz Bárány #908. hozzászólásáraHát ja....az igyekezet meg volt, az étvágyatok hatalmas! De majd az Expón bepótolok mindent!
Válasz Adorex #907. hozzászólásáraÉn pl. csak a korlátlan tökmag miatt járok.
Válasz Claastra. #906. hozzászólásáraTudod! Valamit valamiért!
Válasz Adorex #905. hozzászólásárairigyli az ajándékokat(küldjünk mán neki),az ember elautózik 20-30e ft-t befizeti a szállás-kajapénzt a" jelképes" ajándékokért
Válasz Mf-es? #887. hozzászólásáraLaci, Te azt tapasztaltad, hogy minket évről évre csak ajándékkal sikerül odacsalni?
Itt valami nagyon nem kerek!
Válasz Bárány #903. hozzászólásáraRemélem öszejön egyszer nekem is
Válasz Sk Laci #902. hozzászólásáraNem neked szántam, amit írtam, Laci. Remélem, jövőre eljössz!
Válasz Bárány #890. hozzászólásáraA fotókat én említetem meg, de csak jó indulatból, mivel nekem edig nem jött ki, hogy részt vegyek. Személyesen is ismerek inen a fórumról pár kollégát, és ha ott letek volna, jó érzés lett volna látni újból. Nem gondoltam volna, hogy ilyen "kalamajkát" indítok el egy fényképel.....
Ne veszekedjetek itt egymásal ezért, hisz jó hangulatú társaság jött ösze az Agroinform fórumon, akor is, ha nem értünk mindenel egyet.
Válasz *** HM *** #900. hozzászólásáraErre nincs is mit mondani,szerintem vót szoci jrd-s vezír nem volt köztünk soha
Válasz vén cigány #897. hozzászólásáraMost erre nem jut eszembe semmi
Válasz Mf-es? #894. hozzászólásáraKonstansul fullszuperrendes voltál.. vagy... oszt mèg leszel is?
Válasz vén cigány #897. hozzászólásáraA régi mezőgazdasági értelmiség nem az a személy akiről írsz maradjunk ennyiben.
Tudod támogatás rendszer hozadéka az utólag képzett mindent tudók is hehe
Egyébként visszatérve találkozóra Mgportál kolléga volt annó a leg fiatalabb 16 évesen!?!?!?!? ha jól emlékszem, de 60 feletti ember is járt ott és olyan dolog amit írsz ebben a közösségben nem létezik hidd el.
Válasz *** HM *** #891. hozzászólásáraMost lehet írok egy nagy hülyeséget, de azért leírom.
Lehet, hogy Radocz még a régi mezőgazdasági értelmiségi csoportot képviseli, és közben felnőtt egy új generáció, akik "8 általánossal" is jól boldogulnak. Mit boldogulnak, lekörözik a régi agrármérnök garnitúrát. Akik még a régi átkosban, megszokták, hogy a megszólítás agromonus úr vagy elvtárs.
Válasz szanberg #895. hozzászólásáraJól mondja pedig,rendes ember nem változik,csak a köpönyegforgató,És ők a havárjával a második csoportba tartozik,meg van aki csak azért ment el a fórumtalira mert uj üzletet,kuncsaftot akart szerezni
Válasz Mf-es? #894. hozzászólásáraSzerintem jobban járnál ha most szépen befejeznéd ezt a marhaságot, nem is értem mit akarsz ezzel elérni
Válasz *** HM *** #891. hozzászólásáraRendes ember nem változik,csak a köpönyegforgató.Ami látszik a fórumosok közt is.
Válasz Bárány #890. hozzászólásáraEgyetértek!
Válasz Wilde #889. hozzászólásáraEz nem más, mint a szamárlétra megmászásának a hiánya. Avagy a kacsa amelyik flamingónak képzeli magát
Válasz Mf-es? #887. hozzászólásáraAz hogy a te, Radocz vagy mások húzásai változásokat inditanak be egyeseknél az normàlis nem?
Ember változik .....kapcsolatok változnak.
Így megy ez.
Mi a franc ezzel a gond?
Válasz apuci #888. hozzászólásáraÉn nem tudom, mi a fene ütött be ide!
Volt egy jó hangulatú találkozó, ugyanakkor meg olyanok keverik itt a szart, meg keltik a hangulatot, akik nem is szoktak odajárni, semmi személyes tapasztalatuk, ismeretségük nincs az ottaniakkal.
Nincsenek fotók, na és! Miért lenne kötelező? Speciel az én képeim elég homályos, rossz fotók lettek. Bobó látta is, milyen ramaty állapotban volt a telefonom, amivel fényképeztem, és most sajnos úgy tűnik, meg is adta magát. Nyilván másnak is meg van az oka rá, miért nem tette közzé a saját képeit. Lehet, hogy csak mert tojik rá, ez is lehet érv.
Aki ott volt, tudja, hogy jó hangulat volt ismét, jó emberek társaságában. Aki meg nem jött el, az ne gyártson elméleteket. És a saját rosszindulatú komplexusaival is küzdjön meg mindenki maga.
Válasz -Moncsi- #886. hozzászólásáraaz van,hogy van néhány ember és ők osszák az észt szinte minden témában ezen a fórumon,mert ugye ők azok akik mindenhez értenek és mindent mindenkinél jobban tudnak és ezt próbálják teljes erővel itt a fórumon osztani....
Válasz Mf-es? #887. hozzászólásáraNincs tapasztalatod nem lehet mert még nem voltál!
Akik elmennek Bugacra mind barátként üdvözlik egymást!
Nincs veszekebés és vita mint ahogy azt vizionáljátok!
Te mindég azt hiszed az a legjobb amit te mondassz más meg azt hiszi hogy az amit ő!
Nem kell mindent túl magyarázni, mindenki csinálom minden úgy ahogy akar!