Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- SPC-6 vetőgépek új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica terményárak új
- Lamborghini traktorok új
- Tavaszi magágyelőkészítés új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Mezőgazdasági gépek festése új
Cikkajánló
Hirdetés
1501 hozzászólás
Válasz rilex #250. hozzászólásáraUgye hogy ugye.
Válasz Myrrdin #248. hozzászólásáraHm.... ha Te tudnád, hogy a régebbi fórumozók közül hányan érkeznek 250 km-es távolságról (vagy még messzebbről) örömmel és vidáman, nem így reagálnál.
Válasz apuci #247. hozzászólásáraha nem jön közbe semmi. északra a boltba is tervezem már régóta
Válasz szanberg #238. hozzászólásáraNem értek egyet. Már megbocsáss, de ha majd eljutunk oda hogy itt ezen a környéken lesz megtartva akkor te is vezess végig 250km ami mint írtad semmi távolság mert ugyanúgy nekikell készülni.
Válasz Mézga #245. hozzászólásáraGyere el
Válasz Adorex #244. hozzászólására na Barna meggyógyult már akkor
Válasz Adorex #244. hozzászólásáracsurog a nyálam
Válasz Mézga #243. hozzászólásáraÜzemel....
Válasz Adorex #242. hozzászólásáraa sajtgyár létezik még?
Válasz szanberg #239. hozzászólására+ Adorex meg a sógi...
Válasz perdix #240. hozzászólásárasajnos NEM!
Nem lehetne Fábiánházán megrendezni? Szántó bemutatóval egybekötve.
Válasz .Man #236. hozzászólására.Man
Szanberg
Válasz Myrrdin #232. hozzászólásáraMiért?
Győrtől pest 1óra, onnan meg megint annyi Bugac.
semmi távolság, ha 50km-re kellene menned akkor is ugyanúgy nekikell készülni mint a 250-nek, vagyis sehogy!
Válasz Myrrdin #232. hozzászólásáraKeríts valakit aki arról jön. Szerintem akad majd.
Hivatalosan is megnyitom a névsort:
.Man
JELENTKEZÉS
Itt lehet fürdeni éjszaka is:
http://tiszaorsfurdo.atw.hu
http://www.alfolditurizmus.hu/index.php?view=properties&id=76%3Aoeregtavi-vendeghaz&option=com_jea
Válasz .Man #231. hozzászólásáraÚgy is van!
Az egyetlen probléma, hogy így most min fogunk összeszólalkozni a következő bő egy hónapban.
Én inkább megvárom míg egyszer Győr környékén lesz megtartva, arra elmegyek.
Akkor azt mondjátok ne variáljuk?
Nekem tök jó Bugac is.
Akkor vágjunk bele. Beszélek az ottaniakkal és megyünk oda.
2017. január 14. Bugac, Bucka szálló
Válasz Bárány #214. hozzászólásáraDunán túlról leginkább a Bárány szok jönni a kossal.
Ha nekik jó a Tisza tó környéke, körbe tudok kérdezni.
Hozzánk 80 km. Időben viszont több mint Gödöllő.
Válasz .Man #211. hozzászólásáraÉn is tudok itt nálunk olyan helyet ahol szállás helyszín minden adott, de szerintem bárki tudna.
Viszont ide fel hozzánk csak a keménymag jönne el vagy ahogy .Szabi. mondaná "köménymag" hehe
Szóval azt mondom maradjon Bugac, én nem rinyálok, kocsiba ülök és legurulok mint szoktam, pedig 300km.
(tényleg, eddig az összesen ott voltam hehe)
Válasz .Man #209. hozzászólásáraSzerintem is Bugac!
Minek variálni!?!?!?
Bevan járatva, mindenki tudja hol van(kivéve én, mindig eltévedek hehe) ismerjük a dörgést meg bennünket is az ottaniak.
Nem látogatás ez vagy wellness, hanem ivászat de keményen. hehe
Viccet félretéve az a terem, azok a szobák, az az ellátás pontosan és tökéletesen a legjobb számunkra, egyszerű, olcsó és mindenki elfogadja szerintem.
Válasz medikus #225. hozzászólásáraHa Tibi bácsi környékén lesz egy fél birkát felajánlok.
Remélhetőleg lesz valaki Karcag környékéről aki meg is főzi.
Ha Ermike küld hozzá egy fél őzet, akkor Bencééknek csak marháról kell gondoskodni.
Ennyi hús mellé már alig kell krumplit venni a piacon.
Ugye nektek jobb a hústól a krumpli nem csak nekem.?
Eddig az is jöhetett, aki a gyerekét hozta magával.
Szerintem mos sincs tiltva.
Válasz Diesel Tibor #222. hozzászólására Valahova (szürkebarát)környékére,hazájába tervezzétek!Akkor lesz sóóó is!
Válasz Zoli 63 #223. hozzászólásáraMeg az is jöhet aki hozza.
Válasz Diesel Tibor #222. hozzászólásáraMeg az is jöhet, akit az asszony elenged .
Válasz Csókási Gergő #220. hozzászólására"kik jogosultak részt venni,"Bárki jöhet aki itt fórumozik.
Válasz .Man #209. hozzászólásáraMi a gond bugaccal?
Nem értem,minden évben ez van,megy a varia.
Voltunk egyszer lajosmizsén,gondolom olyanra nem vágyik senki.
Amúgy legtöbbször olyanok osszák észt a fórumtalálkozó helyszinével kapcsolatban,akik utána el se jönnek.
1 szavazat bugacra!
Válasz .Man #209. hozzászólásáraÉn nem vagyok nagy fórumos, találkozón sem voltam, erre se valószínű h megyek, igazándiból azt se tudom h kik jogosultak részt venni, de szervezéshez javasolnám hogy a 90-100%-ban biztos résztvevőket kellene összeszedni, térképre dobni a lakhelyüket és a helyszínt arra a részre keresni ahol a jelentkezők zöme található!
Csak javaslat, bocs hogy belekotyogok!
Milyen fő/ár ban gondolkodtok? Somogyban körbenézhetünk ha gondoljátok...
Válasz .Man #213. hozzászólásáraTényleg tudott valami vadászházat, vagy fogadót, vagy mittomén...
Válasz Bárány #212. hozzászólásáraJó de számolj azzal, hogy 20-30 embert el kell szállásolni :D Januárban sátorozni meg nem rossz, csak máshogy jó
Válasz .Man #211. hozzászólásáraDominak meg Somogyban.
Válasz Bárány #210. hozzászólásáraIgen tudom :)
Cimbikét igyekszem utolérni, neki volt egy Bugachoz hasonló helyszíne, de valahol a Tisza-tó környékén :)
Válasz .Man #209. hozzászólásáraMindig így kezdődik, aztán irány Bugac! :-)
Üdvözlöm a népes társaságot!
Lassan megint eltelik egy év.
Aki itt él és mozog és van ötlete új helyszínre az péntekig tegye közzé.
Bugacról el szeretnénk költözni egy kicsit, mivel ott már sokat voltunk.
Tudom a leglogikusabb van aki szerint pest lenne, de én nem osztom annyira ezt a véleményt meg szerintem senki sem.
Szóval: Kezdek szervezkedni, húzzunk bele, mindjárt január.
Válasz Czanik Sanyi #205. hozzászólásáraÉn is pont ma tartottam a kezemben azt a bizonyos katalógust, de az én területemre nem azt a fajtát ajánlották!
Válasz *** HM *** #206. hozzászólására(Te Hecc emmeg mit hallhatott ott lent beállva 1 béállttól???????)
Válasz szanberg #204. hozzászólásáraVigyázz kire hallgatsz.
Válasz szanberg #204. hozzászólásáraMa voltam partner találkozón, s a katalógusban látom a "nászom" morzsolja a kukoricát.
Válasz *** HM *** #203. hozzászólásárahallom Te meg töketlen vagy...
Válasz szanberg #201. hozzászólásáraAkkor metrószexi?
Vagy masseyszexi?
Esetleg masszivan masseyszexi már?
Válasz szanberg #201. hozzászólásáraDe kis gonosz.... !!!
Nem baj az, ha egy férfi hiú - ez nemcsak a nők kiváltsága.
Kompromittálásról meg szó sincs! De a képek olyanok, mintha éppen Ő cenzúrázta volna őket.
De tényleg nagyon örültem, hogy láthattalak Titeket. Már több körön végignéztem.