Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz verokmate #814. hozzászólásáraA mezogeparchivum.hu szerint ebben ugyanaz a kompresszor van, mint jópár detk szippantóban.
Olyan nincs a telepen?
(Nyíregyházi mezőgép)
1982 kiadású GS-5 takarmány szállító alkatrész katalogus valakinek van?Egyáltalán csináltak hozzá?
A rotációs kompreszor része érdekelne ha nincs pdf ben.
Érdeklődnék, hogy Mst 544 kotró-rakodó típushoz van e gépkönyve, használati útmutatója, leírása .Ha valakinek van valamelyik ezek közül, kérem jelezze!
Válasz NagyZolee1 #798. hozzászólásáraBizon Rekord kombájnhoz keresek kezelési útmutatót vagy bármilyen egyéb szakirodalmat. Ha neked lenne, vevő vagyok rá!
Érdeklődnék, hogy valakinek ISEKI TG 25 GEAS típushoz van e gépkönyve, használati útmutatója, leírása stb. vagy honnan lehetne szerezni? Külföldi(angol, német), fénymásolt stb. is jó csak olvasható legyen :)
Válasz tarnay.gyorgy #786. hozzászólásárasehonnan, kizárt, hogy ehhez legyen. szerinted ebből annak idején újkorában hányat helyezhettek üzembe magyaroba?
nahát kb. épp ennyi magyar nyelvű gépkönyv is lehet forgalomban.
ha németed van, akkor keress egy nyelvtanárt, és lefordítja neked fél nap alatt.
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek. Bizon rekord kombájnhoz keresek kezelési útmutatót, vagy szerelési utasítást, illetve alkatrész katalógust. Digitális vagy papír alapon. Nem feltétlenül ingyen. Ha valakinek van valamelyik ezek közül, kérem jelezze!
Válasz Horváth Róbert_55088 #776. hozzászólásáraKöszi! Asszem találtam is valamit, úgy látom jó lehet!
https://www.epcatalogs.com/john-deere-4555-4755-4955-and-4560-4760-4960-tractors-tm1461-pdf-manual/
Válasz A.I. #774. hozzászólásáracsak 1 ötlet a google keresőbe beütni: john deere 4650 wiring diagram pdf
nekem nincs türelmem, de hátha kiad valami használhatót!
923 hozzászólás
Válasz verokmate #822. hozzászólásáraSzivesen!
Válasz krisz444 #821. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm!! Meg kaptam privátban le is töltöttem.
Válasz krisz444 #820. hozzászólásáraValamiért nem működik a link. Elküldtem privátban. Ott működni fog.
Válasz verokmate #819. hozzászólásáraSzia!
Itt találsz egy robbantott rajzot. Detk 5 alkatrészjegyzéke
https://drive.google.com/file/d/1KdvUMUD13HC0vg2ml0OnQAtWwlsgS5za/view?usp=sharing
Akkor összegzem a dolgokat
RO-210 típusú kompresszor/váku szivattyú ról robbantott alkatrész ábrát keresek
Ezeken található
GS-5 takarmány szállító
Detk 5
15
110 tartálykcsin
Válasz Nyomasek Bobo #815. hozzászólására igazad van valamanyiben detk 5 15 és a 110esen is ez van
Válasz Nyomasek Bobo #815. hozzászólására igazad van valamanyiben detk 5 15 és a 110esen is ez van
Válasz Nyomasek Bobo #815. hozzászólására Nem egész ugyan az mert ezen nincs váltó szelep.
Válasz verokmate #814. hozzászólásáraA mezogeparchivum.hu szerint ebben ugyanaz a kompresszor van, mint jópár detk szippantóban.
Olyan nincs a telepen?
Ez a fajta kompresszor
(Nyíregyházi mezőgép)
1982 kiadású GS-5 takarmány szállító alkatrész katalogus valakinek van?Egyáltalán csináltak hozzá?
A rotációs kompreszor része érdekelne ha nincs pdf ben.
Sziasztok!
Ford 1220 kis traktorhoz nincs véletlenül valakinek gépkönyve? Annyira örülnék neki!
Válasz medikus #810. hozzászólásáraKöszönöm szépen!!!
Válasz verokmate #809. hozzászólásáraItt van!De a vetőgép Fórum témába is betettem!3006hsz!
Sziasztok A régi fajta SPC6 hoz keresek Digitális formában
Alkatrész katalógust és be állítási katalógust vagy mi az ahol írja hogy ennyi lyukú tárcsával ekkora fogszámú fogaskerékkel ennyit vet.
Ha csak emailre tudjátok el küldeni verokmate@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm előre is!!
Rz szárzúzóhoz keresek alkatrész katalógust!
Válasz pachmanzs #806. hozzászólásáraVan, angol nyelvű.
Sziasztok!
Agt 835 os traktorhoz valakinek nincs esetleg pdfben gépkönyve?
Érdeklődnék, hogy Mst 544 kotró-rakodó típushoz van e gépkönyve, használati útmutatója, leírása .Ha valakinek van valamelyik ezek közül, kérem jelezze!
30/2441663
Válasz NagyZolee1 #798. hozzászólásáraSzia!
Írtam privátban a könyvek miatt.
Üdv
Krisz
Válasz NagyZolee1 #798. hozzászólásáraBizon Rekord kombájnhoz keresek kezelési útmutatót vagy bármilyen egyéb szakirodalmat. Ha neked lenne, vevő vagyok rá!
Válasz NagyZolee1 #800. hozzászólásáraBolgar TL-30; Deutz Fahr Agrocompact 3.50V; Zetor 5243 Turbo
Válasz NagyZolee1 #798. hozzászólásáraKisbálázó 454-B DDR gyártású masina könyv ha van jöhetne, borítója világoszöld.
Válasz Lipi #799. hozzászólásáraSajnos jelenleg nincs előttem. Sok minden van. Esetleg ha leínád mi érdekelne, utána tudnék járni.
Válasz NagyZolee1 #798. hozzászólásáraJó lenne egy pontos lista,hogy mik vannak.
Sziasztok! Lenne nagyon sok kezelési útmutatóm mindenféle géphez. Új és régi traktorokhoz is egyaránt. Pár javítási is van. Érdekelhet valakit?
Válasz lenio740 #790. hozzászólásáraSzukam instrukcji obsługi do pewnego kombajnu Rekord Bizona (5058) zbożowego. Formularz do pobrania. Dzięki.
Sziasztok!
KUHN 2300/18 2004-es évjáratú vontatott permetezőhöz keresek gépkönyvet, alkatrész katalógust!
Mindegy milyen nyelvű!
Köszönöm a segítséget!
AJj
Válasz Szabi. #793. hozzászólására
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valakinek ISEKI TG 25 GEAS típushoz van e gépkönyve, használati útmutatója, leírása stb. vagy honnan lehetne szerezni? Külföldi(angol, német), fénymásolt stb. is jó csak olvasható legyen :)
Az internet nem igazán ad használhatót.
Köszönöm!
Ilyent:
Kirovec K-701-es alkatrészkatalógus
Létrehozta: csabahluszko, 2021-02-10 19:34:53
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 csabahluszko | 2021-02-10 19:34:54
Keresek Kirovec K701-es alkatrész katalógust megvételre!
Tudna ebben segíteni valaki?
Válasz envagyok2 #787. hozzászólásáraSajnos sejtettem, hogy ilyen választ kapok.
Köszönöm szépen
Válasz csipi145 #782. hozzászólásáraDo jakiego Bizona 56.58 ?
Válasz csipi145 #785. hozzászólásáraSzia.
Segítettél, köszönöm. Közben rendeltem a vaterán egy letölthető gépkönyvet, csak megérkezik egyszer.....
Üdv,Perkins 4.270 motorhoz valakinek könyve vagy robbantott rajza nincs-e.Meg is veszem.
Válasz tarnay.gyorgy #786. hozzászólásárasehonnan, kizárt, hogy ehhez legyen. szerinted ebből annak idején újkorában hányat helyezhettek üzembe magyaroba?
nahát kb. épp ennyi magyar nyelvű gépkönyv is lehet forgalomban.
ha németed van, akkor keress egy nyelvtanárt, és lefordítja neked fél nap alatt.
Kedves Segítőim!
Most vásároltam egy Steyr T84-es traktort.
Honnan tudnék szerezni hozzá magyar nyelvű kezelési és karbantartási leírást.
Köszönöm
Válasz Jakabjóska #783. hozzászólásáraSzia!
Látom a többieknek nincs, vagy még nem értek rá segíteni neked, én meg pont ráérek:)
Dutra dolgok
Remélem segítettem!
Üdv
Renault traktorokhoz(Ares, Atles, Ceres, Celtis meg a régebbi TX,TZ szériákhoz) tud valaki neten elérhető alkatrész katalógust?
Köszi
Üdv urak!
Dutra 90 (D4K-B) traktorhoz keresek kezelési és karbantartási utasítást. Letölthető is érdekel, de könyv is jó.
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek. Bizon rekord kombájnhoz keresek kezelési útmutatót, vagy szerelési utasítást, illetve alkatrész katalógust. Digitális vagy papír alapon. Nem feltétlenül ingyen. Ha valakinek van valamelyik ezek közül, kérem jelezze!
Sziasztok
Valaki esetleg nem tud John Deere 6830 és John Deere 7920-hoz alkatrész katalógust? Vagy esetleg honnan lehetne kinyomtatni?
Üdvözlet MTz321 hez keresek kezelési karbantartási gépkönyvet. köszönöm T.
Dt 75
Létrehozta: Árpi2, 2020-12-27 18:51:35
Új hozzászólás Frissítés
Válasz » #1 Árpi2 | 2020-12-27 18:51:36
#1355770. hozzászólás[
Üdv. Magyar nyelvü gépkönyvet vagy letöltést keresek nagyfülkés dt-hez.
Válasz A.I. #777. hozzászólásáraHátha a többieknek is segít más típusoknál az oldal!
Válasz Horváth Róbert_55088 #776. hozzászólásáraKöszi! Asszem találtam is valamit, úgy látom jó lehet!
https://www.epcatalogs.com/john-deere-4555-4755-4955-and-4560-4760-4960-tractors-tm1461-pdf-manual/
Válasz A.I. #774. hozzászólásáracsak 1 ötlet a google keresőbe beütni: john deere 4650 wiring diagram pdf
nekem nincs türelmem, de hátha kiad valami használhatót!
Keresnék Case Mx Magnum 200 -hoz szerviz utasítás /service manual/ könyvet,vagy más formátumot.Kösz.
Válasz Horváth Róbert_55088 #771. hozzászólásáraKösz megnézem, bár papír alapú javítási karbantartásim van, csak kapcsolási rajzot nem találok benne sajna!