Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD390.47 FtCHF443.26 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most kérték kölcsön F. Lajostól G. Pistáék a 11 kapás grubert. A 6900-assal húzták, ők többet tudnak róla mondani. Esetleg kölcsön adhatom az enyémet kipróbálni, ha szeretnéd.
általában a duplaszívkapák a hagyományos rendszerbe, de mély grubberezéshez a horsch legvékonyabb kaparendszerét ajánlanám, a mi grubberünk is is ilyen alkatrészekből van épitve.
Válasz #2122. hozzászólásra Hali! Hagyományos dárdás grúber kapát mivel tudnám kiváltani ami jobban lefordítaná a szalmát erősen kötött (volt belvíz is) talajon?....forgalmazol a képeken kívül is kapaféléket?
Esetleg még a régi Rau. A kvernik frankók de piszokul drága s mint az üveg. Ha viszont törik akkor az alkatrész is igen csak borsos. Az ekén megtanultuk. A vader maga az álom, volt hozzá szerencsém kipróbálni . De húúúúúúúúúúú az ára az aranynál is olcsóbb. Kinek hogy ! De annál is 200 paci alatt felejtős a talaj művelő eszköz........max a 3m rapid. Elég megyőző a munkája és szívfájdalom nélkül cibálják az öklömnyi kövekben (demo)
Hát van itt minden féle.....a leg megbízhatóbnak tartott (anyag-konstrukció) vogel- amazone-lemken-horsch-simba. Van persze kisipari jellegű csak annak álltalában a váz szerkezete kérdőjeles. Mivel a kapák valamely fent említett gyártótól vannak rá bigyeztve.
Én is így voltam vel, én vogel noot vettem egy újszerűt 1 misi volt 2 éve
a lazítózás nem tetszett tavaszra meghagyni,de ez tökéletes fekete utána
a föld szebb munkája van mint a tárcsának úgy néz ki mint egy elmunkált
szántás csak 25-30 cm mély.
Válasz #2130. hozzászólásra
Mi se a tetejét akarjuk kapirgálni. :)
Milyet javasoltok?
Nekem tök idegen ez a terület. Eddig vagy szántottam,vagy lazítóztam.
grúberen pneumatikus zöldtrágyavetögépet még nem, de nem is figyeltem mivel nem használom a zöldtrágyázást. Nékem se nincsen felszerelve. Raktáron van a vetögép része még gyári csomagban.
2008-ban vetem, Syncro 3003, 3 gerendás, oldalsó/szélsö
/ tárcsákkal, csöhenger, zöldtrágya vetögép,talán 300 literes. Tiszta új volt, gépbemutatóra vitték, de az esö miatt nem volt bemutató csak kiálítás. Megbeszéltem az eladóval ha haza hozzák nekem megveszem. Estére az udvaromban ált a gép, a fuvar ingyen volt.
7244 hozzászólás
Válasz #2128. hozzászólásra
Most kérték kölcsön F. Lajostól G. Pistáék a 11 kapás grubert. A 6900-assal húzták, ők többet tudnak róla mondani. Esetleg kölcsön adhatom az enyémet kipróbálni, ha szeretnéd.
Válasz #2142. hozzászólásra Köszönöm a választ! Képet vagy linket tudnál mutatni miről is van szó?
Válasz #2141. hozzászólásra
általában a duplaszívkapák a hagyományos rendszerbe, de mély grubberezéshez a horsch legvékonyabb kaparendszerét ajánlanám, a mi grubberünk is is ilyen alkatrészekből van épitve.
Válasz #2122. hozzászólásra Hali! Hagyományos dárdás grúber kapát mivel tudnám kiváltani ami jobban lefordítaná a szalmát erősen kötött (volt belvíz is) talajon?....forgalmazol a képeken kívül is kapaféléket?
Válasz #2139. hozzászólásra
Az aranynál is drágább...... nyilván aludnom kéne már
Válasz #2138. hozzászólásra
Esetleg még a régi Rau. A kvernik frankók de piszokul drága s mint az üveg. Ha viszont törik akkor az alkatrész is igen csak borsos. Az ekén megtanultuk. A vader maga az álom, volt hozzá szerencsém kipróbálni . De húúúúúúúúúúú az ára az aranynál is olcsóbb. Kinek hogy ! De annál is 200 paci alatt felejtős a talaj művelő eszköz........max a 3m rapid. Elég megyőző a munkája és szívfájdalom nélkül cibálják az öklömnyi kövekben (demo)
Válasz #2137. hozzászólásra
Ezt én is így gondolom. No majd szétnézünk a piacon.
Köszönöm a válaszokat! Decsinek is!
Válasz #2133. hozzászólásra
Hát van itt minden féle.....a leg megbízhatóbnak tartott (anyag-konstrukció) vogel- amazone-lemken-horsch-simba. Van persze kisipari jellegű csak annak álltalában a váz szerkezete kérdőjeles. Mivel a kapák valamely fent említett gyártótól vannak rá bigyeztve.
Válasz #2133. hozzászólásra
Én is így voltam vel, én vogel noot vettem egy újszerűt 1 misi volt 2 éve
a lazítózás nem tetszett tavaszra meghagyni,de ez tökéletes fekete utána
a föld szebb munkája van mint a tárcsának úgy néz ki mint egy elmunkált
szántás csak 25-30 cm mély.
Válasz #2131. hozzászólásra
Annyi kellene neki az biztos. Akkor kényelmesebben vinné Az összetetteb vasakat (simba solo) már 330 paci.
Válasz #2131. hozzászólásra
Hüha........ Akkor ez a project lehet behal a 125 lóval... Milyen mélyen döngeted?
Válasz #2132. hozzászólásra
Vmi használt,mert nem sokat kell neki dolgozni,arra kár egy újat bevakítani.
Mi se a tetejét akarjuk kapirgálni. :)
Milyet javasoltok?
Nekem tök idegen ez a terület. Eddig vagy szántottam,vagy lazítóztam.
Nekem 3 méteres van 220 lóval húzom,de elég neki.
Válasz #4506. hozzászólásra
2-2.5m a talaj felénk dettó....a 3m est 165-180 le cibálja. Igaz nem a tetejét kapirgálja.
Válasz #2128. hozzászólásra
2.5 méter
Véleményeket kérnék. 125 lovas masinára mekkorát illdomos tenni ebből a munkagépből? (fekete,kötött talaj)
Válasz #2123. hozzászólásra
Szia!
A 176 széles kapa árát megküldenéd nekem?
Köszönöm.
Nekem ez van.http://www.youtube.com/watch?v=uvWfgJDSyvo&feature=youtu.be
hello!
újat szeretnél venni?
140 pacis valmet mögé szeretnék venni egyet rosszabb minőségű talajra tud valaki segíteni merre keressek
Válasz #2120. hozzászólásra
meg ilyenre?
Üdv!
Ilyenre gondoltál?
Hú pont ilyesmit akarunk kérdezni......
A clc prora mibe kerül mindenestől?
Egy Kverneland gruberre mennyibe kerül a szárnyas kapa, vagy lándzsás kapa? Akár utángyártott is.
hello nem jott att a kep,jo volna ha tudnal kepet kuldeni elotte,valahogy probalj kuldeni.
Válasz #2117. hozzászólásra
holnap átküldöm.
Majd nezd meg az email!
Válasz #2115. hozzászólásra
Megkaptam, válaszoltam is.
Elkuldtem,majd irj hogy meg-e kaptad!
Válasz #2113. hozzászólásra
Megbeszélhetjü, e-mail címemre küld el a telefonszámod. Átküldök képet a zöldtrágya vetöegységröl és meghajtásáról.
Tehetnel rola kepet,nem elado?mert lehet,hogy erdekelne!
Válasz #2109. hozzászólásra
grúberen pneumatikus zöldtrágyavetögépet még nem, de nem is figyeltem mivel nem használom a zöldtrágyázást. Nékem se nincsen felszerelve. Raktáron van a vetögép része még gyári csomagban.
Válasz #2110. hozzászólásra
új vagy használt?
Válasz #2096. hozzászólásra
Lemken Karat van Kecskeméten 6000-ért sztem az sem rossz ár.
Amugy laci ezek azerint meg nem lattal pneumatikusat.
Válasz #2107. hozzászólásra
Különben az árát is a nagyságához igazították!
Válasz #2106. hozzászólásra
Lassan má nemtom mekkora traktor köll h. értelmes gép rámehessen......
Válasz #2104. hozzászólásra
Régóta nézegetem, de élőben. Brutál gép törhetetlen kategória. De számomra ezek szerint húzhatatlan is.
Válasz #2103. hozzászólásra
á nem járunk ilyen helyekre ahol álló szfődi bemutatók vannak
Válasz #2102. hozzászólásra
Megnézted élőbe is ?
5 hónap téli katalógusozás után.......
Válasz #2098. hozzászólásra
Csak nem elcsíptem az orrod elöl?
Válasz #2100. hozzászólásra
Igazad lett maistro! Nagy lesz a Kuhn. Sajnos. Neked ötlet?
Válasz #2097. hozzászólásra
mechanikus, a grúberekre mechanikusakat és talán elektromotorral meghajtottakat raknak.
Válasz #2095. hozzászólásra
Irjá vlm pcrül mert kegyetlen az ilyen telefonozós kínlódás.........
Válasz #2095. hozzászólásra
Bocsi doki! Tényleg el tudtam olvasni, igazad van.
Válasz #2096. hozzászólásra
Életed biznisze.....
Ezt nagyon jo aron vetted,a zoldtragyaveto milyen,pneumatikus?
2008-ban vetem, Syncro 3003, 3 gerendás, oldalsó/szélsö
/ tárcsákkal, csöhenger, zöldtrágya vetögép,talán 300 literes. Tiszta új volt, gépbemutatóra vitték, de az esö miatt nem volt bemutató csak kiálítás. Megbeszéltem az eladóval ha haza hozzák nekem megveszem. Estére az udvaromban ált a gép, a fuvar ingyen volt.
De azert eltudtad olvasni,azert mert telefonrol irtam!