Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
grúberen pneumatikus zöldtrágyavetögépet még nem, de nem is figyeltem mivel nem használom a zöldtrágyázást. Nékem se nincsen felszerelve. Raktáron van a vetögép része még gyári csomagban.
2008-ban vetem, Syncro 3003, 3 gerendás, oldalsó/szélsö
/ tárcsákkal, csöhenger, zöldtrágya vetögép,talán 300 literes. Tiszta új volt, gépbemutatóra vitték, de az esö miatt nem volt bemutató csak kiálítás. Megbeszéltem az eladóval ha haza hozzák nekem megveszem. Estére az udvaromban ált a gép, a fuvar ingyen volt.
Hat akkor nagyon lemeny foldnek kell lenni hogy szagatja a csavart,nekunk kegyetlen kotott foldek vannak,de eggyett szakitott el az is 5 eve hasznallt foldut! Milyen m pottingefed van ,jo olcson vetted ,tehetnel kepet!
Válasz #2082. hozzászólásra
Lemkelböl nézd meg a Thoritot ha még sikerülne venned, de a Karatjuk se rossz csak a 12 kapa helyett csak 10 van. A Pöttinger Syncro 3003 11 kapás, és nagyon jó. Ezek a grúberek magas rámamagaságal vannak, nem tömödnek el mint némelyik más márkáé. Nékem Pöttinger van, az elsö próba álló kukoricaszár volt, és nem tömte be, ráadásul elég jól bedolgozta. Nyugodtan vegyél nyírócsaposat, a rugós fölöslegesen drága, és a helyett hogy a tömörödött részt átszakítaná inkáb kibiztosít. Az elsö évben fog egy pár csavart eltépni, de már a továbbiakban nagy ritkaság lessz ha már egyszer átszagatad a földet. Én azért vettem Pöttingert, mert akcióban volt, grúber plusz vetögép zöldtrágyára 5600 euró volt.
Nyírócsapos,normál körülménybe nem szakad.Van rugós is,de ahol nem indokolt,ott felesleges pénzkidobás.Bedenektől vettem,bemutató gép volt.A lemken drága,regent nem néztem .
Válasz #2083. hozzászólásra
Nyírócsapos biztosítású jó ezekből? Vagy van rugós biztosítású is? A hasonló Regentről vagy Lemkenről nem hallottál? Ja és mellik forgalmazótól vetted? Kösz különben az infót!
Válasz #2075. hozzászólásra
max. 3 méteres grúbert vegyél a NH 160 után. 7 késes 2 gerendással gond nélkül fog dolgozni, 3 gerendás, 10-12 kapás grúber már nagyobb falat neki. Laza és középkötött talajoknál egyböl mehetsz 20-25 cm mélységig, de kötöttnél gond lesz. Miért épen Kun? A kiálitáson néztem nem tetszik a meredek kapaállás. Emiatt több lehet a Le igénye. De ez csak az én véleményem. Nézzél szét más gyártó termékkínálatánál is.
Válasz #2076. hozzászólásra
Hol szoktál hozzá kopóalkatrészt venni és mibe kerül? Föleg a kapahegyek érdekelnek, mivel az oldalsó szárnyakat nem használom. Vettem már rá karbidbetétes véggel is, de ha követ fog egyböl kitörik a keményitett részböl. Kavicsos parcellánál a gyári közönséges kapa jobb, de gyorsan kopik. Esetleg más gyártó kapái amik a Pöttinger 3003-as grúberre paszol?
7274 hozzászólás
140 pacis valmet mögé szeretnék venni egyet rosszabb minőségű talajra tud valaki segíteni merre keressek
Válasz #2120. hozzászólásra
meg ilyenre?
Üdv!
Ilyenre gondoltál?
Hú pont ilyesmit akarunk kérdezni......
A clc prora mibe kerül mindenestől?
Egy Kverneland gruberre mennyibe kerül a szárnyas kapa, vagy lándzsás kapa? Akár utángyártott is.
hello nem jott att a kep,jo volna ha tudnal kepet kuldeni elotte,valahogy probalj kuldeni.
Válasz #2117. hozzászólásra
holnap átküldöm.
Majd nezd meg az email!
Válasz #2115. hozzászólásra
Megkaptam, válaszoltam is.
Elkuldtem,majd irj hogy meg-e kaptad!
Válasz #2113. hozzászólásra
Megbeszélhetjü, e-mail címemre küld el a telefonszámod. Átküldök képet a zöldtrágya vetöegységröl és meghajtásáról.
Tehetnel rola kepet,nem elado?mert lehet,hogy erdekelne!
Válasz #2109. hozzászólásra
grúberen pneumatikus zöldtrágyavetögépet még nem, de nem is figyeltem mivel nem használom a zöldtrágyázást. Nékem se nincsen felszerelve. Raktáron van a vetögép része még gyári csomagban.
Válasz #2110. hozzászólásra
új vagy használt?
Válasz #2096. hozzászólásra
Lemken Karat van Kecskeméten 6000-ért sztem az sem rossz ár.
Amugy laci ezek azerint meg nem lattal pneumatikusat.
Válasz #2107. hozzászólásra
Különben az árát is a nagyságához igazították!
Válasz #2106. hozzászólásra
Lassan má nemtom mekkora traktor köll h. értelmes gép rámehessen......
Válasz #2104. hozzászólásra
Régóta nézegetem, de élőben. Brutál gép törhetetlen kategória. De számomra ezek szerint húzhatatlan is.
Válasz #2103. hozzászólásra
á nem járunk ilyen helyekre ahol álló szfődi bemutatók vannak
Válasz #2102. hozzászólásra
Megnézted élőbe is ?
5 hónap téli katalógusozás után.......
Válasz #2098. hozzászólásra
Csak nem elcsíptem az orrod elöl?
Válasz #2100. hozzászólásra
Igazad lett maistro! Nagy lesz a Kuhn. Sajnos. Neked ötlet?
Válasz #2097. hozzászólásra
mechanikus, a grúberekre mechanikusakat és talán elektromotorral meghajtottakat raknak.
Válasz #2095. hozzászólásra
Irjá vlm pcrül mert kegyetlen az ilyen telefonozós kínlódás.........
Válasz #2095. hozzászólásra
Bocsi doki! Tényleg el tudtam olvasni, igazad van.
Válasz #2096. hozzászólásra
Életed biznisze.....
Ezt nagyon jo aron vetted,a zoldtragyaveto milyen,pneumatikus?
2008-ban vetem, Syncro 3003, 3 gerendás, oldalsó/szélsö
/ tárcsákkal, csöhenger, zöldtrágya vetögép,talán 300 literes. Tiszta új volt, gépbemutatóra vitték, de az esö miatt nem volt bemutató csak kiálítás. Megbeszéltem az eladóval ha haza hozzák nekem megveszem. Estére az udvaromban ált a gép, a fuvar ingyen volt.
De azert eltudtad olvasni,azert mert telefonrol irtam!
Válasz #2093. hozzászólásra
Hú. Elkopott a klaviatúrád? Vagy miezmi?
Hat akkor nagyon lemeny foldnek kell lenni hogy szagatja a csavart,nekunk kegyetlen kotott foldek vannak,de eggyett szakitott el az is 5 eve hasznallt foldut! Milyen m pottingefed van ,jo olcson vetted ,tehetnel kepet!
Válasz #2091. hozzászólásra
Annyiért jöhetne ide is!
Válasz #2082. hozzászólásra
Lemkelböl nézd meg a Thoritot ha még sikerülne venned, de a Karatjuk se rossz csak a 12 kapa helyett csak 10 van. A Pöttinger Syncro 3003 11 kapás, és nagyon jó. Ezek a grúberek magas rámamagaságal vannak, nem tömödnek el mint némelyik más márkáé. Nékem Pöttinger van, az elsö próba álló kukoricaszár volt, és nem tömte be, ráadásul elég jól bedolgozta. Nyugodtan vegyél nyírócsaposat, a rugós fölöslegesen drága, és a helyett hogy a tömörödött részt átszakítaná inkáb kibiztosít. Az elsö évben fog egy pár csavart eltépni, de már a továbbiakban nagy ritkaság lessz ha már egyszer átszagatad a földet. Én azért vettem Pöttingert, mert akcióban volt, grúber plusz vetögép zöldtrágyára 5600 euró volt.
Válasz #2089. hozzászólásra
ócsóbb mint a tied,mert ilyen volt és alapárba alkudtam
Válasz #2088. hozzászólásra
Nagyon drága az a szebb munka.
Válasz #2085. hozzászólásra
A rugóztatásnak nem csa kbiztosítás feladata van ,remeg a kés és szebb munkát végez
Válasz #2086. hozzászólásra
Üdv! A rugós tényleg felesleges ha nincsenek kövek a talaj felső rétegében. Mennyi pénzed lenne kultivátorra?
Válasz #2085. hozzászólásra
Kösz, nagyon hasznos infók voltak! A Kuhnt el kell felejtenem.
Valakinek még ötlet grubber kérdéskörben?
Válasz #2084. hozzászólásra
Nyírócsapos,normál körülménybe nem szakad.Van rugós is,de ahol nem indokolt,ott felesleges pénzkidobás.Bedenektől vettem,bemutató gép volt.A lemken drága,regent nem néztem .
Válasz #2083. hozzászólásra
Nyírócsapos biztosítású jó ezekből? Vagy van rugós biztosítású is? A hasonló Regentről vagy Lemkenről nem hallottál? Ja és mellik forgalmazótól vetted? Kösz különben az infót!
Válasz #2081. hozzászólásra
Igen,3003-as kopp mélyen viszi,7-8km/ha val.45-55AK kötöttségű földön.Nézd meg a videóim,van egy pár róla.
Válasz #2078. hozzászólásra
Mit javasolnál?
A tiéd 3003-as? Milyen talajon húzod, mennyivel, milyen mélyen viszi a gép?
Ket gerendelyeset meg ne vegyel,ha grubbert akarsz akkor legalabb minimum 3 legyen.
Válasz #2077. hozzászólásra
Itt nincs kő,kopóalkatrész nem kell egy pár évig.
max. 3 méteres grúbert vegyél a NH 160 után. 7 késes 2 gerendással gond nélkül fog dolgozni, 3 gerendás, 10-12 kapás grúber már nagyobb falat neki. Laza és középkötött talajoknál egyböl mehetsz 20-25 cm mélységig, de kötöttnél gond lesz. Miért épen Kun? A kiálitáson néztem nem tetszik a meredek kapaállás. Emiatt több lehet a Le igénye. De ez csak az én véleményem. Nézzél szét más gyártó termékkínálatánál is.
Hol szoktál hozzá kopóalkatrészt venni és mibe kerül? Föleg a kapahegyek érdekelnek, mivel az oldalsó szárnyakat nem használom. Vettem már rá karbidbetétes véggel is, de ha követ fog egyböl kitörik a keményitett részböl. Kavicsos parcellánál a gyári közönséges kapa jobb, de gyorsan kopik. Esetleg más gyártó kapái amik a Pöttinger 3003-as grúberre paszol?
Nekem pöttinger van,160 LE ferga,éppen elbírja.11,5 mázsa a grúber+540 kg a rögtörő rajta.
Válasz #2074. hozzászólásra
Ettől tartok én is. Holland M160 után kellene valami. 7000 kg a traktor. A Cultimer 19 mázsa. Ötlet esetleg valakinek?