Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Figyu ha jól van beállitva napi 15 ha lazán megvan tökböl is.A magra kell sikpor mint ahogy elöttem is irták,nagy gáz hogy legyen vákum,és ha jók a csoroszják berakja az faszányosan.Én is vetek a saját mellett minden évben 15-20 hekit,és még nem volt panasz.
Amit leírtál,az nem az SPC hibája.Jó magágy,meg jó vetőgép,és fél óra egy ha tök vetése.Mi kerülönként töltjük a műtrágyát,2,2 mázsa/ha műkakit teszünk mellé.
Meguntam már hogy 2 ember kell a vetéshez, folyton nézegetni hogy nem esett e le a lánc...Nem lehet vele haladni továbbá nem lehet teletölteni a magtartályt mert megakad a mag így minden fordulónál tölteni kell bele jah és a magok nagy része a föld tetején van vagy éppen
kettőt vagy hármat tesz le...Be kell látni öreg gépezet meg 70 hektár tökhöz már komolyabb gépezet kellene
Az is gyógynövény, de macerás. Virágát kell szedegetni. Meg lesz a program nyárra, mert folyamatosan nyílik, és szárítva veszik át. Amint a virág lemegy, mi is tökölünk Feltéve ha lesz rá most eső.
Kösz a választ, akkor nem vettem olcsón. Nem nagy területen(2500 nm), kertekbe lesz, vagyis már van. Másik területen meg mórmályva kel. Idén kezdtem frissen végzett kertészmérnökként. Lehet lesz még pár kérdésem
Kicsibe én is elkezdem a tök termesztést. És találtam vetőmagot egy közeli termesztőtől. Szerintetek 4500 Ft/kg-ért sokat kért a vetőmagért? Tudom, eső után köpönyeg, csak kíváncsiságból kérdezem.
Köszi a választ!
3117 hozzászólás
Válasz #866. hozzászólásra
Mivel vetettétek?
Tavaszi szántás, vagy ált rajta a víz télen hogy ilyen rögös?
GL Opal hibrid.
Válasz #864. hozzászólásra
Akkor nem. Mert Csabi az egyik unokatesóm másik meg Peti
Válasz #863. hozzászólásra
Nem mert ö tüzoltós,favágós nagybarátom.A másik kocsmára.
Válasz #862. hozzászólásra
Csabira gondolsz??
Válasz #861. hozzászólásra
Csak nem kocsmájuk is van??
Válasz #860. hozzászólásra
IsmeremÉtterme is van. Herencsényben ismerős vagy?? Unokatestvéremék arra tökölnek
Válasz #859. hozzászólásra
Van egy Pásztói barátom itt van halastava N.marcalban.Ismered?
Válasz #858. hozzászólásra
Most Én is 150 re vetettem. Látom gyarmat fele garázdálkodsz... Én meg Pásztói vagyok
Válasz #857. hozzászólásra
150-re.
Válasz #856. hozzászólásra
150-re v 75-re vetitek??
Válasz #855. hozzászólásra
Figyu ha jól van beállitva napi 15 ha lazán megvan tökböl is.A magra kell sikpor mint ahogy elöttem is irták,nagy gáz hogy legyen vákum,és ha jók a csoroszják berakja az faszányosan.Én is vetek a saját mellett minden évben 15-20 hekit,és még nem volt panasz.
Válasz #853. hozzászólásra
Én 5 évig egyfolytában SPC-vel vetettem de már meguntam... Kisebb területekre tökéletes de nagy területen csak szenvedés....
Válasz #850. hozzászólásra
Nekem v rajta,egyfolytába sípolt a rohadt olyan mérges voltam!
most rám hoztad a frászt , én i spc-vel vetettem
Ti merre tököltök amúgy??
Válasz #849. hozzászólásra
A magágy tökéletes volt...
Válasz #848. hozzászólásra
vegyél rá vetésellenörzőt a magot meg keverd be sikporral, igaz attól még nem lesz minden mag a földben
Válasz #848. hozzászólásra
Amit leírtál,az nem az SPC hibája.Jó magágy,meg jó vetőgép,és fél óra egy ha tök vetése.Mi kerülönként töltjük a műtrágyát,2,2 mázsa/ha műkakit teszünk mellé.
Válasz #847. hozzászólásra
Meguntam már hogy 2 ember kell a vetéshez, folyton nézegetni hogy nem esett e le a lánc...Nem lehet vele haladni továbbá nem lehet teletölteni a magtartályt mert megakad a mag így minden fordulónál tölteni kell bele jah és a magok nagy része a föld tetején van vagy éppen
kettőt vagy hármat tesz le...Be kell látni öreg gépezet meg 70 hektár tökhöz már komolyabb gépezet kellene
Válasz #846. hozzászólásra
Miért??
Ki milyen vetőgéppel veti a tököt?? Monosemről vmi tapasztalat??? Idei volt az utolsó szezonja az SPC-nek...
Válasz #844. hozzászólásra
kiváncsi leszek én is.Az asszony ki v akadva a tök miatt.
Hátha sikerül.
Válasz #843. hozzászólásra
Elindult valami, de az év végén majd többet tudunk
Válasz #842. hozzászólásra
Megy a tökölés?
Válasz #840. hozzászólásra
Ha minden igaz, már vagy 40 éve
Válasz #838. hozzászólásra
Helló!Neked ki szokott hagyni a vetőgép a tökkel?
Válasz #839. hozzászólásra
B@xki Te meg itt v a szomszédban?
ha valakit érdekel, 13 kg gelsdorfi vetőmag eladó hatvanban
Válasz #837. hozzászólásra
Hol és mennyiért veszik?Mekkora a virágja?Súlyra hogy adja?
Válasz #836. hozzászólásra
Az is gyógynövény, de macerás. Virágát kell szedegetni. Meg lesz a program nyárra, mert folyamatosan nyílik, és szárítva veszik át. Amint a virág lemegy, mi is tökölünk Feltéve ha lesz rá most eső.
Válasz #835. hozzászólásra
Mórmályva az mi?Mire való?
Válasz #828. hozzászólásra
Kösz a választ, akkor nem vettem olcsón. Nem nagy területen(2500 nm), kertekbe lesz, vagyis már van. Másik területen meg mórmályva kel. Idén kezdtem frissen végzett kertészmérnökként. Lehet lesz még pár kérdésem
Válasz #833. hozzászólásra
Ezt mondtam nekik,de értetlenek.
Válasz #832. hozzászólásra
Vetés az még csak elmegy,de nagyobb területen a betakarítás,szárítás.
Válasz #829. hozzászólásra
Már más is gondolkodik rajta,hogy vessen tököt.Őrület!
Válasz #830. hozzászólásra
Megismertem Rácz urat!
Válasz #827. hozzászólásra
Én 3510 nettóért vettem,Topsinosat.
Válasz #825. hozzászólásra
8 C talajhőmérsékletnél 12 nap,12 C talajhőmérséklet felett 6 nap.
Válasz #827. hozzászólásra
Nettó 14-16 eur körül van az ár.
Kicsibe én is elkezdem a tök termesztést. És találtam vetőmagot egy közeli termesztőtől. Szerintetek 4500 Ft/kg-ért sokat kért a vetőmagért? Tudom, eső után köpönyeg, csak kíváncsiságból kérdezem.
Köszi a választ!
Válasz #825. hozzászólásra
Ha jó az idö kb 8-10.
Hali!
Kb. hány napra kel ki a tök?
Válasz #823. hozzászólásra
Írj az elérhetőségemre,megbeszéljük.
Válasz #822. hozzászólásra
Ár,fizetési határidő?
Válasz #821. hozzászólásra
Annyi van,tavalyról szentesi futó,bontatlan zsákban,meg idei gleisdorfi.
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-05-09 07:33:45
Válasz #820. hozzászólásra
Hello!4ha szántott földünk maradt ki,ami pihentetve lenne.Ezen szeretném megpróbálni a tökölést.
Válasz #819. hozzászólásra
Mennyi kell?Maradt ki.
Válasz #818. hozzászólásra
Az 1ik falubeli pofának igért vetőmagot.Le akartam informálni a komát,a neve alapján.
Válasz #816. hozzászólásra
Ismerek de az sitten van.Van több is.Mivel kapcsolatban??