Hirdetés
Fórum
- New Holland traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- MTZ traktor átlagfogyasztás új
- Kukorica terményárak új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
581 hozzászólás
Válasz Mf-es #430. hozzászólásáraTele a t.ke a sok i.iótával azért nincs itt
És,hol van "MTZ-550"?Szabolcsi almás,tűzoltó,katasztrófa védelmis?
Volt itt "templom egere" is.
Adjisten.
Megvagyunk, élünk és virúllunk, gond 1 szál se, mert mindet sorjában septiben kigyomláljuk.
Minden oké, szekér megy, buli megy , Zetorok mennek, egésség jönmegy de van, hecc mindig több, bepunnyadva nem vagyunk, gazdaság dübörög, színvonal egyre magasabb, okosodunk, erősödünk,fejlődünk, útra ráálltunk, irányt fölvettük...... jó irányba tartunk.
Ez a lényeg.
Tehát a besavanyodás nem fenyeget ....még az akármik ellenére SEM.
Válasz kori01 #426. hozzászólásáraÁllítólag sokalt simult, és Lenz néven néha előfordul itt a fórumon.
valaki árulja már el nekem hova tűnt kertész?
ismerte valaki?
Válasz Bárány #422. hozzászólásáraHa elhívjátok (és eljön) személyesen itatom!
tegnapelőtt nagyban szántok, amikor elhuzott az úton egy szürke 82es bálázóval......lehet hogy ő volt az
Válasz .Man #417. hozzászólásáraSzervezd be fórumtalàlkozóra, akkor elhisszük hogy létezik.
Meg esetleg azoknak is lehetne ereszteni egy mail-t, akiket itt hiányolnak. Bár ha ide sem néznek be (szivesen), nem valószinű hogy érdekli őket.
Válasz VMisi #421. hozzászólásáraNa ne szivass...
Válasz .Man #413. hozzászólásáraFórumtalira nem jelentkezett Szürke?
Pár stampedli után jól elszórakoznánk rajta.
De hol van kertész?????????
Én is itt vagyok ritkán..
Válasz .Man #417. hozzászólásáraKár tagadnod, rád ismertünk a stílusból!
Válasz atisgyulai #416. hozzászólásáraEsküszöm, hogy ha lenne időm ilyesmire, akkor még szórakoznék is
Válasz Bárány #414. hozzászólására.Man alias SzürkeGabesz01Szemhowkinsz????
Az nagy lenne ha kiderülne!!!!
Nem tudsz valami kémpogramot? Lehet hogy azonos IP-címről nyomják!!
Válasz .Man #413. hozzászólásáraNéha, kicsit .
Az a muris benne, mikor olyannal kezd chat-be aki még nem "ismeri".
Válasz .Man #413. hozzászólásáraVajon hány kattintást hoz?
Szerintem te vagy a Szürke...
Válasz fexco #409. hozzászólásáraSzürkét én szoktak kitiltogatni általában.
Olyankor, mikor már többeknek áll égnek a szőr a hátán tőle. Általában először írok neki egy emailt, de nem szokott neki hatni. Utána kitiltom. Egy idő után visszajön és kicsit megint hagyjuk játszani
Néha kell ide ő is kicsit.
Válasz Málna #404. hozzászólásáraakkor még bírja a szíved
Válasz Kisvuk #408. hozzászólásáraBocsesz. Emlegettem a farkast, és màr a kert alatt kullogott.
Vagy csak a moderátoroknak juttattam az eszébe, hogy vissza kéne engedni kicsit.
Nyugi, tiszaviràg életű lesz. Màr most nem győzik moderálni, megunjàk hamar és kivágják.
Most lazítani is akar.
Lefekvés előtt még felpiszkàlom kicsit!
Válasz fexco #409. hozzászólásáraOlyan, mint egy gumicsizma: minden lepereg róla.
Nem is értem, miért nem ez a nickje.
Válasz Kisvuk #408. hozzászólásáraa szürke majom tényleg beindult!!!!!!!!!!!amugy majdnemcsak ez a véleményem nekem is,hogy néha olyanokat röhögök rajta,hogy nem tudom eldönteni,ez direk csinálja,vagy alapból ekkora iq hunter.szóval néha jó,ha itt van,csak valamikor meg már tényleg besokal!szerintem a moderátorok pont mindig a legjobb időbe tiltják ki.(szerintem amikor eltünik 1 időre,akkor biztos kitiltották)ui.:ez 1 igazi biglúzer.
Válasz atisgyulai #384. hozzászólásáraNa gratulálok komámkellett neked emlegetni ezt a szürke majmot már ezerrel tolja a hektár,négyzetméter,öl stb átváltásokat,most majd vigadhatsz egy pár este rajta amíg ki nem tiltják megint.
Válasz Bárány #406. hozzászólására
Nekem meg a gumi váltó méretben segített,de ha nem segített volna akkor is bírom a sok baromságát!
Válasz belorus #405. hozzászólásáraNa jó, a kedvedért egy konkrét példa (a sok közül):
pl. a Komáromi zúzó ajánlott guminyomását ő vadászta össze nekem.
en ha tudtam mindig segitettem ha nem tudtam ajanltam mas forumozo tarsat,de soha senkivel nem flegmaskodtam ,nem serteggetem ...ja hogy o segitet hol mikor evekig jartam ide,lehet magyarazkodni a baj ha nincs igazatok
A fórumból ami érdekel olvasom, de nem szoktam bejelentkezni.
Válasz Málna #402. hozzászólásáraJó sokáig hallgattál
Itt vagyok még én is.
Válasz belorus #379. hozzászólásáraÉs te kinek segítettél ?
Válasz belorus #379. hozzászólásáraÉs láss csodát,csak az öregek állnak ki mellette először
Válasz atisgyulai #389. hozzászólásáraLásd Gabesz 01.
Válasz Radocz #390. hozzászólásáraTapasztalataim szerint Claastra a maga pártján van, amit megértek. Én is így vélekedek, nem gyarapítom egyik tábort sem, de ez politika, amibe meg nem fogok belemenni mert nem az én asztalom és nem is kívánok belemászni :)
Válasz Mézga #395. hozzászólásáraEttől nem félek Bocs Hecci...
Válasz Diesel Tibor #393. hozzászólásáraTavaly év elején volt egy beszólása, amivel kicsit túllépte a határokat, de utána beszéltünk és elnézést kért érte
Válasz apuci #392. hozzászólásáralehet megnősült és az asszony nem engedi a géphez
Válasz belorus #379. hozzászólásáraNézd csak meg akik mellette állnak mennyi hozzászólásuk van ,,ezek az emberek már jó régóta írogatnak itt ezen a fórumon.Mit gondolsz ezek az emberek nem estek már át szó csatákon,Heccivel,,,,hát de,,,, csak tudják helyén kezelni a dolgokat ...Tanuld meg te is.
Válasz .Man #387 "" nekem több okom lenne rá vagy lett volna rá megharagudni, mint itt mindenki másnak összesen. ""
Lenyomta a nődet vagy mi?????
Heccci!
Jelentkezz már mert azt hiszik le léptél!
Válasz belorus #379. hozzászólásáraEléggé félreismerted!
Válasz .Man #386. hozzászólására"bizonyos okokból nem fejti ki a véleményét a fórumon,"
mi azért merünk időnként kritikát megfogalmazni, Mert személyesen ismerjük vezetőinket.
Azt nem mondom hogy egy kuplerájba járunk, de többször több helyen személyesen is találkoztunk.
Ilyen például Varga Misi, Jakab István, stb.
Most mindent elkövetünk, hogy Lázár Miniszter Úrral sikerüljön egy kézfogás erejéig összefutni valahol.
A szocik oldaláról is meg voltak, vannak a kapcsolatok. Anno Ők legalább meghallgatták a véleményünket.
Most odáig jutottunk, hogy ha nem kérdezik, akkor nem mondjuk. Clastra Ő másik táborba van. Én csak paraszt párti vagyok.
És mint sok korombeli az IPEF tagja is.
Válasz Bárány #385. hozzászólására"új fórumosok miatt" ?
Ezt hogy érted? (értitek.Man?)
Válasz Bárány #385. hozzászólására
Válasz belorus #383. hozzászólásáraHogy nincs fogalma a mezőgazdaságról, azt azért nem mondanám. Találkoztam már vele és páran ismerik is jobban innen. Biztosíthatlak, hogy van köze hozzá. A régiek pedig nem Hecci miatt hagyták itt a fórumot félig vagy teljesen, ebben biztos lehetsz.
Van akit kitiltottunk és tiltunk folyamatosan, mert tényleg nem ide való. De Hecci épp a légynek sem ártott soha. Szerintem nekem több okom lenne rá vagy lett volna rá megharagudni, mint itt mindenki másnak összesen. Mégis együtt tudok vele élni és kérném vissza ha nem járna ide.
Válasz Mf-es #377. hozzászólásáraClaastra-val személyesen találkoztam OMÉK-on.
Megvan, él, virul. Csak bizonyos okokból nem fejti ki a véleményét a fórumon, de azért olvasgat.
Válasz belorus #383. hozzászólásáraVan itt egy rég csapat, akik többnyire személyesen is ismerik egymást. Lásd fórumtalálkozó.
Hecci is ebbe tartozik, bár ő igyekszik őrizgetni az inkognitóját. Több-kevesebb sikerrel.
A régi fórumosok nem miatta lépnek le, ez biztos, hanem ki ezért, ki azért. Pl. van, aki pont az új fórumosok miatt.
Válasz belorus #383. hozzászólásáraHa valakit meg-HECC-el, az szerintem megérdemli. Ha meg fölveszi és ezért megy el az leginkább az ő baja.
Nekem néha még 'szürkebarát' is hiányzik egy átmelózott nap után. Felüdülés olvasni a hülyeségeit.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-10-11 11:53:51
Válasz lala1 #380. hozzászólásáraHello, osztom a véleményedet.
Kár lenne érte, sokszor olyan jókat nevetek a hozzászólásain.:)