Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csontii #1562. hozzászólásárap szivattyútól jövő nyomás
t2 a tartály
a harmadik megy a traktor saját tömbjére https://www.rositeh.si/carry-over-c2xp80- egy hasonló köz csavarnak kell lenni a fekete közcsavarnak
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Vettem Lengyelből egy Intertech 1600-as homlokrakodót. Bekötéshez kellene egy kis útbaigazítás. A képen zöld nyíllal jelölt részekbe kell bekötni a joystick két bovdenét? A piros nyilakkal jelölt részekbe mit kössek be és honnét?
Sziasztok!
Nem idevaló téma, csak hasonló.
Egy árokásóra tettem szert (egy kis olasz), ami jelenleg felújítandó. Na nem egy agyonvert, csak szűrő és olaj kell bele...
A kérdésem az lenne, mivel kb öt éve nem volt használva, a benne lévő olajat hogyan nyomassam ki belőle? mivel mossam át? Ha ez megtörtént mivel öntsem fel? Hidraulika esetleg motorolajjal? Ha nem mosom át, félek felhabzik majd.... Egyébként saját tartállyal rendelkezik, kardán meghajtású.
Köszönöm a válaszokat, szép napot!
De akkor végülis ezen a fészken amit lentebb be tettél képet a ovális a két oldalán a furat és a két oldalon lévő kontrás csavarokkal állítasz rá az excenteres csapra hogy mikor elfordítod bel feszítse a rakodó vázát ebbe a kengyelbe/fészekbe
Sziasztok!
Egy árokásóra tettem szert (egy kis olasz), ami jelenleg felújítandó. Na nem egy agyonvert, csak szűrő és olaj kell bele...
A kérdésem az lenne, mivel kb öt éve nem volt használva, a benne lévő olajat hogyan nyomassam ki belőle? mivel mossam át? Ha ez megtörtént mivel öntsem fel? Hidraulika esetleg motorolajjal? Ha nem mosom át, félek felhabzik majd.... Egyébként saját tartállyal rendelkezik, kardán meghajtású.
Válasz Szalai A P #1551. hozzászólásáraNézegessed.
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/frontlader-hauer-pom-n3-88-304940367/
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/anschweissschuh-fuer-hauer-frontlader-304934181/
Válasz Szalai A P #1548. hozzászólásáraTalán működhet anélkül is, csak rendesen le tudd a kontra csavarokkal szorítani, hogy ne mocorogjon, mert hamar eheti a fészket...
Válasz Szalai A P #1546. hozzászólásáraOldalanként. Egy 5x8cm körüli laposvasra ült rá. Meg belül előrenyúlt még egy laposvas,ami le volt szögbe vágva a vastagsága elölről, hogy a kereten az ellendarabba megszoruljon...
A múltkori forgalmis bejegyzéshez érkekességképp írom, külföldről vásárolt traktor rakodóval, számlán feltüntetve a rakodó is. Debreceni NKH forgalomba helyezés, egy emelőgép vizsgálatot kértek hozzá amit egy 10-esért csináltak és gond nélkül beleírták.
Lényegében ár érték arányban nem rossz egy ilyen szerkezet
Annyit tud ammenyit nekem kell
A kanál billentést én át alakítanám hidraulikusra
Még nem vettem meg de tervben van
A mostani rakodós traki egy jumz de nem valami bombázó meg se papírja se semmi És most számomra kedvező ajánlatot tettek érte így ahogy áll Meg amúgy sem akartam a rakodót át tenni róla az mtzre nem is passzol meg az tényleg csak bálát rakni való
Válasz Szalai A P #1540. hozzászólásáraA hauert eladtam. Vettem egy hidraulikus kanalbillentőst. Oszt lesegettem 1 évet, mert nem volt hajlandó senki konzolt hegeszteni(variálninkellett volna, nem volt minta, hydrac volt)
Eladtam, vettem egy mammutot. Arra haver lekoppintotta a sajatjat. Most ott tart az ügy hogy 2 éve megvan hozza a munkahenger..
A hauer mh típusból van 3 teherbírású, mh50 mh80 mh100
Nekem kb mh80(talan a 80as pöcsű munkahengerről azonosítottam be, az 50esé 60mmes)volt. 1126kgos bigbaget levette...de a muszka átment vaskerekesbe
Mbp és ifa kocsira 2 sorba a 150es bálat feltette. .Még reteszes kanallal is... A bigbag zsakot is levette ezekről siman.(tüskés gané kanállal)
A konzol, ha nem találsz hozzá stucnit, akkor hegeszteni kell. De vastag anyagból... A trakihoz elég a 10es lemezből andrásolva.
Válasz Sötét Paraszt #1530. hozzászólásáraKöszi a tippet!
A hidromotor megvan, 192 max. fordulat, 375Nm, ez biztosan elég.. :) 3:1 áttételre gondoltam, 13/39 fogas lánckerekekkel. Itt néztem hozzá lánckerekeket. Nem tudom a T08 méret elég lesz-e.. 5/16 a láncméret.
Válasz szg2 #1529. hozzászólásáraÉn ebből a kerékagyból akartam, tengely is meglett hozzá esztergálva, valahol az új csapágyak is megvannak, van valahol egy unhz 500 kerékagy is az lehet erősebb. Meg a tx kombány ledobott ürítőcsiga nagylánckerekét akartam rátenni.
Padlásró valami hidromotor tekergette volna.
Sziasztok!
Nem tudom hol kellene kérdezni.. homlokrakodóra szeretnék készíteni egy olyan adaptert amin van 2 bálatüske egymástól 50 centire és középen egy tengelyen kb. 60f/p sebességgel meg kellene forgatni. Egy bála olyan 6-700 kg max. Mit javasoltok tengelynek?
Esetleg valaki csinált már hasonlót? A cél a bála bontása lenne mert a rendelkezésre álló 180-as nagybálatetőbe beleszorul (Hesston bála). Most villával bontom úgy hogy az etető fölött rakodón van de elég fárasztó :) vettem kézi villany bálavágó gépet is de az meg nehéz, nem erre való. A nagy hidraulikus bálavágók meg evvel a mérettel nem tudnak mit kezdeni
Válasz colizoli #1525. hozzászólásáraLehet ennél opcsóbban is kapni. Aprókat is érdemes figyelni, ha a bontott is megteszi.
Nekem egy jcb árokásóról bontott van fent, kemény 10e volt.
Válasz colizoli #1523. hozzászólásáraHát megérdeklődtem, amit itten linkeltem komplett a gyorscsatlakozókkal 196e+fát mondtak rá, akkor lehet a joystikos tömb olcsóbb.
Amit 1507-es hsz.- be mtz1221 ír az jóval olcsóbb csak olyan helyre kell tenni ahol eléred.
Válasz Sötét Paraszt #1508. hozzászólásáraLehet hogy tényleg joystikos tömb lesz a vége.Ha egyszer elmegy az eszem és veszek állatot,akkor vennék rá egy homlokrakodót.A joystikoson is van nyomás állító szelep ???
2317 hozzászólás
Végül így sikerült megoldani:
Válasz csontii #1562. hozzászólásárap szivattyútól jövő nyomás
t2 a tartály
a harmadik megy a traktor saját tömbjére https://www.rositeh.si/carry-over-c2xp80- egy hasonló köz csavarnak kell lenni a fekete közcsavarnak
Válasz kolbász #1564. hozzászólására3000 euro volt.
Válasz csontii #1562. hozzászólásáraHa nem titok mennyi kint a technika?
Válasz csontii #1562. hozzászólásáraKedden megnézem nekem hogy van bekötve és majd jelzem ha addig nem késik
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Vettem Lengyelből egy Intertech 1600-as homlokrakodót. Bekötéshez kellene egy kis útbaigazítás. A képen zöld nyíllal jelölt részekbe kell bekötni a joystick két bovdenét? A piros nyilakkal jelölt részekbe mit kössek be és honnét?
Sziasztok!
Válasz Szalai A P #1559. hozzászólásáraValahogy úgy...
De akkor végülis ezen a fészken amit lentebb be tettél képet a ovális a két oldalán a furat és a két oldalon lévő kontrás csavarokkal állítasz rá az excenteres csapra hogy mikor elfordítod bel feszítse a rakodó vázát ebbe a kengyelbe/fészekbe
Ha jól látom vagy értelmezem
Válasz csoppika #1554. hozzászólásáraMajd gépről próbálkozok a telefon nem boldogul vele
Válasz csoppika #1553. hozzászólásáraMajd látom mit tudok ki hozni belőle
Válasz csoppika #1552. hozzászólásáraUgyanígy van ki srégelve mint az alábbi kêpen
Sziasztok!
Válasz Szalai A P #1551. hozzászólásáraNézegessed.
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/frontlader-hauer-pom-n3-88-304940367/
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/anschweissschuh-fuer-hauer-frontlader-304934181/
Válasz Szalai A P #1548. hozzászólásáraTalán működhet anélkül is, csak rendesen le tudd a kontra csavarokkal szorítani, hogy ne mocorogjon, mert hamar eheti a fészket...
Válasz Szalai A P #1551. hozzászólásáraA rakodó emelőkarnál levő kereten a rajzon szereplő 2 csavaros betétet nézd meg, hogyan van leslégelve az a lemez..
Válasz csoppika #1550. hozzászólásáraÍgy már világos Köszönöm
Válasz csoppika #1549. hozzászólására
Válasz Szalai A P #1546. hozzászólásáraOldalanként. Egy 5x8cm körüli laposvasra ült rá. Meg belül előrenyúlt még egy laposvas,ami le volt szögbe vágva a vastagsága elölről, hogy a kereten az ellendarabba megszoruljon...
Válasz Szalai A P #1546. hozzászólásáraEz a excenteres csap mennyire nélkülözhetetlen hozzá?
Mert nem kaptam hozzá
Válasz Szalai A P #1546. hozzászólásáraEz a excenteres csak mennyire nélkülözhetetlen hozzá?
Mert nem kaptam hozzá
Csoppika nálad a hauer első rögzítése hogyan volt megoldva? Az első híd felett
A múltkori forgalmis bejegyzéshez érkekességképp írom, külföldről vásárolt traktor rakodóval, számlán feltüntetve a rakodó is. Debreceni NKH forgalomba helyezés, egy emelőgép vizsgálatot kértek hozzá amit egy 10-esért csináltak és gond nélkül beleírták.
Válasz csoppika #1541. hozzászólásáraÉrtem. És köszönöm!
Lényegében ár érték arányban nem rossz egy ilyen szerkezet
Annyit tud ammenyit nekem kell
A kanál billentést én át alakítanám hidraulikusra
Még nem vettem meg de tervben van
A mostani rakodós traki egy jumz de nem valami bombázó meg se papírja se semmi És most számomra kedvező ajánlatot tettek érte így ahogy áll Meg amúgy sem akartam a rakodót át tenni róla az mtzre nem is passzol meg az tényleg csak bálát rakni való
Válasz csoppika #1542. hozzászólásáraHauer oberrahmen konsole
Válasz Szalai A P #1540. hozzászólásáraGugli: hauer konsole
Válasz Szalai A P #1540. hozzászólásáraA hauert eladtam. Vettem egy hidraulikus kanalbillentőst. Oszt lesegettem 1 évet, mert nem volt hajlandó senki konzolt hegeszteni(variálninkellett volna, nem volt minta, hydrac volt)
Eladtam, vettem egy mammutot. Arra haver lekoppintotta a sajatjat. Most ott tart az ügy hogy 2 éve megvan hozza a munkahenger..
A hauer mh típusból van 3 teherbírású, mh50 mh80 mh100
Nekem kb mh80(talan a 80as pöcsű munkahengerről azonosítottam be, az 50esé 60mmes)volt. 1126kgos bigbaget levette...de a muszka átment vaskerekesbe
Mbp és ifa kocsira 2 sorba a 150es bálat feltette. .Még reteszes kanallal is... A bigbag zsakot is levette ezekről siman.(tüskés gané kanállal)
A konzol, ha nem találsz hozzá stucnit, akkor hegeszteni kell. De vastag anyagból... A trakihoz elég a 10es lemezből andrásolva.
Szia Csoppika! A hauer rakodóddal kapcsolatban kérdeznék párat.
Nagyjából milyen magasra emel? 150es bálából hármat egymásra tud tenni?
Terhelni mennyire lehet bigbag pakolás megy neki?
Meg ha oda jutok konzollal kapcsolatban ha elakadok kereshetlek?
Most kerestem vissza a képeidet a maszek konzolról.
Sziasztok ! Vélemények erről a kanálról? https://webaruhaz.habi.hu/termekek/23944/Kanal_2_m_TUR_5_homlokrakodohoz_EURO_NORM_.html
Válasz szg2 #1537. hozzászólásáraSima ötletelésnek raktam be.
Az első valami kerékagynak néz ki.
Válasz KalmárGazda #1535. hozzászólásáraKöszi, ez eszembe se jutott hogy már más eladásra is gyárt ijet.
Válasz Sötét Paraszt #1532. hozzászólásáraEz a max. fordulat ami lehetséges, legfeljebb elreppen a bála.. :)
Válasz szg2 #1529. hozzászólásáraBale Rotator
Válasz szg2 #1531. hozzászólásáraEgy ilyen fligelest vagy hasonlót meg kellene nézni mekkorával hajtják. A másodpercenként 1 fordulat nem sok?
Válasz Sötét Paraszt #1530. hozzászólásáraKöszi a tippet!
A hidromotor megvan, 192 max. fordulat, 375Nm, ez biztosan elég.. :) 3:1 áttételre gondoltam, 13/39 fogas lánckerekekkel.
Itt néztem hozzá lánckerekeket. Nem tudom a T08 méret elég lesz-e.. 5/16 a láncméret.
Válasz szg2 #1529. hozzászólásáraÉn ebből a kerékagyból akartam, tengely is meglett hozzá esztergálva, valahol az új csapágyak is megvannak, van valahol egy unhz 500 kerékagy is az lehet erősebb. Meg a tx kombány ledobott ürítőcsiga nagylánckerekét akartam rátenni.
Padlásró valami hidromotor tekergette volna.
Sziasztok!
Nem tudom hol kellene kérdezni.. homlokrakodóra szeretnék készíteni egy olyan adaptert amin van 2 bálatüske egymástól 50 centire és középen egy tengelyen kb. 60f/p sebességgel meg kellene forgatni. Egy bála olyan 6-700 kg max. Mit javasoltok tengelynek?
Esetleg valaki csinált már hasonlót? A cél a bála bontása lenne mert a rendelkezésre álló 180-as nagybálatetőbe beleszorul (Hesston bála). Most villával bontom úgy hogy az etető fölött rakodón van de elég fárasztó :) vettem kézi villany bálavágó gépet is de az meg nehéz, nem erre való. A nagy hidraulikus bálavágók meg evvel a mérettel nem tudnak mit kezdeni
Válasz colizoli #1527. hozzászólásáraÉn jófogáson botlottam bele.
Válasz ..MZ/X.. #1526. hozzászólásáraitt vagy a jófogáson?
Válasz colizoli #1525. hozzászólásáraLehet ennél opcsóbban is kapni. Aprókat is érdemes figyelni, ha a bontott is megteszi.
Nekem egy jcb árokásóról bontott van fent, kemény 10e volt.
Válasz Sötét Paraszt #1524. hozzászólásáraKöszi, annyiért vettem a bálarakodót kompletten. Úgyhogy az nem lesz rá. marad az átdugdossás.
Válasz colizoli #1523. hozzászólásáraHát megérdeklődtem, amit itten linkeltem komplett a gyorscsatlakozókkal 196e+fát mondtak rá, akkor lehet a joystikos tömb olcsóbb.
Amit 1507-es hsz.- be mtz1221 ír az jóval olcsóbb csak olyan helyre kell tenni ahol eléred.
Válasz Sötét Paraszt #1516. hozzászólásáraMenyibe fáj az átváltó? Nekem a bálaszállitóra elég lenne, kezdem unni az állandó átdugossást.
Válasz Sötét Paraszt #1521. hozzászólásáraKösz megvannak a képek.
Válasz mtz1221 #1520. hozzászólásáraAmit belinketem lejjebb azon van.
Meg ami nekünk van az olyan, hogy minden működik egyszerre, a traktoré is meg ez a másik tömb is.
Az a probléma, hogy gyártatni kell egy csomó tömlőt, meg a tömbök csatlakozó menetei álltalába colosak.
Egysze régen énis lefotózgattam ide hogyan van bekötve.
itt valahol
Válasz Sötét Paraszt #1508. hozzászólásáraLehet hogy tényleg joystikos tömb lesz a vége.Ha egyszer elmegy az eszem és veszek állatot,akkor vennék rá egy homlokrakodót.A joystikoson is van nyomás állító szelep ???
Válasz sörhas #1517. hozzászólására74+Áfa
Válasz Sötét Paraszt #1516. hozzászólásáraKöszi!