Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Herével van beültetve egy terület tehát annál jobb mi lehet nekik a téli táplálék? Darát vennék igen. Van egy halastó a birtokon , öntöző rendszert akarok kiépíteni , a legelőre amíg az egyiken legelnek a másik locsolva és nőni fog így elképzeléseim szerint elég lesz nekik a terület.
A hátsó ülésen voltam a gps, közben figyeltem mely lehet a Te birtokod, de különjáratos szemmel kiszúrtam.Egy sötét színű autó meg az új tanya előtt állt.Még hogy hozzád nem mentünk be, de hazafelé sem álltunk meg egy csárdánál sem, azt hiték áramról megyek.
szia!
egy hizlalós aki megunta összekukázni a bocókat. körbekérdezett párat hol van 20db meg mennyiért aztán megnézte őket kalkulálta a fuvart és megegyezett.
ettől a hizlalóstól jordániába vitték legutóbb a nagy súlyt ennyiért
Köszönöm a segítséget holnap indulok, csak pici babával annyira nem egyszerű elindulni. Gyesen vagyok. Azért szeretnék ezzel foglalkozni mert adott egy halom föld meg tanya is van. köszönöm a segítségeteket!
nem tudom helyileg hol vagy de rászánsz egy napot és a közeledben lévő bankokba bemész elmondod mit szeretnél és Ők eligazítanak.
abban biztos lehetsz hogy már nem a 2005-6os eufória van tehát nagyon a körmödre fognak nézni és sokszoros ingatlanbiztosítékot fognak kérni.
Igen az gondolom hogy valamelyik bank. De melyik? Meg mire? Gondoltam itt érdeklődöm hátha valaki vett már fel hitelt. Foglalkoztam már marhákkal de sajnos meg kellett válnom tőlük, de újra szeretném kezdeni.
Sziasztok ! Lehet nem ide tartozik de Ti hátha tudtok tanácsot adni, szeretnék állatokkal foglalkozni húshasznú marhákkal igazából, de nincs pénzem , hol adnak nekem hitelt? mennyit? adnak-e egyáltalán? Tanya föld van hozzá . köszi ha válaszoltok
a széna biztosítja a változatosságot és a természetes vitaminforrást az étrendben. ha az nincs olyan mit ha Te minden nap csak tyúkhúslevest meg rántotthúst rizibizivel ennél. ami finom és tápláló de egy hét után már felfordulna a gyomrod.
mert a széna lehet 100 féle növényt tartalmaz ráadásul a kaszáló egyik felén ilyen a másik felén meg amolyan fűfélék élnek.
van egy anyaállatom amelyik eltér a többinek a szokásos február-márciusi ellési ciklusától. Most ennek ez egy anyaállatnak az egy darab 5,5 hónapos, kb. 250 kg-os bika borjára (húshasznú, Red Angus) érdeklődött egy visszatérő vevőm.
Szerintetek kb. milyen (mindkettőnk) számára elfogadható, reális árat kérhetek érte? Nem tudom, hogy most milyen aktuális árak vannak.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy a szabadtaráshoz épületben 100 db marhához mennyi 150 es körbála szalma kell?
kötött tartásból szeretnék szabadtartásra váltani mert ez igy már nagyon megterhelő.
és az épületben hogyan oldjátok meg az etetést etető út?
a trágyát milyen idő közönként kell kivinni?
köszönöm a válaszotokat
én is ott voltam.de én csak kecskéket láttam.1db igazi jo borgyut nem láttam.... én ugy látom ezt a vásáros témát,hogy mintha ennek már lejárt volna az ideje....(pl.földvár:a marhavásár helyén régen csak marhák voltak.most:kecske,birka,PON I,kutya.galamb+valami igen-igen szir-szar borgyuk....erről ennyit.
12730 hozzászólás
Válasz #6624. hozzászólásra
jól döntött.....jó beruházás.....
Válasz #6626. hozzászólásra
jordánia 850+áfa,nagysúly????????????
Herével van beültetve egy terület tehát annál jobb mi lehet nekik a téli táplálék? Darát vennék igen. Van egy halastó a birtokon , öntöző rendszert akarok kiépíteni , a legelőre amíg az egyiken legelnek a másik locsolva és nőni fog így elképzeléseim szerint elég lesz nekik a terület.
Válasz #6625. hozzászólásra
A hátsó ülésen voltam a gps, közben figyeltem mely lehet a Te birtokod, de különjáratos szemmel kiszúrtam.Egy sötét színű autó meg az új tanya előtt állt.Még hogy hozzád nem mentünk be, de hazafelé sem álltunk meg egy csárdánál sem, azt hiték áramról megyek.
Válasz #6621. hozzászólásra
szia!
egy hizlalós aki megunta összekukázni a bocókat. körbekérdezett párat hol van 20db meg mennyiért aztán megnézte őket kalkulálta a fuvart és megegyezett.
ettől a hizlalóstól jordániába vitték legutóbb a nagy súlyt ennyiért
Válasz #6609. hozzászólásra
Miért nem jöttél be ,kinn voltam egész nap.A rába otthon áll a házháta mögött.
Válasz #6603. hozzászólásra
Pedig még Azerbajdzsán-ból is voltak ....kodni,és a végén megvette egy magyar honpolgár .
Moderálta: Bakayd (3932) 2014-05-05 13:09:39
Válasz #6601. hozzászólásra
De -8% a nettó kg ,volt fizetve.
Válasz #6620. hozzászólásra
a csutkára lentebb irtad hogy csmege kukszár azt zölden szedesd fel körbálába majd csomagold na az már ütös lenne .....
Válasz #6590. hozzászólásra
Hy .
Ki ez ? Hova viszik ?
Én most hallottam , tiszta Limóra 2,2 eur- t ... Ez akkor nem valami nagy ár...(Olaszba )
Válasz #6619. hozzászólásra
Akkor majd még kap egy kis zsíros deszkát is!
Válasz #6618. hozzászólásra
nem az csak a sültkrumpli mellé
Válasz #6596. hozzászólásra
De a csutka is rántotthús????
Értem, és akkor réti szénából mennyi kell kb?
Válasz #6615. hozzászólásra
Kicsit szűkös lesz az a legelő.A téli takarmányt venni szeretnéd?
Herével van bevetve egy része. Meg most lesz kukoricával. legelő 15 h körül van.25 elő hasú üszőre gondoltam
Válasz #6613. hozzászólásra
Ebből mennyi a legelő és hány marhában gondolkodsz?
20 hektár
Válasz #6611. hozzászólásra
Hány hektár az a halom?
Köszönöm a segítséget holnap indulok, csak pici babával annyira nem egyszerű elindulni. Gyesen vagyok. Azért szeretnék ezzel foglalkozni mert adott egy halom föld meg tanya is van. köszönöm a segítségeteket!
Válasz #6607. hozzászólásra
Mióta kiment a Török azóta esik a marha ára.
Válasz #6599. hozzászólásra
Jártam ma felétek, nézelődtem, s láttam a birtokot......gondolom....ott áll a Rába hátul.
Válasz #6605. hozzászólásra
nem tudom helyileg hol vagy de rászánsz egy napot és a közeledben lévő bankokba bemész elmondod mit szeretnél és Ők eligazítanak.
abban biztos lehetsz hogy már nem a 2005-6os eufória van tehát nagyon a körmödre fognak nézni és sokszoros ingatlanbiztosítékot fognak kérni.
Miért nem? Ha megkérdezhetem?
Válasz #6605. hozzászólásra
Én nem mernék most hitelt felvenni marhára.
Igen az gondolom hogy valamelyik bank. De melyik? Meg mire? Gondoltam itt érdeklődöm hátha valaki vett már fel hitelt. Foglalkoztam már marhákkal de sajnos meg kellett válnom tőlük, de újra szeretném kezdeni.
szerintem ebbe a hozzászolásba minden le van irva A-tol Z-ig,ugy ahogy a nagykönyvbe le van irva!!!
Válasz #6599. hozzászólásra
üdv TIBIKE!!!!TE 1 IGAZI BUISSNISS MEN VAGY!!!!!!!!!!!!JOL NYOMOD!!!!
Válasz #6600. hozzászólásra
valamelyik pénzintézet?
Válasz #6599. hozzászólásra Akkor a -8%ot nem vontátok,mert a korábbi hirdetésedben úgy olvastam?
Sziasztok ! Lehet nem ide tartozik de Ti hátha tudtok tanácsot adni, szeretnék állatokkal foglalkozni húshasznú marhákkal igazából, de nincs pénzem , hol adnak nekem hitelt? mennyit? adnak-e egyáltalán? Tanya föld van hozzá . köszi ha válaszoltok
Válasz #6598. hozzászólásra
2hete adtam el 50db üszőt 300kg átlaggal bruttóban,740ft/kg+áfa((limuzinf1-es))
Ez az ár kilóig volt? charolais vagy charolais*magyar keresztezett üsző 300 kg-ig mennyibe mehet most?
Köszönöm a választ!
Közben egy húsmarhás ismerős 2,45 €/kg + Áfa árat mondott egy rövidesen induló szállítmányra.
Válasz #6595. hozzászólásra
a széna biztosítja a változatosságot és a természetes vitaminforrást az étrendben. ha az nincs olyan mit ha Te minden nap csak tyúkhúslevest meg rántotthúst rizibizivel ennél. ami finom és tápláló de egy hét után már felfordulna a gyomrod.
mert a széna lehet 100 féle növényt tartalmaz ráadásul a kaszáló egyik felén ilyen a másik felén meg amolyan fűfélék élnek.
Válasz #6593. hozzászólásra
Nekünk az nincs. Miért nélkülönözhetetlen?
Abrak, lucerna széna, csemege kukorica szár - ezeken nem nő meg?
Válasz #6592. hozzászólásra
erről mostanában nem hallottam hála a jó Istennek
Válasz #6587. hozzászólásra
az abrak az szerintem is kevés,és az egyik lényeget kihagytad,ami nélkülözhetetlen,ez a réti széna.
Kapni
Természetesen magyar tarkáról van szó
Zsoltikám egy 800-kg os bombázó vágó tehénért mit lehet most kapi felétek, exportra?
Válasz #6589. hozzászólásra
mint írtam a cimborám 850+áfáért vette a limuzinokat
Sziasztok,
van egy anyaállatom amelyik eltér a többinek a szokásos február-márciusi ellési ciklusától. Most ennek ez egy anyaállatnak az egy darab 5,5 hónapos, kb. 250 kg-os bika borjára (húshasznú, Red Angus) érdeklődött egy visszatérő vevőm.
Szerintetek kb. milyen (mindkettőnk) számára elfogadható, reális árat kérhetek érte? Nem tudom, hogy most milyen aktuális árak vannak.
Válasz #6587. hozzászólásra
az abrak biztos hogy kevés
nekem a 3q bika 4-5kg között eszik attól függően milyen minőségű a szálas
Válasz #6586. hozzászólásra
Ez így helyes kb.:?
Választástól 700 kg-súlyra felhízlalásig:
Ahány mázsa annyi kg. abrak/nap
7-8 db lucerna bála
4 db szalma bála
+
Kukoricaszár bála? Abból mennyi kell?
Válasz #6585. hozzászólásra
üdv.az1.kérdésedre minimum 365db.de én a helyedbe simán bepörgetném a 400-at.
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy a szabadtaráshoz épületben 100 db marhához mennyi 150 es körbála szalma kell?
kötött tartásból szeretnék szabadtartásra váltani mert ez igy már nagyon megterhelő.
és az épületben hogyan oldjátok meg az etetést etető út?
a trágyát milyen idő közönként kell kivinni?
köszönöm a válaszotokat
Válasz #6583. hozzászólásra
szia! az szép
lehet érdemes lenne keresni tenyésztőt és azzal üzletelni. ismerős is vagy két hónapig keringett aztán megunta és 850+áfa -8% áron vett
Válasz #6582. hozzászólásra
üdv!igen láttam őket,személyesen is.190 000 huf/db.de azért köszönöm!!!!!
Válasz #6581. hozzászólásra
ezt kérdezted már?
Válasz #6578. hozzászólásra
én is ott voltam.de én csak kecskéket láttam.1db igazi jo borgyut nem láttam.... én ugy látom ezt a vásáros témát,hogy mintha ennek már lejárt volna az ideje....(pl.földvár:a marhavásár helyén régen csak marhák voltak.most:kecske,birka,PON I,kutya.galamb+valami igen-igen szir-szar borgyuk....erről ennyit.