nem mert 3 tehenednek kell lenni és most csak 1 van majd jövöre ..... engem is kiröhögtek mikor bevittem hogy van 3 db hasas üszöm kapok e támogatást rá ? most meg van 3 tehenem meg 3 üszöm de nem kapok a 3 üszöre csak 3 tehenenként 1 üszöre ha jol tudom .....
Sziasztok kérdezni szeretnék?!
Van 4 db szarvasmarhám abból 1 megellett 1pedig októberben fog mind2 elmúlt 2 éves, a másik kettő pedig még szűz üsző.Erre a 4db marhára felvehetem-e az anyatehén támogatást, megfelelek-e a kritériumoknak? valaki segítsen köszönöm.
Sziasztok! Az alábbi linkre kattintva szavazhattok egy lájkkal facebookon, kérlek ha van időtök dobjatok rám és a bocikra egy lájkot, hogy 100 euróval gazdagodhassak :D Köszi :D
https://www.facebook.com/DairyHeroes/photos/a.284752935017741.1073741834.109360159223687/291746607651707/?type=1&theater
"Drágulhat a hús nyártól
Meredeken emelkednek a húsárak Amerikában, a marha kilójáért legutóbb 27 évvel ezelőtt kérhettek el 2600 forintnyi dollárt a nagykereskedők – írja a Népszabadság. Januárhoz képest 25 százalékos volt a drágulás. A takarmányárak emelkedése az állomány csökkentéséhez vezetett, és a kínai kereslet is folyamatosan hajtja felfelé az árakat."
Haszon Agrár hírlevél
Akár, mint a politikusok................mondtál egy nagy semmit és ezt akár napokig tudnád is mondani................
Boccs, de ettől nem lettem okosabb !
Az a jó az egészben, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mindig akkor, ott és Ő kapja meg a legjobb, legnagyobb árat, éppen azért, amit eladott....................
Válasz #6690. hozzászólásra
a 6687-es válaszom a TE hozzászolásodra is.most jelenleg 3 hajot pakolnak,a kicsi országunkba és a poén,hogy 4-5 darabos gazdákkal le se állnak.most a sláger az,hogy csak is egy boxbol kell a bika. árat nem irok. a jo bikákat megfüzetik...
üdvözöllek TIBIKE!képzeld,ma voltak itt hizokat nézni,meghivott az emberke a tanyájukra minket,feléd van!t.csege után,megemlitettelek Téged,hogy 1 nagyon jo barátom gazdálkodik arra,igaz,hogy még sajnos személyesen nem találkoztunk,de itt a neten 1 nagyon segitőkész embernek ismertelek meg!a szombatigábor tanyájára hivtak meg... Téged ismer. azt mondja érdemes benézni hozzájuk!!1000 bikát hizlalnak...ismered ezeket???
12825 hozzászólás
Szia Pici!
Kis súlyú bika felvásárlási árat nem tudsz mondani?
Válasz #6723. hozzászólásra
nem mert 3 tehenednek kell lenni és most csak 1 van majd jövöre ..... engem is kiröhögtek mikor bevittem hogy van 3 db hasas üszöm kapok e támogatást rá ? most meg van 3 tehenem meg 3 üszöm de nem kapok a 3 üszöre csak 3 tehenenként 1 üszöre ha jol tudom .....
Sziasztok kérdezni szeretnék?!
megfelelek-e a kritériumoknak? valaki segítsen köszönöm.
Van 4 db szarvasmarhám abból 1 megellett 1pedig októberben fog mind2 elmúlt 2 éves, a másik kettő pedig még szűz üsző.Erre a 4db marhára felvehetem-e az anyatehén támogatást,
Válasz #6706. hozzászólásra
Mi a baj a Saroléval?
Válasz #6718. hozzászólásra

Nagyon szépek a bocók is,de a hely külön díjazandó.
Válasz #6718. hozzászólásra

Helló Fórumozók!
Meg tudnátok mondani, hogy mennyiért lehet eladni 250-300 kg-s limousin borjakat eladni? ( vegyes ivar)
Sziasztok! Az alábbi linkre kattintva szavazhattok egy lájkkal facebookon, kérlek ha van időtök dobjatok rám és a bocikra egy lájkot, hogy 100 euróval gazdagodhassak :D Köszi :D

https://www.facebook.com/DairyHeroes/photos/a.284752935017741.1073741834.109360159223687/291746607651707/?type=1&theater
Sziasztok!Tudja valaki,hogy Győr környékén hol lehet sano tápot venni?Köszönöm!!
Ti benne vagytok valamilyen termelői csoportba?
Tudtok olyat ahova be lehetne lépni?
Válasz #6711. hozzászólásra
igen
"Drágulhat a hús nyártól
Meredeken emelkednek a húsárak Amerikában, a marha kilójáért legutóbb 27 évvel ezelőtt kérhettek el 2600 forintnyi dollárt a nagykereskedők – írja a Népszabadság. Januárhoz képest 25 százalékos volt a drágulás. A takarmányárak emelkedése az állomány csökkentéséhez vezetett, és a kínai kereslet is folyamatosan hajtja felfelé az árakat."
Haszon Agrár hírlevél
Válasz #6704. hozzászólásra
670 kompenzációval?
Válasz #6709. hozzászólásra
Ez még egy hirdetés,,, telefon szám nuku.
Válasz #6707. hozzászólásra
Eladó a képen látható 7 éves Angus tenyészbika illetve 12 darab Angus keresztezett vemhes tehén!
Feladó adatai
Név: Kaszás Csaba
Helység: Litke
Válasz #6707. hozzászólásra
viszont a 3-on van horog
Most nem tudok kapásból egyet sem
Válasz #6706. hozzászólásra

Tudsz ????
Mondjuk ne 4-500 km-re, mert a 3-assal hozod el.................
Válasz #6703. hozzászólásra
,ne ,hogy saroléval kezdjél.
Limuzin vagy angusz ,
Válasz #6704. hozzászólásra

"Abroszfejű".....................
Ez nagy !!!
8-10 db mehetne bár merre csak már mennének !!
Moderálta: Szabi. (11018) 2014-04-10 21:25:00
Válasz #6697. hozzászólásra
az biztos feb. végén abroszfejű brigád 670-ért vitte. Gonvában hajózták be aztán irány Jordánia
Válasz #6702. hozzászólásra

és semmi lemaradás nincs élettanilag. Bika is a régi, de kellene 24 üszőre valami tenyész bika !!!!
Nálam akad, eddig 1 volt évente de most van 7 !!
Válasz #6698. hozzászólásra
Lassan leellett az összes tehén egy db ikres sem volt.
Hmm
Válasz #6700. hozzászólásra

1000-1500................és lehetőleg egypetéjű iker legyen mind............................
Kb ez fog jönni majd
Válasz #6692. hozzászólásra
Hány darabtól állnak szóba a gazdával komolyabban?
Válasz #6696. hozzászólásra
Moderálta: Szabi. (11018) 2014-04-10 21:14:08
Válasz #6696. hozzászólásra

Potyognak a borjúk, van sok iker, bevált az egy éve váltott takarmányozás, (szerintem).........és még mindig egyedül ellenek !!!!

Akár, mint a politikusok................mondtál egy nagy semmit és ezt akár napokig tudnád is mondani................
Boccs, de ettől nem lettem okosabb !
Az a jó az egészben, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mindig akkor, ott és Ő kapja meg a legjobb, legnagyobb árat, éppen azért, amit eladott....................
Válasz #6695. hozzászólásra

Akkor csak nem adtad még fel ezt a boci biznizt.
Válasz #6691. hozzászólásra

+ 1 !!!!!!!!
Szerénység FEXSZCO, szerénység.
Majd kell ott a négy öt darab is

Egész jól informált vagy.
árat nem irok. a jo bikákat megfüzetik...
a 6687-es válaszom a TE hozzászolásodra is.most jelenleg 3 hajot pakolnak,a kicsi országunkba és a poén,hogy 4-5 darabos gazdákkal le se állnak.most a sláger az,hogy csak is egy boxbol kell a bika.

Van még állat a tanyán???
Válasz #6687. hozzászólásra

A 6676-os írásra mégsem reagáltál.....................
Válasz #6688. hozzászólásra
A 6q-s magyar tarka bikámért 520Ft/kg-ot ajánlottak!Dabasra vinnék!!
Válasz #6687. hozzászólásra
650 kiló körüli magyartarka bikák milyen árba lehet eladni körülbelül? 580+áfa?
Válasz #6685. hozzászólásra
most jelenleg minnél nagyobb,annál jobb az ára.az ár függ a minőség,fajta,mennyiség,ismeretség stb...konkrét árat ezért nem irok.
Válasz #6684. hozzászólásra

itt mindenki ismer mindenkit.....ez az ország télleg nagyon kicsi....
Válasz #6683. hozzászólásra
Miért javaslod a nagy súlyra hizlalást, a 600-700 kilósoknak most mennyi a felvásárlási ára?
Kösz.
Válasz #6682. hozzászólásra

Szomszéd tanya
Válasz #6681. hozzászólásra
ha rám halgacc,tovább hizlalod 650-700-ra öket,akkor kapsz rájuk akár tiszteséges ajánlatot is....
üdvözöllek TIBIKE!képzeld,ma voltak itt hizokat nézni,meghivott az emberke a tanyájukra minket,feléd van!t.csege után,megemlitettelek Téged,hogy 1 nagyon jo barátom gazdálkodik arra,igaz,hogy még sajnos személyesen nem találkoztunk,de itt a neten 1 nagyon segitőkész embernek ismertelek meg!a szombatigábor tanyájára hivtak meg... Téged ismer.
azt mondja érdemes benézni hozzájuk!!1000 bikát hizlalnak...

ismered ezeket???
Szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg milyen áron lehet eladni a kb.350-450kg súlyú Charolais, Limousin bikákat?
Előre is köszönöm.
Üdv.
Válasz #6679. hozzászólásra
Tört szemet most nem igen fogsz találni. Majd egy fél év múlva aratáskor...
üdv! Törtszem kukoricát szeretnék valahonnan venni hajdú- bihar megyében , ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! Üdv!
Válasz #6677. hozzászólásra

Az biztos, be se értünk a vásárba, már elmentek a kis bikák, különösebb alku nélkül. A kupecek meg majdnem összeverekedtek rajtunk.
Válasz #6675. hozzászólásra
személyesen nem voltam csak hallomásból tudom hogy rohantak a kupecek a futók után és vettek mindent
6-7 q-s Charolais és Limousin bikákat mennyiért lehet eladni ?????????