A tököm kivan már a felvásárlókkal mert csak ígérgetni tudnak.Az egyik holnap már szállítani akart de megnézni nem jött el.Komolytalanok. :-) Ráadásul egyenként akarják mérni a nagyokat is nehogy valamelyik 480kg alatt legyen.Pffff....
Azt mondod nem basznak át?Csak előfordul,hogy levetettették a vért és elfelejtették elvinni őket,erre meg csak vállat rántottak!Ez már többször is előfordult már a múltban!
Válasz #2916. hozzászólásra
Ezt most stornózom... Nem jól emlékeztem. Tőlem az agrár-coop kft vitte idáig. (Győr-Sopron megye) Nem tudom, hogy a dunántúlon kívül merre járnak még...
Válasz #2915. hozzászólásra
Tőlem is azok szokták vinni... Nem volt velük gond... A támogatási időszakban volt még plusz egy láncszem sajna, aki szarul töltötte a papírt, így lóvé ugrott
ök viszik ennyi pénzért megbizhatok nem basznak át és minden megyében veszik ha én adok egy másik embert aki csak a megyében veszi akkor az felesleges mert nem megy el annyit mert nem éri meg neki......
mindenki aki most telszámot kéreget.....fogja magát felmegy a HUNLAND oldalára megyénként fel van tüntetve a felvásárlok elérhetösége felhivja szépen és tájékoztatva is lesz!
jah 600 plusz komp és ha november végén meg állnak akkor szivás mert nem viszik el 2 év után aki ráér tartsa de én nem fogom marad még itthon 7 bika .....
Én is szívesen látnék baranyában egy kamiont, de azon belül az istállónknál.... Méghozzá úgy szeretném látni hogy elviszik a limuzin és mt bikáinkat, de ez már 1,5 hónapja egy álom
jövöhétre szednek össze egy husmarha kamiont friz nem hiszem hogy mehet bele de a többi igen 642 Ft ot mondtak ....... fekete is 500 plusz komp........
Olvastad a néplapban a keresést, az egy Gyomaendrődi felvásárló.
Egyszer kicsit átvert.
Megeggyeztünk a tehénre kivittem időre, nem jött délig este telefonált őssze tőrt a kamion ajtaja nem tudja mikor ér ide.
A szomszédommal ugyanezt eljátszotta három fekete bikával.
Nekem akkor a HUNLANDOS Bognár István segített.
Én ővele akkor ismerkedtem meg mikor még az olasznak szedte a lovat.
Gondolkoztam rajta fell kéne hívni.
4-5.... de jövöhéten mennek elfele hunland on keresztül valoszinu családi okok is meg már alig férnek amit lesiloztunk kukoricát már kb 1 hétre valo marad 4-500 mázsa silot betoltak 3-4 honap alatt......
feléd Kecskemét felé a Retkes Tamás ék viszik de ök 600ft ot mondtak a nagysulyra MT re én meg majdnem kinevettem mert mindenki 650 meg 640 et ad érte nem tom mekkora forgalmuk lehet......
Válasz #2876. hozzászólásra
csá Tibike!néztem a képeid aződről...mi is ugyanigy nyomtuk...te az mtz-id hogy járattad?vagy erről az egész járatásrol mi a véleményed??
12825 hozzászólás
Válasz #2924. hozzászólásra
,viszont amelyik nem ellik meg 2éven belül annak köszönünk.

Nem szoktam megvizsgáltatni őket
Csá
Hello
Diesel Tibor szép az állományod
És a vemhességi arány is jó áll akkor nem lehet bajod ..
Válasz #2922. hozzászólásra

Szépek
A tököm kivan már a felvásárlókkal mert csak ígérgetni tudnak.Az egyik holnap már szállítani akart de megnézni nem jött el.Komolytalanok. :-) Ráadásul egyenként akarják mérni a nagyokat is nehogy valamelyik 480kg alatt legyen.Pffff....
Válasz #2919. hozzászólásra

Válasz #2918. hozzászólásra
Ha szíveskedtél volna a következő hsz elolvasni... Rosszul emlékeztem, nem ők vitték tőlem...
Azt mondod nem basznak át?Csak előfordul,hogy levetettették a vért és elfelejtették elvinni őket,erre meg csak vállat rántottak!Ez már többször is előfordult már a múltban!
Ezt most stornózom... Nem jól emlékeztem. Tőlem az agrár-coop kft vitte idáig. (Győr-Sopron megye) Nem tudom, hogy a dunántúlon kívül merre járnak még...
Válasz #2915. hozzászólásra

Tőlem is azok szokták vinni... Nem volt velük gond... A támogatási időszakban volt még plusz egy láncszem sajna, aki szarul töltötte a papírt, így lóvé ugrott
Válasz #2914. hozzászólásra
ök viszik ennyi pénzért megbizhatok nem basznak át és minden megyében veszik ha én adok egy másik embert aki csak a megyében veszi akkor az felesleges mert nem megy el annyit mert nem éri meg neki......
Válasz #2913. hozzászólásra
mért tán csak hunlandos van
Válasz #2904. hozzászólásra
mindenki aki most telszámot kéreget.....fogja magát felmegy a HUNLAND oldalára megyénként fel van tüntetve a felvásárlok elérhetösége felhivja szépen és tájékoztatva is lesz!
Válasz #2902. hozzászólásra
jah 600 plusz komp és ha november végén meg állnak akkor szivás mert nem viszik el 2 év után aki ráér tartsa de én nem fogom marad még itthon 7 bika .....
Válasz #2910. hozzászólásra
adj már valami elérhetőséget
250 kg-ig a török most vitt el 1100Ft/ka-ba 25 db jószágot.
Decemberben a Hunland Pest megye Pilis városban egy gazdától 16db bikát visz el!
Válasz #2906. hozzászólásra

Én is szívesen látnék baranyában egy kamiont, de azon belül az istállónknál.... Méghozzá úgy szeretném látni hogy elviszik a limuzin és mt bikáinkat, de ez már 1,5 hónapja egy álom
Válasz #2896. hozzászólásra

Ma délelőtt láttam Baranya megyében egy hunlados kamiont, fekete nagysúlyú bikákkal volt megpakolva.
Válasz #2902. hozzászólásra
nagyon gyanús az a 642-es ár.
az pontosan 600 + a 7 % kompenzáció
nagyon karcsú ár.
Válasz #2901. hozzászólásra
Köszi a választ nekem javában charolais van.Megadnád annak a számát aki 642-ért viszi?
pici,
hol pakolják azt a kamiont?
642+ komp
Vagy 642 és kész ?
Válasz #2900. hozzászólásra
jövöhétre szednek össze egy husmarha kamiont friz nem hiszem hogy mehet bele de a többi igen 642 Ft ot mondtak ....... fekete is 500 plusz komp........
Megköszönöm.
Árat mondtak valamit.
A szomszédomnál is van két fríz bika.
Sziasztok!Marhazsírt keresek!Hol vehetnék?Kérem ha tudtok,segítsetek!
Mail:ij2005@freemail.hu
Köszönöm!
Válasz #2897. hozzászólásra

ha jönnek megnézni át küldjem?
van erre közelebbi hunlandos is
Olvastad a néplapban a keresést, az egy Gyomaendrődi felvásárló.
Egyszer kicsit átvert.
Megeggyeztünk a tehénre kivittem időre, nem jött délig este telefonált őssze tőrt a kamion ajtaja nem tudja mikor ér ide.
A szomszédommal ugyanezt eljátszotta három fekete bikával.
Nekem akkor a HUNLANDOS Bognár István segített.
Én ővele akkor ismerkedtem meg mikor még az olasznak szedte a lovat.
Gondolkoztam rajta fell kéne hívni.
Válasz #2893. hozzászólásra
retkes tamás meg kornél az egy geci
Válasz #2894. hozzászólásra
4-5.... de jövöhéten mennek elfele hunland on keresztül valoszinu családi okok is meg már alig férnek amit lesiloztunk kukoricát már kb 1 hétre valo marad 4-500 mázsa silot betoltak 3-4 honap alatt......
Mire eljutottál Retkesékhez hány felvásárlót hívtál fel?
Válasz #2890. hozzászólásra
feléd Kecskemét felé a Retkes Tamás ék viszik de ök 600ft ot mondtak a nagysulyra MT re én meg majdnem kinevettem mert mindenki 650 meg 640 et ad érte nem tom mekkora forgalmuk lehet......
Válasz #2890. hozzászólásra
hunland
Válasz #2889. hozzászólásra
nem kérdeztem
Tud valaki valamit nagysúlyú bikák felvásárlásáról?Nem tudnátok adni egy telefonszámot?
Válasz #2888. hozzászólásra

Mennyit mondott nagy súlyra??
Válasz #2884. hozzászólásra
nekem azt mondta az itteni hogy csak nagy súlyt vesznek töled melyik vitte
Válasz #2882. hozzászólásra
Milyen mtz ?
Mennyiért ?
Kitől ?
Mi volt rajta/hozzá ?
Válasz #2848. hozzászólásra

Lógni fognak, megy a biznicc.
Válasz #2883. hozzászólásra
gzoli3713@ovi.com
Válasz #2880. hozzászólásra

Hmm,,,passz ,nekem csak limuzinok ez kereszteződései.
Válasz #2880. hozzászólásra
Adj egy e-mail címet küldöm a számot.
Válasz #2879. hozzászólásra

Az első 50órát azt könnyebbre vesszük(tehát nem szánt) bármi mást csinálhat csak nem szabad üldözni ,akkor szerviz
és mehet bármilyen munkába.
Válasz #2873. hozzászólásra
fríz telep minden városban van sokkal könnyebb hozzájutni de 20-30db színest összeszedni nem kis munka török óta meg csoda
Válasz #2878. hozzászólásra
fekete is érdekli vagy az nem kell nekik
csá Tibike!néztem a képeid aződről...mi is ugyanigy nyomtuk...te az mtz-id hogy járattad?vagy erről az egész járatásrol mi a véleményed??
Válasz #2877. hozzászólásra

5-10db már biztos érdekli őket.
kb hányért jönnek
Válasz #2875. hozzászólásra

Országosan veszik,, de egy db-ért nem fognak házhoz menni ez hót zihher.