Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
A hétvégén bemondta az unalmast a talajmaróm.
Van egy ilyen szimering a 6 bordás kardáncsonk felől a hajtásházban. ilyet lehet venni valahol? vagy helyettesíteni lehet az itthon kaphatóak közül?
Válasz Elitjocko #30051. hozzászólásáraEngem érdekel mindejó megoldás a sorközművelő;ágaprító! Szóval képek,gondolatmenet jöhet be off junk akár privátban is!
Válasz 74 Misi #30048. hozzászólásáraHárom tengelyes, az alsón behajt, és úgy hajtja a másik kettő tengelyt. Az alsó tengelyen van a lendkerék is, bár azon idővel lehet módosítunl, de most jó!
Válasz 74 Misi #30046. hozzászólásáraIgen, nagyjából elkészült az is, és már fejben a műtrágya adagoló is kezd össze állni!
Az ágaprító is készülget, használva volt már jól dolgozik, ifa lendkerék van rajta (kb.:45kg), a héten remélhetőleg össze áll majd az is!
Ha érdekel dobok, majd róluk képeket hátha valaki kedvet kap a megépítésükhöz!
Válasz Elitjocko #30045. hozzászólásáraNagyon pepec lett gratula. De úgy látom a sorközművelőt is sikerült fel újítanod és az ágdaraboló is készülőbe van. Jó tanács az ágdarabolót ne direktbe hajtsad és a lendkerék is nagyon fontos.
Válasz giriczmp1 #30042. hozzászólásáraÜdv!Nekem a tavasszal nemcsak a csapágyakat kellett serélnem a bal elejében, hanem perselyezni is kellett a csapágy állást!
Válasz giriczmp1 #30042. hozzászólásáraHa kicsit mozog nem gond ha már nagyon akkor a csapágyakat érdemes kicserélni.Elvileg hátul és elöl 1-1 csapágy van illetve egy szimering.
Sziasztok AZ lenne a kérdésem hogy AZ normális e hogy a hinomoto e1804 AZ elsö kerekei ha felemelem akkor Magan felé huzom és eltolom egy milimétert mizog be és ki ????
Válasz cross #30039. hozzászólásáraÜdv!Egyszerü a képlet.A betomoszlop árnyékának a hosszát elosztod a keréknyom és a rögtörő nyom által bezárt szöggel.A kapott erdményt addig próbálod valamivel összehasonltani, míg laza talaj lesz a végeredmény.
Válasz 74 Misi #30029. hozzászólásáraTelepatikusan megmorzsoltam a földet, akarom mondani homokot.
De komolyan, ez egy homokos vályog talaj ránézésre, inkább a homok felé tendálva.
Válasz 74 Misi #30033. hozzászólásáraÜdv Misi!
Örömmel jelentem, 2 felnőtt+2 gyerek ott leszünk. A főnökömnek megmondtam hova megyek, meg ha nem enged el, fájdalomdíjat fogok követelni.Nem vállalta be, így kaptam szabadságot. Ebédre is jelentkeznénk, addigra odaérek. Pálinkáinkat nem versenyeztetjük meg? Meg volt szó anno valami babakocsi-toló versenyről........(elég jó eséllyel indulnék)
Sziasztok!
Bár nem japán traktoros téma,de vannak japán és másfajta traktorok is.
VIII. Öreg és Veterán Traktor Találkozó Zala megyében Zalaszentgrót-Csáford Június. 04-én 8:30-tól. Bármilyen traktorral lehet jelentkezni 3000Huf ellenében.Itt lesz traktor bemutató (új RENNER),fűnyíró traktor verseny,felvonulás,különböző ügyességi versenyek,Sláger Tibó buli.
Ha valakit érdekel, jöjjön el!
Válasz 74 Misi #29977. hozzászólásáraJó dolgozik, de azt azért tegyük hozzá, hogy homokon.
Nálunk a kistárcsa kb csak karcolja a föld felszínét, ha egy kicsit keményedik már a fekete föld. Nyáron a kiszáradt tarlókon sokszor a 6 méteres IH tárcsa is csak szenved.
Jó reggelt! - KUBOTA B7001 -hez keresek feltöltési adatokat (motorolaj, első híd, sebváltó, kormánymű, stb.)
Tud valaki egy olyan helyet, ahol ezeket megtalálom?
Előre is köszönöm!
Válasz Dutrás-Pisti #30007. hozzászólásáraKöszönöm,a gomba helyére egy T-25-ös olajnyomás műszert csavartam be,menet minden stimmel,2 bart jelez,ugynéz ki a gomba rossz,rajta is hagyom a műszert azt legalább biztosan látom.
Válasz Zsoltár70 #30004. hozzászólásáraSzia Zsoltár70!
A fiam autóvillamosság szerelő és ezt tanácsolja: ellenőrizd az olajnyomást és ha az rendben van, akkor a gombának van baja (alapból zárva van a gomba, ezért kap áramot az izzó, megfelelő olajnyomásnál pedig megszakitja az áramkört és ezért alszik el a lámpa).Ez a gomba nyomáskapcsolóként működik.
Válasz 74 Misi #30001. hozzászólásáraNagyon szépen dolgozik az eszköz, egy tárcsát + ekét szeretnék a géphez majd. Úgy rémlik a tárcsa után régen simító volt kötve, de a henger egyszerűbb :-)
35454 hozzászólás
Sziasztok!
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525222019_20160525_195958.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525222124_20160525_200007.jpg)
A hétvégén bemondta az unalmast a talajmaróm.
Van egy ilyen szimering a 6 bordás kardáncsonk felől a hajtásházban. ilyet lehet venni valahol? vagy helyettesíteni lehet az itthon kaphatóak közül?
Válasz Elitjocko #30051. hozzászólásáraEngem érdekel mindejó megoldás a sorközművelő;ágaprító! Szóval képek,gondolatmenet jöhet be off junk akár privátban is!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Elitjocko #30051. hozzászólásáraÉn direktben tartósan nem használnám, tudok egy MTZ-és emberkét akinek szét verte a traki hátulját.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz 74 Misi #30048. hozzászólásáraHárom tengelyes, az alsón behajt, és úgy hajtja a másik kettő tengelyt. Az alsó tengelyen van a lendkerék is, bár azon idővel lehet módosítunl, de most jó!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz egymotoros #30049. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525132309_20160525_124135.jpg)
Barátom a Kubota
és én levágtuk a lucernát.
Válasz Elitjocko #30047. hozzászólásáraDirektbe hajtod, vagy ékszíjjal?![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz 74 Misi #30046. hozzászólásáraIgen, nagyjából elkészült az is, és már fejben a műtrágya adagoló is kezd össze állni!![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Az ágaprító is készülget, használva volt már jól dolgozik, ifa lendkerék van rajta (kb.:45kg), a héten remélhetőleg össze áll majd az is!
Ha érdekel dobok, majd róluk képeket hátha valaki kedvet kap a megépítésükhöz!
Válasz Elitjocko #30045. hozzászólásáraNagyon pepec lett gratula. De úgy látom a sorközművelőt is sikerült fel újítanod és az ágdaraboló is készülőbe van. Jó tanács az ágdarabolót ne direktbe hajtsad és a lendkerék is nagyon fontos.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Az eke felújítva várja az őszt!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![2](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525103847_20160524_2_1_.jpg)
![1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525103808_20160524_1_.jpg)
![3](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160525103952_20160524_3_1_.jpg)
Válasz giriczmp1 #30042. hozzászólásáraÜdv!Nekem a tavasszal nemcsak a csapágyakat kellett serélnem a bal elejében, hanem perselyezni is kellett a csapágy állást!
Válasz giriczmp1 #30042. hozzászólásáraHa kicsit mozog nem gond ha már nagyon akkor a csapágyakat érdemes kicserélni.Elvileg hátul és elöl 1-1 csapágy van illetve egy szimering.
Sziasztok AZ lenne a kérdésem hogy AZ normális e hogy a hinomoto e1804 AZ elsö kerekei ha felemelem akkor Magan felé huzom és eltolom egy milimétert mizog be és ki ????![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Válasz cross #30039. hozzászólásáraÜdv!Egyszerü a képlet.A betomoszlop árnyékának a hosszát elosztod a keréknyom és a rögtörő nyom által bezárt szöggel.A kapott erdményt addig próbálod valamivel összehasonltani, míg laza talaj lesz a végeredmény.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Új gépsor a szamócátó kolégáknak.
https://www.youtube.com/watch?v=qWnpEtNoWdk
Válasz 74 Misi #30029. hozzászólásáraTelepatikusan megmorzsoltam a földet, akarom mondani homokot.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile innocent](/oldforum/images/smiles/innocent.gif)
De komolyan, ez egy homokos vályog talaj ránézésre, inkább a homok felé tendálva.
Válasz wernerj #30037. hozzászólásáraÖrülök hogy jöttök várunk.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz 74 Misi #30033. hozzászólásáraÜdv Misi!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Örömmel jelentem, 2 felnőtt+2 gyerek ott leszünk. A főnökömnek megmondtam hova megyek, meg ha nem enged el, fájdalomdíjat fogok követelni.Nem vállalta be, így kaptam szabadságot. Ebédre is jelentkeznénk, addigra odaérek. Pálinkáinkat nem versenyeztetjük meg? Meg volt szó anno valami babakocsi-toló versenyről........(elég jó eséllyel indulnék)
Válasz pepitamotors1984 #30035. hozzászólásáraKöszönöm! Ez segítség.
Válasz Birkás Balázs #30034. hozzászólásáraÍgy már talán jobb lesz
Válasz Zsoltár70 #30031. hozzászólásáraKösz, de nem találom, hogy mit találtál. Vagy bennem van a hiba?
Válasz Zsoltár70 #30030. hozzászólásáraPonyva nélkül egy kicsit bizar kinézete van. Csináltatok rá ponyvát ha kész van akkor csinálok képet.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Zsoltár70 #30031. hozzászólásárahttp://kepfeltoltes.hu/view/160522/B7000_www.kepfeltoltes.hu_.png
Válasz Birkás Balázs #30025. hozzászólásáraEzt találtam
Válasz 74 Misi #30017. hozzászólásáraÉs mért nem mutatod meg? nagyon sz@r?
Válasz cross #30027. hozzászólásáraMiböl sikerült megállapítani a talaj összetételét ?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Sziasztok!
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Bár nem japán traktoros téma,de vannak japán és másfajta traktorok is.
VIII. Öreg és Veterán Traktor Találkozó Zala megyében Zalaszentgrót-Csáford Június. 04-én 8:30-tól. Bármilyen traktorral lehet jelentkezni 3000Huf ellenében.Itt lesz traktor bemutató (új RENNER),fűnyíró traktor verseny,felvonulás,különböző ügyességi versenyek,Sláger Tibó buli.
Ha valakit érdekel, jöjjön el!
Válasz 74 Misi #29977. hozzászólásáraJó dolgozik, de azt azért tegyük hozzá, hogy homokon.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Nálunk a kistárcsa kb csak karcolja a föld felszínét, ha egy kicsit keményedik már a fekete föld. Nyáron a kiszáradt tarlókon sokszor a 6 méteres IH tárcsa is csak szenved.
Válasz giriczmp1 #30000. hozzászólásáraÜdv.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Nekem mitsubishi suzue 2hengeres 15Le trakim van.
Jó reggelt! - KUBOTA B7001 -hez keresek feltöltési adatokat (motorolaj, első híd, sebváltó, kormánymű, stb.)
Tud valaki egy olyan helyet, ahol ezeket megtalálom?
Előre is köszönöm!
Válasz 74 Misi #30022. hozzászólásáraAz nem baj ha lakott,csak ne legyen túl érzékeny a hallása a lakónak.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Lali86 #30020. hozzászólásáraIgen sikerült de csak második neki futásra
Az elsőnél kicsit érdekes lett a gordiuszi csomó effektus bejátszott.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Plútó #30019. hozzászólására Igen is értettem . Nem baj ha már lakott a Medve barlang?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz pepitamotors1984 #30018. hozzászólásáraA találkozón meg tudod nézni a tárcsát és elméletileg az emberke is ott lesz aki csinálta.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz 74 Misi #30013. hozzászólásáraEzek szerint sikerült a szíjat felrakni.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Misi! Minket is vegyél fel a tali listára Tamással.Aludni kell egy medvebarlang Tamásnak,![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
és egy lakosztály nekem.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz 74 Misi #30017. hozzászólásáraOk köszi az infót ( a telszám kéne még 1x majd ha lehet ).
Válasz Zsoltár70 #30015. hozzászólásáraIgen ott van közvetlenül a traki mögött![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz pepitamotors1984 #30014. hozzászólásáraIgen
Válasz 74 Misi #30013. hozzászólásáraA kaszát is láthatjuk?
Válasz 74 Misi #30012. hozzászólásáraEzt a tárcsát csinálta neked az az ember akinek számát 1x már megadtad nekem ugye?
Barátkozás a kaszával.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160521201032_13285566_1289865994374300_1619634527_n.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160521201015_13236029_1289865997707633_1996202318_n.jpg)
Válasz pepitamotors1984 #30011. hozzászólására2 sorosan tárcsáztam meg.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz 74 Misi #30001. hozzászólásáraAzért gondolom nem 1x jártad csak meg a területet! :)
Válasz Gábor Gábor #30009. hozzászólásáraAlapjáraton,amikor bemelegedett egy kicsit lejjebb men 1,8 körűl.
Válasz Zsoltár70 #30008. hozzászólásáraAlapjáraton v fordulaton?
Válasz Dutrás-Pisti #30007. hozzászólásáraKöszönöm,a gomba helyére egy T-25-ös olajnyomás műszert csavartam be,menet minden stimmel,2 bart jelez,ugynéz ki a gomba rossz,rajta is hagyom a műszert azt legalább biztosan látom.
Válasz Zsoltár70 #30004. hozzászólásáraSzia Zsoltár70!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
A fiam autóvillamosság szerelő és ezt tanácsolja: ellenőrizd az olajnyomást és ha az rendben van, akkor a gombának van baja (alapból zárva van a gomba, ezért kap áramot az izzó, megfelelő olajnyomásnál pedig megszakitja az áramkört és ezért alszik el a lámpa).Ez a gomba nyomáskapcsolóként működik.
Válasz 74 Misi #30001. hozzászólásáraNagyon szépen dolgozik az eszköz, egy tárcsát + ekét szeretnék a géphez majd. Úgy rémlik a tárcsa után régen simító volt kötve, de a henger egyszerűbb :-)
Válasz AGROKID #29976. hozzászólásáraKöszönöm, rákérdezek.